Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 15. června 2005 ve 22:03® Dědek
-
Už toho mám plný kecky,jdu spát
(((((((((())
- Středa 15. června 2005 ve 21:59® Dědek
-
> medvěd: ok, takže z hokny, zítra se ozvu
- Středa 15. června 2005 ve 21:53® Medvěd
-
dědek:na adresu ze který mi přišel mail od Tebe
- Středa 15. června 2005 ve 21:52® Dědek
-
> medvěd: dík, ale nevím, jakou jsem udal adresu, doma nic nemám, tak asi do práce. Zítra se ozvu.
- Středa 15. června 2005 ve 21:27® Dědek
-
Pánové, tak dneska to stálo za to. Zdrhnul jsem z práce s tím, že si udělám pěkné odpoledne. Vyrazil jsem z Brna asi ve tři a po 5km mě zastavili policajti a světe div se, dostal jsem pokutu za to, že nemám oranžovou vestu. Tak jo, pokračoval jsem dál a před Nedvědicema jsem píchnul. Smůla, ale stane se. Takže jsem nasadil rezervu, ujel asi 2km a píchnul znova!!!! To už je na posr… ,naštěstí jel okolo majitel servisu a na požádání mi asi za hodku přivez opravené kolo. Takže jsem pokračoval dál a dojel na určené místo. Začalo pršet, tak jsem si řek, že počkám a dám si cigáro. Málem jsem se v autě udusil, tak jsem si stáhnul okýnko. Ale ouhla, dolu šlo, nahoru ne… Do auta mi napršelo asi 100litrů vody, než jsem sundal čalounění a okno provizorně vytáh a podložil. To už ani nepočítám, že jsem při převlíkání upad do bahna. Ale mělo to pokračování. Chytal jsem asi 5minut pod splavem a při přesunu jsem v kalné vodě přehléd šutr a svalil se jako žok do vody. Paráda, v prsačkách jsem měl najednou několik hektolitrů vody. A pokračovalo to dál. Jak jí nikdy nepotkám, tak přišla RS. Nic jsem neudělal, až na ten problém, že místo Svratka jsem napsal Jihlava. Pánové, pokud bych mohl, tak se sám na místě zastřelím,málem jsem přišel o papíry, ale dobře, moje vina. A pokračovalo to dál. Totálně zmáčenej,potupenej a hodně nasranej jsem toho už chtěl nechat a vydal se k autu. Ale průser, jak jsem se tak máchal ve vodě, tak jsem ztratil klíčky. Co říct, už mi teklo ze zubů. Ale nedalo se nic dělat a volal jsem zoufale domů s nadějí, že mě pochopí. Nepochopili. po vyslechnutí informací, že jsem totálně neschopnej a úplně na hov… se přeci jenom vydali s nahradníma klíčema za mnou. Ted sedím u počítače,nasranej a hladovej jako vlk a nejraději bych dal někomu po tlamě. Ale jak to tak beru kolem a kolem, tak jsem asi jediný adept já
))))))))))))))))))))
- Středa 15. června 2005 ve 21:18® Medvěd
-
dědek:poslal jsem Ti mail
- Středa 15. června 2005 ve 20:14® ares
-
jaryn-ryby se chytaj ve vode ne na silnici-nebo nekteri v tescu a pak se chlubej
- Středa 15. června 2005 v 19:56® pupak
-
jaryn – je to plovaci vesta na boat a kvuli clunum a vodnim skutrarum jsem ji koupil reflexni.
- Středa 15. června 2005 v 19:03® jaryn
-
ares – nechci se tě dotknout, ale co to je? není to ta reflexní vesta, která je povinou výbavou auta v Rakousku?
- Středa 15. června 2005 v 15:59® pif
-
pupak:bojka je krásná věc,lichotil sem ti. na sraz nemužu,ale kdy dojedeš ty?
- Středa 15. června 2005 v 15:45® ares
-
Pupak-nevim proc ji pomlouvaj,je dobra anato aby te videl kdejakej blbec na lodi je vynikajici. Shimi se bude muset vycpat aby nepropad vyzle jedno mrnavy,bude si muset vzit kruh
- Středa 15. června 2005 v 15:32® pupak
-
pif – privezu na sraz, zapujcim tobe a budu se divat co mi budes pripominat ty . . .
- Středa 15. června 2005 v 15:20® pif
-
pupino,trochu mě připomináš velkou bójku na sumce-:))))
- Středa 15. června 2005 ve 14:58® HaD
-
Hodně štěstí a Petrův zdar zítra všem! Odjíždím, mějte se krásně a užijte si to
- Středa 15. června 2005 ve 14:44® pupak
-
Shimi – Hrnce sem zatim jeste nevalel, ale moc ji nepomlouvej ty strevo na Save mi za ni budes jeste vdecnej.
- Středa 15. června 2005 ve 14:35® Shimi
-
pupak:krasna!!!!Chystas se k popelarum???
)))
- Středa 15. června 2005 ve 14:21® pupak
-
ares – neser !!!!!
)
- Středa 15. června 2005 ve 14:20® ares
-
pupak pouzil jeho tajnou zbraqn a oni po prvnim naznaku opustily loviste a pzahajili presun o 100 m dal
- Středa 15. června 2005 ve 14:15® ares
-
pokud potkate na vode se splouchat cloveka v teto veste je to nas Pupca s Kocaby
- Středa 15. června 2005 ve 14:12® ares
-
G. Moolis-pupak je stejne vyhnal,nervove to nevydrzeli
- Středa 15. června 2005 ve 14:12® pupak
-
G. Moolis – ne nejsem, ale kluci rikali ye jedem raci na osmu tak sme jeli
)
- Středa 15. června 2005 ve 14:11® ares
-
Pupak a jeho vesta
- Středa 15. června 2005 ve 14:04® Moolis
-
pupak: třeba by se rozdelili, jsi na ten beton fixovanej?
- Středa 15. června 2005 ve 13:30® toulovec
-
> dědek: tak jsem se těšil, že odpoledne zase pojedu tam co včera – to byl lov :o))))))) a právě mi volala manželka, že se přez nás přehnala nějaká smršť a že je půlka města pod vodou – takže asi hovno, protože povalí vody jak o povodni tak tuším – a ryby budou v řiti :o(((
- Středa 15. června 2005 ve 13:30® pupak
-
G. Moolis – byli jsme na osme, beton na TRP obsadili fetaci a nechteli sme se s nima hadat. Osma byla v poho jako vzdy.
- Středa 15. června 2005 ve 13:27® Johny
-
čau kluci „začínám“muškařit a potřeboval bych poradit s chytáním kapra na mouchu nastojaté vodě
- Středa 15. června 2005 v 9:56® Moolis
-
Pupáku, ulovil jsi včera něco? Já se nedostal, Musel jsem sázet azalky.
- Středa 15. června 2005 v 9:35® Dědek
-
Krásnej lipánek, i míra vyhovující, trochu mi utek ze záběru Svitava 5
- Středa 15. června 2005 v 8:51® Dědek
-
> medvěd: můžeš mě kontaktovat na icq 209–787–199 nebo tady na chytej ? mám na tebe dobré reference
))) a někdy bych s tebou zašel, pokud ti to nebude vadit
- Středa 15. června 2005 v 8:30® Dědek
-
> medvěd: asi 100m nad mostem k Biskoupkám. Chodíš tam? Málo vody a samá řasa