Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, všechny máte přečteny.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 2. února 2014 v 19:08® Piranha
Piranha

bubbu> chrostík

Neděle 2. února 2014 v 17:31® bubbu
bubbu

letos se chci začít věnovat muškaření jaká je taková univerzální (dobrá :-D ) suchá moucha? díky moc za radu

bubbu

letos se chci začít věnovat muškaření jaká je taková univerzální (dobrá :-D ) suchá moucha? díky moc za radu

bubbu

bubbu

Pátek 31. ledna 2014 v 18:56® Chorchus
Chorchus

ZN> Myslím, že to škoda je. Souhlasím s tebou, že se na webu ryby chytat nenaučíš. Záleží na tom, proč se na takovýto web chodí a k čemu ten web slouží, ale to je na dlouhý rozbor v hospodě u piva. Pravdou taky je, že v té anonymitě je velmi jednoduché, byť se snažíš v dobrém přispět svým názorem (netvrdím, že pravdou), že z tebe někdo udělá v lepším případě Pako, v horším tě rovnou pošle po našimu do p…. Chybí trocha pokory, ale to už bych skuhral jako můj děda, když o mě přerazil v těch blbých letech kryku. :-)

Pátek 31. ledna 2014 ve 14:16® jepice-zruseno

gavlos> Něco od nich už jsem viděl :-D

Pátek 31. ledna 2014 ve 13:43® gavlos
gavlos

jepice> najdi si youtube vlhke mouchy.pro inspiraci :-)

Pátek 31. ledna 2014 ve 12:13® jepice-zruseno

Segoves> Nerozčiluj se, nemá to cenu. Navíc se díky tomu utopí moje předem položená, zásadní otázka.

ZN> Nás totiž také napadl nový námět na sérii videí typu "Debilní kecy … " (nemyslím to nijak urážlivě)

Pátek 31. ledna 2014 v 11:35® Segoves
Segoves

Palivec> Heleď se já po nikom nechci aby mě vodil za ručičku. Já byl za tvojí radu rád ale uznal jsem že pro mě nezkušeného bude vhodnější zkusit ještě mušky ořezat, nebo je vyhodit, než si zahrávat s nějakou chemií. A že sem LaMovi napsal, že mě to taky napadlo? Nevim no jestli sem tím někoho kromě tebe urazil, tak se vám omlouvám. Ještě k tomu dabování. Zrovna jsem si koupil dabovač a byl jsem natěšenej až ho vyzkouším, pravda měl jsem hledat důkladněji a uznávám to. A jestli o mě ty tvrdíš, že se línej lempl tak tě ubezpečuju že je mi názor anonymního internetového pisálka opravdu volnej…Tolik asi na mojí obhajobu. Ty si o mě dál mysli co chceš a jestli ti dělá dobře to veřejně prezentovat tak to klidně dělej dál je mi to jedno.

Pátek 31. ledna 2014 v 11:15® ZN
ZN

jepice> můj názor je, že ten tvůj známý je přece jen „postižený“ o trošku víc.

Pátek 31. ledna 2014 v 10:55@ Palivec

jepice> Všichni jsou postižení. Nejen muškaři, nejen rybáři. I ti „známí“. Tato otázka nepatří sem,ale na www.chocholousek.cz.

Pátek 31. ledna 2014 v 10:36® jepice-zruseno

Známej říká, že všichni muškaři, který zná osobně, jsou „postižený“ (decentně napsáno). My ostatní jsme totiž obyčejný rybáři, který občas chytaj na mušku. Jakej na to máte názor?

Pátek 31. ledna 2014 v 9:57@ Palivec

ZN> A navíc, ten co dává ten blbý dotaz, nakonec napíše tomu, co nezištně odevzdal svoje dlouholeté zkušenosti, že je vůl. Můj zdejší případ, kdy evidentně nezkušený Segoves píše, že mu nejdou zřezat jeho betonové mušky a já mu poradím drastickou metodu a jiný mu řekne ať ton řeže a mimořádně inteligentní Segoves napíše, že „si to také myslí“, asi naprostou většinu radilů nasere, nebo odradí od toho, aby se zabývali otázkami retardovaných občanů. Nehledě na to, že mnoho odpovědí by získali, kdyby toi občané nebyli tupí a pohodlní a hledali na webu. Jako ASegoves, když se ptal, jak se řekne anglicky dabování do smyšky. není problém najít takovou techniku a popis v angličtině. Je to prostě lenost pacienta Segovese. jednodušší je se zeptat tady a potom napsat, že ten kdo mu to vysvětlil, je vůl, že on, retardovaný, to věděl dávno. Havlíček takové idioty podporuje a ne jen v jejich zájmu. Čím víc blbých otázek, tím víc „abonentů na lince CHYTEJ“. A tím vyšší cena reklamy a zájem o ni. Maťák z MRKu si to pěstuje a informuje o pacientech furt.

Pátek 31. ledna 2014 v 8:44® ZN
ZN

Chorchus> myslím, že to žádná škoda není. Proč radit něco po webu, když člověk ani neví komu a jestli má vůbec pravdu? O té pravdě jsou většinou přesvědčeni jen ti, kteří ji obyčejně nemají. A vůbec, učit někoho chytat veřejně ryby je blbost :-)

Pátek 31. ledna 2014 v 0:30® jepice-zruseno

Když je to na slušnejch háčkách, tak proč ne. Na druhou stranu něco jako nepovedená muška neexistuje. Už jsem chytil ryby na takový paskvily. A když se muška třeba rozváže nebo nastane něco podobnýho danýho chytáním, což se může stát, tak to většinou už neřeším, protože ten háček je už vochytan, často neni tak ostrej a některý typy háčků už bývaj dokonce orezlý. Většinou se ale mušek zbavuji na stromech, vytrousením, v kořenech a vzácně i v rybách. Často jsou však rozutečeny mezi tatínka a kamaráda.

Čtvrtek 30. ledna 2014 ve 23:25® drozďák

Naprosto dostačuje obyčejná čepel z nože na koberce.

Čtvrtek 30. ledna 2014 ve 21:03® Sintrix
Sintrix

Ve zdravotnických potřebách si kup skalpel s výměnnými čepelkami. Tím „sundáš“ i drátek. Čepelky si na další seřezávání můžeš i dobrousit. Já takto „čistím“ mouchy řadu let. žádná chemie, jen jemné násilí.

Čtvrtek 30. ledna 2014 ve 20:34® Chorchus
Chorchus

ZN> na druhou stranu je však strašná škoda, že ti, co o dané věci mají nejen zdání, neporadí….8-(

Čtvrtek 30. ledna 2014 v 17:34® Piranha
Piranha

Jednou jedinkrát jsem zkoušel vyřezávat mušky a opětovně je navazovat.Už to nikdy neudělám.Za ten čas co bych do toho dal si z novejch namotám nové a mám klid.Mě se to teda nevyplatí :-) ale proti gustu…

Čtvrtek 30. ledna 2014 v 15:41® HaD
HaD

Vulgární a urážlivá část dnešní diskuze byla odstraněna.

Čtvrtek 30. ledna 2014 ve 12:58® Segoves
Segoves

Palivec> A já snad tvrdím opak nebo co? nechápu na co teď reaguješ a znovu opakuji že se mnou diskutovat nemusíš já se tě o to neprosim…když se ti nelíbí číst o mích muškách tak nadhoď jiné téma a mě dej svátek ;-)

Tento příspěvek byl editován 30.1.2014 12:01:00 uživatelem Segoves.
Čtvrtek 30. ledna 2014 v 11:47@ Palivec

Segoves> Napsal jsem ti, že louh sodný žere i barvu. Poradím ti naposledy: vyhoď to a ušetříš sobě i nám trápení. Poradit si nedá š a diskutovat tady 14 dní o tvých nepovedených muškách je patologické.

Možná by jsi měl napsat ombudsmanovi… Ale ten rezignoval…Ale má zástupce…

Čtvrtek 30. ledna 2014 v 11:44® ZN
ZN

Segoves> tady ti zasvěceně odpoví i ti, co nemají o dané věci zdání :-)

Středa 29. ledna 2014 ve 21:44® Segoves
Segoves

LaMa> Asi by jim to moc neprospělo:D hlavičkám rozhodně ne z některých slejzá barva už teď

Středa 29. ledna 2014 ve 21:32® LaMa
LaMa

Segoves> agresivni chemie ti narusi jak povrch hacku tak i povrch hlavicky, nakonec to zrezne drive nez budes mit sanci to hodit do vody, tak by to stejne bylo na vyhozeni :-D aspon si myslim…

Středa 29. ledna 2014 ve 21:18® Segoves
Segoves

LaMa> Klasickym zakončovacim ale zkraje sem tam dával strašně olova a všechno furt lakoval tak to vážně jde blbě:)…ono to při troše trpělivosti pujde i bez toho lámání háčků, mě šlo spíš o to jestli někdo nepoužívá nákou vychytávku ale to co radil kolega palivec je strašnej dryák to je radši nechám padnout za vlast nebo se snima trochu potrápim:)

Středa 29. ledna 2014 ve 21:06® LaMa
LaMa

Segoves> myslim ze tady to forum nezase*res :-) Jakym lakem si to proboha lakoval ze to nejde rozrezat???

Středa 29. ledna 2014 ve 21:02® Segoves
Segoves

LaMa> Však jo;) ale zasírat forum taky nechci:D Jednodušší to určitě je ale nadruhou stranu je to škoda jsou to celkem kvalitní BL háčky a neni jich uplně málo…každopádně minimálně hlavičky zachráním

Středa 29. ledna 2014 ve 20:56® LaMa
LaMa

Segoves> kdyz neco nevis, klidne se zeptej, kdo bude chtit ti odpovi, kdo ne bude prudit :-D od toho to tady je ;-) kdyz potrebuji orezat mouchu hodim to do sveracku a orezu… neni jednodussi to vyhodit a koupit nove BL hacky???