Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 19. prosince 2005 ve 13:00® Prutos
-
> HaD: osobka
- Pondělí 19. prosince 2005 ve 12:59® Milos_Dia
-
HaD: kdo nic nedělá, nic nezkazí
))
- Pondělí 19. prosince 2005 ve 12:57® pupak
-
tak sem fcera zacal delat ludry na jaro fuj to je predstava zas 3 mesice se prudit u sveraku . . .
- Pondělí 19. prosince 2005 ve 12:55@ Buko
-
HaD: neodpověděl jsi mi na ten hlavatkový výlet, nebo se na to vyprdni a proberem to osobně na posledním Chytej víkendu v únoru.
- Pondělí 19. prosince 2005 ve 12:43® HaD
-
> Miloš_dia: „lepší něco než nic…“ platí to vždy? toť filosofická otázka
- Pondělí 19. prosince 2005 ve 12:27® Milos_Dia
-
Buko: každý web je lepší než ŽÁDNÝ web.....
)))))))))))))))))
- Pondělí 19. prosince 2005 ve 12:24@ Buko
-
MD:Já a web nemám pořád odvahu, nafotit 1000 much z archívu. Je sice práce, ale jsou v republice i lepší vazači než já. S klobúkem v ruce přejdeš svjeta kraj… Já v žádném případě je nechci hanět, jen se mi zdají ty stránky na můj vkus až moc odvážné,tvrzením. dobrý web.. Třeba to bude pobídka pro Martyho aby nám ukázal, nebo lépe správný hec. V každém případě si cením jeho odvahy
- Pondělí 19. prosince 2005 v 10:39® Milos_Dia
-
K tomu Podbrdskému či jakému muškaři:
V zásadě nevypadají zle, každý začátek je těžký. Já jsem taky kritizoval jiné weby, dokud jsem si to nezkusil sám…
Ovšem dokonalej PRUSER je ten název – strašně evokuje web s podobným názvem z jihu…
- Pondělí 19. prosince 2005 v 10:30® HaD
-
> parmenides: na tu adresu to bylo posláno. posílám to ještě jednou
- Pondělí 19. prosince 2005 v 8:12® toulovec
-
> Marty: stránky pěkný???? Tak pod tímto pojmem si představujeme něco jinýho. Z tebou avizované muškařiny nefunguje zhola nic. Navíc mi to těééééžce připomíná jeden web. není to nějak podobný? nebo že by jen zkopírovaný???? :o)))))))) viz. url
- Sobota 17. prosince 2005 ve 12:43@ Buko
-
Marty: … Koukněte na dobrý stránky o muškaření a kaprařině. Stojí to za to… Dle těch Tvých fotek jsi dost starý na to, aby jsi si úsudek udělal sám. Ovšem jestli jsi soudný. Pokud chceš slyšet můj názor tak slůvko „dobrý stránky“ je nefunční bída. Snaha se však cení.
- Sobota 17. prosince 2005 ve 12:42® Marcel
-
Marty: Stoji to za to, mas pravdu. Moc pekny a fuknkcni stranky
- Pátek 16. prosince 2005 v 19:56® Kecalka
-
> Marty: at se divam jak se divam o kaprarine ani supina ?
- Pátek 16. prosince 2005 v 19:51® ZB
-
Marty> Ty jsi jejich pachatel? Uprimne, hodnotit je jako „dobry stranky“ je podle me hodne odvazne. Ale snaha se ceni. Aspon mas pres zimu co zlepsovat.
- Pátek 16. prosince 2005 v 18:12® pikos
-
ZN: To víš, že jsem nebyl autem. To dá rozum, že jsme museli ject něčím větším. Uvědomuješ si, jak my jsme velcí? A to já byl tentokrát nejmenší. Ty rybky nás stály???, když sečtu všechny náklady, hmm, tak ti to řeknu úplně přesně. Dost!
- Pátek 16. prosince 2005 v 18:05® MartyX
-
Koukněte na dobrý stránky o muškaření a kaprařině. Stojí to za to. viz. url
- Pátek 16. prosince 2005 v 17:07® ZN
-
pikoš: kolik stály ta ryby? Jen doufám, že jsi nebyl autem, to by byla pohroma.
pupák: trénuješ na Běchovice nebo co?
- Pátek 16. prosince 2005 v 16:36® pikos
-
ZN: Na Wohři bylo krásně, ale nejlépe bylo v Žatci v číně
. Pupák byl nejúšpějšnější, chytil tři kusy, toulovec v Praze přidal jednu rybku a já jednoho krasavce pustil a potom znovu uštval. Nakonec jsme si výborně zachytali na soukromáku u Macharáčka. Celkem zmaseno a odneseno osum kousků. Takže pohodička, zachvíli je nechám opalovat pod grilíčkem.
- Pátek 16. prosince 2005 v 16:25® pupak
-
ZN – ja nevim jak pikos s toulafcem ale ja si bajecne zachytal, takhle velky a masivni hovno sem jeste nechyt, dokonce sem si i zabehal vodou po proudu proste nadhera co ti mam vykladat . . .
- Pátek 16. prosince 2005 v 16:15® ZN
-
pupák, pikoš, toulovec: tak jak jste dopadli včera na vOhři?
- Pátek 16. prosince 2005 v 15:57® rarach
-
Alivio: 607747757
- Pátek 16. prosince 2005 v 15:09® Bosanac
-
toulovec: nebyls dnes na rybach ? Tady v Praze berou jak vztekly ?
- Pátek 16. prosince 2005 ve 14:27® rarach
-
Alivio: No zejtra mám v Kyselce futsalovej turnaj, takže v přestávce bych se mohl stavit, kde Tě najdu?
- Pátek 16. prosince 2005 ve 13:31® Tomik
-
toulovec ma to nejakejch 9,5 cm
- Pátek 16. prosince 2005 ve 13:09@ Alivio
-
prichy:myslim že ne,muškařit jsem zkoušel už i letos rarach: já ti dám cizí rybáře,ty!!!!22 let jsem žil v Ostrově a byl pod Ostrovskou MO. Takže to je moje „domácí“ řeka. Pojedu asi zejtra,na dvě,tři hodinky.
- Pátek 16. prosince 2005 ve 12:43® rarach
-
Alivio: chlape mizerná japato, že mi jezdíš píchat parmy na mojí zlatou Ohři 12, ne nic ve zlém, ale mi chlapci z Radošova nemáme cizé rybáře příliš v lásce!! Podle dneška ,už je asi konec, voda půjde nahoru asi moc, chtěl jsem je ještě letos prohnat s mušákem. Kdyby si jel dej vědět pres Boba, přijedem Tě zkontrolovat.
- Pátek 16. prosince 2005 v 11:38® Prichy
-
> Alivio: neberes si toho moc?
- Pátek 16. prosince 2005 v 11:15® parmenides
-
HaD: ja nic nedostal. posilejte to na moji firemni adresu t. j. skalsky zavinac euneco tecka com
- Pátek 16. prosince 2005 v 7:41® toulovec
-
Parmenides: tak ty Pardubky mi nějak neuchvátily. Rozhodně mi to nepřišlo jako nějakej extraklub za kterej bych měl zacvaknout 700,– Klacl materiály dobrý, ceny průměrný, nic překvapivýho. Ale pohovořil sympaticky o nových materiálech. Dále se promítaly fotky z výprav na Kamčatku, Laponsko a Gronsko, což bylo pěkný, leč nic před čím bych si sednul na prcku. Takových fotek najdeš na netu tuny.
pro místní ta akce má význam, ale dál jak 50 km bych na takovou akci už asi nejel. Ale nebudu to pomlouvat, někdo může být nadšen, já byl řekněme jen „uspokojen“.
- Pátek 16. prosince 2005 v 7:34® toulovec
-
tak tolik lží a keců jsem za jeden na svou osobu ještě neviděl. Pupáku ty chladnokrevná zákeřná kryso! Já a hladovej? za celej den jsem nevložil sousto do úst, hladovím tam jak blb a ty na mě naházíš takovou špínu. Tfuj styď se!!!! Za to pustím do světa historku s kloboukem :o)))