Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 10. září 2013 v 9:02® Tom 11
-
V důchodu> Chápající, normálně uvažující clověk
ZN> Chytří pání z minulosti nemyslím nikdy ironicky jsou lidé kteří prostě vědí, diskuze sleduji tu i na konkurenci a nejsem si vedom že by fedrmen někde napsal něco špatnýho a ty nitě jsou mi celkem putna já bych je svázal
- Úterý 10. září 2013 v 8:55® ZN
-
V důchodu> před osmi lety jsem tady hltal s otevřenou hubou rady od lidí, kteří toho měli za sebou mnohem víc, jak já.
- Úterý 10. září 2013 v 8:45@ V důchodu
-
ZN> to je koloběh života. Přiznej ale, že před pěti, osmi lety jsi takovým s chutí poradil. Nemění se začínající, měníme se my.
- Úterý 10. září 2013 v 8:44® feederman
-
ZN> Nazdar
- Úterý 10. září 2013 v 8:42® ZN
-
V důchodu> tak. Když člověk kolikrát vidí ty pacienty, tak mu to prostě nedá
- Úterý 10. září 2013 v 8:41® ZN
-
feederman> OMG, to snad není možné. Nazdar
- Úterý 10. září 2013 v 8:39® feederman
-
ZN> A o tobě nechápu na co ty si tady pořád hraješ… Ty svá moudra si strč někam. Co pořád cpeš minulost, že jste vázali po večerech tak to obnov a bude, ale necpi sem něco, že je někdo otrávený, není být z čeho co jsem zde napsal tak špatného? Zatím zde prudíš pouze Ty…
- Úterý 10. září 2013 v 8:37@ V důchodu
-
ZN> nostalgická žárlivost:)
- Úterý 10. září 2013 v 8:37® feederman
-
Medvěd> Prostě tobě ty nitě leží v krku vid vzpamatuj se nebo si zajdi k psychologovi on ti napíše nějaké léky, aby jsi se vzpamatoval a uklidnil. Jsou to odborníci… A nitě nechte nitěma!
- Úterý 10. září 2013 v 8:32® ZN
-
V důchodu> přiznávám, ale žárlivost bych změnil na nostalgii
- Úterý 10. září 2013 v 8:31® ZN
-
olda> v pohodě, Oldo
Nevím, proč někoho nazýváš „pánem chytrým“ v ironickém tónu. Oni skutečně byli chytří, znali a uměli. Ale tebe si zrovna s nějakýma zásadníma příspěvkama nepamatuji. Možná mám jen chabou paměť, ale je fakt, že jsem tady chodil v době, kdy ty ještě ne. Takže ono to s těma ramenama nebude zase tak horké.
- Úterý 10. září 2013 v 8:31@ V důchodu
-
Pánové, už ho nechte. Kdysi to bývala naše klubovna. Už jí ale jen z povzdálí žárlivě sledujeme. Přiznejte si to :o
- Úterý 10. září 2013 v 8:20® hraji
-
Mám doma krabici sběratelských nití (45 špulek) na vázání mušek, stáří je mezi 30 a 40 roky, vynikající stav. Příjemná cena. Přenechám nejvyšší nabídce.
- Úterý 10. září 2013 v 7:45® olda
-
ZN> Nejsem nějaký Olda,jsem prostě Olda.
- Úterý 10. září 2013 v 7:39® Medvěd
-
Tom 11> víš o čem to bylo na Mrku s těma sběratelskýma nitěma?
- Úterý 10. září 2013 v 6:17® Tom 11
-
ZN> Piš si co chceš mí keci nikoho stejně nezastaví
jen mi vadí to věčný poučování lidí který si myslej že sežraly všechnu moudrost a přitom vědí ..... víš co
Pokud s těmi zápisy myslíš mě, máš pravdu píšu jen když už chci
- Pondělí 9. září 2013 ve 23:30® Draky
-
feederman> To ja lipana asi este neususil. Mam jich sice nachytano stovky, ale vsechno na bobese a goldiky.
- Pondělí 9. září 2013 ve 22:34® ZN
-
Tom 11> Tome,možná máš kus pravdy. Naučil, hodně Buko, hodně HENDSáci, hodně kamarádi, kteří měli mraky zkušeností a skutečně uměli a umí. Ale… rozhodně ne až tak po webu a rozhodně to jsou lidi, kteří mají co říc. Bohužel, už nechtějí, obecně. Byly doby, kdy i na tomto webu (a i na tom MRKu)byli lidé, kteří i přes tebou deklarované plky něco pustili. Lidi, jako chameleon feederman je svýmy kecy a absencí jakéhokoliv nadhledu, pokory a sebereflexe natolik otrávili, že už prostě nemají zájem. Vůbec se jim nedivím, patřím mezi ně. Existovaly různé akce, např.Toulovcovy vázací večírky, kdy za podpory Chytej se mohl každý naučit a pochytit spoustu užitečných věcí. Už neexistují. Lidi jsou prostě otrávení, tato rubrika se diametrálně změnila, pokec je bez „šťávy“, radí kde kdo, přitom sám potřebuje rady, ale hlavně že má deset zápisů z jedenácti. No, dál to nebudu rozvádět. Jen poprosím o maličkost, je to weřejný web, tak nechej laskavě na mě, kdy a co můžu psát. Možná se i někdo zamyslí, ale moc tomu nevřím.
Btw., i na tom MRKu je to v podstatě stejný jak tady. Heslo „S holou prdelí, ale vyskakovat“ se stalo jakýmsi trendem doby
- Pondělí 9. září 2013 ve 22:24® LaMa
-
feederman> ja na ruzovou CN toho taky nikdy moc nepochytal… ale kazda voda a kazdy den je jiny… nejednou ryby se mnou takhle hezky vydrbali… ruzove mouchy ktere mi ryby bezproblemu na podzim zerou mam jen dva druhy a nedam na ne dopustit! Jednu si na netu nekde uz urcite videl a tu druhou nenajdes nikde
- Pondělí 9. září 2013 ve 21:39® Tom 11
-
ZN> Není mi zdaleka tolik co tobě (skoro abych psal Vám) A na mouchu se učím chytat rok, ale mám pročteno spoustu čtiva a různých diskuzí, a tebe (Vás) řekl bych taky někdo naučil vše okolo mouchovánní, tak vo co jde ? diskuze vo muškaření je o muškaření, jo to na Mrku frčej krapet jiný věci tak proč to s prominutím zásírat takovejma blábolama i tady ? Nemáš v plánu poradit nebo se podělit o zkušenosti, tak nepiš.
Tento příspěvek byl editován 9.9.2013 21:40:48 uživatelem Tom 11. - Pondělí 9. září 2013 ve 21:10® feederman
-
ZN> Zkus se zamyslet, zda-li o to vůbec někdo stojí děkuji.
- Pondělí 9. září 2013 ve 21:07® ZN
-
feederman> žádné moudra, mi se s tebou nechce bavit. Jen jsem napsal, co si o tvé internetové exibici myslím. Nazdar.
- Pondělí 9. září 2013 ve 21:03® feederman
-
ZN: ÁÁÁ pan chytrý promluvil. Dobře ty
Ještě nějaká moudra naházej.
- Pondělí 9. září 2013 ve 21:00® ZN
-
feederman> začáš být skutečně hodně směšný, hodně. I s radou od nějakýho Oldy. Můžeš měnit nicky za poměrně krátkou dobu jak chceš, tahat rozumy jak chceš, zamořovat weby jak chceš, nic to nemění na faktu, že i když najdš posluchače, kteří ti rádi poradí, i když v podstatě nemají moc co, tak stejně vystupuješ jak trdlo i s nitěma.
- Pondělí 9. září 2013 ve 21:00® feederman
-
jepice> No tak to jsme dva
Jinak pěkně napsané háže tak dlouho, až si lipan myslí, že se to líhne a začne to sbírat
Já posledně stál u sbírajícího lipana asi 4× mi na to vyjel říkám paráda trefil jsem se mu do chuti, ale nikdy jsem jej nezasekl. Přešel jsem k jinému kolečku na hladině a to samé 2× vyjel, ale nepích. Stál na břehu taťulda a říká vyměň jí. Dal jsem tam tmavší šup 1. nához a byl tam. To samé jsem měl udělat i uprostřed. Vůbec mě to netrklo, protože na ní útočil a já to sváděl na velikost háčku
- Pondělí 9. září 2013 ve 20:34® jepice-zruseno
-
feederman> Tohle já neumim. Tohle umí akorát můj tatínek. Ten si vyhlídne jámu s nějakou čtyřicítkou a je tam třeba tři čtvrtě hodiny a pak ho přinese. Obyčejně si zvolí nějakou mušku, posledně to bylo něco jako malá mokrá březnovka, a tu mu tam háže tak dlouho, až si ten lipan myslí, že se líhne nějakej jinej druh a sežere to. Já todle ale neumim a asi nemám ani tu správnou trpělivost. Třeba to přijde s věkem …
- Pondělí 9. září 2013 ve 20:23® feederman
-
jepice> Jo jo to je mi jasný, že půjdou na ty jepky, ale co když tam jsou a nesbírají, jen občas, přičemž si vybírají?? Hmm na bobeše mi nejdou mikrogoldy také ne, tak nevím co jim dát
jedině zkoušet barvy no…
- Pondělí 9. září 2013 ve 20:18® jepice-zruseno
-
feederman> Suchý mušky na lipany, aneb kde internet ani kniha nepomůže. Dle mne je nejlepší mít jednoduchý jepicojidní mouchy v několika odstínech a velikostech, včetně tzv. smetí. Někdy jsou totiž děsně vybíravý. Na večerní sběr je taky měkdy dobrá hodně světlá jepička typu růžovka, nebo světle béžová a podobně, protože je vidět i za šera.
- Pondělí 9. září 2013 v 18:59® feederman
-
jepice> No na ty se budu soustředit teď právě Dělám ty mikro goldíky a další taky právě ty barevný bobeče, bohužel tu duhovou hřbítkovou folii nemám, ale teď mám právě i fialovou a co jsem koukal, tak na lipany právě používaj barevný bobeše.. Mrknu na net na co se nejlépe chytají na sucho mám jasno, ale čekám ještě na dodávku háčků, tak snad zítra nebo pozítří dojdou.
Jinak na bobeše jsem ještě nikdy neměl snad záběr..
- Pondělí 9. září 2013 v 18:42® jepice-zruseno
-
feederman> Mě na bobeše berou hlavně lipani, občas pstruzi, občas velký plotice a někdy jsou dobrý na okouny. Dostaly se mi kdysi do ruky takový lesklý fialovo – měňavý hřbítky a ty byly mnohdy dost úspěšný. Teď se ale na lipany dostávám tak v průměru jednou za dva roky a na ostatní ryby mi zatím stačí zásoby z doby, kdy se na ně jezdilo.