Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 10:31® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Toulovec: Mám ji opět najít? Jedná se o tu ve slušivých broďácích? :-)

Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 8:05® toulovec
toulovec

> parmenides: čus bejvalej kamaráde! to teda koukám, nechápu jak můžeš myslet že jsou tu moje hezký fotky, já totiž fotit neumím.
A nebo jsi myslel jako moje fotky že na nich jsem já??? :o)))) tak taková tu proběhla jen jedna a tu jsi fotil ty , byla rozšířena díky pupákovi a mooooc mi to tam slušelo. :o)))) Naštěstí se tu už tak 3/4 roku neobjevila.

Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 0:47® HaD
HaD

> parmenides: mám DVD z jara, z léta a z podzimu se dělá na střihu

Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 0:19® parmenides

HaD: sorry, tebe jsem v seznamu neuvedl, uplne jsem zapomel…

Byl jsem prekvapen tema sumcama. Ty fotky jsou moc povedene. Doufam, ze plati nase dohoda, ze mne na podobne obludy, teda klidne i mensi, nekde zde v CR, vemes. Nemas z toho nejake video?

Středa 23. listopadu 2005 ve 23:36® HaD
HaD

> parmenides: a na mé fotky zapomínáš? bééééééé :-((

Středa 23. listopadu 2005 ve 23:36® HaD
HaD

> fishead: eufemysmus je mos pjěkné slovo ;-) to sy budu muset najýt ve slofnýku

Středa 23. listopadu 2005 ve 20:49® parmenides

MD: tak co provedeme s tim predanim toho vina? Nebo mam prijet ja nekam, nebo nekde uprostred na nezavisle pude?

Středa 23. listopadu 2005 ve 20:42® parmenides

fishead: tohle neni muj web, nemam s tim nic spolecneho. To kdyby delala nase firma, tak to vypada uplne jinak, to je jasne :-))

Ale neni to chciply web. Jsou zde pekne fotky od Tomuchy, Shimiho, Jirise, Toulovce a dalsich. Sumcarina je taky dobra.

Středa 23. listopadu 2005 v 18:28® EDDY

všichni o všem vědí,....... :-)) )))))))))))))

Středa 23. listopadu 2005 v 18:27® EDDY

> Miloš_Dia: to jo . hele pro ted vás opouštím. jdu sportovat… a příjdu tak v 21:00… tak zatim… Stejně to je nespravedlivý :-( ( ......

Středa 23. listopadu 2005 v 18:23® Milos_Dia
Milos_Dia

EDDY: nebuď zvědavej a užívej si mládí… Mimochodem skvělé úlovky – gratuluji, je vidět, že máš velmi dobré vedení. :-)) ))))

Středa 23. listopadu 2005 v 18:22® EDDY

> BoBo-Falknov:

> Miloš_Dia:

koukám blbé správy se šířej rychle.....

a ted jsem se naštval a už se sváma nebavím,..... :-)) ))))))))

jak je možné že to všichni vědí,…???Když jsem již na to skoro zapoměl… :-(( )((((

Středa 23. listopadu 2005 v 18:20® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

EDDY: Klid, já to vím také ;-) Juniore :-))

Středa 23. listopadu 2005 v 18:18® EDDY

> Miloš_Dia:hmmm to mě něco připomíná moje nej… hláška… ale ted opravdu odkud to víš. já sem moc nechtěl aby se to vědělo…:-( (((((

Středa 23. listopadu 2005 v 18:17® Milos_Dia
Milos_Dia

EDDY: já vím téměř všechno…:-))

Středa 23. listopadu 2005 v 18:13® RybarX

jak se tu stahujou ty hry to to tiž nejde

Středa 23. listopadu 2005 v 18:12® EDDY

Jak se vám vydařila letošní sezona..????? já musím říci že letos jsem nachytal docela dost pěkných ryb (např. lipani kolem 42–45cm a PD 45–55 a jen Pptočáci mě letos moc nešli nej jsem letos chytl 40cm… ) :-)) ))))) takže veliká spokojenost…:-)) )))

Středa 23. listopadu 2005 v 18:09® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

fishead: Copak, frustrace na vrcholu? :-)

Středa 23. listopadu 2005 v 18:08® Milos_Dia
Milos_Dia

parmenides: OK, pruda tedy nebude, plně akceptuji tvoji touhu oddávat se komorním debatám. Hezký den !

Středa 23. listopadu 2005 v 18:07® hytla

„Komorni prostredi“ je uzasny eufemismus pro nejvychciplejsi pokec na ceskym rybarskym webu. Kazda liska chvali svuj ocas a parmenides svuj web. Jenze je to z nouze ctnost.

Středa 23. listopadu 2005 v 17:02® parmenides

MD: snad se jiz veci vysvetlili, bohuzel nemam moc casu, pripravuji nejakou nabidku pro klienta.

K tomu pruzeni jeste: nechci ho zazit a myslim, ze kdo ho na MRK-u zazil, tak z nej nebyl taky nadseny. Bohuzel posledni dobou se ten web neda moc sledovat – ja na nem sleduji jiz jenom obrazky, protoze mi prijdou ta osloveni, podpisy, ruzne basnicky a navazeni se na vsechy strany velice stupidni. A tento web i kdyz se tady nekdy zadnlive nic nedeje mi vyhovuje svou komornosti.

Tot vse, uz to nerozpytvavejme, prosim, nemam na podobne kravinky cas, nejsem zamestananec a nemohu se ulejvat.

Od srpna bydlim na Proseku – naproti Bille je hrbitov – vedle nej takova nizka bila cihlova zastavba. Takze jsme skoro sousede. Nechces se nekdy zastavit na sklenku dobreho moku? Treba ted pres vikend. Muzeme i neco navazat, nebo Ti mohu ukazat par poslednich cisel anglickych casopisu ktere odebiram: Flyfishing and flytying, Trout and salmon, Trout fisherman a Today´s fly­fisher – pokud te to tedy zajima…

Středa 23. listopadu 2005 v 16:50® EDDY

> Miloš_Dia:však jsem říkal ře vím proč… ale stejně díky...... ..... no ale spon se tu něco začíná dít....... a jen by mě zajímalo odkud víš kdo vlastně sem???

Středa 23. listopadu 2005 v 16:47® EDDY

> parmenides: jjj však neříkám že je tam něco nového !!! je tam v podostatě vše co má být..... :-)) ))))

Středa 23. listopadu 2005 v 16:40® Milos_Dia
Milos_Dia

Parmenides: Kdybych chtěl EDDYho zesměšnit, tak ho poučím o I a Y. Normálka jsem se zeptal a hned že prý prudím… Jestli tohle považuješ za pruzení, tak jsi zřejmě jestě nezažil na vlastní kůži ten echte opruz… Co není může být :-)

EDDY: Statisticky broďáky vydrží 3–5 let. Jestliže jsi u vody každý den, což u budoucí repre hvězdy není nenormální, tak máš cca 150 použití do půl roku. To je průměr u rekreačního kvazimuškaře tak na 3 roky. no a je to. Zkrátka musíš použít zátěžové broďáky..

Středa 23. listopadu 2005 v 16:40® parmenides

EDDY: prislo, dekuji. Ale neni to bohuzel nic noveho, jenom to, co je jiz nekolik dnu zde: viz. url

Středa 23. listopadu 2005 v 16:32® EDDY

> parmenides: no už bys to tam měl mít. dej vědět jestli ti to přišlo.......??,

Středa 23. listopadu 2005 v 16:30

Miloš_DIAKRITIC­KÝ:Napíš celý svoj nick name a nikto sa nepozastaví nad tým že si „puntičkár“ (slovensky „bodkovač“ ???? :-) )

Středa 23. listopadu 2005 v 16:24® parmenides

EDDY: posli pls

Středa 23. listopadu 2005 v 16:15® EDDY

> Miloš_Dia: proč myslíš....... no v podstatě ne protože každý neopreny co jsem, měl tak do nich začalo po 3–5měsících téci...... a dokonce vím i proč..... :-)) )) já jsem se jen ptal abych se dozvěděl co používají kolegové … :-)) )))

Středa 23. listopadu 2005 v 16:14® parmenides

Miloš D: občas jsem pouzival.

Tu lahev mam pripravenou – nadherne cuve z vinarstvi Springer (Bořetice) pinot noir a 10% St. Laurent.

Asi bych se mel omluvit za absenci na poslednim casting vikendu – nedoslo mi tenkrat, ze blokuji nahradniky. To az se do mne navezl pred casem ZN, tak mi to docvaklo. Ruplo mi den pred tim v kříži a lezel jsem cely vikend a kazdy pohyb – ze strany na stranu byl utrpenim – a  mel tak jine starosti nez jit na web. Kdo to zna, tak to pochopi. Takze se timto omlouvam nejenom tobe, ale i vsem ostatnim.

A nyni k me poznamce, ktera to vse spustila: Royal Wulff na MRKu prikladne vklada prispevky a vysvetluje veci ktere jsou castokrat inspirativni nejenom pro zacatecniky. A nikoho neprudi a nezesmesnuje.