Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 6. srpna 2005 v 6:40® Toncek
-
JIRIS:fakt hrůza ještě že jdu do práce…
- Sobota 6. srpna 2005 ve 3:05® jiris
-
Lojza – tak za chvilu du na ryby, abych si dal do mraznicky dalsi tri sivenky, hraju s nima takovou hru. Vsichni z vody ven.....
- Sobota 6. srpna 2005 v 0:07® Bosanac
-
jiris: ti jsi asi nechutny masar , takove ryby zrat. HAMBA!!! A taky ty tvi kamardi. Ryba ma plavat ve vode a potom ve vine .
- Pátek 5. srpna 2005 ve 22:43® HaD
-
> Masa BoB: ale některý je škodlivější
- Pátek 5. srpna 2005 ve 22:06® BoBo-Falknow
-
TOncek: Člověče, prober se, každej extrém je škodlivej…
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:23® zedus
-
> jiris: No fajn, tak ještě mi říkej, že sem masař jenom proto, že sem si tu rybu nemohl vzít, správnej masař si je bere vždycky né? Já se s tebou nebudu hádat, dostaneš do kokosu, počky.
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:20® jiris
-
zedus – a mimochodem candata si chytnul v dobe hajeni takze sis ho nemoh ponechat, tam kam jezdime sis nemoh ponechat rybu protoze by se ti zkazila tak .......... jo ses masar
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:19® zedus
-
> jiris: To seš celej ty, to seš kamarád, že mi neříkáš všechno?
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:17® jiris
-
zedus – 20 cm neni par
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:16® jiris
-
zedus – neboj ze ti rikam vsechno
)
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:15® Toncek
-
hmm tak to jsi dobrej chlape. gratuluju…
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:12® zedus
-
For all: Kdo je pro to aby byl jiris permanetně v ignoraci ať zvedne ruku. Já ji zvedám.
Furt mám letos většího candáta jako ty, na tom místě kam jezdíme na JM mám víc ryb jako ty, ty tam máš jenom o pár čísel většího sumce, jo na mušák sem ještě nic kloudnýho nechytil to je pravda.
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:12® Toncek
-
no jo ono taky záleží jesli taky nějakou rybu vůbec chytneš vísš neé já nemylím že ten kdo si veme rybu je chamtivec ale ten kdo vezne co chytí je jasný že si vezmu rybu takě třeba loni jsem si ponechal pstruha a okouna. ale ne že jo mám pstroužka 25,1cm a ten jde to si dáne a vezmu co chytím jsem zásadně pro to aby pstruhy zvedli minymalně na 35cm…
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:09® jiris
-
zedus – taky si nic mirovyho nechyt wole
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:07® zedus
-
> Toncek: A všichni ostatní co tak nechytají jsou jako chamtivci a vyžírky? Rád si od vody odnesu rybu a nemyslím si, že těch pár ryb za rok cos si vazmu zdecimujou naše vody. Věř že třeba letos sem si nevzal ještě ani jednu a veřejně se přiznávám, že nejsem chyť a pusť.
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:07® jiris
-
Toncek – treba k tomu nekdy dojdu ze budu rybar chyt a pust jako ty. Zajimalo by mne jestli sis ty nekdy nejakou rybu ponechal, treba prvni sezonu kterou si zacal chytat… a ja si preji at je hodne rybaru jako ty, at mam hodne masicka…
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:05® ZN
-
Toncek: lovím pro zábavu. Jak říkám, když se mi chce, tak duháka beru. Proto jsou vysazení. Jsem chamtivec ?
- Pátek 5. srpna 2005 ve 21:00® Toncek
-
no to se nebojim ale kdyby to tak dělal každej tak by v těch našich vodách nebylo nic zaplat pambů že je tady tak málo s prominutím chamtivců. a tím bych chtěl poděkovat a zároveň popřád hodně úspěchů všem rybářům kteří loví ryby pro zábavu a neé pro maso Tím myslím těm rybářům kteří chytají způsobem ,,chyť a pusť"…
- Pátek 5. srpna 2005 ve 20:53® jiris
-
Toncek – poustim vsechny lipany, potocaky a 99% sivenu a duhaku. Jsem z JM takze na tvych vodach obsadku nevybiju, neboj…
- Pátek 5. srpna 2005 ve 20:52® jiris
-
Toncek – casem poridim to co ma ZN a nebudu brat ohled na velikost, vsechno pujde z vody…
- Pátek 5. srpna 2005 ve 20:52® Toncek
-
A kolik toho tak pouštíš jestli vůbec a odkud jsi jestli smím vědět díkys…:0)
- Pátek 5. srpna 2005 ve 20:46® ZN
-
Toncek:
záleží jestli mám chuť na duháka. a chce se mi ho kuchat. Jsem pohodlný člověk. Někdy to tači zdvojím. Ideální tak okolo 40-ti. - Pátek 5. srpna 2005 ve 20:45® Toncek
-
jo aha tak to by měli dělat pro ti velrybáře pánve aby se na ní vešlo ryb z celého toho vašeho potoka ne
- Pátek 5. srpna 2005 ve 20:42® jiris
-
Toncek – radsi beru mensi, velky se mi nevlezou na panev…
- Pátek 5. srpna 2005 ve 20:32® Toncek
-
Aha a kolik tak maj míru???
- Pátek 5. srpna 2005 ve 20:22® jiris
-
zedus – jinde je nekiluju vsechny mam dve
, vemu si rybu kdy chci a nezalezi odkud je…
- Pátek 5. srpna 2005 ve 20:14® zedus
-
> jiris: Jo ale jinde je klidně killneš, na té tvojí domácí vodě znáš každou rybu jménem a ty siveny se ti nechce pojmenovávat, tak je killuješ.
- Pátek 5. srpna 2005 ve 20:06® jiris
-
zedus – siveny kiluju ale duhaky ne mam tam svy tri oblibence, kazdyho sem uz dostkrat chytnul a jsou chytrejsi nez mazani PO…
- Pátek 5. srpna 2005 ve 20:05® jiris
-
toncek dela se to takhle – rybu usmrtis at se netrapis, vycistis, umyjes, ovalis v mouce a smazis
dokud neni zlatoucka a krupavoucka…
- Pátek 5. srpna 2005 ve 20:02® zedus
-
> Toncek: Já taky nemasím všechno co chytím, ale duháka bych klidně killnul, bohužel sem zatím chytil jenom malý.