Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 10. září 2013 ve 21:49® Cudla
-
LaMa> Zní to blbě,ale po skušenostech s některými FC vlasci zůstávam u Raptora a řekl bych že je lepší.Možná to je náhoda nebo jsem měl „blbou“ várku...........
- Úterý 10. září 2013 ve 21:30® LaMa
-
no koukam ze to tu zije
Gentlemeni sháním nějaký dobrý Fluorocarbon za rozumný peníz… Doteď jsem chytal s vlasci Raptor, ale na jezero bych chtěl pořídit FC a protože nemám s ním žádné skušenosti, tak bych chtěl poprosit o radu, co pořídit? Jak jste např. spokojení s FC Hanák? Ano či ne? Jedná se především o lov s pakomary, dáblíky, shuttlecocky a protože FC by měl být pro ryby neviditelný, tak můžu zůstat u vyššího průměru 0,16… občas když chytam s 16-tkou Raptorem tak sem kolikrat bez zaběru dokud nedam 14-tku, ale to pak dost často i s rybou upálím po razantním záběru ryby Předem díky za info…
- Úterý 10. září 2013 ve 21:26® HaD
-
Mates(původní)> já vidím ledacos. Na obou stranách.
- Úterý 10. září 2013 ve 20:51® Mates(původní)
-
feederman> No vidíš,kdyby sis koupil knihu, jak jsem ti radil, nemusel si tu být za idiota a teď už to snad vidí i David H.......
- Úterý 10. září 2013 ve 20:16® Medvěd
-
Palivec> jak staří páni?
- Úterý 10. září 2013 v 19:30® feederman
-
Ne, už na to reagovat nebudu
- Úterý 10. září 2013 v 19:21® Tom 11
-
Palivec> Teď pícháš zbytečně do vosího hnízda do už vyjasněných věcí a když nastal klid a přešli emoce mi to přijde zcela z cesty, ale potřeba přidat svou trochu do ohně zvítězila ? nebo tě prostě baví jak se hádaj ?
- Úterý 10. září 2013 v 19:20® feederman
-
Palivec> A je to tu zas, jak reagovali a já cenu nepsal, tak si to prosím uvědom… A nepiš hlouposti rozčiluješ mě..
- Úterý 10. září 2013 v 19:03@ Palivec
-
LaMa> Je pravda, že jak píše klasik „všeliké rozčilování toliko pro hovado dobré jest“. Na druhou stranu, pokud se na klíčových rybářských serverech vyskytuje blbec, který si nevidí na špičku nosu, nechápe, že staří páni reagují na jeho idiotské nabídky (proč je nedá do inzerce, že?)nejdřív mírně ironicky (ta nabídka 2 až 5000 za trochu nití), posléze mu přátelsky poradí, aby s tím šel do prdele a on si nedá poradit a nadále s tím obtěžuje, jako by si myslel, že někoho ukecá, skončí to u jisté surovosti. A oprávněně. Já jsem problematiku těch nití z Chemosvitu jemu a těm mladším vysvětlil slušně a věcně. A pro něj to byl impulz, aby zase začal obtěžovat. Tady se takových „mistrů“ vyskytuje víc, jako na MRKu. Tamnější banditi jsou tvrdší.
- Úterý 10. září 2013 v 15:15® rabbit
-
LaMa> má slova, jsme tu přeci kvůli svému koníčku a jakékoli osobní invektivy sem nepatří
krásný den všem
- Úterý 10. září 2013 ve 14:46® olda
-
Medvěd> Já o tom nic nevím,tak přeji hezké zážitky.
- Úterý 10. září 2013 ve 12:16® LaMa
-
Ze se chlapi rozcilujete…
jeste vam z toho prdne zilka v bedne
Ja si myslim ze od toho to tady bylo zalozne, ze kdyz neco nevim tak se zeptam ne? I kdyz sam chytam a vazu uz nejaky ten patek a neco nevim tak se radeji zeptam jak trouba nez abych pak neco udelal blbe a ve finale bych za troubu byl opravnene… Nekdy je to rychlejsi sem hodit nejaky dotaz (i kdyz byl trebas tady nejednou zodpovezeny) nez neco slozite a zdlouhave hledat na netu… a opacne, kdyz neco vim tak odpovim, pokud nevim a nebo se mi neco nelibi tak se do toho nevmesuji… Tady je aspon videt kolik lidi neustale monitoruje
- Úterý 10. září 2013 ve 12:07® feederman
-
olda> Oldo děkuji. jinak jak to jde na Labíčku?? Strejc byl pře víkendem a říkal paráda. O víkend však nic pouze karasi..
- Úterý 10. září 2013 ve 12:06® feederman
-
Medvěd> Omluvil jsem se, nechci to řešit již
Jinak přeji všem mnoho úspěchů u vody
- Úterý 10. září 2013 ve 12:03® Medvěd
-
olda> není,právě teď začíná ta pravá muškařská
- Úterý 10. září 2013 v 11:55® olda
-
feederman> Nenech se otrávit. Oni zase odejdou a budeš mít klid.Asi je okurková sezona. Nejlepší obrana je absolutně nereagovat,dotyčný to vzdá po pár příspěvcích sám.
- Úterý 10. září 2013 v 11:52® perch
-
ja se fakt divím, že máte čas a chuť se tady dohadovat
- Úterý 10. září 2013 v 11:47® Medvěd
-
feederman> myslím,že jsem nikde nenapsal že jsi začátečník,neznám Tě.
- Úterý 10. září 2013 v 11:40® feederman
-
ALL: Omlouvám se zde všem. Za diskusi o ničem.
Tento příspěvek byl editován 10.9.2013 11:42:20 uživatelem feederman.Pokud Vám zde opravdu překážím, tak není nic jednoduššího, než že si smažu profil a nebudu sem chodit. Bude klid na všech frontách…
- Úterý 10. září 2013 v 11:35® feederman
-
drozďák> No jo, bohůžel, záleží také na tom, zda-li o to někdo stojí vid? já tu diskusi nerozpoutal. vychcanej nejsem. Vše to začalo před několika dny, kdy jsem na internetu našel mušky vázanou do smyčky, Hodil jsem úplně primitivní dotaz sem do diskuze a ihned jsem byl odkázán na koupi knihy.. Poté nazván nymandem a dalšími urážkami za co proboha, za to, že jsem chtěl poradit ve vázání do smyčky, které je opravdu jednoduché?? A nebránil jsem se nechal jsem to plavat, ale poté se připojí Medvěd a je to na stole opět vše od znova zejména ta ukončená debata o nití. Aby toho nebylo málo přidal jsi se ty, ačkoliv tedy jde vidět, že z těch 3 jsi neutrální, ale přeci jen jsi mě odsoudil tím, že jsem začátečník a poté, že kopu kolem sebe a né?? když neustále na tebe někdo útočí a naráží?? Nebylo by lepší začít od znova?? Nechat to plynout?? Nebaví mě to. Ani jeden mě neznáte a vsadím se, že kdyby jste mě poznali osobně, tak budete ke mě mít jiný přístup a také, že budeme dobří přátelé…
- Úterý 10. září 2013 v 11:22® drozďák
-
feederman> poslední příspěvek k tobě. O tvoje nitě jsem se ani jednou neotřel, dokonce se tě zastával, protože jsem přesvědčen že jediný soudce v jakémkoliv kšeftu je zákon nabídky a poptávky. Takže ode mě nic dehonestujícího vůči tobě stran těch nití. Reakce na tebe mají úplně stejný důvod, jako ty tvé. Celou dobu stojím stranou malicherného sporu mezi tebou a tvými oponenty. Nicméně se mi naprosto nelíbí tvůj tón a způsob vedení diskuse. S reakcemi musíš počítat. Je to svaté právo každého jedince. Mé i tvé.
- Úterý 10. září 2013 v 11:15® feederman
-
Medvěd> A opět nikde jsem Vám nenapsal, aby jste si je koupili, pouze to znělo tak, že mám dvě sady starých kompletních nití na mokré a suché mušky a zda-li by měl o ně někdo zájem ať se ozve do sz. Poté se to rozjelo proti mě… Nic špatného jsem v úmyslu neměl a pokud nikdo o to zájem neměl neměl co reagovat. Proto mi nejde do hlavy, že píšete o mě jak se chovám, ale nikdo nezačne u sebe. Kdyby jste byli co k čemu, tak napíšete nitě nenabízej, raději je svaž. nebo něco podobného, ale ihned někdo napsal vyfoť se s nimi, nech si je na semeno koupím je za 10Kč atd. To je však asi v pořádku, že?? Už jsem to celé ukončil, ale banda 3 chytrolínů to neustále omlívá dokola. To samé opět narážka, že by jsi si nedovolil říc, že je někdo lepší atd. Ne a co zde celou dobu naznačuješ s tím začátečníkem? Bohužel to na mě působí tak, jako že se nademnou povyšuješ…
- Úterý 10. září 2013 v 11:09® feederman
-
drozďák> A vůbec co se s vámi vůbec dohaduji nemá to smysl. Myslete si co chcete jen se mě prosím nevšímejte. Když se Vám mé příspěvky nelíbí číst je nemusíte a už vůbec ne na ně reagovat. Stejně o to nestojím. Jsem tu registrovaný od roku 2006 a ani jednou jsem od Vás nežádal žádnou radu a už vůbec ne nějaké narážky. Tak si je schovejte pro své děti, či vnoučata a s nimi si třeba kupte síťky a chytejte třeba komáry je mi to úplně ukradený, to že zde reaguji tak, jak reaguji je pouze osobní obrana na vaše narážky na mou osobu, protože se mi nelíbí.
- Úterý 10. září 2013 v 11:06® Medvěd
-
feederman> ještě maličkost.Nikdy bych nedokázal říct,že vážu,hážu,nebo chytám líp než někdo jiný.Prostě je to hloupost.Ty jsi chtěl vydělat hloupým a pro spoustu nepochopitelným způsobem.Víš,já spousty materiálů na vázání rozdal,daroval a pod.Snad nikdy jsem nic neprodal,maximálně směnil.Na konci každé sezony prodávám stovky mušek za cenu háčku a pod.To co jsi prováděl Ty se prostě nedělá.Howgh,skončil jsem
- Úterý 10. září 2013 v 11:04® feederman
-
Medvěd> Tak o těch nití pořád nemluv buď tak laskav. Děkuji
- Úterý 10. září 2013 v 10:58® drozďák
-
feederman> Bohužel si neudělal nic než jen potvrdil moje slova níže. V životě kdykoliv předtím i nyní když něco chci, chovám se podle toho. Nekopu kolem sebe a nevyskakuju si, nejenom v rybařině, ale obecně vůbec. Tvoje dotazy, x komentářů denně apod. svědčí o tom, že začátečníkem jsi – nic proti, začínal každý z nás. Ale jen málokdo při jakémkoliv náznaku nesouhlasu či připomínce kolem sebe kopal jak trdlo.
- Úterý 10. září 2013 v 10:54® Medvěd
-
feederman> nikdy jsem o Tebou nabízené nitě neprojevil zájem a nemám o ně zájem ani nyní.
- Úterý 10. září 2013 v 10:46® feederman
-
drozďák> Nechápu co máte s tím začátečníkem pořád věnuji se pouze vázání 13 roků je pravda, že s přestávkami, ale určo většinu z Vás rádoby myslejíc zkušenějších bych strčil do kapsy. Nic jsem zde nikomu neprovedl a něco jako vychcaných to slovo od Medvěda nechápu… Pořád stejné narážky Jestli ti to leží v žaludku, napiš mi svou adresu rád ti ty posrané nitě pošlu Medvěd. A Pro ZN píše, že něco hltal před 8 rokama možná tak, ale nic, já neurážím. Pokud se ty které jsi hltal chovali stejně jako ty a poradili ti, ať si koupíš knížku a neustále naráželi, tak na to nemám a určitě jsi se toho spousty dozvěděl… A už prosím toho nechte vlezte si na MRK a tam si piště své ptákoviny a posílejte si tam odkazy na písničky…
- Úterý 10. září 2013 v 10:36® drozďák
-
V důchodu> hodně moudra ve všech tvých názorech, nicméně maličko polemizuji v jednom bodu:
lidé se mění, samozřejmě. A i ti začínající. Tolik nabubřelýho přesvědčení o sobě samém v kombinaci s naprosto nulovou zkušeností, znalostí, zkrátka nějakou oporou, to abych před patnácti, dvaceti lety pohledal. Takoví jsme skutečně nebyli. Člověk hltal nové informace podané jakýmkoliv způsobem stejně, jako nováčci zde. Projevovali jsme stejné nadšení, jako dnešní elévové. Projevovali jsme je i tunami příspěvků. Vše se ale dělo s pokorou. Možná proto jsme nebyli posílání tak často v prdel, jako nynější začátečníci.
My už to máme za sebou, feedermani by se nad tím mohli ve svém vlastním zájmu zamyslet. I s holou prdelí se dá vyskakovat, samozřejmě. Ale pouze a jen ku vlastní škodě. S trochou sebereflexe by se dozvěděli mnohem víc.
- Úterý 10. září 2013 v 10:15® Medvěd
-
feederman> neboj,neleží.Prostě nemám rád vychcanost jakéhokoliv rázu.