Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 27. června 2005 ve 14:43® HaD
HaD

> Miloš_D: co znamená slovo „peiorativně“? díval jsem se do slovníku cizích slov, ale jaksi to tam není.

Pondělí 27. června 2005 ve 14:36® pif
pif

zdarec all. včera proběhla svratka 9–10 a celkem výbuch. o pul metru byla spuštěná hladina,ryby sjetý v tůních a nežrali. bylo pár potočáků,pár duháků a lipanů,celkem zklamání-:((((((((

Pondělí 27. června 2005 ve 14:33® HaD
HaD

> ZN: no, nevím jestli komolení jména je nějak výrazně horší. Možná jo, možná ne. Kdbybys mě znal, tak bys věděl, že nadsázka, „štengr“ i drsný humor je mi poměrně dost blízký, ale tady mám občas pocit, že už platí to rčení „čeho je moc, toho je příliš“. Jestli se pletu, tak OK a sory. Prostě z toho mám takovej dojem. Jo, jasně, kámošovi řeknu, že je vůla proč se na to nevysere, ale nepíšu mu to přes web, přes noviny, ale řeknu mu to z očí do očí. To je trochu rozdíl a jen proto, že je řekněme projektant (zaměstnání jsem si vymyslel, aby ho někdo nepoznal), neřeknu, že jsou projektanti hovada.

PS: psal jsi, že je to dobrá věc pro člověka, který mě nezná. A pro člověka, který mě zná, je to věc špatná?

Pondělí 27. června 2005 ve 14:04® ZN
ZN

Had to, co jsi napsal, takové nějaké vyznání, je určitě dobrá věc pro cizího člověka, který tě nezná. Což jsem. ALE… Je otázkou, jak to dotyčný nebo dotyční s tím napadáním myslí. Pár lidí znám a vím, že v tom není nic osobního, ba myslím si, že v tom není ani žádné napadání. Máš stoprocentně pravdu v tom, že úmyslné vysmívání a zesměšňování kvůli nějaké „pitomé“ zálibě, třebaže odlišné techniky, není rozhodně na místě a o člověku si potom může každý soudný udělat obrázek sám. Ovšem existuje pojem nadsázka, štengr atd, a to podle mne dodává takovýmto webům (mimo jiné) atmosféru a šťávu. Dost lidí z těchto webů znám osobně, i když ne třeba moc. Ale po dlouhém psaní na těchto webech si určitě každý udělá o druhém obrázek a při setkání ti připadá, že se znáte leta. Proto vím, že ve většině případů jde skutečně o štengr, nic víc v tom já osobně nehledám. Podle mne je daleko víc jak cokoliv jiného zesměšňování, když někdo úmyslně paroduje někomu jméno a apd., zvlášť jméno Miloš. V tom je zřetelný úmysl.
A určitě mi nechceš namluvit, že by se ti líbilo, kdyby se tady všichni poplácávali po ramenech, jací jsou kabrňáci. Občas nějaký ten rýpanec k tomu všemu prostě patří. Nechci být rozhodně nijaký mravokárce, ale prostě občas se zasměju i kámošovi filatelistovi nebo kámošovi co chodí do bordelu. A jsme kámoši dál. Prostě život je takovej, a jinej nebude… A Sahula není úplně hotovej…

Pondělí 27. června 2005 ve 13:51® HaD
HaD

> Mirek: no, nechci ti nějak pochlebovat, ale včera večer bodovala tvoje dvojnulka ;-) . díky za tip, vyzkouším ;-)

Pondělí 27. června 2005 ve 13:48® Mirek

> HaD: Teď je nejlepší čas na brázděnou pupu chrostíka. Navečer nahazovat šikmo do břehu. Moc hezký na tlouště a na potočáky na MP.

Pondělí 27. června 2005 ve 13:36@ Miloš_D

jaryn:
k noblese mimochodem patří nepřekrucování jmen. Tu záložku jsem nemyslel peiorativně, asi jsem měl to měl napsat jinak, bylo mi to tak nějak sympatické. sorry.

Pondělí 27. června 2005 ve 13:02® jaryn

Milouš-D : jako vláčkař a záložka jsem úplně v klidu. Jen z těch starých filmů jsem měl dojem, že se šlechta vyznačovala určitou noblesou

Pondělí 27. června 2005 ve 13:01® HaD
HaD

> Lerak: zkusil jsem chrostíka ze srnce a za 15 minu dva – 35 a 40 cm. díky za tip

Pondělí 27. června 2005 ve 13:00® HaD
HaD

> ZN: vím že se mi kdysi někde někdo vysmál za jeden z mých článků, kde nabádám rybáře k tomu, aby se nevysmívali někomu jinému, pokud chytá jinak. viz. url Každý má své priority a koníčky a já se taky nesměju lidem, kteří jezdí na motorkách a veřejně se je nesnažím zesměšnovat, když to mě to nic neříká. Nevysmívám se kámošovi, co chodí do bordelu, i když mi to přijde divný, nesměju se ani filatelistům, co sbírají známky atd. Prostě každej děláme, co nás baví a proto to taky děláme. Když někoho baví mouchy je to svkělý, ať muškaří. Jestli někoho bavěj kapři, ať kapraří. A jestli někdo hodnotí a vysmívá se všem kaprařům proto, že někteří z nich mají jiné názory a někteří z některých třeba i porušují řád, tak se mi to nezdá fér. Já zase znám pár muškařů, který jsou podle totální šovinistický hovada, ale nikdy bych si netroufl říci, že muškaři jsou takoví a takoví, protože je to jen určitá část této zájmové skupiny. Takže budu říkat: pan XY je hovado, pan ZX porušuje řád, pan YZ ...... atd. a ne muškaři jsou. blablabla, kapraři jsou blabla. sumcaři jsou blabla atd…

Takže akce typu co tady byly nadneseny, náhrobky apod. se mi osobně nelíbí. Vždy jsem si považoval a je to i jedna z priorit, že je na Chytej příjemná atmosféra (a nejen já, jak vyplynulo z ankety) a tady přesně vzniká to, co jsem na jednom nejm. serveru nesnášel a taky nejsem sám. Proto jsem smutnej. Někoho jsem se teď možná dotkl, možná i někoho, koho mám moc rád, ale dotyčný moc dobře ví, že jsem prostě takovej a jinej nebudu. Jdu k doktorovi.

Pondělí 27. června 2005 ve 12:47® Lerak

HaD : zkus March Browna s červeným (oranžovým) tipem, Zulu, popř. černého broučka opět s tipem…

Pondělí 27. června 2005 ve 12:46® ZN
ZN

toulovec : ty mlč a bal si věci, ať tě to potom nepřekvapí.-)))

Pondělí 27. června 2005 ve 12:44® toulovec
toulovec

a tenhle znáte?

Chlap drhne naštvaně mýdlem džíny: "Nikomu se už nedá věřit! Nikomu! Dokonce ani sobě!

• A to jsem si chtěl původně jen prdnout…"

to jen na uvonění atmosféry :o)))

Pondělí 27. června 2005 v 11:59@ občasný piják

souhlasím s HaDem, některé příspěvky mají nádech vyvolání konfliktu mezi „modrokrváky“ a „boilisáky“.

Pondělí 27. června 2005 v 11:49® ZN
ZN

HaD : prosímtě, z čeho všeho?

Pondělí 27. června 2005 v 11:43® HaD
HaD

jaká moucha je teď účinná na tlouště?

Pondělí 27. června 2005 v 10:37® HaD
HaD

mě je to fuck, třeba si kvůli koulím roztrhejte občanky, jen opakuju, že z toho všeho začínám bejt smutnej a znechucenej

Pondělí 27. června 2005 v 10:11@ Miloš_D

jaryn: klídek, záložko, oni si v klidu řeší svoje věci a šlechta se do nich nasírá … to je realita.. :-)) )

Pondělí 27. června 2005 v 10:08@ Miloš_D

HaD: proto je taky ten nápis na náhrobku červený… :-)) )

Pondělí 27. června 2005 v 10:04® jaryn

Had – každej je ňákej. jen mne překvapuje, že ti kapraři si tu v klidu řeší svoje věci a ti "lepší " rybáři se do nich nasír…

Pondělí 27. června 2005 v 9:56® HaD
HaD

> Miloš_D: to netvrdím, ale svět není černobílý, ale barevný a to i přesto, že řada lidí se na něj dívá barvoslepým pohledem. Ale nejsou pouze barvoslepí lidé ;-)

Pondělí 27. června 2005 v 9:44@ Miloš_D

HaD: máš recht, takové „Pouštění karáska“ je mnohem důstojnější..

Pondělí 27. června 2005 v 9:40® HaD
HaD

přátelé, nejsem si zcela jist, zda příspěvky tohoto typu patří do muškařiny či ne a zda jsou důstojné, resp. si myslím spíše že ne… :-(( docela jsem z toho smutnej

Pondělí 27. června 2005 v 9:11@ Miloš_D

Ámen…

foto/diskuze/muskareni/2005/th-img9126.jpg
Neděle 26. června 2005 ve 23:20® Shimi
Shimi

Lojza:no Judasove mi utekly kvuli zlomenine takze Sabbathy si nenecham ujit

Neděle 26. června 2005 ve 23:15® jiris
jiris

Shimi – kam jedes na Kabbaty ;-)

Neděle 26. června 2005 ve 22:45® Bosanac

Shimi: poslouhas dedecky , konecne nekdo z mlade generace ma vkus.

Neděle 26. června 2005 ve 22:42® Shimi
Shimi

pupak:ja muzu celej tejden krom stredy . to sem na Sabbatech

Neděle 26. června 2005 ve 22:28® pupak

Lojza – super dam vedet presnej termin

Neděle 26. června 2005 ve 22:27® Bosanac

pupak: streda a ctvrtek muzu , rad se pripojim.