Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 11. února 2006 ve 13:19® Bosanac
-
Za prve se nerika hmyzaky , a za druhe neexistuje skalp z jelenni srsti .
- Sobota 11. února 2006 ve 12:21® Tomash
-
Zdravím hmyzáky. Nechcete někdo skalp/y z jelenní srsti? Mám cca 15 ks o velikosti cca 20*30cm (některé spíš 30*50cm). Stačí, když mi sem písnete, jestli jo a na mou adresu pošlete obálku se známkami, abych nevyhazoval prachy za poštovný. Myslím, že na mušky se vám bude hodit
Nebo přes email tom.hampejs@centrum.cz
- Sobota 11. února 2006 v 11:15@ Buko
-
Rendy:Hayabusa typ 387 vel. 10 Hends products
Zkus Hayabusa 384 tvar stejný, slabší drát.Líp se ti na to bude vázat a určitě Ti blešivec vyjde tvarově a proporčně líp. Pro zpřesnění…Hends Products je prodejce. Stačí uvést Hayabusa.
- Sobota 11. února 2006 v 8:05® ZN
-
XAXAP: docela dobrá fotka, démone. Tím nemyslím obsah, ale formu
netuším, kdo na ní je, Miloš?
CeP: nostalgie je nostalgie. Mám ji doteď, na zimu přezouvám, proto můžu v zimě fotit a udržovat
)
Rendy: jednoznačně ten napravo, to je mazlíček
- Sobota 11. února 2006 v 1:38® XAXAP
-
ZN: prihazuju jednu moji srandovni fotku … je to rybaruv pozdrav z horni Vltavy … schvalne jestli poznas, who is on?
- Sobota 11. února 2006 v 1:32® XAXAP
-
Buko: to o tom hovadu obcas slycham od lidi, kolem kterych neni cisto a klepnu je po prstech
a na tom se nic nezmeni! musel bych si flusnout do ksichtu, kdyby moje nazory zmenilo neco jineho nez moje vlastni a osobni vira … a tu nepretoci nikdo koho znam … takze smula
- Sobota 11. února 2006 v 1:28® XAXAP
-
Had: v Tabore jsem byl naposled, kdyz jsme se videli u Kajmanu
a ani sakra nevim, co bych tam delal … navic, do Budejovic to je rychlejsi a lepsi pres Pisek
)
- Sobota 11. února 2006 v 0:51® CeP
-
ZN> takovydlenc kolecka sem mel na minikare dyz sem byl este malej chlapec..ty ji mas doted??
)
- Sobota 11. února 2006 v 0:48® Rendy
-
ZN: moc krásná sbírka ,musíš mít k muškařině velice kladný vstah ,který z nich je tvůj nejoblíbenější ?
- Sobota 11. února 2006 v 0:07® ZN
-
HaD: jedna rychlovka pro chytej a muškařinu. Jen tak, z radosti ze života. Není to žádná machrovina ani nic světoborného, prostě jen tak
- Pátek 10. února 2006 ve 23:40® Rici
-
Rendy: Já tam byl dneska. Byl jsem v Plzni. V Dobřívě ještě skoro nic a za Dobřívem už to začíná a ve Strašicích už člověk potřebuje skoro řetězy.
- Pátek 10. února 2006 ve 23:34® Rendy
-
Rici díky . Pak nevím co ti mám radit , ty už to máš naštudované . Byl jsem teď venku, jestli jedeš na víkend tak si přibal sněžnice a řetězy. ZN : jdu vázat zkusím ty hlavičky udělat jak si mi radil .
- Pátek 10. února 2006 ve 23:30® Rici
-
rendy: Já jsem si ti dovolil poslat něco o základech focení, co psal ZN nebo xaxap, teď nevím kdo, ve fotografické soutěži na mrku a já si dovolil zkopírovat. A teď ti to posílám bez autorských práv.
- Pátek 10. února 2006 ve 23:28® HaD
-
ZN> OK, už se na to psychicky připravuj
)
- Pátek 10. února 2006 ve 23:27® ZN
-
HaD: ty mě tak můžeš vyzvat u Ivoška, tam to můžem tak okolo 23-tí hodiny v pátek probrat
)
- Pátek 10. února 2006 ve 23:25® ZN
-
Rendy: všeho moc škodí, i kontrastu. Máš tam černý díry. Nechci to nějak kritizovat, je to naprostý nadprůměr na webech, ale přece
K tomu rozumnění, aby bylo jasno… fotografii jsem studoval, chtěl jsem se tím živit. Na tuto myšlenku mě přivedl kamarád a spolužák, výnikající muškař a kytarista, Jarda Bartoň. Je to dvacet let zpět. To mě drželo do okamžiku, než jsem zjistil, že jsem přece jen motyka a neuživím se tím. Tehdy ty možnosti byli omezené, ale je fakt, že tak dobrý jsem stejně nebyl. Dnes mě to zas baví a focení je pro mě stejný, jak muškařina, rozhodně ne nějaké soutěžení o co nejlepší … Prostě relax, je mi jedno co si kdo myslí, hlavně že si orazím
- Pátek 10. února 2006 ve 23:16® HaD
-
ZN> myslím, že výzva je dostatečná a já tě taky vyzývám!
- Pátek 10. února 2006 ve 23:11® Rendy
-
Stejný nejsou , ale hodně podobní , pomalu by se to mohlo použít hledej deset rozdílů . Našlo by se jich asi víc. Rici : klidně podělím . Na koupáku jsem chytat tento týden nebyl , sněhu je ale hafo , až přijedeš nebudeš věřit ZN : myslím že focení hodně rozumíš , možná by i ostatní přivítali tvoje rady aby věděli co a jak , nechce se ti něco uveřejnit ,
- Pátek 10. února 2006 ve 22:49® Rendy
-
Tak teď jsem z toho zmatený , nevím jestli jsem nedal některého dvakrát , jestli jo tak se předem omlouvám . Ještě bych se zeptal ostatních v jakých velikostech blešivce váží a které velikosti preferují ? Předem dík Všechny na obrázcích jsou na háčcích Hayabusa typ 387 vel. 10 Hends products
- Pátek 10. února 2006 ve 22:39® HaD
-
XAXAP> vítej příteli… budeš se někdy potulovat okolo Tábora?
- Pátek 10. února 2006 ve 22:33® Rici
-
Rendy: Budeš se se mnou o ty rady taky podělit. Koupák je asi komplet pod sněhem jako broučci,ne?
- Pátek 10. února 2006 ve 22:23® Rendy
-
Sakra už je to tu samí xaxap a nic o mouchách a muškařině .Nešlo by to psát si jinde ? Všem za příspěvky ohledně focení a provedení blešivců děkuji . Pokusím se na sobě zapracovat . Ještě několik ze včerejšího vázání pošlu, klidně do mě perte kritiku dál , musím říci že je to pro mě opravdu poučné , několik rad jsem dostal poštou díky za ně .
- Pátek 10. února 2006 ve 21:33@ Buko
-
XAXAP> Otázka? Proč se chytrý a velmi inteligentní kluk chová na chatu jako hovado.Změň si Nick
- Pátek 10. února 2006 ve 21:26® pif
-
ZN> ok,domluveno-.)))ale aparát na chlazení kořalky už mám-:)
- Pátek 10. února 2006 v 19:13® ZN
-
pif: jsem úplatný, proto za panáka klidně. Aparát je zbytečný
- Pátek 10. února 2006 v 18:32® pif
-
ZN> bereš učně do učení?-:))šel bych,ale prvně si musím koupit nějaké aparát.
- Pátek 10. února 2006 v 18:14® ZN
-
HaD: nemohl by jsi vymyslet něco, co by tohoto démona už při zapnutí kompu identifikovalo a zrovna fláklo po hubě?
)
XAXAP: není úniku. Před tebou myslím. Máš samozřejmě s těmi strouhátkami pravdu, ale nemoh jsem tady psát diplomku, to uznáš. Šlo o všeobecný problém a pohled na problematiku, což zajisté dobře víš. Jen jsi se mi chtěl připommět, že jo?
)
- Pátek 10. února 2006 ve 14:48® XAXAP
-
toulovec: uz ti nikdy nedam sluka! mutha fuka!
)
- Pátek 10. února 2006 ve 14:44® toulovec
-
XAXAP> my jsme tu ale mírumilovní budhisti, milujeme teroristy tvýho ražení
- Pátek 10. února 2006 ve 14:39® XAXAP
-
toulovec: proti me zadna ochrana, serum neni … zvladl jsem suchardu MM, Havlicek je piece of cake … navic Tabor je bliz nez Brno
uz by mel nekdo vymyslet oznaceni: Net terorista
)