Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 23. listopadu 2005 v 16:08® Milos_Dia
Milos_Dia

EDDY: Koukám že tě už ani moc DETAILY ohledně neoprenů či tzv. dýcháčů nezajímají, co ? No, co se dá dělat......

Středa 23. listopadu 2005 v 15:51® EDDY

> Toulovec: já tam budu na 95% procent jako každý rok!!! :-)) )) tak se tam potkáme… ¨

all: kdo má zájem tak vám mohu poslat nějaký info… co mě přišli mailem !!!! tak kdyžtak dejte vědět

Středa 23. listopadu 2005 v 15:48® EDDY

> Miloš_Dia: koukám samej detailista. no co se dá dělat....... každý uvažující člověk pochopí o co jde.-. a  pro příště to budu psát správně......(mož­ná.))):-)) ))))))

Středa 23. listopadu 2005 ve 14:57® ZN
ZN

parmenides: evidentní, neevidentní, Ty jsi Petronius nebo VS ?

Středa 23. listopadu 2005 ve 14:56® toulovec
toulovec

miloš: neboj, nějak to přiznání že je VS z něho vytlučem, tu láhev ti doveze i kdyby to nebyl on ne? :o))))))

Středa 23. listopadu 2005 ve 13:13® Milos_Dia
Milos_Dia

parmenides: Zdar Vlado ! Nepoužíváš taky občas nick VS ????

Středa 23. listopadu 2005 ve 13:07® pikos
pikos

Alivio: MD to napsal hezky. Podívej se co jsi napsal ty, zastyď se a oprav si to.

Středa 23. listopadu 2005 ve 12:28@ Alivio

parmenides:Já bych to neřešil,ponevač pán bude asi nejspíš puntičkář (nebo puntíčkář). Ale to je jedno,přes to vlak stejně nejede. :-)

Středa 23. listopadu 2005 v 11:43® parmenides

Miloš D: Je preci evidentni, co kluk myslel. Treba to byl preklep, nebo neni tak citlivy a precizni v pisemnem projevu jako ty.

To uz i na tomto webu chces lidi prudit?

Středa 23. listopadu 2005 v 10:15® toulovec
toulovec

> EDDY: asi bych se jel podívat. Pokud se tam uvidíme, ozvi se

Středa 23. listopadu 2005 v 9:30® Milos_Dia
Milos_Dia

Bobo-Falk: Zdar, sorry, ale tohle už je stará písnička… „goratex“ nebo „goratexi“ zkrátka neexistuje, stejně tak jako neexistuje třeba „padoustev“. Tohle kurvení jmen a cizích slov je mi zkrátka cizí a basta. Stejně tak jako inzeráty typu „Prodám goretexové brodáky VISION (nebo jiná značka, to už je jedno)..“ Membrána GORE-TEX je jenom jedna, ostatní výrobci používají jiné membrány (VISION), přes to vlak nejede. viz. url

Středa 23. listopadu 2005 v 7:08® EDDY

> parmenides: ne já už mám odvoz zajištěný…:-)) )) jinak díkas…

Středa 23. listopadu 2005 v 0:24® parmenides

Eddy: ja se tam chystam, pokud jses z Prahy, nebo nekde ze smeru, ktery je na trase Praha -Pardubice, tak te vemu

Úterý 22. listopadu 2005 ve 20:09® EDDY

namá někdo zájem se jet podívat na Muškařský klub do Pardubuc. je to v prosinci…

Úterý 22. listopadu 2005 ve 20:07® EDDY

koukam všude klid. asi obravdu všichni vážou na jaro..... :-)) ))) a zazimovávaj vrcajk

Úterý 22. listopadu 2005 v 17:49® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Miloš_Dia: Nebud puntickar ;-)

Úterý 22. listopadu 2005 v 17:45® Milos_Dia
Milos_Dia

EDDY: co to je ten „goratex“ ??????????

Úterý 22. listopadu 2005 v 17:37® EDDY

Tak co už začínáte vázat na jaro…????

Jo jen jsem se chtěl zeptat co používáte za neopren nebo goratexi a jek dlouho vám vydrží..???

Úterý 22. listopadu 2005 ve 13:28® EDDY

> Alivio: no to snad někdy jo ale bude se toho muset ještě hodně moc změnit v této republice..... tady přetrvávaj pořád starý myšlenky… čím víc tím líp..... atd… až se změní myšlení lidí tak to bude fain… :-)) )

Úterý 22. listopadu 2005 ve 13:10@ Alivio

Eddy: ale věřim tomu,že jednou přijde doba,kdy si na pstruhovce chytnem i pstruha

Úterý 22. listopadu 2005 ve 13:08® EDDY

> Alivio: no já jen že jsi řekl:( Jinak samozřejmě souhlasim,co tam ten parchant dělá?Jen ať táhne na rybníky) a já na to reagoval ře rybníky u nás a nejen u nás jsou zarybněný kaprem..... a tak to bude pořád ovlivněvat Pstruhový tabylky a myslím že se bude chytat kaprů a bílejch ryb na pstruhových vodách pořád víc a víc :-)) ))

Úterý 22. listopadu 2005 ve 12:56@ Alivio

Eddy:to jsem neřekl

Úterý 22. listopadu 2005 ve 12:54® EDDY

> Alivio: no já ti nevím ale pokud jsem to dobře pochopil… tak u nás jsou pstruhový rybníky zarybněný jen kaprem..... :-)) ))

Úterý 22. listopadu 2005 v 0:43@ obcasny_pijak

> Alivio: já tyky né, hlavně, že to má volty;-)

Úterý 22. listopadu 2005 v 0:15@ Alivio

Moc se ve vínech nevyznám,takže mi chutná skoro každý. Hihihi.

Úterý 22. listopadu 2005 v 0:13@ obcasny_pijak

> Alivio: o. k. , hlavně, že nám chutná. Tedy doufám, že chutná i tobě.

Úterý 22. listopadu 2005 v 0:08@ Alivio

jo táááák,ale v tom případě není chyba v mém smyslu pro logiku,jelikož já je tam nenasazuju ani nechytám. Vždyť já vlastně ani nemám pstruhovku :-) P. S. Já jsem si dal Svatovavřinecké,tak jsme na tom stejně. :-) Jinak samozřejmě souhlasim,co tam ten parchant dělá?Jen ať táhne na rybníky.

Úterý 22. listopadu 2005 v 0:03@ obcasny_pijak

> Alivio: vzhledem k dnešní ochutnávce letošního Beaujolais ti asi dnes úplně přesně neodpovím, ale podstata věci vychází z toho faktu, že kapr na P revíru nemá co dělat. A pokud je chycen v takovém množství jaké je uvedeno, tak z toho vyplývá, že je někde chyba. Jinými slovy: TO NEMÁ LOGIKU

Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:47@ Alivio

obcasny_pijak:mozna je to tim ze je pul jedenacty,ale neuvedomuju si,jestli jsem nekde udelat nejakou chybu. Muzes mi to prosim prozradit. Pevne verim ze muj smysl pro logiku je O. K.

Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:42@ obcasny_pijak

> Alivio: sice postrádám tvůj smysl pro logiku s počtem ulovených K na P revírech, ale souhlasím s názorem, že lipan by se měl nad sebou zamyslet. K tomu mu dopomáhej Svaz.