Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 26. února 2006 v 19:30® Shrek
-
pupak>
- Neděle 26. února 2006 v 19:30® Bosanac
-
Za tamto kolecko te naucim cesky
- Neděle 26. února 2006 v 19:28® pupak
-
kurva ten EDIT by byl potreba SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH, SNIH,
- Neděle 26. února 2006 v 19:27® pupak
-
MEDVED> mel by jit prohazet snich aby ho presly roupy
- Neděle 26. února 2006 v 19:22® Medvěd
-
pupák:sem tam alkoholik přikrmuje
- Neděle 26. února 2006 v 19:18® pupak
-
fikus> ty uz nikdy nechlastej
)
- Neděle 26. února 2006 v 19:06® fikus
-
MEDVED> ano, i mě se s Tebou líbilo
- Neděle 26. února 2006 v 19:04® Medvěd
-
Jinak pánové,díky za příjemně strávený víkend
- Neděle 26. února 2006 v 18:08® Medvěd
-
HaD:myslím,ž v Tvém případě bylo těch ovinů tak akorát
- Neděle 26. února 2006 v 15:39® HaD
-
rendy: myslím, že počítat neumí a pokud bude o jeden ovin více nebo méně, nemělo by to snad vadit – já taky navázal dost blešounů s „nesprávným“ počtem ovinů a rybám „chutnali“. Myslím ale , že pokud by jich bylo výrazně méně či více, ryba to může poznat – prostě ta silueta nebude taková, na jakou je zvyklá. No a aby muška obstála před profíky, pak by ten počet měl sedět
- Neděle 26. února 2006 v 15:10® Milky
-
Nuž a máme to za sebou! To byl víkend!!!
- Neděle 26. února 2006 v 11:33® svaca
-
dik moc ale nak mi do toho furt nejdou ty bili jetli to budu tahat aktivne takze to odhodim a pocukovat tak tem bilejm bych neveril!chytam hlavne na MP a zatim sem takovy mouchy neskousel!
- Sobota 25. února 2006 ve 23:07® rarach
-
Karlos: tak, tak, dobrá i v červeném provedení, zvláště na Berounce a dolní Střele za slunečného dne.
- Sobota 25. února 2006 ve 22:33® Karlos
-
Dextr:Slavná parmovka,vezme to každá ryba.I candáta na ni mám chyceného.
- Sobota 25. února 2006 ve 22:22® rarach
-
Dextr, tohle je lura!!!Funguje v jarních měsících a po nasazení granulovaných kropenáčů, celoročně na siveny a samozřejmě na bílou rybu, vodí se pomocí zátahů šňůry tak aby se při propadání náležitě naježil ocas z marabu- někdy rychle někdy pomalu. Dá se použít na všechny druhy šňůr. Brzy na jaře je to jeden ze vzorů, které vezme na potápivé lajně,když se pomalu vede i maréna.
- Sobota 25. února 2006 ve 21:52® Karlos
-
DEXTR:Jo tak téhle věř.
- Sobota 25. února 2006 ve 21:37® svaca
-
ja bych ji vodil jak nymfu na hitlera nebo na odhozenou ale moc bych tomu neveril chytam spis jen na prirodni vzory
- Sobota 25. února 2006 ve 21:29® svaca
-
zdravim sem muskar zacatecnik takze sbiram informace o tyhle mouse sem se docetl ze je dobra na bile ryby ja bych ji dal spis na bolena jak byste ji vodili???
- Sobota 25. února 2006 ve 3:52® mirmen
-
.
- Sobota 25. února 2006 v 0:44® Rendy
-
Karlos> udělám , dobrá rada , díky
- Sobota 25. února 2006 v 0:15® Karlos
-
Pěkné,vzal bych pinzetu a dost bych ty nohy proškubal a pročesal.
- Sobota 25. února 2006 v 0:00® mirmen
-
Rendy, ryby jsou chytré jako opice. A jestliže umí počítat šimpanz, mohlo by to zvládnout i nějaké to kropenaté štěstí
- Pátek 24. února 2006 ve 23:51® Rendy
-
Ještě jednu otázku do fóra : co si myslíte ,umí ryby počítat? Jde mi o to že hodně lidí si zakládá na tom aby blešivec měl devět ovinů . Dozvěděl jsem se to letos , loni jsem to motal jak to vyšlo , asi jsem ovinů dělal míň ale šlo na ně chytat dobře . Hlavu si s toho nedělám
- Pátek 24. února 2006 ve 23:45® Rendy
-
Ještě pár blešivců , hrál jsem si s pozadím a tohle se mi vcelku zamlová . Hřbítek lesklou nebo matnou stranou nahoru ? Já jí dávám tou lesklou , ale sehnal jsem DVD jak se vážou mušky a tam doporučují matnou stranou nahoru , tak teď nevím . Asi je to úplně školácká otázka já ale školák jsem. Určitě se tu najdou ti co ví a dokážou poradit .
- Pátek 24. února 2006 ve 23:36® Rendy
-
Tak jsem se dneska učil dabovat do smyčky s použitím vosku . Originál nemám a tak jsem vzal lyžařský vosk skivo univerzal a šlo to s ním kupodivu velice dobře , vznikli sice mušky až moc chlupaté oproti dabování přímo na nit . Nemám je ještě trochu ostříhat ? Rady přivítám .
- Pátek 24. února 2006 v 19:07® ZB
-
looki> Ale muzes chytat na streamera. Zadny sundavani ocicek, nebo goldu. Jednou pouzivas techniku: „Lov na umelou musku“ a tim to konci. Na musce nesmis pouzit zarizeni typu rotujici plisek, nebo vrtulka, ktery svym pohybem zvysuji drazdivost pro ryby. Zonkerovej ocasek neni zarizeni typu plisek, nebo vrtulka. Takze v klidu. Kdyz narazis na misto kde zjistis stiky, nebo jine dravce ve treni, tak vylezes z vody a jdes domu, nebo prezbrojis a chytas bilou. Moc bych to nerozebiral, nebo nejakeho blba napadne zakazat muskareni na MP.
- Pátek 24. února 2006 v 18:05® looki
-
Jak mam rozumet tomu ze se nesmi chytat pred 16 cervnem na dravce,kdyz na mouchu chytat muzu?? Streamer je moucha z ocickami,ale kdyz ty ocicka odlepim tak uz to zase streamer neni a tudiz muzu na takoveho streamera klidne tahat stiku za stikou,je to tak??
A pak jeste neco.muzu chytat pred 16 cervnem na musku ktera ma zlatou kulicku????? prosim jen vazne odpovedi.dik - Pátek 24. února 2006 ve 14:52® pupak
-
jelda hezky muchy akorat u blesounu si dej bacha na krouzkovani dela se jich jen 9 . . .
- Pátek 24. února 2006 v 8:29® jelda
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pátek 24. února 2006 v 8:27® jelda
-
Tak jsem včera zase malinko motal. Tak to dávám k posouzení.