Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. října 2013 v 19:56® Mrknato
-
feederman> Hele mušky si kup, stejně jako si kupuješ smáčky a gumenné nymphy u Davida. Na to stačí jedna knížka- vkladní… Lepší stejně neuděláš..... Jo byly doby, kdy si každý lovec lil své koule a štípal štípy do luku, ale doba to tak nějak změnila. Nebuď z toho smuten, nebo se ti z toho vyrazí beďary.
Tento příspěvek byl editován 3.10.2013 19:57:16 uživatelem Mrknato. - Čtvrtek 3. října 2013 v 18:10® feederman
-
perch> Muškaření a vázání mušek 2 od Karafiáta..
- Čtvrtek 3. října 2013 v 17:36® HaD
-
Mrknato> wole
- Čtvrtek 3. října 2013 v 17:03® Mrknato
-
David H.> Šoudruzi, je vidět, ze vám tady chybí politycký skolení mušstva, jako koze drbání. Ta kadence furt nedosahuje kadence samopalú vzor 24 a 58, které nám proskoleným, svězila dělnická třída. Vám mladým je uz svěřit nemůže, leda tak muškařáky, podběráky a galoše do pasu, jako pétépákům..... Mně, soudruzi dělnická třída, ještě samopal vzor 58 svěřila, kdyby se Vás na to někdo náhodou ptal, tak mlčet, jinak přijedou kontráši, politická diverze a pak vojenskej soud.
- Čtvrtek 3. října 2013 v 16:53® LaMa
-
Brčal: tak jak bylo na Hartě? Povedlo se neco vetsiho prelstit?
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 14:26® HaD
-
mvincik> a někdy i větší
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 14:25® HaD
-
jepice>
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 14:24® jepice-zruseno
-
David H.> Kdysi sem viděl formana, kterej měl na palubce u spolujezdce přidělanou dřevěnou laťku na svěráček a ten kastlíček byl plnej vázacího matroše a věcí. To byla taky libová záležitost.
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 12:23® mvincik
-
David H.> Tatatatata!
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 12:14® HaD
-
Mrknato: ačkoliv se v Tvých příspěvcích skrývá dobrý úmysl, urputnost, forma a kadence ho ubíjí. Škoda.
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 12:12® HaD
-
Mates(původní)> taky se mi takto zařízený obejvák líbí
A ještě tak romanticky nasvíceno
Mohu na návštěvu?
- Čtvrtek 3. října 2013 v 11:37® perch
-
feederman> xD jakou ?
- Středa 2. října 2013 ve 22:06® feederman
-
ALL: Objednal jsem si knížku
- Středa 2. října 2013 ve 21:54® Medvěd
-
To je zase mazec
- Středa 2. října 2013 v 7:12® Piranha
-
Mates(původní)> máš tam bordel na tom stole
- Středa 2. října 2013 v 1:32® jepice-zruseno
-
brčal> Já mam bordel na stole, ve vercajku, všude. Nejhorší je, že by byl i ten prostor si to takhle udělat, jako to má mates. Jenže když do toho dělám sem tam voblery, předělávám rotačky, odlejvám olověný hlavičky a brousím splávky, teď tam mám rozházený věci od fídra po mouchu všechny, kýble vezírky podběráky, půlka z toho se suší … Nedokážu si představit, že to někdy budu všechno stěhovat.
- Úterý 1. října 2013 ve 23:04® Mates(původní)
-
brčal> Když lakuju, tak se snažím bordel minimalizovat, jinak je tu standartně hirošima.
- Úterý 1. října 2013 ve 22:54® brčal
-
Mates(původní)> jak to děláš že máš tak uklizeno
osobně mám strašný bordel na stole
- Úterý 1. října 2013 ve 21:10® 1Mara
-
Mates(původní)> Moc pěkný.
- Úterý 1. října 2013 ve 20:19® mvincik
-
Mates(původní)> Fakt?? Tak to jsem se tedy trefil.
To jsme na tom takřka stejně.
- Úterý 1. října 2013 ve 20:17® Mates(původní)
-
mvincik> jj, když jsou prostory je to paráda.........já to mám v obýváku
Ke mě stejně chodí jen rybáři a těm to nevadí
)
- Úterý 1. října 2013 ve 20:14® mvincik
-
Mates(původní)> To máš luxus. Když jsou prostory, je to holt neskutečná výhoda. Já to musím pokaždé balit…
- Úterý 1. října 2013 ve 20:06® Mates(původní)
-
jepice> Já mám vázání rozbalený na stálo, když chci sednu a vážu, vedle mám stůl na stavění prutů, taky na stálo, když chci tak stavím prut. Taky sem tam opravuju. Je to zábava která mě asi zatím neomrzí.
- Úterý 1. října 2013 v 19:01® feederman
-
Palivec> Narážíš na tvrdé u mě překlikl jsem se, tak z toho hodně dělej.. Ano
- Úterý 1. října 2013 v 16:45® jepice-zruseno
-
Mates(původní)> Ten stůl, jak jsi sem vložil fotku, vypadá úplně jinak, než jak ho mám při vázání já. Ty stojánky jsou praktický věc, byť pro moje potřeby by asi vypadaly úplně jinak. Jo abych přešel k tý otázce, kterou jsem chtěl položit: Ten stůl máš takhle zařízen vazačsky na trvalo, nebo to celý občas vyndáš a pak zase někam uschováš? Já mám tokovej větší kufr, kde jsou na víku, který drží otevřený kolmo takový zastrkávací kapsičky, takže to je celkem praktický, i když né tak hezký. Pak tam dám lak a svěráček a nejpoužívanější věci, sklapnu a uklidím.
- Úterý 1. října 2013 ve 14:59® Mrknato
-
Mates(původní)> Tak totok je malý krok pro Matesa, ale velký skok pro rybařinu… možná..... (Ale nési zase první, první sbalil z webu mušky z co loví ředitel repre Mácík)..... Ale ty to stejně nevydržíš.
- Úterý 1. října 2013 ve 12:24® Mates(původní)
-
Abych to jako celé zhodnotil, došel jsem k názoru, že fotit uvázané mouchy a dávat je někam na web je holá zhovadilot, to samé si myslím o diskutování a o jakémkoliv radění,dnes už má přístup na internet každý kdo má v prdeli díru a nestojí to za to se s někým dohadovat.
Tento příspěvek byl editován 1.10.2013 12:28:57 uživatelem Mates(původní). - Úterý 1. října 2013 ve 12:23® Mates(původní)
-
Palivec> 1.)Listuješ? Checheche, mám ti vyfotit ji né knihovny? Já mám knih muškařských a rybářských podstatně víc, ale znám rybáře, co nemají ani jednu a vážou a loví furt kapitální kousky.
- no a co? Já myslím, že rada na koupi knihy není špatná.
2.)Takovou blbostí nás „neohúriš“. To dokáže každej grafickej soft.
- tohle ani komentovat nebudu, myslím, že v tomhle směru jsi idot.
3.)Vázání mušek není projevem mimořádné inteligence, ani manuální zručnosti. Zvládne to každý debil, co má ruce. Možná stačí jedna.
- určitě, souhlasím. Ovšem výsledek není vždy to pravé ořechové, že.
- Úterý 1. října 2013 v 11:29® Tom 11
-
Palivec> Za prvý nemám nohu v sádře
za druhý se vůbec neznáme no a za třetí nepsal jsem konkrétně o ničích problémech jen že možná někdo jiný
Ale když to čtu, tak u tebe je vše zdrávo ? Tvý příspěvky mě přijdou vždy mino ale tohle
- Úterý 1. října 2013 v 10:34@ Palivec
-
feederman> No já sy dělal prdel z pravopisu, ale vyďým, že zbitečně.
Albert Einstein definoval šíalenství slovy, „děláte stejnou věc znova a znova ve snaze, že by jste mohli dosáhnout odlišný výsledek“.