Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 24. srpna 2015 v 11:59® Sintrix
-
Damys> Pokud nepotřebuješ zkracovat – prodlužovat, pak Shakespeare má skvělé desetistopáky Aftma 3, 4 a 5. Sice je za 2 tisíce, ale výborný.
- Pondělí 24. srpna 2015 v 9:30® lubik01
-
Hogo Fogo> Nedovedu pochopit,proč mu hned nadáváš do „Trouby“.On tě přece taky nijak nenapadá tak toho laskavě nechej.Když ti vadí otázky typu"jakej si mám koupit prut atd."tak na to neodpovídej,ale tím napadáním tady akorát kazíš vzduch.
- Pondělí 24. srpna 2015 v 8:53® džigit
-
…vy „muškaři“ jste opravdu zvláštní sorta…
Tento příspěvek byl editován 24.8.2015 19:12:55 uživatelem džigit. - Pondělí 24. srpna 2015 v 5:55® Hogo Fogo - zrušený vulgární profil
-
Damys> Poplač si troubo.
- Pondělí 17. srpna 2015 v 10:26® Damys
-
Klobasa >Asi máš pravdu člověk by neměl jen tak něco vzdávat Hogo Fogo > Vam už jen chci napsat že jste zrejme zapskly pan plný zloby pro nic. A když máte rád ty moudra , tak jedno stare indianske. Každý máme v sobe dobrého i zlého psa. Je jen na nás kterého chceme krmit.
- Pondělí 17. srpna 2015 v 7:47® Klobasa
-
Damys> Nenech se odradit, je tu spousta chytřejších a rozumnějších muškařů, kteří ti rádi dobře poradí.
- Neděle 16. srpna 2015 v 16:07® Damys
-
Dotyčnému > Je neuveritelne jak dokážeš napsat o tom jaky vlastně jsem. A to všechno jen z pár slov, ktere jsem tu napsal. Usuzuji tedy, že jsi bud velmi moudrý člověk a nebo úžasný psycholog. To ja tupý, liny a sebestredny člověk ale asi nemohu posoudit. Pises tu o tom jak te komuniste vyhnali do exilu. Zrejme reakce na psaní z mobilu v zahraničí. Pravdu nebylo to určeno pro mne. Pro mne jsou větší hrdinové ti, kteří tu museli se vším roky žit, než ti co před vším utekli a nechali tu sve blizke na všechno samotne. Znám a znal jsem spoustu moudrých lidi, ale nikdo z nich nikdy nedával komukoliv, podotýkám komukoliv najevo svou " velikost" Také si nikdy sami sobe neplacali po rameni. Atomy jsi možná rozbijel a hlavně v mezilidských vztazích. Máš pravdu, držíš se presne rady svého pana profesora. Jsi male h… a hodně zapachas. Nemohl jsem pochopil proc do teto diskuze skoro nikdo nechodí. Uz jsem na to přišel. taky jsem tu naposledy. Už mne to tady netesi. Všem ostatním přeji příjemnou zábavu v diskuzích.
- Pátek 14. srpna 2015 ve 13:52® Buko
-
Hogo Fogo> Naprostý souhlas.Na to úsloví jsem zapoměl.Děkuji za připomenutí.Stáří se nekompromisně hlásí o svá práva.
- Pátek 14. srpna 2015 v 9:36® Hogo Fogo - zrušený vulgární profil
-
Damys> Úžasné je, jak se tupost projevuje v tom samém stále dokola. A línost. A sbestřednost. Jsi krásným příkladem. Byť v Holandsku.
- Pátek 14. srpna 2015 v 9:33® Hogo Fogo - zrušený vulgární profil
-
Buko> Z Valašska, krom několika kamarádů, které tam ještě mám (někteří jsou už po smrti),mám nejradši hlubokou lidovou moudrost: PO FŠECKÉM JE HOVNO, ENEM PO FČELÁCH JE MED. Asi souhlasíš. On to člověk v našem věku chápe… A když su u těch moudrostí, když jsem studoval, měl jsem starého pana profesora, co nám „pátákům“, kterých už bral jako „skoro“ kolegy (on, my ne, diesely, kterých byl šéfkonstruktérem byly vyrobeny ČKD ve světě v nepřekonané sérii snad 5000 kusů), říkal: chlapci pamatujte si – BÝT MALÉ HOVNO VE VYSOKÉ TRÁVĚ, ALE HODNĚ SMRDĚT. Já jsem se toho držel a hodně jsem smrděl, až mne komouši dostali do emigrace, checheche. Tak jsem smrděl v Německu a ve státech. Lituji jen jednoho – že jsem se hlavně v Americe více nevěnoval rybám. Lovil jsem. Částice…
Tento příspěvek byl editován 14.8.2015 09:34:33 uživatelem Hogo Fogo - zrušený vulgární profil. - Středa 12. srpna 2015 ve 13:47® Damys
-
Buko> I tohle je rozumnej názor. Nejsem tak bohatý abych si kupoval levne věci.
- Středa 12. srpna 2015 ve 13:37® Buko
-
Damys> Já do Tebe nerýpu,na to jsem moc starý, Napsal jsem jen jako námět na zamyšlení. Pokud by se Tě to dotklo, tak se předem omlouvám.
- Středa 12. srpna 2015 ve 13:31® Buko
-
Hogo Fogo> Naprosto s Tebou souhlasím.Viz první věta. Ve 22 letech jsem začal používat úsloví: My Valaši, ma sme blbí ale my o tem víme. Pak bylo druhé: Kdo si neumí poradit, ať zdechne.A třetí:Za dvě padesát třetí světovou válku, ale třipadesát vrátit. A o tom foťáku jsi to napsal přesně. Já psal na MRK i na Chytej o focení Makra.Je to zbytečné a je to zbytečné. Pozadí 18% tabulka šedé a pod.
Damys, je mi za chvíli 66 let,chytal jsem I. ligu a do repre jsem se nikdy nedostal.Prošlo mi rukama spoustu prutů.Od Fibatube, přes Sage, Greys, Hardy a pod.Dnes jsem u Soniku, konstruktár odešel od fy Hardy a založil si svou firmu. Obytuje je Karel Stýblo.Dokonce jsem jeden prut pro Hardy testoval.Tím se nechlubím,těch testerů byla minimálně stovka. Poslední rada,či úsloví od dědka.Nejsem tak bohatý, abych si mohl dovolit kupovat laciné věci.
Tento příspěvek byl editován 12.8.2015 13:33:15 uživatelem Buko. - Středa 12. srpna 2015 ve 13:24® Damys
-
>Hogofogo .je uzasne jak se někdo rozepise o tom, o cem vlastne ani psat nechtel. Dlouho jsem na Chytej nechodil a vím proc. Nabubrelost některých návštěvníků webu je pro mne az zarážející. Pisatel opravdu dostává svemu loginu. Jen ještě pro rejpaly pusu občas bez čárek ,pač pisu z mobilu a tady v Holandsku je fakt mizerný signál. Vsem ostatním za jejich názor díky.
- Středa 12. srpna 2015 ve 13:04® Hogo Fogo - zrušený vulgární profil
-
jepice> Odpovídat na tyhle dotazy už nikoho nebaví. Stačí si dat téma vyhledat. Dtto na MRKu. Nejkrásnější je, že tazatel napíše, co si vybral a v podstatě si přeje, aby mu to jiní schválili. Proč se ptá, když si vybral, že? Jak jsi správně poznamenal už na začátku, měl by tazatel definovat, na co „to“ chce. A kdyby nebyl líný a nedělal ze svého úmyslu si cosi koupit střed vesmíru a podíval by se na dané téma, našel by tam nepochyb ně takovou problematiku provětranou křížem krážem. Na MRKu je dokonce potradna, kde podobní kunčafti píší o svých chtíčích a zkušenější jim udílejí poslední pomazání.
Stejně je tomu tak na webech o fotografování. Blboun napíše „jaký foťák si mám koupit do 3000 Kč, chci fotit makro a noční oblohu a formuli 1, ale trvám na kvalitě!“.
Tento příspěvek byl editován 12.8.2015 13:05:41 uživatelem Hogo Fogo - zrušený vulgární profil. - Středa 12. srpna 2015 v 9:38® jepice-zruseno
-
Damys> Není zač, sám sem zvědav, kdo sem co napíše. A pořád nic.
Máš pravdu, že na větší řece hrozí občas vítr, delší náhozy nebo použití těžších mušek.
- Úterý 11. srpna 2015 v 11:52® Damys
-
Chtěl jsem něco univerzálního. Je to na větší řeky Ohře, Labe atd. Další proutek s menším aftma plánuji k vánocům. Díky
- Úterý 11. srpna 2015 v 10:22® jepice-zruseno
-
Damys> Než začnou psát ostatní, kteří tomu rozumí (já chytám s prutama za litr a mám jich víc), doporučuji napsat na co to chceš používat. Já totiž žádnej pořádnej prut na nymfu nemám, ale co tak pozoruji občas u vody, tak dost lidí teď na nymfu na českých menších řekách používá pruty s nižší aftma (2, 3, 4). Já chytám většinou na sucho a 4ka se mi zdá vcelku dostatečná na většinu revírů, kamarád má od hanáka prut Competition Czech Nymph s prodlužovacími díly, aftma 3 a odchytá s tím i sucho v pohodě. Chodíme většinou na mimopstruhovky typu Sázava a další. Na mojí radu tedy dát nemusíš, počkej na nějakého zkušenějšího muškaře, ale napiš sem ještě k čemu to budeš používat.
- Úterý 11. srpna 2015 v 7:00® Damys
-
Vážení páni muškaři.Před několika roky jsem si koupil proutek v sadě pro začátečníky. Po pár sezonách jsem trochu proniknul do tajů muškařiny a chtěl bych si koupit lepší nádobíčko. Proto Vás všechny prosím o pomoc a názory. vyhlídl jsem si prut od Hanáka czech nymph champion 4–5 aftma. Kdo vlastníte či máte zkušenost s tímto prutem napište svůj názor popřípadě lepší variantu v poměru cena výkon. Prut by měl být do šesti až osmi tisíc. předem děkuji za odpovědi a přeji mnoho zdaru do zbytku muškařské sezony. S pozdravem Damys.
- Neděle 2. srpna 2015 v 19:49® Buko
-
mvincik> BVS je poslední víkend v lednu.Letos bude opět soutěž ve vázaní.Snad to Saša opět nevyhraje.
Jinak před ním pokorně smekám.Je to pan vazač.
- Neděle 2. srpna 2015 v 8:02® mvincik
-
Buko> Ahoj Mirku. Uvidíme, přijel bych opravdeu moc rád, protože vím, že by mi to přinejmenším vazačsky strašně moc dalo, ale leckdy nejsem pánem svého času. Chtělo by to krutou zimu, aby nebyla práce a jiné ohavnosti a pak to snad vyjde. Uvidíme. Tvé každoroční pozvánky si vážně cením!
- Sobota 1. srpna 2015 ve 14:28® Hogo Fogo - zrušený vulgární profil
-
Buko> Ten kluk má jen 13 a rodiče tě neznají a nemohou vědět, zda ho někdo neláka na sjezd pedofilů.
- Sobota 1. srpna 2015 ve 12:01® Buko
-
mvincik> Dík, vím o čem mluvíš. Komu není shůry dáno v apatyce nekoupíš. Věřím,že v lednu přijedeš na BVS.Že Ti to konečně vyjde-třeba.
- Sobota 1. srpna 2015 v 11:54® Buko
-
Sintrix> Zdeňku, s tím ypsilonem jsem Ti chtěl udělat radost.Tušil jsem že takto zareaguješ. Už jsem nad ním zlomil hůl.Platí asi nabídka a poptávka.Ať se trápí sám. A že tu časem bude několik dotazů. Já se „vyblbnu“ s vázáním s 12-ti dětma v jeho věku od 15.8.týden.To bude hlava zase jako kopačák.Byl jsem osloven klukama z Monfish. Někdy je to o nervy.Za rok na to člověk zapomene a jede ty juniory, asi po šesté, učit znovu.Věř mi, že jsou tam vazaččské i rybářské esa.Někteří mají nakročeno do Junior repre.když jsem na to soustředění přijel loni, před obědem, jak jsem se objevil ve dveřích a slyšel jsem, jak LM se ptá.Romane,Mira letos nepřijede?Stál ke mně zády a Roman jen ukázal do dveří. a Lukáš se ke mně rozběhl, aby mne přivítal.Neskutečný zážitek pro starého dědka.
Tento příspěvek byl editován 1.8.2015 11:56:37 uživatelem Buko. - Sobota 1. srpna 2015 v 8:30® Sintrix
-
Buko> Sintrix s měkým !!! Na tvrdé již nemám věk a kondici.
Klučina ale velký zájem asi mít nebude. Oslovil jsem jej na facebooku. Nemastý, neslaný.
- Pondělí 27. července 2015 v 16:24® mvincik
-
tombu> Nebuď Tome moula a u rodičů si to zařiď, tedy zeptej se a popros o souhlas.
Co já bych za to dal, kdyby mě takhle mladého někdo poctil takovou nabídkou od někoho, jako je Buko a jiní!
- Úterý 21. července 2015 v 16:33® Buko
-
tombu> Dej to přečíst rodičům. Budeš druhý junior o kterého jsem se postaral. Syntrix tě vyzvedne a zase vrátí zpět rodičům.Podmínkou je, že rodiče k tomu dají souhlas.
- Úterý 21. července 2015 v 15:44® Sintrix
-
tombu> máš lepší svěráček než s kterým jsem začínal já. Peří v ČB buď u Hanáka, nebo v galanterii – švadlence.
- Úterý 21. července 2015 ve 14:53® tombu
-
Buko> dík za lákavou nabídku ale rodiče mě samotnýho nepustí
- Úterý 21. července 2015 ve 14:53® tombu
-
Buko> dík za lákavou nabídku ale rodiče mě samotnýho nepustí