Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. prosince 2013 v 18:27® Draky
-
Segoves> Ja to vetsinou motam u nejakeho filmu nebo tak, takze uplne ciste na vazani se nesoustredim a vazu si po vecerech jen tak ve volne chvili. Taky zalezi kolik mam zrovna hacku a hlavicek, abych si to hned vsechno nenavazal a pak uz jsem nemel rychle nic po ruce.
Na jedno posezeni jsem jich udelal asi nejvic okolo 15.
- Čtvrtek 5. prosince 2013 v 16:33® jepice-zruseno
-
Segoves> Tz nárazy o prut maj jemnější zvuk co?
- Čtvrtek 5. prosince 2013 v 16:27® Segoves
-
jepice> já to tak taky dělám ráda navíc se mi příjemnějc háže:)
Draky> já si celkově nevážu moc mušek do předu kolik tak navážeš mušek když si k tomu sedneš?:)
- Čtvrtek 5. prosince 2013 ve 12:53® Draky
-
stopař> Cas me brani, ale snad okolo Vanoc si na to ten cas najdu.
Segoves> Ja nejvic vazu zlata / stribrna / medena. V zasobe mam este cernou a cervenou, ale pouzivam je malo a vetsinou si takove musky navazuju den pred lovem.
- Čtvrtek 5. prosince 2013 v 9:29® jepice-zruseno
-
Segoves> Když je pak třeba v létě uplně čistá voda, tak je někdy lepší tam dát mokrou nebo třeba i dost zatíženou nyfu s olověným drátkem bez hlavičky, potože se jí můžou bát. Ale je mi jasný, že černá hlavička to může vyřešit.
- Čtvrtek 5. prosince 2013 v 8:16® Segoves
-
Draky> Taky bych něco smotnul když to vidím:)a ty hlavičky si radši ani nepřipouštím:D jinak bych za ně musel vysolit 3× tolik peněz
zatim vážu zlatá, stříbrná, měď, černá + ještě velký hlavy na streamry a přívlač…dobrý je často chytám na poměrně mělkejch místech kde se snažim používat mokrý mouchy bez wolframu
- Čtvrtek 5. prosince 2013 v 7:31® stopař
-
Draky> Nic ti nebrání,začni.
- Čtvrtek 5. prosince 2013 ve 2:14® Draky
-
jepice> Tak priste pouzij lepsi hnojivo.
- Středa 4. prosince 2013 ve 23:05® jepice-zruseno
-
Draky> Já bych taky smotal, ale byla malá úroda.
- Středa 4. prosince 2013 ve 23:03® Draky
-
stopař> Kdyz vidim jak hezky mouchy vazes, tak me uplne svrbi ruce a hned bych taky neco smotal.
jepice> Chytam hodne na mouchy se zlatejma hlavickama a opravdu podle mych zkusenosti nejvic zalezi na barve. Jak trefis tu spravnou, tak se ryby muzou zblaznit.
- Středa 4. prosince 2013 ve 22:54® jepice-zruseno
-
Tom 11> Podle mě funguje fšechno se zlatou hlavou. Prostě marmyška a něco na tom ve správný barvě. Ale rudořitkový variace, ať už palmrový nebo nepalmrový, s hlavičkou nebo bez hlavičky, jsou prostě klasika. Navíc mám pocit, že ty nožičky dělaj při potažení ve vodě nějakej odpor, kterej vyvolává buď nějakou slabou vlnu nebo nějakej efekt, takže to ryby dřív zaujme. To je můj skromný dojem – jak to vidí ten tloušť ve vodě, kterej na to zabral, to netuším. stopař> já má radši rovný nezahnutý háčky na ty zlatý hlavičky, ale to je můj vlastní problém. Asi s tima zahlejma neumím chytat. Zahlý jenom na pakoše, různý pupy a blešáky a jiný věci bez hlavičky. Do foroty ale nevážu – až když něco dojde, tak pár ks na míru k revíru před tím, než jdu na ryby.
Tento příspěvek byl editován 4.12.2013 21:57:52 uživatelem jepice-zruseno. - Středa 4. prosince 2013 ve 22:52® HaD
-
stopař> máš to pěkný čeče
- Středa 4. prosince 2013 ve 22:04® stopař
-
Tom 11> Jinak bych si ho nevázal.
- Středa 4. prosince 2013 ve 22:00® Tom 11
-
stopař> Ten „palmer“ se zlatou hlavou funguje ?
- Středa 4. prosince 2013 ve 21:45® stopař
-
Furt nikdo neváže ?
- Úterý 3. prosince 2013 v 8:25® stopař
-
Draky> Jo jo škola je důležitá,jen se uč.
- Pondělí 2. prosince 2013 ve 23:43® Draky
-
stopař> Ja ne. Mam ted moc starosti se skolou, tak nemam cas este na vazani.
Jinak docela lakave musidla.
- Pondělí 2. prosince 2013 ve 21:09® stopař
-
Nikdo neváže ?
- Středa 27. listopadu 2013 ve 20:23® jepice-zruseno
-
EDDY> Nevím co to je za náhodu, ale dneska jsem byl ve spin-fly a řešilo se, že někdo shání tungstenový hlavičky 8mm. Já si ale neumím představit, že tyhle hlavičky maj ještě něco společnýho s muškařením. Možná dej otázku do diskuze přívlač, někteří závodníci sháněj tyhle kravský hlavičky místo těch džigovejch.
- Středa 27. listopadu 2013 ve 20:20® EDDY
-
Dobrý den, potřeboval bych poradit, kde koupit tungstenové hlavičky větších průměru 7 a výše. Nejlépe odkaz na nějaký int. obchod. Děkuji moc
- Středa 27. listopadu 2013 ve 12:48® brčal
-
jepice> jsou to 2 ks pásků šíře cca 10 cm
- Středa 27. listopadu 2013 v 0:37® jepice-zruseno
-
brčal> To vypadá zajímavě. Je toho za těch 135 málo? jakej to má rozměr? Vypadá to zajímavě, použil bych to na moje vláčecí speciální letos úspěšné nástrahy pro příští rok.
- Středa 27. listopadu 2013 v 0:23® brčal
-
Mates(původní)> jj už vím
dám vědět určitě.
- Středa 27. listopadu 2013 v 0:10® Mates(původní)
-
brčal> Tohle http://www.ubrcala.com/…l-Blue-Pearl
- Úterý 26. listopadu 2013 ve 22:37® brčal
-
Mates(původní)> taky jsem tě rád viděl
- Úterý 26. listopadu 2013 ve 22:36® brčal
-
Mates(původní)> ups
já zamomněl jakou tudle HEBERT MINER SADDLE HALF EACH Furnace a druhý WHITING DRY FLY COCK NECK NAT/COL EACH Grizzly ? nebo Bug Bond ?
- Úterý 26. listopadu 2013 ve 22:03® Mates(původní)
-
brčal> Tak rád jsem tě poznal a viděl a pokecal. Hele tu drahou zrůdnost od Veniardu, jak jsme tam nad ní špekulovali, až jí budeš mít, tak mi dej echo
- Úterý 26. listopadu 2013 v 11:44® 1Mara
-
PALIVEC> Ty máš dost .............
- Úterý 26. listopadu 2013 v 9:23@ PALIVEC
-
Příspěvek obsahoval vulgarismy a byl změněn na text:
Přeji Vám krásný den a pevné zdraví.
Tento příspěvek byl editován 26.11.2013 12:21:38 administrátorem HaD. - Pondělí 25. listopadu 2013 v 18:31® drozďák
-
hraji> no, on by to Palivec s přehledem vyhrál i v muškařině na MRKu, a to je teda opravdu kumšt. A stejně si myslím, že to už je oficiálně designovanej winner, byť pod jiným nickem… Se mi líbí tyhle moralistický kecy od studnic moudrosti, který za boha ne a ne otevřít ten poklop…