Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 3. srpna 2005 ve 22:07® Toncek
-
Toncek. y@seznam. cz
- Středa 3. srpna 2005 ve 22:06
-
Jsou docela drahý asi 3,50 za kus možná o trochu mín ale stojí to za to.. Jestli můžeš tak mi dej mail já ti to pošlu na mail a bude to v klídku…
- Středa 3. srpna 2005 ve 22:04® Toncek
-
Jo jako na ohři jsou pěkný ryby ale bylůiby i vic jenže když každej bere co chytí tak jsou hned prič byl bych proto aby pstruhy zvedli tak na 30–35cm jinak to nema cenu ryby maj sotva 25cm a už je tam berou a navíc mě štve to zapisování docházky všude …
- Středa 3. srpna 2005 ve 22:02® Toncek
-
jO JO NEVADÍ JA TU SNAD BUDU KDYZTAK JE DEJ NA VAZÁNÍ MUŠEK JO JA SE NA NE KOUKNU A JAKÁ JE CENA TĚCH HÁČKŮ????
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:59
-
TAk to jo já jsem z Trutnova. A na ohři jsi chytl něco pěkného. Já tam sice ještě nebyl ale vím že tam jsou pěkný ryby. Tak to já již vážu mušky docela dlouho a dokonce je vážu i do jednoho rybářského krámu. A ktěm háčkám jestli chceš tajk seženu přímo adresu na oba dodavatele tech háčkůa jestli je seženeš tak myslím že snima budeš na 100% spokojenej jsou fakt super . Já bych je vyfotil jen tedka nemám foták doma snad zítra…
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:59® Toncek
-
JSTE TU JEŠTĚ??????????,
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:53® Toncek
-
jo tak já jsem ze severních čech Bílina u TEPLIC A NA PSTRUHÁCH JSEM BYL NA OHŘI…
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:52® pif
-
iceman:co to je ,nymfová hlavička,že by korálka?-.))
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:52® pif
-
iceman:co to je,nymfová hlavička?neznám,nevím,že by korálka?-.)
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:52® Toncek
-
jj já si to napíšu a kouknu se na net jestli tam budou znate Rachače z prodejny v chomutově??? nevíte jestli tam ty háčky má jo a ještě poznámka mouchy jsem začal vázat v loni a letos tak proto ještě nebudou tak dokonalí ale snad se to bude zldokonalovat časem a cvikem.
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:47
-
A kde jsi byl na rabách a odkud jsi???
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:45® Toncek
-
jo a jaké tak háčky mam koupit bez protihrotu a nebudou se mi vyvlékat ryby ??? Mám tenhle sport moc rád a chci ryby jen kvůli fotečkám a né kvůli masu. ještě v loni mi moc na moje mušky nešli pak jsem se naučil vázat suchého chrostíka a naněj mi šli mno a dnes už jsem se vratil z podstanu a zjistil jsem že mi sli na mušky s tmavězelenym tělíčkem měl jsem i se světlezeleným a s hnědym tělíčkem a prostě nejvíce šli na tmavězelený tělíčko…
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:44
-
Jelikož si ji nemohu prohlédnout požádně tak toho moc nebude. Ale zkusil bych ji dát krátké křídlo z CDC a pak teprve udělal nežičky s kohouta a nebo bych zkusil udělat celé nožičky s CDC… a ktěm hážkům já osobně používam hočky od knápka a nebo od skalky to jsou nejlepší háčky pokud nepočítám háčky ad Timca jenomže to jeden háček stojí 7 korun a to je docela dost… Ty háčky od Jindry Knápka jsou dobrý jen mě u nich občas nesedi vyhlá špička jinak jsou super a ty od Skalky jsou velmi dobré z nich ryba nespadne…
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:35® Toncek
-
jo tak budu rád když mi poradite jak jí mám upravit předem dik
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:33® jiris
-
E. D. Y – co je nej?
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:33
-
Jo a ta muška je pěkná jen bych ji trošku upravil…
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:32
-
promin že mezi vás pletu. jestli chceš poradit s háčkama bez protihrotu tak se ptej. Jelikož už dlouhá léta na nic jiného nechytam tak už vim co je nej.
- Středa 3. srpna 2005 ve 21:12® Toncek
-
jj tak to je dobré já myslel že to bude stát třeba 10 ks. za 30kč mno tak to jsem docela rád já osobně vážu suché mouchy tedy né dlouho ale patří mezi moje nejoblíbenější. nejsou tolik dokonalé ale něco už jsem na ně lapil jsem rád že je na ně úspěch a hlvně jsem zastánce ,,Chyť a pusť". proto chci vyzkoušet vázání na háčky bez protihrotu tady chci ukázat mojí vl. vyrobenou mouchu. a byl bych moc rád kdyby jste také posílali fotečky much do fotogalerie vázání mušek tak zatím díkyza rady a hodně úspěchu u vody. S pozdravem A Šmrha
- Středa 3. srpna 2005 ve 20:52® iceman
-
> Toncek: jak kde, třeba se používá název nymfová hlavička, cena je podle velikosti – kolem 1,50 Kč za kus.
- Středa 3. srpna 2005 v 19:42® Toncek
-
Mno chtěl jsem vedět přibližnou cenu a název těch korálků na goldy???
- Středa 3. srpna 2005 v 18:55® jiris
-
toncek – ptej se…
- Středa 3. srpna 2005 v 18:53® Toncek
-
Važe tu někdo mouchy???potřebuju poradit . předem dik
- Úterý 2. srpna 2005 v 11:25® pupak
-
G. Moolis – budu se snazit dorazit
- Úterý 2. srpna 2005 v 9:16® Moolis
-
Pupáku, nemáš dneska čas? Zajel bych?
- Pondělí 1. srpna 2005 ve 22:08® Marcel
-
DEATH: škoda že nemám čas. Docela bych se pobavil s nějakým rybářským odborníkem z Lídlu
- Pondělí 1. srpna 2005 v 15:14® DEATH
-
> Marcel: hmm,tak to si ten Bachring hned koupím
- Pondělí 1. srpna 2005 ve 14:00® Marcel
-
DEATH: ano, už jim to někdo vysvětlil, ale maji tam novou technologii podkladů pod lajny, Bachring. Vyvinut velmi levný a vysoce kvalitní materiál.
- Neděle 31. července 2005 ve 20:30® DEATH
-
> obcasny_pijak: aspoň už maj dobře,co je mušák a co je prut na kapry..... Jako to že to prohodili bylo u mušáku jedno,ale klasickým prutem na kapry dle Lidlu „muškařským prutem“ by se ta moucha blbě házela..
- Neděle 31. července 2005 ve 20:18@ obcasny_pijak
-
už jste viděli novou nabídku z Lidlu?
viz. url
- Čtvrtek 28. července 2005 ve 23:18® jiris
-
Lojza