Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. března 2014 v 18:39® šimpik
šimpik

Zdravím, vím, že je to trochu mimo dobu..ale mám P..a chodím vláčet..a tk ěm tak trochu štvě, když musím 31.8 přestat chytat..nechce se mi kupovat zase celou muškařinu..a tak se chci zeptat..pokuď pouýiji vláčecí prut, smekací naviják a vlasec..a na koenc vlasce navážu myfu nebo co to je vlastní výroby .. tk ejstli se to bere s tou muškou co je níž..jako lov na omělou mušku..žádná zátěž nic..materiál : wolframová hlavička, cíínový drátek a klasciká srst na vázání..díky za odpvoědi :-)

foto/diskuze/muskareni/2014/th-img105394.jpg
Neděle 9. března 2014 v 15:23® drozďák

Palivec> proč bych měl? Co je mi po závislostech nějakejch vypitejch looseru? A proč bych měl kydat na Málka a je litovat. Prochrupnul jsem deset let života, je to snad problem mejch kámošu z mokrý čtvrti? To je každýho boj, jak zvládá svoje hříšky, na to vzpomeň pokaždý, až sem budeš zase psát svoje kmetskomentorský chytrystiky. Jestli ty nebudeš jedna z těch vypitek…

Neděle 9. března 2014 v 15:18® Medvěd
Medvěd

Palivec> panečku to vypadá jako by jim ten chlast píchal do žil místo heroinu.Věta udělal z nich alkoholiky a pak se na ně vysral je opravdu no taková zvláštní.Za jak dlouho se stali závasláky či alkoholici?

Neděle 9. března 2014 v 9:57@ Palivec

drozďák> Hlupáčku Drozdo, to není o pití, či nepití. Nikdy jsem nebyl a nejsem abstinent. A už asi nikdy nebudu. To s tímto notorickým Jaromírem (Buko) je jiný příběh. Je to o praseti. Aby mu nebylo smutno při chlastání v dřevěné chaloupce v Hubové na Váhu, vozil si z Přerova, či z Hranic spolupíjce. To je dávno známý jev. Prim. MUDr. Karel NEŠPOR, CSc. z Bohnic o tom občas vykládá v ČT. A náš milý Jaromír je napájel za své prachy do němoty. A udělal z nich alkoholiky. Někteří doposud žijí na ulici s igelitkami. A náš milý bukolín se na ně přirozeně vysral, jak na placatej kámen. Šak je to jejich problém, že? Tož to je náš milý vazačský živnostník Mirek. A ty asi problému neznalý tuplovaný vůl. Zajeď si do Hubové a poptej se vole, 100 metrů před krčmou doprava. Ještě si ho tam dost pamatují. Já se svého času zeptal bezelstně. No to jsi měl slyšet, velevole Drozdo!

Středa 5. března 2014 v 16:52® fikus
fikus

tak jsem po dlouhé době sedl k vázání.. snad budou chutnat..

foto/diskuze/muskareni/2014/th-img105338.jpg
Středa 5. března 2014 ve 12:04@ brka

Buko> Díky moc, tak to je cajk.. v nedeli si asi vyrazim.. :-)

Středa 5. března 2014 v 8:35® Piranha
Piranha

Cudla> To už bych mohl nechat ten barevnej vytvrdnout.Je ale řídký a potřebuji aby to bylo modelovatelný a okamžitě vytvrdnutelný­.Potřebuji obarvit křiklavě ten UV lak :-) A le možná onráceně.Přebarvit pak ten gel.No něco zkusím.

Úterý 4. března 2014 ve 21:34® Cudla
Cudla

Piranha>Davide to bych neriskoval,možná ještě by šlo jednu vrstvu Loonu nechat vytvrdnout a pak ten UV gel nebo obráceně

Úterý 4. března 2014 ve 20:18® Piranha
Piranha

Chlapi chci se zeptat.Když spojím lak na vodní bázi Loon hard head s UV epox. Loon smíchám to tak abych ten epoxid obarvil, bude mi to reagovat při tvrdnutí UV lampou?

Úterý 4. března 2014 v 18:03® Buko

brka> http://sap.poh.cz/…/Mereni.aspx?… Normál je kolem 15 kubíků.Já bych ale počkal.

Tento příspěvek byl editován 4.3.2014 17:05:56 uživatelem Buko.
Úterý 4. března 2014 v 17:05® drozďák

Palivec> no a je to. Přitom jsem dle odezdikezdikomentů šacoval na notorického vožungra právě tebe. A ty si přitom abstinent. To dokazuje, že každý extrém je na hovno.

Úterý 4. března 2014 v 16:37® fikus
fikus

brka> no jak chceš, za ruku tě vodit nebudu. Ale jak píše Buko, pstruhový strýmr je rozhodně lepší varianta.

Jinak o Ohři toho vím prd, je to na druhé straně republiky…

Úterý 4. března 2014 v 16:34@ brka

Buko> díky moc, i to si samozřejmě beru, ale co ten průtok ? je 40 v cajku? kolik je tam tak normální letní voda? nevíte někdo?

Úterý 4. března 2014 v 16:32® fikus
fikus

bubu> celkem jo, rozhodně je to tu s ním živější, nedá se popřít, že v mnoha oblastech má dost velké zkušenosti. Škoda jen, že sám ze sebe dělá pitomce, ale to je dáno spíše tím, že nerozumí mezilidským vztahům, nebo spíš neumí komunikovat, tak aby druhé nenasíral, popřípadě nerozesmával (tak jako třeba mne).

.....á už vím jak si to myslel, nene, bavil jsem se na Palivcův účet.

Úterý 4. března 2014 v 16:29® Buko

brka> Souhlasím s Fikusem. Pokud si chceš zachytat, tak tam dej streamera na #8 háčku.

Úterý 4. března 2014 v 16:23@ brka

fikus :-D lipan má do tření daleko, tře se když teplota vody stoupne nad 8 stupňů momentalne pod Nechanicema ma 2.5 Takže se o ně neboj. :-D ale díky..

Úterý 4. března 2014 v 16:19® fikus
fikus

brka> lipany nech raději v klidu souložit a nesviť jim u toho! Raději mrkni do Bližších podmínek lovu na datum hájení lipana.

Úterý 4. března 2014 v 16:12@ brka

Ahoj, chci si vyrazit poprvé na Ohři ( 7 MP ) někdy asi sobota neděle. Potřeboval bych od Vás poradit od jakého průtoku je chytatelná? nyní je v Žatci cca 40 kubíků, je to v pohodě?? A taky si nejsem jist jestli sem nezachytil poslední dobou ňákou informaci o úhynu ryb na Ohři, je to ok? zbylo tam něco? :-) Chystám se na nymfu na lipana hlavně.. esli tam ňákej bude.. :-) asi bych šel od mostu v Žatci dolů.. Nebo je lepší až pod Žatcem? Díky. Brka.

Úterý 4. března 2014 v 16:04® ZN
ZN

Palivec> jako… fotit mušky líp jak já, to není nic k chlubení. Jednak je prakticky nefotím, protože mě to nebaví a jednak jsem motyka. A s focením to má stejně málo společného. To vyfotit nádraží, to už chce fištróna. Ale stejně si myslím, že je fotit neumíš:-)

Úterý 4. března 2014 v 15:22® Buko

Palivec> Já tušil, že jsi to Ty.Na MRKu máš Červené karty, proto jsem se zase po čase zapoji do diskuze.: novis111, bambusový dědek, Carolina del Norte, Iblea, nornik-l, nornik-n, nornik-o, Huxley

http://jnp.zive.cz/…z-si-myslite

Užívej si života a foť makro. Nekopíruj fotky z webů a nějakou hoď do placu.

Tento příspěvek byl editován 4.3.2014 14:23:26 uživatelem Buko.
Úterý 4. března 2014 ve 14:42® caddis

a ja som si myslel, že to je tu o muškárení..... asi som sa mýlil…

Úterý 4. března 2014 ve 13:50® bubu
bubu

fikus> vážně tě baví?

Úterý 4. března 2014 ve 12:31® Buko

Palivec> To už tu bylo.Mušky tě fotit neučím.Milan je bohužel na pravdě boží.S těma igelitkama jsi to zkoušel před rokem, nebo dvěma.Měj se líp jak fajn a užívej si života.

Úterý 4. března 2014 v 11:28® fikus
fikus

Palivec> alkoholikem se člověk stane vlastní vinou...... ale umíš pobavit.. :-)

Úterý 4. března 2014 v 9:57@ Palivec

Buko> Noch einmal. Já si Jaromíra Málka jako vazače vždycky vážil a vážím. I jako rybáře. Ale když mi jeden tvůj kámoš vykládal,jak tvoji exkámoši chodí po Přerově či Hranicích s igelitkami, bo jsou homelesáci, bo jsi z nich, jako exemplární alkoholik v boudě v Hubovej udělal sekundární, ale ještě větší alkoholiky a vysrčal jsi se na ně, padl jsi pro mne pod stůl.

Úterý 4. března 2014 v 9:51@ Palivec

Buko> A neuč mne fotit mušky, umím to lépe jako ty a Zdeněk. Ale tady to dokazovat nebudu. A asi nikde.Proč? Vím to. A tady něco dokazovat? Je to o kámoších,ne o faktech. A na vlezdoprdelismus já nikdy nebyl.

Úterý 4. března 2014 v 9:13@ Palivec

Buko> Pokud Brašeň žije a já jej na základě zmatených a skutečnosti neodpovídajících informací pochoval, tak mi to ani není líto. Podle mudrosloví se tak dožije vysokého a požehnaného věku, což mu přeji, ale čemu sám nevěřím a ty, jako bývalý majitel chaloupky perníkové v Hubovej, alkoholem nasáknuté až na kamenné podloží (nejsem abstinent a nesoudím, právě jsem si dal 2 panáky VSOP „karpatské“), to chápeš. Možná.

Pondělí 3. března 2014 ve 21:17® ladamaj
ladamaj

Buko>moc děkuji sem dlužníkem.

Pondělí 3. března 2014 v 19:23® Buko

Palivec> Jožo je kamarád.Napiš mi na mail. Nechci svinit web soukromýma hystorkama.

Pondělí 3. března 2014 v 19:17® Buko

ladamaj> http://shop.siman.cz/_mp_mts.htm