Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 7. prosince 2005 ve 13:03@ Buko

Pif:
K čemu defenestrace? S Toplovcem se i ve trojku nadřem a hodíš ho stejně jenom do snihu. Pokud máš tyto nápady, tak počkej na léto.

Středa 7. prosince 2005 ve 13:00@ Buko

Schimmi: Jseli Dědek vezme s sebou dcery, vyplatí se předstírat, že jsi gay.

Středa 7. prosince 2005 ve 12:59® Dědek
Dědek

> Buko: žádný běžky, toulavec nás pozval na chatu, ale neřek nám, že bude tak šetřit,že ani nezatopí. Takže jsme oblekli co se dalo :-)

Středa 7. prosince 2005 ve 12:57@ Buko

Toulovec: Špatná fotka, objasni to, tam má Pupák jikry? Kdy to bylo foceno, že by šel do tření?

Středa 7. prosince 2005 ve 12:54@ Buko

Dědek:Foto pěkné… Kde jsi nechal běžky?

Středa 7. prosince 2005 ve 12:54® HaD
HaD

HE. HE. HE

Středa 7. prosince 2005 ve 12:53@ Buko

Pupák: Čemu říkáš Toulovcův svařák? To nepoznáš už odhřátý Juice? Takový pěkný zájezd a já tam chyběl…

Středa 7. prosince 2005 ve 12:49@ občasný piják

> pif: defenestrace, to se lehko řekne, ale hůř provede. Ber v úvahu kolik váží. Když ho budem chtít vyhodit z okna jeho chaty, tak ho tím oknem ani neprostrčíme. A když to okno bude nějaké jiné – větší, tak k té zlomené pacičce přibude i tlapička. Tohle si já na triko nevezmu aby Ivošek příští sezónu chytal z invalidního vozíku;-)

Středa 7. prosince 2005 ve 12:03® Dědek
Dědek

> Toulovec: co já???? já jsem ve všem nevinně,za fšechno můžeš ty

Středa 7. prosince 2005 v 11:41® Prutos
Prutos

> Toulovec: To ho jako PIFneš,jo? :-)) )

Středa 7. prosince 2005 v 11:38® toulovec
toulovec

> pif: 1. 2. až řeknu 3, máš to spočítaný

Středa 7. prosince 2005 v 11:31® pif
pif

tak mám takovej dojem,že pan kolega toulovec si vážně koleduje o první muškařskou defenestraci-:)))))

Středa 7. prosince 2005 v 11:28® toulovec
toulovec

4all: VÁŽENÍ PŘÁTELÉ, MUŠKAŘI! CELÁ DISKUSE SE OPĚT POSOUVÁ ŠPATNÝM SMĚREM. DOVOLUJI SI VÁS DŮRAZNĚ UPOZORNIT, ŽE TA SVINĚ A ČERNÁ DUŠE JE TADY DĚDEK.
Jinak pifa a kelta si dovoluju upozornit, že jejich místa na VV začínají být povážlivě nejistá. Rád je obsadím těmi, co jsou na mě vlídní a náležitě mi lezou do řiti že Milky a Chose

Středa 7. prosince 2005 v 11:17® kelt
kelt

> pif: jak říkáš, nejdřív by ho zneužil pak kilnul pak znovu zneužil, sežral a na konec vázal z jeho nádherné léta pěstované srsti mouchy…:-))

Středa 7. prosince 2005 v 11:13® pif
pif

chtěl sem sebou vzít čokla,ale po rozumném uvážení ho nevezmu. toulovcovi choutky neznají mezí-:))

Středa 7. prosince 2005 v 11:03® Prutos
Prutos

> Toulovec: Já tě prokouk,kluku ušatá! :-) Shimi: UTEČ!!!!

Středa 7. prosince 2005 v 11:00® toulovec
toulovec

> Prutos: to zdaleka celou partu neznáš :o)) to jsi ještě neviděl pifa jak se muchluje s pikošem, hada jak motá mouchy – k popukání. Se s pupákem stejně nejvíc těšíme jak dědek přiveze své dcery které již nejsou pod zákonem. Pokud je nepřiveze, má šimi smůlu, protože už snad taky nebude pod zákonem.

Středa 7. prosince 2005 v 10:46® Prutos
Prutos

> Toulovec: To jo,rád se seznámim s celou touhle partou cvoků! :-) Jenže v případě muškařského víkendu sem ňák zaváhal :-((

Středa 7. prosince 2005 v 10:42® toulovec
toulovec

> Prutos: To nemá cenu! dokud se s ním neseznámíte, neuvěříte. Je to hubenej, slaboduchej, duševně nevyváženej člověk s pokřiveným charakterem, chorobným náhledem na svět, nerespektující žádné zásady společenského soužití. Prostě na zabití.

Středa 7. prosince 2005 v 10:38@ občasný piják

> Toulovec: jó čte, čte stůl

Středa 7. prosince 2005 v 10:36® Prutos
Prutos

> Toulovec: Já na Dědka kókal, ale nic divnýho sem nenašel-správné sportovec!

Středa 7. prosince 2005 v 10:27® toulovec
toulovec

a tohle tady taky dlouho nebylo :o)))

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img10718.jpg
Středa 7. prosince 2005 v 10:26® Dědek
Dědek

> pif: > občasný piják: pánové s pupákem je to jednoduchý,stačí zavázat oči a je hotovej

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img10717.jpg
Středa 7. prosince 2005 v 10:24® toulovec
toulovec

dědek: hele a ty sem nevkládej furt fotky vožralýho HaDa, celý večer konverzoval a na té tvé fotce něco jen čte bo co.. třeba tahle je konverzační

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img10716.jpg
Středa 7. prosince 2005 v 10:19® toulovec
toulovec

> Prutos: kurňa nekoukej na mě, čum na dědka

Středa 7. prosince 2005 v 10:07® Prutos
Prutos

> Toulovec: Zas v těch sexy prsačkách! Kohopak se snažíš sbalit? :-)) )))

Středa 7. prosince 2005 v 10:05® pif
pif

dědku,přecházím na tvou stranu. když vidím ty dvě monstra,bude lepší,když tě hodím na záda a zdrhem-:))))

Středa 7. prosince 2005 v 9:41® toulovec
toulovec

dořyti nemám jedinou dědkovu fotku kde vypadá normálně. 15 minut to hledám a na všech vypadá jako člověk. ale pro porovnání jen ukázka jak vypadá maratonský běžec mazi opravdovými muškaři

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img10712.jpg
Středa 7. prosince 2005 v 9:39® pupak

Buko – ten vecer do me a HaDa lil ten bezcharakterni dedek tresnovku, slivovici,pivo a jeste nas nutil pit jeho svarak kterej kutil sam a potaji nam do nej dal rohypnol proto jsme spali ja nevim ale asi ma spatnou povahu ten clovek . . .

Středa 7. prosince 2005 v 9:35@ Buko

Občasný piják: Já tam nebyl. Jen podle fotky- nepojedl HaD trochu víc tureckého medu?