Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. února 2014 v 17:56® brčal
brčal

ZN> ok

Neděle 9. února 2014 v 17:55® brčal
brčal

Chorchus> budu set ěšit :-)

Neděle 9. února 2014 ve 14:10® LaMa
LaMa

Před časem, když jsem vyslal přítelkyni do lékarny pro nový zasobník na hlavičky tak mi donesla tento skvost, díky kterému mam téměř všechny hlavičky pohromadě Možná někdo shání taky neco podobného, tak davám pro inspiraci… Cena lidová cca 70,– Kč

foto/diskuze/muskareni/2014/th-img104745.jpgfoto/diskuze/muskareni/2014/th-img104746.jpg
Sobota 8. února 2014 v 19:49® Chorchus
Chorchus

brčal> zastavím se tento týden, chci se s tebou domluvit otestovat nový Triangl – budeš překvapen. Až se vrátíš, zajdeme na řeku a otestujeme i ten kolovrátek. J.

Sobota 8. února 2014 v 18:30® ZN
ZN

brčal> pokud jsou to Partridge CS54 Salt Shrimp tak klíďo, pět balíčků velikost 4.

Sobota 8. února 2014 v 18:21® jepice-zruseno

satan666> Mě učili chytat ryby na mušku zejména tatínek a strejda – v tom jsem měl docela výhodu. Pěkně v 8 letech už jsem s tím mohl cvičit. Ale muškařit jsem nikdy nezačal, takže se muškařem asi nikdy nestanu.

Tento příspěvek byl editován 8.2.2014 17:21:56 uživatelem jepice-zruseno.
Sobota 8. února 2014 ve 13:04® satan666
satan666

LaMa> Zdravim te pane.Naprosto s tebou SOUHLASIM..Muskarit jsem zacal Loni a vazat az Letos-takze Zacatecnik a reknu ti,ze to jedu formou Pokus-Omyl..jak si psal..a duvod..nechat se sprazit jak melej kluk,poslouchat i Ruzne Vulgarity od nekoho kdo te nezna osobne,to opravdu nemusim…atd..A­no,najdou a nasli se lidi ochotny mi pomoci a poradit,ale to jsou Svetle Vyjimky.Za ktere jsem Samozrejme moc Rad.takze jedu knizky,videa a zkousim.

Sobota 8. února 2014 v 11:21@ Palivec
brčal> Byl jsem tam loni, ale na můj vkus to bylo příliš lesnické, či myslivecké, ale i muškař tam má co vidět.Pro tebe to má možná smysl z hlediska kšeftu. Díval jsem se do seznamu letošních vystavovatelů, z ČR jem tam našel Vitex, co šije zelené hadry.Ale jen jsem to přeletěl.
Pátek 7. února 2014 ve 23:49® brčal
brčal

mvincik> já byl na MR v Praze ten je o 2 měsíce dříve. Teď jsem měl v plánu trošku jinou akci na, kterou frčím 17. V tomto roce bude ještě MR a příští sem ukecal ještě Brno a FF tady se rozhodneme podle této akce co bude.

Pátek 7. února 2014 ve 23:46® brčal
brčal

Chorchus> žiju :-) zastav se někdy za mnou jsem na obchodě každý den teď :-) a už se těším :-) Jedu 17.02. do Salzburku a něco kdyby si mi půjčil na ukázku byl bych rád. Na kochání strašně se to všem líbí :-) mě taky

Pátek 7. února 2014 ve 23:44® brčal
brčal

ZN> mají 15 ks v balíčku Grey Shadow Finish já chtěl nové po 25 ks a ty asi ještě nejsou takže budu mít jedině po 15 ks. Pokud souhlasíš pošlu do 14 dnů.

Pátek 7. února 2014 ve 22:16® Piranha
Piranha

Mates(původní)> nevadí :-)

Pátek 7. února 2014 v 16:51® mvincik
mvincik

Mates(původní)> co vím, tak tam letos Honza Není.

Pátek 7. února 2014 ve 12:14® jepice-zruseno

LaMa> Mě učil chytat na mušku tatínek a strejda, poprvý jsem to zkoušel asi v 8 letech. Ale muškař ze mě nikdy nebude, já s tím chodím jenom normálně na ryby.

Čtvrtek 6. února 2014 ve 21:27® Mates(původní)
Mates(původní)

Piranha> Já na fb nejsem.

Čtvrtek 6. února 2014 ve 21:26® Mates(původní)
Mates(původní)

brčal> Nebudeš v sobotu v Praze?

Čtvrtek 6. února 2014 ve 21:23® ZN
ZN

brčal> Honzo, jak jsi n tom s těmi háčky na krevety?

Čtvrtek 6. února 2014 ve 21:10® Chorchus
Chorchus

brčal> žiješ? Kolovrátek je už v procesu.

Čtvrtek 6. února 2014 ve 20:26® brčal
brčal

LaMa> to jak si začínal si dobře pamatuji :-D

Čtvrtek 6. února 2014 v 19:29® LaMa
LaMa

Ja myslim, ze to nebude az tak v te cestine :-D ale v tom ze kdyz se nekdo na neco zepta tak ho polovina lidi tady sjede jak maleho kluka ze takovou a makovou vec jak vubec vedet nemuze??? a ze si ji ma najit na netu… Jsem rad ze jsem zacal muskarit pred 10 lety a kdyz jsem chtel neco vedet tak mi bylo odpovezeno bez zbytecnych kecu a urazek… Aspon diky radam zkusenejsich muskaru tady na netu jsem se toho dost naucil a vyhnul jsem se pokus/omyl… dnes aby se clovek na neco bal zeptat… V tom ja vidim problem…

Středa 5. února 2014 ve 22:00® ladamaj
ladamaj

Cudla>ahoj dědo máš pravdu:-((

Středa 5. února 2014 ve 21:53® Cudla
Cudla

Mrzí mě to ,ale je faktže to tu dost skřípe,ti stálí se moc neangažují,protože když začne nějaká dost zajímavá debata tak se oběví nějakej tydýt a ten to rozmr.á.Pak někteří tkzvaný češtináři,já sám jsen si vědom některých chyb,ze školy už jsem dlouho a nebo jak řikám sokolí oko stárne když nejsou po ruce brýle,tvrdě dávaj najevo že tena ten je debila má tam chyby(neřeknu když je to do nebe volající)Je to dobou,dost lidí se chová jako kdyby jejich hovno nesmrdělo....­..dobrou…

Tento příspěvek byl editován 5.2.2014 20:53:50 uživatelem Cudla.
Středa 5. února 2014 v 16:12® mvincik
mvincik

Piranha> To víš a navíc z celého světa, ne jen z naší malé zemičky… Jinak ale souhlasím s níže napsaným, je spousta „blbců“, kteří si myslí a ti znalí jim už prostě radit nechtějí a nebudou, po svých zkušenostech. A ti ostatní, normální, pak mají prostě smůlu.

Středa 5. února 2014 v 8:38® Piranha
Piranha

Mates(původní)> jo dneska skvétá spíš Facebook, hlavně muškařina, tam je ke čtení pořád něco :-|

Úterý 4. února 2014 ve 22:11® Mates(původní)
Mates(původní)

Takže tady se už jako radit nebude? Vázat taky ne? Zavřel bych to jak vietnamskej krám kde maj hnusnou zeleninu.

Úterý 4. února 2014 ve 21:27® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

ZN> Nenapsal bych to lepe kolego ;-)

Neděle 2. února 2014 v 19:49® ZN
ZN

Chorchus> přesně tak to je. Vytrácí se humor, přibývá sebestřednosti a ubývá sebereflexe. Ono s tím ale nejde bojovat, je to obecný jev, zvláště virtuální :-)

Neděle 2. února 2014 v 19:08® Piranha
Piranha

bubbu> chrostík

Piranha

bubbu> chrostík

Piranha

bubbu> chrostík