Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 7. prosince 2005 v 9:19@ občasný piják

> Toulovec: proč ti to vadí, vždyť je tam typický tvůj výraz. Poznal bych tě i s černou páskou přes oči;-) dědek: toho se nebojím, HaD nám bude nosit čaj, ale asi se uběhá, protože na naší straně barikády budou stát všichni kromě Toulovce. Raději mu poradíme ať si veme pořádnou várnici když půjde na naši barikádu s čajem. HaD: ty dokážeš usnout ve společnosti? A za stolem? Takové fópá!! ;-) )))

Středa 7. prosince 2005 v 9:18® pif
pif

dědku,to není na pobavení,ale je to smutný!!!!dělat si srandu z nemocnýho člověka závyslého na alkoholu těsně před nástupem do odmašťovny!toulovec za to nemuže,že byl furt na šrot-:)))

Středa 7. prosince 2005 v 9:08® Dědek
Dědek

> Toulovec: pokud si dobře pamatuju, ani jedna fotka není z tvojeho fotáku. A NA DRUHOU STRANU, PROČ NEPOBAVIT OSTATNÍ,NO NE????

Středa 7. prosince 2005 v 9:02® toulovec
toulovec

> dědek: kdo ti dal povolení dávat sem fotky mého obličeje, z mé chaty, z mého foťáku? Autorský práva ti nic neříkaj šmejde?

Středa 7. prosince 2005 v 9:00® ZN
ZN

dědek: jen to sem sázej, krásné fotky. Kdo by to byl řek, že je Ivošek tak fotogenický :-)

Středa 7. prosince 2005 v 9:00® Dědek
Dědek

> občasný piják: HaDa se vůbec bát nemusíme, stejně dopadne takhle

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img10704.jpg
Středa 7. prosince 2005 v 8:57® Dědek
Dědek

Už jsem to našel

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img10703.jpg
Středa 7. prosince 2005 v 8:56® Dědek
Dědek

All : :-)) ))) ani jsem netušil, jak vás všechny jedinou fotografii zabavím na tolik hodin. No nejsem dobrej?? Vlastně nejlepší??? Jdu něco hledat

Středa 7. prosince 2005 v 8:18® pupak

Buko – dedek neni stihlej je to chudokrevna zamora . . .

Středa 7. prosince 2005 v 8:13@ Buko

Tolovec: Nevím, nevím, je štíhlejší a v blízkosti jsou stromy

Středa 7. prosince 2005 v 8:09® toulovec
toulovec

> Buko: dědka jsem schopnej obklíčit sám

Středa 7. prosince 2005 v 8:02@ Buko

Občasný piják: Nějak to pleteš. Napsal jsem: Bacha,já jsem na straně Toulovce. Tedy stojím v bitevní řvavě vedle něj. Pokud poletí sněhová koule, pokusím se i mrštně uhnout. Pak to ovšem schytnou ti co se staví za Toulovce. Tolovec, jako taktiku navrhuji utvořit roj. Pokud Dědek zůstane na druhé straně sám, tak jej obklíčíme. S opovržlivým výrazem na tváři mu nahážeme sněhové koule k nohám. Snad tu potupu přenese a nespáchá sám harakiri.

Středa 7. prosince 2005 v 7:45® ZN
ZN

Toulovoc: musíš uznat, ještě že člověk ty kamarády má. Je to životní opora.

Středa 7. prosince 2005 v 7:25® toulovec
toulovec

4all: tak já ani nevím co Vám na to odpovídat. Jste hnusný zákeřný hovada, který pohoděj kamaráda jako nějakej kus hadru. A ta fotka si myslím že bude nějaká montáž bo co. Přiznám se, je mi to maličko podobný, ale já to nejsem. Zatloukat, zatloukat, zatloukat.
Jinak těm co se postavili na mou stranu, vyslovuju pochvalu a dík, ti co se staví k tomu zámorovi dědkovi vyhlašuju válku a přeju jim dlouhou a zákeřnou smrt !!!!!!!!!!!!!!!

:o))))

Středa 7. prosince 2005 v 7:15@ občasný piják

Buko: kamaráde, máš dost let na to , aby jsi věděl na kterou stranu se postavit. V jednom musím s Toulofcem souhlasit a to v tom, že většina se postaví za silnější. Podívej třeba na Zdenka, ten jasně napsal, že se staví za nás, za silnější, tak nedělej vyjímku. Toulovec: hochu, hochu má mladická nerozvážnost je již ta tam, měl by jsi se raději sklonit před dědkem a nedělat zbytečně ramena. Podívej na reakce Pupáka, ten brzy pochopil, že šlápl kobře na ocas a proto se raději moudře drží bokem debaty. Brzy s dědkem očekáváme jeho omluvu a pak se stane, že budeš na té trpasličí barikádičce stát úplně sám.
I když, možná na chvíli tam budete dva, to když ti HaD přinese čaj;-)

Úterý 6. prosince 2005 ve 21:46® Kecalka
Kecalka

> HaD: prosim pomoc koukni na diskuze dik

Úterý 6. prosince 2005 ve 21:16® HaD
HaD

> pupak: :-)) ))))))

Úterý 6. prosince 2005 ve 21:11® pupak

HaD – tak jeden schovej pro dedka a muye bejt i 20 ti litrovej at nam tam neklokta

Úterý 6. prosince 2005 ve 21:07® HaD
HaD

> pupak: ne, vezu sudy :-)) )

Úterý 6. prosince 2005 ve 21:05® pupak

HaD – jedes v sudu pod zdakovak????

Úterý 6. prosince 2005 ve 20:59® HaD
HaD

> pupak: a já to neuvidim, páč budu na Orlíku :-(

Úterý 6. prosince 2005 ve 20:57® Prutos
Prutos

> Milky: Kdepak :-) ZN řikal za silnější,ne za kulatější :-)

Úterý 6. prosince 2005 ve 20:50® Milky
Milky

Dědku, to jsi si nevybral dobrou stranu! Asi z tebe nakonec bude Sněhová krávovna.

Úterý 6. prosince 2005 ve 20:48® Milky
Milky

Pupácio, Toulíku, ..... máme dalšího – ZN :-)) ))) !

Úterý 6. prosince 2005 ve 20:41® pupak

HaD – ja taky ja snad kvuli tomu vstanu pred desatou abych to videl:-)) )

Úterý 6. prosince 2005 ve 20:37® HaD
HaD

> pupak: tak DEMENT? … už se těším, až si to přečte :-D

Úterý 6. prosince 2005 ve 20:32® pupak

HaD – nemam je mi smutno z vas jaci jste spatni hosi . . . misto abyste politovali toho dementa na te fotce tak si z nej delate prrrdeeellll:-)) )

Úterý 6. prosince 2005 ve 20:29® Prutos
Prutos

> pupak: Jak to říkal Tomucha? Řiťoalpinismus?

Úterý 6. prosince 2005 ve 20:29® HaD
HaD

> pupak: kdybys nekecal. úplně vidím jakou máš radost :-)) ))

Úterý 6. prosince 2005 ve 20:27® Prutos
Prutos

> pupak: Neboj,mám ji i v původní podobě. Přece bych tak krásnou fotku nezkazil! :-)