Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 28. ledna 2006 ve 20:40® rarach
-
HaD: Každý soudruh podle vkusu, je fakt, že když ho jako častokrát zapomenu v autě, nebude mne nikdo buzerovat. Na druhou stranu je lepší větší rybu podebrat než jí vláčet po písku a kamení na břeh, malé ryby už snad nepodebírá nikdo a všechny ryby hmatem nevylovíš.
- Sobota 28. ledna 2006 ve 20:00® Milky
-
> Buko: schoval jsem mu tam hlavu
- Sobota 28. ledna 2006 v 19:22® pif
-
had-si myslím-:))))já taky,ale pořád si to nechcu připustit. ješitnost je holt blbá vlastnost-:)))
- Sobota 28. ledna 2006 v 19:19® HaD
-
> pif: znám odpověď
- Sobota 28. ledna 2006 v 19:09® xycht
-
ze zacatku to slo ale pak to vsechno mrzlo
- Sobota 28. ledna 2006 v 19:09® pif
-
když jste u toho rakeťáku,tak to je ďábelské výmysl!!!asi pětkrát sem kvuli němu hodil držku do vody,jelikož se mě zacuckoval za větve. otázka ale je,jestli za to muže podběrák,nebo to,že su lepml-:))
- Sobota 28. ledna 2006 v 19:09® xycht
-
Zdar vsem, tak sem dneska zahajil sezonu
sice mi mrzla šňůra a návazec ale aspon sem si zaházel
moucha zmrzlá jak h. o
- Sobota 28. ledna 2006 v 19:06® HaD
-
> Buko:
) > rarach: i kdybych měl skvost, tak ve většině případů bych ho doma nechal a to i když jdu s mušákem na parmy; a to už je sakra soupeř. Ta povinnost mě mučila a jsem moc rád, že už skončila.
- Sobota 28. ledna 2006 v 18:38@ Buko
-
Had:Tuze dobrý postřeh, velmi dobrý postřeh, však ty víš, v této věci neumím jinak poradit a že bych chtěl… Milky: na sucho?
- Sobota 28. ledna 2006 v 16:41® rarach
-
Alivio, sorry já to nedočetl!! Ono to lanko má, takže to už stojí za pokus, budu o tom dosti přemýšlet. Používal jsem telefoní šňůru, což je praktické v tom, že nezabírá místo, ale po pár nataženích se nechtěla vracet, tak jsem ji sundal a chodil na férovku, ovšem to je někdy o nervy, spadne zrovna když to nejmíň potřebuješ a do roští lezeš jak s bolestma v kříži, furt jedna ruka na kříži. No a ty hledačky? V SRN nalezen zcela náhodou kámošem, to jsem ani nevěděl, že mi spadl a s Bobem na Liboci, pěkná double procházka,samozřejmě jsem to zjistil až u auta.
- Sobota 28. ledna 2006 v 16:39® Milky
-
já minulý rock dostal do rakeťáku i tolstíka 81
- Sobota 28. ledna 2006 v 16:27® rarach
-
Alivio: přesně tak, navíc takhle na zádech nijak nepřekáží. Vůbec nechápu, žy by rakeťák kdo je na nej zvyklej někdo odložil! Navíc většina muškařů ma dřevěné skvosty za 700 Kč a více, takže to nechat válet doma?
- Sobota 28. ledna 2006 ve 12:11@ Alivio
-
pikoš: nosím ho vždy,člověk nikdy neví
- Sobota 28. ledna 2006 ve 12:02® HaD
-
> pikoš:
dobrý postřeh, velmi dobrý postřeh
- Sobota 28. ledna 2006 ve 12:00® pikos
-
Alivio: Výborná věc, pokud si rakeťák připneš obráceně, zbavíš se zatrhávání síťky o zeleň, ale nějakou tu gumošňůrku, jak píše rarach, to chce. Smysl to má ovšem jedině v případě, že i letos budeš nosit podběrák.
- Sobota 28. ledna 2006 v 11:32@ Alivio
-
rarach:proč by mi to mělo vadit?Jsem rád za všechny názory
Právě že jsem měl strach,abych ho neztrácel,proto se ptám. Takže díky za názor.
- Sobota 28. ledna 2006 v 9:47® rarach
-
Alivio: Pokud Ti nevadí, že jsem to já? Takže je to dobrá věc, ale chce to nějakou pojistku (sňůra) už dvakrát jsem ho ztratil (poté dlouho hledal) při prolejzání křovím a jednou, když jsem seskakoval z takové regulační zídky. Jinak samozřejmě paráda. Na druhou stranu si lze podobny držák vyrobit za silných magnetů co prodávají v každém papírnictví a stojí to 80 Kč, pěkné jojo od tvrdka je taky pod 400 Kč, tohle je trochu moc.
- Sobota 28. ledna 2006 v 1:26® Milos_Dia
-
Prizrak: No, řekl bych, že teď už tvůj nick tví kámoši znají.....
- Pátek 27. ledna 2006 ve 21:52® xycht
-
iceman: asi bych udělal líp, ale já myslim, že to nějak zvládnu
znám jedince co se učili sami a na žádný CW nikdy nebyli. CW bych navíc stejně bral jako setkání s fajn lidma. až praxe je podle mě důležitá.
pikoš: jasný, taky myslim, sice určitě nic nechytnu, ale má bejt hezky tak proč nejít…řeka uplně zamrzlá neni tak to zkusim…
B-tester: to věřim, mě taky svrbí ruce
ale záběr jsi měl takže se dá říct že úspěch. musim říct, že mi někdy stačí jen chytat a bejt u vody. prostě pohoda
- Pátek 27. ledna 2006 ve 21:18@ Alivio
-
pánové,můžete mo prosím prozradit váš názor na tento výrobek ? viz. url
- Pátek 27. ledna 2006 ve 21:13® iceman
-
xycht: kdyby jsi se raděj přihlásil na CW udělal by jsi líp, než si zkazit styl sám na zahradě. Naučené chyby se špatně odstraňují.
- Pátek 27. ledna 2006 ve 20:56® siri
-
xycht: taky jsem mel abstak, ted mam namrzle pracky – na Zbraslavi jako by nikdy ani pstrouzek, zato kaprik na hlubsim miste kousek od brehu, rozespaly, zpomaleny, drzel se cerne zlatohlave nymfy az ke brehu, kde ji prece jen pustil – nesekal jsem, pripadalo mi to zprvu, jako kdyz tahnu kus dreva…
- Pátek 27. ledna 2006 ve 20:51® ZN
-
pikoš:
a nejlepší vycházky jsou, když dozrávají ořechy. - Pátek 27. ledna 2006 ve 20:27® pikos
-
xycht: vyjít si s mušákem k řece má vždycky cenu
- Pátek 27. ledna 2006 ve 20:10® Prizrak
-
> HaD: Ještě, že neznaj moju přezdívku na chytej. To by bylo asi pěkně v háji, asi bych vás nepřesvědčil o opaku..
- Pátek 27. ledna 2006 ve 20:07® HaD
-
> Prizrak: já jsem to tušil, že to tak nějak bude. V poho.
- Pátek 27. ledna 2006 ve 20:04® Prizrak
-
All: Chtěl bych uvést na pravou míru příspěvek od údajného vitamínka. Vitamínek je totiž můj druhej nick, kterej používám skoro všude kromě chytej. Příspěvek sem poslali kamarádi, aby si ze mě udělali srandu, což se jim, z mého pohledu moc nepovedlo. Doufám, že vás to moc nepohoršilo. Trest udělím sám. Ještě jednou se omlouvám. Drahoš alias Prizrak
- Pátek 27. ledna 2006 v 16:04® HaD
-
> xycht: no v –10 °C bude lepší zůstat doma
- Pátek 27. ledna 2006 v 15:59® xycht
-
G. Moolis: no já myslel hlavně z cvičných důvodů, abych se naučil trošku házet. můžu házet na zahradě,ale to si bude ze mě dělat celá ulice prdel
- Pátek 27. ledna 2006 v 15:57® xycht
-
G. Moolis:
tam se taky dá běžkovat? HaD: aha, no mě to tak napadlo, nechci sedět doma…