Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.567 příspěvků, z toho 54567 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 28. března 2016 v 16:26® Mimaroiv1987
-
Super diky moc za info
- Neděle 27. března 2016 ve 20:46® mvincik
-
Mimaroiv1987> Fliesfactory má super věci, ale je fakt, že dodací doba tam poslední dobou dost vázne. Ale jinak v pohodě. Zkus třeba Ubrcala.com, Honza Kretek(majitel) ti třeba i poradí s výběrem sestavy. Je s ním výborná domluva.
- Neděle 27. března 2016 v 0:39® regulus
-
Mimaroiv1987> z Fliesfactory vůbec žádný zkušenosti nemám, takže nemůžu sloužit, asi mám kliku, ale snad nikdy jsem s e-shopem nějaký výrazný problémy neměl. Pokud se týká Sportfish tak je to asi stejný, pravda párkrát jsem z UK něco objednával, ale co to bylo za e-shop si už nepamatuju.
Obecně bych anglánům dost věřil, vždycky jsem to měl do týdne doma a bez celních sraček, protože to je EU (alespoň zatím). - Sobota 26. března 2016 v 11:43® Mimaroiv1987
-
regulus> momentálně potrebuji prut a snuru a nejaky veci na vazani.Objednal jsem na fliesfactory a je to na dlouhy lokte, spatna komunikace,vubec nevim kde je problem ,jestli maji vubec zbozi na sklade.Koukal jsem na uk stranku sportfish a vypada solidně.
- Sobota 26. března 2016 v 1:30® Sintrix
-
Sintrix> ó Bože !!! zase přemýšlým hodně tvrdě. Budu muset změkčit.
- Sobota 26. března 2016 v 1:26® regulus
-
Mimaroiv1987> no doporučil, to snad ani ne, ale řekl bych, že nejspíš většina e-shopů doručuje svoje zboží, pokud je má na skladě v relativně krátkým čase, řekněme týden.
Ano nakupoval jsem z více zahraničních e-shopů a opět, doporučil asi ne, protože netuším co vlastně chceš. obecně se dá říct, že ze zahraničí se to vyplatí (někdy) od 50€ výš. Pokud se týká dodacích lhůt, tak záleží odkud to jde, z Ameriky cca 3 týdny i víc, z UK týden a třeba z Polska z Taimenu většinou tak 3 dny.
- Sobota 26. března 2016 v 1:18® regulus
-
Sintrix> hokusy pokusy často fungují až nečekaně dobře. Ryba je asi mrcha zvědavá (jako každá baba
), takže to jede okouknout a páč nemá ručičky, tak to vezme do huby.
Asi si nemusíme povídat, na jak moc odrbanou nebo ulítlou mušku se dá někdy chytit až nečekaná ryba.
- Sobota 26. března 2016 v 0:20® Sintrix
-
LaMa> … a já přemýšlým, co mi pořád ještě chybí.
- Pátek 25. března 2016 ve 22:24® LaMa
-
Dnes u svěráčku umotano pár veverko-zaječích klasických nymfiček na 14-tce… a oholený a namixovany 4 zaječí masky
- Pátek 25. března 2016 v 18:29® Mimaroiv1987
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat.Potrebuji si koupit nejake muskarske vybaveni.Doporucili by jste mi nejaky spolehlivy eshop, kde netrva dodaci lhuta mesic a dele ? A objednava tu nekdo ze zahranicnich eshopu?Popripade ktere by jste mi doporucili, dekuji
- Pátek 25. března 2016 v 1:33® Sintrix
-
regulus> Máš pravdu je to úlet. Neměl jsem prostě menší oči, co by se hodily.
Ty světlé ještě navíc v šeru svítí.
Takový hokus pokus na místní okouny a tlouště v letní sezóně na MP.
- Čtvrtek 24. března 2016 ve 22:10® regulus
-
Sintrix> na rovinu, z mýho pohledu trošku úlet (myslím tím, že to je nepřirozený), ale z druhé strany chytat to nejspíš bude.
- Čtvrtek 24. března 2016 v 18:27® Draky
-
Inspirován zdejším článkem…
- Čtvrtek 24. března 2016 v 18:23® Sintrix
-
Očička
- Úterý 22. března 2016 ve 22:36® Sintrix
-
Kachna nebo realita ????
První vodáci by měli peřeje Vltavy pod přehradou splouvat už v létě. Zdroj: http://ceskokrumlovsky.denik.cz/…rojekty.html
Tento příspěvek byl editován 22.3.2016 21:36:49 uživatelem Sintrix. - Neděle 20. března 2016 v 10:20® Sintrix
-
Spayline> Nemáš zač. Když mohu, pomohu.
- Sobota 19. března 2016 ve 21:31® Spayline
-
Sintrix> Tak jsem Jirku Rážka kontaktoval na FB, je moc vstřícný, má tam v galeriích mušek že oči přecházejí. Mistr vazač a asi i rybář. Díky za tip.
- Sobota 19. března 2016 v 16:24® Sintrix
-
Spayline> Spíš experiment, částečně okoukaný od J. Rážka. Pořád něco zkouším a hledám. Jen ty štiky se mi vyhýbají.
Tento příspěvek byl editován 19.3.2016 15:25:01 uživatelem Sintrix. - Sobota 19. března 2016 v 15:02® Spayline
-
Sintrix> Týbrdo jsou parádní ty strýmry, seš fakt borec. A můžeš říct proč je vážeš až v obloučku, nějaká zkušenost, důvod?
- Pátek 18. března 2016 ve 20:40® Sintrix
-
Sintrix> … to peří se mi nějak nevešlo do předchozího příspěvku.
- Pátek 18. března 2016 ve 20:33® Sintrix
-
jepice> na těchto 3 jsem přidával „čumáčky“ z chlupů a peří. A pinďa jen ze zonkerového pásku. A mé oblíbené peří a nic než peří.
Tento příspěvek byl editován 18.3.2016 19:39:19 uživatelem Sintrix. - Středa 16. března 2016 ve 23:49® Sintrix
-
jepice> ± 9cm. Ale mám i do 5cm. Na malé mi přišel občas duhák. Také na ně moc úspěchů nemám. Jsou z vlasů od tomi-fly, dobarvěné fixkou. Spíše se podívej, jak je váže z více materiálů J. Rážek. http://www.mrk.cz/diskuse.php?…
Tento příspěvek byl editován 16.3.2016 22:55:34 uživatelem Sintrix.
Ty moje potvory jsou spíše takové dědečkovské vázání s vnukem. Jemu se líbí. Váže, já koriguji a pomáhám a pak to celé (i sebe) nabarví.Já mám raději podobné příšerky..
- Středa 16. března 2016 ve 22:15® jepice-zruseno
-
Sintrix> jak máš velký ty chemlonový rybky? Já to dělal vloni poprvně do Dánska, ale nic jsem tam na to nechyt
Možná by to fungovalo v menší velikosti u nás lépe
- Středa 16. března 2016 ve 20:20® Sintrix
-
mvincik> oči
- Úterý 15. března 2016 ve 20:22® mvincik
-
Sintrix> Díky. Já si právě říkám, že to bez těch očí není uplně ono, že tomu trošičku chybí. Je fakt, že někdo tvrdí, že na očích vůbec nezáleží, někdo naopak. Mě to s očima přijde zkrátka „hotovější“.
Oči mám teď objednané a čekám, až se u Hendsu proberou a pošlou…
- Úterý 15. března 2016 v 15:19® Sintrix
-
mvincik> Většinou dolepuji. Tedy pokuď je mám.
- Úterý 15. března 2016 ve 14:10® mvincik
-
Sintrix> Pěkný! Zdeňku, ty streamery děláš bez očí, nebo je pak ještě dolepuješ?
- Úterý 15. března 2016 v 7:47® Spayline
-
Sintrix> Bezva tipy. Díky!
- Neděle 13. března 2016 ve 23:52® Sintrix
-
LaMa> No já se do podobné modelařiny raději nepouštím. Vím předem, jak by zkončila.
Spíš se zaměřuji na co nejjednodušší vázání.
- Neděle 13. března 2016 ve 23:04® LaMa
-
no s prichodem FCB a zalozeni mnoha skupin o muskareni je jasne ze se temer vsichni prestehovali tam
je tam totiz moznost i okoukat plno musek a dalsich veci co se tyce muskariny od kluku za hranicemi
stejne jako ja tam ted okoukal vosu, ale tohle uvazat je trosku orisek…
zas takova sranda to neni, ac to vypada ze to neni slozite uvazat, tak prozatim prototypy skoncili pod kudlou… foto neni moje ani musky (aby nekdo nerypal, nebudu radeji jmenovat
)