Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 16. února 2006 ve 21:46® rarach
-
Alivio: doufám, že přijedeš!
- Čtvrtek 16. února 2006 ve 14:15® muskar
-
Tak jsem včera z depky tvořil nějaký jepky..
- Čtvrtek 16. února 2006 ve 14:09® Shrek
-
rarach> dneska jsem byl na krámu u Zdeňka a říkal,že „nějakej“ Ruda pořádá meeting.Tak jsem si říkal,že by Ty?No jsem rád,že jsem se nemýlil.
- Čtvrtek 16. února 2006 v 10:45® rarach
-
Rendy: Koukni na www.muskareni.cz, pořádám v Sokolově 17.3.2006, muškařskou sešlost, hodina cesty snad není tak daleko.Pokud pojedete dva, tři, tak pohoda ne? Chce to trochu víc brouzdat po netu a ne jenom snít. Pokud vím tak spolusoudruzi v Praze pořádají pořád něco a po dálnici to je 1/2 hodiny. Tak trochu Tě nechápu.
- Čtvrtek 16. února 2006 v 0:59® Rendy
-
Ještě další sérka . To focení je větší šichta než celé vázání , za tu dobu bych měl všechny navázané snad ještě několikrát . Celkem závidím moravákům , tam je každou chvíli nějaký vazačský sejšn , nešlo by něco vymyslet v okolí Plzně ?
- Čtvrtek 16. února 2006 v 0:52® Rendy
-
Schválně jsem dneska umudlal několik bobšů pro ty co jenom pasivně skenují s tím úmyslem že si navážou mušky jako ostatní a vyrabují pstruhové vody . Na tyhne mrchy jim to brát nebude a ryby jsou zachráněné
- Středa 15. února 2006 ve 22:53® Tomucha
-
HaD , toulafec – ten projektor je nesmysl, dělal jsem jednou besedu kde to bylo a myslím že to nebyl žádnej zázrak. Chce to kontrastní tričko, a hlavně nehýbat moc rukama a svěráčkem prtože se to rozmazávalo. At každej nastraží kukadla
on-line
- Středa 15. února 2006 ve 22:05@ Buko
-
Xaxap:Martine,Ty musíš být moc neštastný člověk. Nezastávám jen Tvůj názor, kdo nejde se mnou jde proti mně. Taky nechápu, proč Tě ještě nikdo na přednášku nepozval.
- Středa 15. února 2006 v 15:50® XAXAP
-
Buko: a co budes prednaset? mel by sis pripravit prednes eseje na tema Proc mam nebo nemam rad Krovince!
To ted hejbe svetem, zadny posrany mouchy a nite
) Minimalni rozsah je 400 radku
- Středa 15. února 2006 v 15:32® HaD
-
toulovec> no pokud by o to byl větší zájem, tak to zařídím
- Středa 15. února 2006 v 15:30® toulovec
-
Buko> ono to nebude mít asi formu přednášek, ale spíš živelnýho posedávání a individuálních výměn zkušeností a rad, uvidíme. Loni jsme tam všechno toto měli a za 2 dny jsme to nenažhavili, uvidíme, třeba se k tomu za čas vrátíme.
- Středa 15. února 2006 v 15:28® HaD
-
Buko> minule jsme tuto technniku měli, ale nevyužili ji. Projektor jsem chtěl zajistit, ale domluvili jsme se s Ivošem, že to asi nemá význam
- Středa 15. února 2006 v 15:24@ Buko
-
Toulovec: Dostal jsem od Tebe popis příjezdu na CV. Jsi víc jak skvělý, poděkování a smekám za tu námahu, kterou jsi si dal s přípravou setkání, o které vím, jako organizátor podobných akcí, že bývá naprosto nedoceněna. Ivo, myslím, že Ti patří již předem velký dík. Já bych měl prosbu na ostatní, k tomu technicky vybavené kolegy. V Pardubicích,kde budu 18.3. přednášet, se vázací postupy přenáší pomocí kamery na monitory do sálu. Televizor tam určitě bude, nešlo by by vzít kameru se stativem a udělat to podobně.Určitě to bude pro ostatní pány kolegy přínosem, když si za svěrák sedne,Tomucha, Pupák a další páni vazači a uvidí vázání v realu zvětšeně na obrazovce.
- Středa 15. února 2006 v 15:18® XAXAP
-
iceman: Phaesant Tail funguje casto, ale nekdy ne
to je skvela myslenka, co?
na horni Vltave se to stava asi nejcasteji. Jeden den to lipani zerou, pak trebas dva dny ne a jenom proudnici … jeste doplnim Bosanace, taky nedelam hrud z pava, radeji pouzivam dubbing a davam docela vyrazny oranzovy prouzek nahoru. A bazanta pouzivam svetlejsiho. Klajosi tu musku v tomhle provedeni prekrtili na Dutch Cheerleader
- Středa 15. února 2006 ve 13:39® tarpon
-
Bosanac: Je fakt, ze zbytek dne byl o malem red tagovi. Hlavne bacha na aids, abys ho nechytil podruhy
- Středa 15. února 2006 ve 13:08® Bosanac
-
tarpon: mam zafiksovano maleho red taga . Syfilis , pardon skleroza je tezka nemoc .
- Středa 15. února 2006 ve 12:50® tarpon
-
Bosanac: Lojzo, ale vzdyt jsme susili. To nebyl goldhead ani red tag. Byl to suchy broucek se zlutym tipem
Jinak vychod asi ani tento vikend
Letos to bude dlouhe cekani.
- Středa 15. února 2006 v 9:45® muskar
-
Pan Slamáček>ale jo, setkal jsem se s tím, v tom ti dám za pravdu
- Úterý 14. února 2006 ve 23:23® Bosanac
-
iceman> zkus namisto pava dat barevneho pstrosa , oranz nebo ruzova , vyzkouseno. Telicko muze taky pstros hnedy nebo sedy .
- Úterý 14. února 2006 ve 23:13® iceman
-
No a své dnešní panoptikum zakončím variací na téma bažantí ocas. Tuhle mouchu mě lipani zásadně odmínají, tahal jsem na ní jen pstruhy. Proč ta selekce, nechápu.
- Úterý 14. února 2006 ve 23:07® Bosanac
-
Marcel: ne , ne , dam si vinecko , a jestli k tomu pridan i panaka tak se budu motat
A rano bude bolehlav .
- Úterý 14. února 2006 ve 23:00® iceman
-
Tady je jedna mrcha z podzimu. Nměl jsem tungstenové hlavičky, tak jsem tam musel nacpat olovo a zlatou hlavičku nabarvit fixm. Ale i tak jsem na to něco chytnul. Teď už budou navázány ty pravé :o)
- Úterý 14. února 2006 ve 22:59® Tomucha
-
tady ještě specialitka z tomuchovy dílny
- Úterý 14. února 2006 ve 22:57® Marcel
-
Bosanac: Lojzo, ja si motam hlavu, tak se pridej
- Úterý 14. února 2006 ve 22:55® Bosanac
-
Ja bych si taky neco umotal ale zelbuh neni co .
- Úterý 14. února 2006 ve 22:46® Tomucha
-
tak jsem dneska taky něco umotal…
- Úterý 14. února 2006 ve 22:43® Pan Slamáček
-
ZB> no tak to neumim posoudit, protoze nevim kolik stoji hacek s a bez hrotu. kazdopadne je rekl bych vhodne upozornita staleupozornovat, aby se zacalo vice pouzivat hacku bez hrotu a proto fotky ukazovat pouze tak aby na nich pripadne hrot nebyl videt. spekulovat o tom jestli ryba pada vic nebo min asi nema cenu, stejne je to v rukach
- Úterý 14. února 2006 ve 22:18profil byl smazán
-
ja by som uvítal fotky múch aké používajú jadroví fyzici…
- Úterý 14. února 2006 ve 22:07® ZN
-
pif: tak to jsme dva
)
- Úterý 14. února 2006 ve 21:45® Bosanac
-
iceman: na takavou horni chytil LiborH ctyricitku lipana . Funguje.