Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 21. ledna 2006 ve 13:32® Koudy
-
jiris:no jo,pán je zas chytrý jak radio…
- Sobota 21. ledna 2006 ve 13:25® jiris
-
De profundis – mezi pruty 5, 5–6, 6–7 nemusi byt zadny rozdil nekdy 6 muze byt tvrdsi nez 5 tka
ale obecne by to melo byt cim vyssi aftma tim tvrdsi, na tebou uveden ryby bych zvolil prut 5 nebo 6. Tot muj nazor
- Sobota 21. ledna 2006 ve 13:13® Koudy
-
De Profundis:tak pokud chceš chytat tyto ryby tak spíš ten 6–7,zkušenější rybář by to zvládl i s tou 5kou ale ty jako začátečník bys měl lepší ten silnější prut. toť můj názor
- Sobota 21. ledna 2006 ve 12:55® DeProfundis
-
Pánové děkuji za názory. Jak už jsem psal, nemám s tím praktické zkušenosti, tak by mě zajímalo, jakej je rozdíl ve zdolání ryby mezi AFTMA 5,5–6,6–7. Nejvíce s tím prochodím po Sázavě 11, takže to bude dost o tloušťovi, pstruha tady už pomalu vidět není. Ale chtěl bych to vzít i na větší vodu, popřípadě zkusit bolena na přehradě – můžete mi k tomu něco napsat? Když už zainvestuju dalších 500Kč do toho Gatti aftma 5, aby to nebylo moc jemný třeba na bolena 60cm, což i tady na Sázavě pradvděpodobně dostanu spíš než pstruha – vlastní zkušenosti z vláčky.
- Pátek 20. ledna 2006 ve 23:10® ZN
-
Hrouzek: když nemáš ty daleké hody natrénované, jak víš, že jdou dobře?
- Pátek 20. ledna 2006 ve 21:35® Hrouzek
-
jiris,koudy…- já mám Shimo Technium AFTMA 6/7, chtěl jsem něco silnějšího spíš na „jezerní muškaření“ nechodim s tim moc po malých říčkách, vlastně minulej rok jsem snad už ani nebyl,protože Doubrava u nás po (bagrování,upravách+ náhon do elek.) je takřka bez ryb. neviděl jsem ani už ty velký tlouště co tu byli v hojným počtě,jak je málo vody. a ještě často klesá a stoupá hladina(náhon)… takže to mám spíš na rybníky nebo příležitostně na Labe štiky,boleny.. A jsem s ním spokojen… Daleké hody,i když je nemám tak natrénované z toho jdou dobře.
- Pátek 20. ledna 2006 v 19:38® jiris
-
Koudy – rek bych, ze Hrouzek ho ma taky.
- Pátek 20. ledna 2006 v 19:11® Slehy
-
dědek:Mohl bych tě též poprosit o zaslání kontaktů na prodejce Furled Leaders ?Velice mi to zaujalo. Vypadaj dost zajímavě.
- Pátek 20. ledna 2006 v 19:04® Koudy
-
De profundis:nexave se dá,myslím že pokud začínáš tak ti bude stačit,později půjdeš do značky která se více věnuje muškařině,jak psal rarach. Ale když se podíváš na stránky v odkazu co posílal rarach tak tam najdeš prut Gatti,aftma 5,za 2479,– kč,a ten prut myslím stojí za to abys přidal 500,–. kdybych já měl teď „zbytečné“ peníze tak neváhám…
- Pátek 20. ledna 2006 v 19:00® Koudy
-
jiris:asi ses splet. já mám nexave
- Pátek 20. ledna 2006 v 18:35@ lubka
-
sorry, pro De Profundise
- Pátek 20. ledna 2006 v 18:35@ lubka
-
Já sem nedávno kupoval kolegovi u Voráčka v prez orvis stremline 4 kovej. Stále mě po slevě cca 2400 a je to docela fajn proutek. nebo Bazary. mám pocit , že vyhodíš prachy.
- Pátek 20. ledna 2006 v 18:21® jiris
-
De Profundis – myslim, ze Hrouzek nexave ma a sdeli ti jeho zkusenosti. Ja ten prut drzel a neni to tak spatnej prut jak rarach tvrdi pokud do toho nehodlas vrazet horentni sumy.
- Pátek 20. ledna 2006 v 16:18® rarach
-
De profundis: No, to nexave je dost hrozný. Myslím, že tady neušetříš spíš proděláš, hlavně je to pak dřina a ne pohoda, to už jsem viděl celkem sympatický proutek od Jaxonů a ten nestál ani 1000 Kč.
- Pátek 20. ledna 2006 v 15:34@ Buko
-
Toulovec: Pěkné až na toho Klinkenhammera. Ty jsi učenlivý a naučíš se. Na CVCH dáme řeč. Drobnost, která se hravě odstraní.
- Pátek 20. ledna 2006 v 15:30® pif
-
zede,proč by měl mít ten parašut ocas?to není nutnost,je to samička-:)
- Pátek 20. ledna 2006 ve 14:17® DeProfundis
-
rarach: no myslíš to asi dobře, ale já do prutu nechci dát přes 2000Kč, a ty stránky p. Šimana maji snad jen Prut Milfa FLY SALMON 270/5–6 za takovou cenu, nehledě na to, že na MRKu „někdo“ v nádobíčku dal za 1 právě tomu proutku od výrobce bicyklových součástek. A z přívlače vím, že Shimano nedělá špatný proutky, tak jsem myslel, že by se něco podobnýho dalo očekávat i tady. Ale děkuji za názor.
- Pátek 20. ledna 2006 ve 14:02® toulovec
-
> zedus: ten parašut nemá štěty bo je to klinkhamerka
ale hlavně jsem na ně zapomněl :o))))))))))))))))) a netlem se šmejde nemůžu za to že jsem kopyto :o))
- Pátek 20. ledna 2006 ve 13:41® rarach
-
De profundis: viz. url
- Pátek 20. ledna 2006 ve 13:39® rarach
-
De profundis: Nešel bych ani do jednoho z nich, vybral bych si firmu co se specializuje spíše na muškaření než na ty co to dělají jako okrajovou záležitost, např. ta firma co převážně vyrábí součástky na bicykly. Koukni na stránky p. Šimana má tam celkem zajímavý výprodej prutů Gatti, pokud si nalistuješ recenze na MRKu, tak myslím není co řešit.
- Pátek 20. ledna 2006 ve 13:34® rarach
-
Toulovec: Hele tak tam udělej alespoň protihrot z nějakého drátku a fixuj ho nějakým lepidlem s nějakou dvouvláknovou nití či jiným motadlem ať to máš desingově OK. Jak vůbec můžeš vázat mochy na takový ošizený háčky, to nechápu.
- Pátek 20. ledna 2006 ve 13:32® Kakao
-
Toulovec: Pěkné mušky, kvalitní kompozice. jenom ten parašut by chtěl malinko vylepšit.
- Pátek 20. ledna 2006 ve 13:13® zedus
-
> Toulovec: Moc hezký mouchy, fakt. Jsem rád, že si je sem poslal, moc lidí tu svoje výtvory neukazuje, akorát mám dotaz, proč ten parašut nemá štěty?
- Pátek 20. ledna 2006 ve 12:12® pupak
-
Toulovec – ty protihroty ivosku neres stejne tech pet duhaku co si za rok chytil si sezral tak je to fuck
))
- Pátek 20. ledna 2006 v 11:59® toulovec
-
> rarach: no některý jsou bez protihrotů, protože na těch háčkách ty protihroty nebyly. Nevíš jak je tam dodělat? :o))))) Co bylo v mých skromných zásobách, na to vážu, zatím nevím proč a jak, umím prd, tak to dělám tak nějak podle oka co se mi líbí.
- Pátek 20. ledna 2006 v 11:47® DeProfundis
-
pánové znáte někdo tenhle proutek: Berkley – Light trung rod H(g): 5 – 6 / Počet dílů: 2 / TD: 9'2,7m mají ho v hobby-g. cz ale nikde na netu jsem nic podobnýho nenašel, chtěl bych letos začít s mouchama, nebo by byl lepší ten Shimano – Nexave ?
- Pátek 20. ledna 2006 v 11:45® Bass
-
> Toulovec: Nic krásnějšího jsem vživotě neviděl ............... ty si neuvěřitejně šikovnej.
- Pátek 20. ledna 2006 v 10:56® fikus
-
Milí kolegové, dnes proběhla změna mého nicku. původní nick: obcasny_pijak současný nick: fikus Doufám, že si brzo zvyknete
- Pátek 20. ledna 2006 v 10:54® rarach
-
Toulovec, proč máš některé s protihrotem a některé bez, vlastně i u stejných typů mušek? Řekni tomu webmástrovi z toho websitu kde jsi to našel ať si v tom udělá pořádek.
- Pátek 20. ledna 2006 v 10:18® toulovec
-
> HaD: jsi jediný můj opravdový kamarád :o* – mlask