Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. prosince 2005 ve 13:03@ Buko
-
Pif:
K čemu defenestrace? S Toplovcem se i ve trojku nadřem a hodíš ho stejně jenom do snihu. Pokud máš tyto nápady, tak počkej na léto. - Středa 7. prosince 2005 ve 13:00@ Buko
-
Schimmi: Jseli Dědek vezme s sebou dcery, vyplatí se předstírat, že jsi gay.
- Středa 7. prosince 2005 ve 12:59® Dědek
-
> Buko: žádný běžky, toulavec nás pozval na chatu, ale neřek nám, že bude tak šetřit,že ani nezatopí. Takže jsme oblekli co se dalo
- Středa 7. prosince 2005 ve 12:57@ Buko
-
Toulovec: Špatná fotka, objasni to, tam má Pupák jikry? Kdy to bylo foceno, že by šel do tření?
- Středa 7. prosince 2005 ve 12:54@ Buko
-
Dědek:Foto pěkné… Kde jsi nechal běžky?
- Středa 7. prosince 2005 ve 12:54® HaD
-
HE. HE. HE
- Středa 7. prosince 2005 ve 12:53@ Buko
-
Pupák: Čemu říkáš Toulovcův svařák? To nepoznáš už odhřátý Juice? Takový pěkný zájezd a já tam chyběl…
- Středa 7. prosince 2005 ve 12:49@ občasný piják
-
> pif: defenestrace, to se lehko řekne, ale hůř provede. Ber v úvahu kolik váží. Když ho budem chtít vyhodit z okna jeho chaty, tak ho tím oknem ani neprostrčíme. A když to okno bude nějaké jiné – větší, tak k té zlomené pacičce přibude i tlapička. Tohle si já na triko nevezmu aby Ivošek příští sezónu chytal z invalidního vozíku
- Středa 7. prosince 2005 ve 12:03® Dědek
-
> Toulovec: co já???? já jsem ve všem nevinně,za fšechno můžeš ty
- Středa 7. prosince 2005 v 11:41® Prutos
-
> Toulovec: To ho jako PIFneš,jo?
)
- Středa 7. prosince 2005 v 11:38® toulovec
-
> pif: 1. 2. až řeknu 3, máš to spočítaný
- Středa 7. prosince 2005 v 11:31® pif
-
tak mám takovej dojem,že pan kolega toulovec si vážně koleduje o první muškařskou defenestraci-:)))))
- Středa 7. prosince 2005 v 11:28® toulovec
-
4all: VÁŽENÍ PŘÁTELÉ, MUŠKAŘI! CELÁ DISKUSE SE OPĚT POSOUVÁ ŠPATNÝM SMĚREM. DOVOLUJI SI VÁS DŮRAZNĚ UPOZORNIT, ŽE TA SVINĚ A ČERNÁ DUŠE JE TADY DĚDEK.
Jinak pifa a kelta si dovoluju upozornit, že jejich místa na VV začínají být povážlivě nejistá. Rád je obsadím těmi, co jsou na mě vlídní a náležitě mi lezou do řiti že Milky a Chose - Středa 7. prosince 2005 v 11:17® kelt
-
> pif: jak říkáš, nejdřív by ho zneužil pak kilnul pak znovu zneužil, sežral a na konec vázal z jeho nádherné léta pěstované srsti mouchy…
- Středa 7. prosince 2005 v 11:13® pif
-
chtěl sem sebou vzít čokla,ale po rozumném uvážení ho nevezmu. toulovcovi choutky neznají mezí-:))
- Středa 7. prosince 2005 v 11:03® Prutos
-
> Toulovec: Já tě prokouk,kluku ušatá!
Shimi: UTEČ!!!!
- Středa 7. prosince 2005 v 11:00® toulovec
-
> Prutos: to zdaleka celou partu neznáš :o)) to jsi ještě neviděl pifa jak se muchluje s pikošem, hada jak motá mouchy – k popukání. Se s pupákem stejně nejvíc těšíme jak dědek přiveze své dcery které již nejsou pod zákonem. Pokud je nepřiveze, má šimi smůlu, protože už snad taky nebude pod zákonem.
- Středa 7. prosince 2005 v 10:46® Prutos
-
> Toulovec: To jo,rád se seznámim s celou touhle partou cvoků!
Jenže v případě muškařského víkendu sem ňák zaváhal
- Středa 7. prosince 2005 v 10:42® toulovec
-
> Prutos: To nemá cenu! dokud se s ním neseznámíte, neuvěříte. Je to hubenej, slaboduchej, duševně nevyváženej člověk s pokřiveným charakterem, chorobným náhledem na svět, nerespektující žádné zásady společenského soužití. Prostě na zabití.
- Středa 7. prosince 2005 v 10:38@ občasný piják
-
> Toulovec: jó čte, čte stůl
- Středa 7. prosince 2005 v 10:36® Prutos
-
> Toulovec: Já na Dědka kókal, ale nic divnýho sem nenašel-správné sportovec!
- Středa 7. prosince 2005 v 10:27® toulovec
-
a tohle tady taky dlouho nebylo :o)))
- Středa 7. prosince 2005 v 10:26® Dědek
-
> pif: > občasný piják: pánové s pupákem je to jednoduchý,stačí zavázat oči a je hotovej
- Středa 7. prosince 2005 v 10:24® toulovec
-
dědek: hele a ty sem nevkládej furt fotky vožralýho HaDa, celý večer konverzoval a na té tvé fotce něco jen čte bo co.. třeba tahle je konverzační
- Středa 7. prosince 2005 v 10:19® toulovec
-
> Prutos: kurňa nekoukej na mě, čum na dědka
- Středa 7. prosince 2005 v 10:07® Prutos
-
> Toulovec: Zas v těch sexy prsačkách! Kohopak se snažíš sbalit?
)))
- Středa 7. prosince 2005 v 10:05® pif
-
dědku,přecházím na tvou stranu. když vidím ty dvě monstra,bude lepší,když tě hodím na záda a zdrhem-:))))
- Středa 7. prosince 2005 v 9:41® toulovec
-
dořyti nemám jedinou dědkovu fotku kde vypadá normálně. 15 minut to hledám a na všech vypadá jako člověk. ale pro porovnání jen ukázka jak vypadá maratonský běžec mazi opravdovými muškaři
- Středa 7. prosince 2005 v 9:39® pupak
-
Buko – ten vecer do me a HaDa lil ten bezcharakterni dedek tresnovku, slivovici,
a jeste nas nutil pit jeho svarak kterej kutil sam a potaji nam do nej dal rohypnol proto jsme spali ja nevim ale asi ma spatnou povahu ten clovek . . .
- Středa 7. prosince 2005 v 9:35@ Buko
-
Občasný piják: Já tam nebyl. Jen podle fotky- nepojedl HaD trochu víc tureckého medu?