Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 10:31® BoBo-Falknow
-
Toulovec: Mám ji opět najít? Jedná se o tu ve slušivých broďácích?
- Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 8:05® toulovec
-
> parmenides: čus bejvalej kamaráde! to teda koukám, nechápu jak můžeš myslet že jsou tu moje hezký fotky, já totiž fotit neumím.
A nebo jsi myslel jako moje fotky že na nich jsem já??? :o)))) tak taková tu proběhla jen jedna a tu jsi fotil ty , byla rozšířena díky pupákovi a mooooc mi to tam slušelo. :o)))) Naštěstí se tu už tak 3/4 roku neobjevila. - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 0:47® HaD
-
> parmenides: mám DVD z jara, z léta a z podzimu se dělá na střihu
- Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 0:19® parmenides
-
HaD: sorry, tebe jsem v seznamu neuvedl, uplne jsem zapomel…
Byl jsem prekvapen tema sumcama. Ty fotky jsou moc povedene. Doufam, ze plati nase dohoda, ze mne na podobne obludy, teda klidne i mensi, nekde zde v CR, vemes. Nemas z toho nejake video?
- Středa 23. listopadu 2005 ve 23:36® HaD
-
> parmenides: a na mé fotky zapomínáš? bééééééé
- Středa 23. listopadu 2005 ve 23:36® HaD
-
> fishead: eufemysmus je mos pjěkné slovo
to sy budu muset najýt ve slofnýku
- Středa 23. listopadu 2005 ve 20:49® parmenides
-
MD: tak co provedeme s tim predanim toho vina? Nebo mam prijet ja nekam, nebo nekde uprostred na nezavisle pude?
- Středa 23. listopadu 2005 ve 20:42® parmenides
-
fishead: tohle neni muj web, nemam s tim nic spolecneho. To kdyby delala nase firma, tak to vypada uplne jinak, to je jasne
Ale neni to chciply web. Jsou zde pekne fotky od Tomuchy, Shimiho, Jirise, Toulovce a dalsich. Sumcarina je taky dobra.
- Středa 23. listopadu 2005 v 18:28® EDDY
-
všichni o všem vědí,.......
)))))))))))))
- Středa 23. listopadu 2005 v 18:27® EDDY
-
> Miloš_Dia: to jo . hele pro ted vás opouštím. jdu sportovat… a příjdu tak v 21:00… tak zatim… Stejně to je nespravedlivý
( ......
- Středa 23. listopadu 2005 v 18:23® Milos_Dia
-
EDDY: nebuď zvědavej a užívej si mládí… Mimochodem skvělé úlovky – gratuluji, je vidět, že máš velmi dobré vedení.
))))
- Středa 23. listopadu 2005 v 18:22® EDDY
-
> BoBo-Falknov:
> Miloš_Dia:
koukám blbé správy se šířej rychle.....
a ted jsem se naštval a už se sváma nebavím,.....
))))))))
jak je možné že to všichni vědí,…???Když jsem již na to skoro zapoměl…
)((((
- Středa 23. listopadu 2005 v 18:20® BoBo-Falknow
-
EDDY: Klid, já to vím také
Juniore
- Středa 23. listopadu 2005 v 18:18® EDDY
-
> Miloš_Dia:hmmm to mě něco připomíná moje nej… hláška… ale ted opravdu odkud to víš. já sem moc nechtěl aby se to vědělo…
(((((
- Středa 23. listopadu 2005 v 18:17® Milos_Dia
-
EDDY: já vím téměř všechno…
- Středa 23. listopadu 2005 v 18:13® RybarX
-
jak se tu stahujou ty hry to to tiž nejde
- Středa 23. listopadu 2005 v 18:12® EDDY
-
Jak se vám vydařila letošní sezona..????? já musím říci že letos jsem nachytal docela dost pěkných ryb (např. lipani kolem 42–45cm a PD 45–55 a jen Pptočáci mě letos moc nešli nej jsem letos chytl 40cm… )
))))) takže veliká spokojenost…
)))
- Středa 23. listopadu 2005 v 18:09® BoBo-Falknow
-
fishead: Copak, frustrace na vrcholu?
- Středa 23. listopadu 2005 v 18:08® Milos_Dia
-
parmenides: OK, pruda tedy nebude, plně akceptuji tvoji touhu oddávat se komorním debatám. Hezký den !
- Středa 23. listopadu 2005 v 18:07® hytla
-
„Komorni prostredi“ je uzasny eufemismus pro nejvychciplejsi pokec na ceskym rybarskym webu. Kazda liska chvali svuj ocas a parmenides svuj web. Jenze je to z nouze ctnost.
- Středa 23. listopadu 2005 v 17:02® parmenides
-
MD: snad se jiz veci vysvetlili, bohuzel nemam moc casu, pripravuji nejakou nabidku pro klienta.
K tomu pruzeni jeste: nechci ho zazit a myslim, ze kdo ho na MRK-u zazil, tak z nej nebyl taky nadseny. Bohuzel posledni dobou se ten web neda moc sledovat – ja na nem sleduji jiz jenom obrazky, protoze mi prijdou ta osloveni, podpisy, ruzne basnicky a navazeni se na vsechy strany velice stupidni. A tento web i kdyz se tady nekdy zadnlive nic nedeje mi vyhovuje svou komornosti.
Tot vse, uz to nerozpytvavejme, prosim, nemam na podobne kravinky cas, nejsem zamestananec a nemohu se ulejvat.
Od srpna bydlim na Proseku – naproti Bille je hrbitov – vedle nej takova nizka bila cihlova zastavba. Takze jsme skoro sousede. Nechces se nekdy zastavit na sklenku dobreho moku? Treba ted pres vikend. Muzeme i neco navazat, nebo Ti mohu ukazat par poslednich cisel anglickych casopisu ktere odebiram: Flyfishing and flytying, Trout and salmon, Trout fisherman a Today´s flyfisher – pokud te to tedy zajima…
- Středa 23. listopadu 2005 v 16:50® EDDY
-
> Miloš_Dia:však jsem říkal ře vím proč… ale stejně díky...... ..... no ale spon se tu něco začíná dít....... a jen by mě zajímalo odkud víš kdo vlastně sem???
- Středa 23. listopadu 2005 v 16:47® EDDY
-
> parmenides: jjj však neříkám že je tam něco nového !!! je tam v podostatě vše co má být.....
))))
- Středa 23. listopadu 2005 v 16:40® Milos_Dia
-
Parmenides: Kdybych chtěl EDDYho zesměšnit, tak ho poučím o I a Y. Normálka jsem se zeptal a hned že prý prudím… Jestli tohle považuješ za pruzení, tak jsi zřejmě jestě nezažil na vlastní kůži ten echte opruz… Co není může být
EDDY: Statisticky broďáky vydrží 3–5 let. Jestliže jsi u vody každý den, což u budoucí repre hvězdy není nenormální, tak máš cca 150 použití do půl roku. To je průměr u rekreačního kvazimuškaře tak na 3 roky. no a je to. Zkrátka musíš použít zátěžové broďáky..
- Středa 23. listopadu 2005 v 16:40® parmenides
-
EDDY: prislo, dekuji. Ale neni to bohuzel nic noveho, jenom to, co je jiz nekolik dnu zde: viz. url
- Středa 23. listopadu 2005 v 16:32® EDDY
-
> parmenides: no už bys to tam měl mít. dej vědět jestli ti to přišlo.......??,
- Středa 23. listopadu 2005 v 16:30
-
Miloš_DIAKRITICKÝ:Napíš celý svoj nick name a nikto sa nepozastaví nad tým že si „puntičkár“ (slovensky „bodkovač“ ????
)
- Středa 23. listopadu 2005 v 16:24® parmenides
-
EDDY: posli pls
- Středa 23. listopadu 2005 v 16:15® EDDY
-
> Miloš_Dia: proč myslíš....... no v podstatě ne protože každý neopreny co jsem, měl tak do nich začalo po 3–5měsících téci...... a dokonce vím i proč.....
)) já jsem se jen ptal abych se dozvěděl co používají kolegové …
)))
- Středa 23. listopadu 2005 v 16:14® parmenides
-
Miloš D: občas jsem pouzival.
Tu lahev mam pripravenou – nadherne cuve z vinarstvi Springer (Bořetice) pinot noir a 10% St. Laurent.
Asi bych se mel omluvit za absenci na poslednim casting vikendu – nedoslo mi tenkrat, ze blokuji nahradniky. To az se do mne navezl pred casem ZN, tak mi to docvaklo. Ruplo mi den pred tim v kříži a lezel jsem cely vikend a kazdy pohyb – ze strany na stranu byl utrpenim – a mel tak jine starosti nez jit na web. Kdo to zna, tak to pochopi. Takze se timto omlouvam nejenom tobe, ale i vsem ostatnim.
A nyni k me poznamce, ktera to vse spustila: Royal Wulff na MRKu prikladne vklada prispevky a vysvetluje veci ktere jsou castokrat inspirativni nejenom pro zacatecniky. A nikoho neprudi a nezesmesnuje.