Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 1. října 2013 v 10:05® feederman
feederman

Palivec> Ahoj, no vkládal je on a pokud byli přítelkyně, tak jedině dobře, protože vazaček je opravdu málo osobně znám pouze jednu. :-)

Úterý 1. října 2013 v 8:32@ Palivec

feederman> A gde má to velký „V“ skovaný? V gatích asi né. Vy děl si jeho muchi? A nebili to muchi jeho .........?

Úterý 1. října 2013 v 8:30@ Palivec

Mates(původní)>Vá­zání mušek není projevem mimořádné inteligence, ani manuální zručnosti. Zvládne to každý debil, co má ruce. Možná stačí jedna.

Úterý 1. října 2013 v 8:28@ Palivec

Mates(původní)> Takovou blbostí nás „neohúriš“. To dokáže každej grafickej soft.

Úterý 1. října 2013 v 8:27@ Palivec

Mates(původní)> Listuješ? Checheche, mám ti vyfotit ji né knihovny? Já mám knih muškařských a rybářských podstatně víc, ale znám rybáře, co nemají ani jednu a vážou a loví furt kapitální kousky.

Úterý 1. října 2013 v 8:24@ Palivec

Tom 11> Co máš hnátu v sádře a generuješ? ZN, fták valašský, je dobrý chlapa problémy asi má, (, možná erektilní, čí jiné, neboť kdo nemá, že),ale ne s virtuálním prostředím.

Úterý 1. října 2013 v 6:15® Tom 11
Tom 11

ZN> feedrmen ted píše úplně normálně :-) zřejmě někdo jiný má problém s virtuálním prostředím :-)

regulus> Nemá :-)

Úterý 1. října 2013 v 0:20® regulus
regulus

Přemýšlím, jestli sem má vůbec cenu něco psát … :-((

Pondělí 30. září 2013 ve 22:32® feederman
feederman

Mates(původní)> No, tak to je umění… Hezké!!! To asi není za jeden den hotové. To musí mít člověk trpělivost, jak blázen…

Pondělí 30. září 2013 ve 22:17® Mates(původní)
Mates(původní)

feederman> No ona je šikovná na ruce, nedávno dělala reprodukci Wollarda olejovkama…

foto/diskuze/muskareni/2013/th-img101968.jpg
Pondělí 30. září 2013 ve 21:12® feederman
feederman

Mates(původní)> Ty jo, tak to je opravdu frajerka smekám… Po 4 letech vázání dělat takovéto kousky to je umění..

Pondělí 30. září 2013 ve 21:10® ladamaj
ladamaj

feederman>Toniku prober to v klídku bez emocí nikdo ti hlavu neutrhne i já se optám když je třeba a to sem starej kozel.:-D

Pondělí 30. září 2013 ve 21:04® Mates(původní)
Mates(původní)

feederman> No, to právě váže moje přítelkyně :-)) Já vážu jen nymfy a teď ulítávám na strýmrech.

Pondělí 30. září 2013 ve 21:03® feederman
feederman

ZN> No já to už teď vím :->

Pondělí 30. září 2013 ve 20:57® ZN
ZN

feederman> do prdele, feedermane, toto je virtuální diskuze, virtuální. Je potřeba se na to i takto dívat. Neber takovouto diskuzi zase tak vážně, stejně jako sebe. Uvědom si, že v reálu by to bylo třeba úplně jinak. Třeba :-)

Pondělí 30. září 2013 ve 20:54® feederman
feederman

Mates(původní)> No ty motýly a ještě ty pošvatky, nebo už teď přesně nevím co to bylo koukal jsem totiž na víc fotek a musím říci, že to nebylo k rozeznání od skutečného hmyzu.. Opravdu paráda..

Tento příspěvek byl editován 30.9.2013 20:54:42 uživatelem feederman.
Pondělí 30. září 2013 ve 20:41® Mates(původní)
Mates(původní)

feederman> kdepak, mě to jen baví a neživí mě to. Jsou lidi co vážou 100× líp. Vážu 6 let, moje přítelkyně 4 roky a strčí mě do kapsy hnedle dvakrát, možná i třikrát.

Pondělí 30. září 2013 ve 20:20® feederman
feederman

ladamaj> Viděl super a také jsme si dobře popovídali :-)

Pondělí 30. září 2013 ve 20:19® feederman
feederman

ZN> Tak přeci jenom alespoň na něco mám talent viď?

Pondělí 30. září 2013 ve 20:17® feederman
feederman

Mates(původní)> Ty jsi u mě pan Vazač s velkým V viděl jsem několik tvých much a opravdu nádhera. Já jsem to hold špatně pochopil, ale to by mi nevadilo, ale šlo spíš o to, jak jsem se asi cítil, opravdu jsem neměl chuť se tomu dál věnovat a dokonce jsem chtěl úplně zrušit účet. Nejhorší je, že to celé bylo přeneseno i do konkurenčního webu nebo naopak, to už nevím. Jinak to víš, že se také rád koukám do knížek… Já už se smířil s tím, že stejně sem mezi Vás nezapadnu a pověst, jaká mi byla udělena, tak ta mi zůstane, ale jsem mladej a doufám, že se sám do všeho dostanu a jednou budu moci radit ostatní a budu to dělat rád…

Pondělí 30. září 2013 ve 20:17® ladamaj
ladamaj

feederman>Toniku kurňa neurážej se bubu je supr chlap také sem sním prováděl kup a naprostá spokojenost.Nakonec jsi u mne byl a viděl vše na vlastní oči knížky,dvd a kolik toho mám v pc nemluvě a přesto mám spoustu kamarádů i zde z chytej kteří jezdí ke mne a já k nim ale vždy jde o dohodu,jukni vždy odkud kdo je ono to není tak jednoduché.Ke mne jezdí také nakonec mám myslím supr vazárnu tu jsi měl možnost shlédnout vše je o rozumné domluvě nic víc a v klídku.:->

Pondělí 30. září 2013 ve 20:15® ZN
ZN

feederman> je svým způsobm umění, smát se sám sobě :-)

Pondělí 30. září 2013 ve 20:14® bubu
bubu

Mates(původní)> tak,tak,těch osm z prava mám taktéž. A stále je důvod do nich občas juknout.

Pondělí 30. září 2013 ve 20:10® Mates(původní)
Mates(původní)

feederman> A aby sis nemyslel, že si z tebe dělám prdel, tak tady se podívej na knihy co mám nad vázacím stolkem, pořád v nich listuju. Pokud budeš takhle štěkat tak se na tebe každej vysere. A příště až budeš chtít poradit, tak se budu jenom koukat jak se v tom patláš.

foto/diskuze/muskareni/2013/th-img101966.jpg
Pondělí 30. září 2013 ve 20:06® bubu
bubu

feederman> paneko skákavá. Nevkládej mi do úst,co jsem nenapsal a nauč se chápat psaný text. Sbohem

Pondělí 30. září 2013 ve 20:06® Mates(původní)
Mates(původní)

feederman> Já bych tě chtěl jen varovat před tím, že pokud se budeš pořád chovat jako jantar, tak jantarem můžeš zůstat. Já Ti poradil knihu, protože vím, že taková kniha existuje. Sice si to špatně skousnul spolu s majitelem vebu, nicméně za svým si stojím.

foto/diskuze/muskareni/2013/th-img101965.jpg
Pondělí 30. září 2013 v 19:57® feederman
feederman

Vidíte a to je právě jeden z důvodů, proč sem již nepíši, tak Ládíku alespoň vidíš ty profíky, kteří ti poradí, jeden zovna napsal, že mi to přeci nepojede ukázat… To je strašný… Ještě, že už sem chodím pouze na čumendu. Jinak For ALL: Od doby, co sem nedávám příspěvky je to tu opravdu záživné a vše se točí kolem muškaření hlavně to dohadování se členem Mrknato… Tak se tu mějte, jak chcete :-)

Tento příspěvek byl editován 30.9.2013 19:58:19 uživatelem feederman.
Pondělí 30. září 2013 v 19:50® bubu
bubu

feederman> chováš se stále jak malé dítě. Co si jako očekával? Že někdo sedne do auta a dojede ti to ukázat asi ne,tak zbývá ta kniha a nebo odkaz na „jůtůbku“. A to zvládáš sám. A netvrď,že ti tady nikdo nikdy s níčím nepoadil,není to pravda.

Pondělí 30. září 2013 v 19:24® feederman
feederman

ladamaj> Jo to je posledně jsem přišel pro radu ohledně vázání do smyčky CDC a těma zkušenýma mi bylo doporučeno koupit si knížku… Takže od jisté doby jsem úplně přestal cokoliv psát a vkládat… Vše si najdu na netu a je to… Než zde poslouchat nějaké blbiny typu nýmande atd… Dá se zde dobře bavit právě pouze s Jepicí, Draky atd. A vo tom to je přeci od té doby co sem nepíši jsem klidnější :-)

Pondělí 30. září 2013 v 19:12® ladamaj
ladamaj

feederman>měl bys dát na rady zkušených vazačů je zde spousta dobrých chlapů kteří ti rádi poradí.Jinak pořád doktoři do toho výměna oken a spousta dalších starostí tak na rybařinu nemám vůbec čas sem dost unavený ale dej opravdu na rady chlapů je pořád co se učit.