Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 20:26

no jelikož jsem v tomhle prakticky nováček tak mě potěší kažfá ryba co mi zabere,nebo ta co dokonce vytáhnu. a pustím zpět!!!!!!!!

Pondělí 7. listopadu 2005 v 19:35® fikus
fikus

Medvěd: kupodivu domácí voda. Chytal jsem na Vsetínce v Bystřičce naproti hospodě Na Nové. Buko: co máš proti rudořitce?, stále je to klasika která vždy stojí za to vyzkoušet a skutečně to byla suchá rudořitka která bodovala a lipani ji sbírali s důvěrou jim vlastní. To místo jsem šel vyzkoušet na tip od kamaráda a byl jsem překvapen co jsou tam za „klabrdoni“.

Pondělí 7. listopadu 2005 v 19:08

na rudořítku???? jediné po čem mi lipan skočí v posledních dnech, je něco co je na poslední fotce z našeho pohledu: druhá z leva akorát v hnědo šedé kombinaci

Pondělí 7. listopadu 2005 v 17:13® Tomucha
Tomucha

medvěd – „Zachraňte rudořitku“ :-)) ))

Pondělí 7. listopadu 2005 v 15:07® Medvěd
Medvěd

Buko:a jakou komedii dávali?

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 12:05@ Buko

Medvěd: v rámci zvýšené ochrany lipana odpovím za Občasného pijáka: Na Bečvě a šlo to na Rudořitku vel. 8 ve filmu. Zdravím do PV

Pondělí 7. listopadu 2005 v 11:46® Medvěd
Medvěd

Občasný piják: na jaké Bečvě jsi chytal?

Pondělí 7. listopadu 2005 v 11:37® Tomucha
Tomucha

Buko – jasně , mužeme o tom vést sáhodlouhé debaty

Pondělí 7. listopadu 2005 v 7:30@ Buko

Tomucha: myslel jsem si to. Prostě do proudů a větších vln. V únoru vzpomeň dáme na to téma řeč.

Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:13® fikus
fikus

dnešní pošmourné počasí s mlhou bylo to pravé na lipany. Výlet na Bečvu se opravdu vydařil. Když jsem se konečně trefil tou správnou muškou do jejich apetitu, tak sbírali jak o život a příjemně překvapily kousky 30+. Příjemná neděle.

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img10130.jpg
Neděle 6. listopadu 2005 v 19:27® Tomucha
Tomucha

Buko – zní to divně, ale byl. Posední dobou se mi to začalo líbit tak u některých částí měním proporce. Rybám to asi moc neva… :-) Ten chrostík je dost v předu takže to možná zkresluje.

Neděle 6. listopadu 2005 v 17:51@ Dave

Tomucha: Pěkné. Na tom chrostíkovi, ty nelké nožičky, to byl záměr?

Neděle 6. listopadu 2005 v 17:27® Tomucha
Tomucha

tak ať nežeru, hodím sem ještě jeden mušinec … a taky byste sem někdo mohl něco hodit páč se mi zdá že je tu dost mrtvo. Říká se tomu „chcípl pes“

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img10127.jpg
Neděle 6. listopadu 2005 v 15:45

díky Pife!!!!!!!!! a další věc co nechápu jsou ty vaše dokonale navazané mouchy všeho druhu… :-)

Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:15® Tomucha
Tomucha

HaD – budu na sraz potřebovat něco takoýho ale udělej mi to plase tak na 20ky háčky jo, ty 18ky jsou moc velký… ale ty křidýlka chci pěkně do V ne že to bude ujíždět, díky moc :-)

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img10125.jpg
Sobota 5. listopadu 2005 ve 21:57® fikus
fikus

> tomucha: čemu říkáš klasika?, mně by se u toho zamoptala nejen hlava, ale i ruce;-)

Sobota 5. listopadu 2005 ve 21:54® HaD
HaD

> tomucha: jo, tu pro tebe vážu rád :-)

Sobota 5. listopadu 2005 ve 21:16® Tomucha
Tomucha

tož sem hodím ještě jednu klasiku…

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img10122.jpg
Sobota 5. listopadu 2005 ve 21:08® Tomucha
Tomucha

HaD – dal jsem ti 100kč když to nebudeš říkat že ty muchy od tebe kupuju a pak je presentuju za svý. Víš jaká to teď bude ostuda? :-)) ) jo jinak jsme domluveni na srazu mě musíš naučit ty šťěty pořád mi to na tom háčku nedrží :-( (

Sobota 5. listopadu 2005 v 19:57® Koudy
Koudy

tomucha:já už jsem tak dlouho nevázal že už jsem to beztak zapoměl. ale teď v pátek jsem docela „vyrval“ krabičku tak budu muset zase začít:-((

Sobota 5. listopadu 2005 v 19:56® Koudy
Koudy

HaD::-D já jsem si to hned myslel…

Sobota 5. listopadu 2005 v 19:43® HaD
HaD

> Koudy: vůbec si s tim nelam hlavu, tomucha neváže, všechno si kupuje u mě, jen to nechtěl přiznat :-)) )

Sobota 5. listopadu 2005 v 19:42® Tomucha
Tomucha

Koudy – co to zase plácáš, jen sem nějáký výtvory hoď…

Sobota 5. listopadu 2005 ve 14:34® pif
pif

wraťa:to je těžký vysvětlovat,chce to vidět. polopaticky to zkusím vysvětlit,snaš se mít šňůru akorát nataženou,ne moc,ne málo,jak cukne směrem vpřed,jemně sekni,nesmíš rybu upálit. pokud chytáš ve vývařišti,tak se dá použít plovoucí plastelina,která se připevní na kones šňůry,ne silonu. někdo tě muže napadnout,že je to chytání na splávek,ale je to omyl,není to proti RŘ. a chce to hodně zatíženou muchu,unás na jižní moravě jsou dovolení bročci,ale v čechách tuším,že je to zakázané.

Sobota 5. listopadu 2005 ve 13:39

letos jsem začal muškařit a potřeboval bych poradit ohledně toho, jak poznáte záběr při chytání na mokrou mušku, či nymfu?????Hlavně ve splavu.....

Pátek 4. listopadu 2005 ve 23:06® Shimi
Shimi

Dave:ne je v pohodě .. házelo se mi s nim pěkně to je ode mě asi jediná informace :-))

Pátek 4. listopadu 2005 ve 22:23® dave

aftma 5,275cm,není moc tuhej?A co materiál?

Pátek 4. listopadu 2005 ve 21:59® Shimi
Shimi

Dave:jsou to moc pěkný pruty … házel jsem s trojkou a byl to moooc příjemnej prut … určitě má cenu si ho koupit. v jaké aftmě?

Pátek 4. listopadu 2005 ve 21:44® dave

máte někdo zkušenosti s mušákem ST. CROIX-LEGEND ULTRA?má cenu ho kupovat?napiš­te. dík

Pátek 4. listopadu 2005 v 18:55® Koudy
Koudy

to nejde tome,vedle těch tvojich by se ukázal jaký je mezi nima rozdíl. a nevím jestli bych to zjištění jaké obludy vážu unes;-) )