Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 9. září 2013 v 18:33® feederman
feederman

LaMa> Nitě mám dobře schované :-) Jinak zkouším ještě vázat ty bobeše v těch barvách co jsem viděl na facebooku, takže růžové atd. snad tedy konečně prolomím tu smůlu a začnou na ně brát. I když nevím vůbec se mi nezdají.. Co ty připravuješ na víkend?

Pondělí 9. září 2013 v 17:51® LaMa
LaMa

feederman> nite si schovej na horsi casy… Ve chvili kdy dojdou zelezne zasoby a budes potrebovat rychle umotat nejakou mouchu tak se nakonec jeste sejdou… Nechcete sem radci hodit nejake jezerni mouchy a nebo nejke top na vysazene duhaky kteri budou zanedlouho plavat ve vode? :-D :-P pomalu zacina dochzet inspirace a v krabkach mam jeste misto ktere potrebuje zaplnit ;-) Myslim ze neni treba virit diskuzi ktera jiz byla jednou ukoncena a zbytecne na sebe utocit…

Tento příspěvek byl editován 9.9.2013 17:56:08 uživatelem LaMa.
Pondělí 9. září 2013 v 17:37® Medvěd
Medvěd

feederman> takže už je neprodáváš či nenabízíš?

Pondělí 9. září 2013 v 17:12® feederman
feederman

Olda: Znechutit se nenechám. pan ZN ještě za celou dobu, kdy mi tady odepisuje neřekl ještě nic kloudného, a neustále se snaží být ,,IN,, Bohužel si neuvědomuje, že pouze poukazuje sám na sebe. No a Medvěd, když už se to rozjelo na MRKu, tak zde musí opět psát své nesmyslné komenty, když jsem to již celé uzavřel myslím tím ty nitě,ale musejí si rejpnout přeci néé… :-)

Pondělí 9. září 2013 v 17:01@ Palivec

olda>Solidarita je pěkná věc.

Pondělí 9. září 2013 v 17:00@ Palivec

Medvěd> Ti chudáci na ten cirkus akorát doplatili, či doplatí.

Pondělí 9. září 2013 v 16:17® olda
olda

feederman> Nenech se otrávit a piš sem dál,léta tady páni chytří za měsíc dali dva příspěvky,a teď budou dělat ramena.

Pondělí 9. září 2013 v 16:03® Medvěd
Medvěd

Palivec> a vidíš jak v Sýrii dopadli

Pondělí 9. září 2013 v 15:53@ Palivec

Medvěd> Na druhou stranu někteří nabízí na internetových aukcích k prodeji to, co já zahazuji. A jiní to od nich kupují. Před pár lety jsem zabloudil v Sýrii na jakýsi žebrácký bazarový trh. Nabízeli doslova smetí. Zrzavé hřebíky a podobně. Zaujali mne vypálené žárovky. Tak jsem zjišťoval u známých, na co to komu může být. Bylo to prosté. Kdosi si koupí vypálenou žárovku, donese si ji do státní firmy a vymění si ji za dobrou a tu si zase propašuje ven. Jak prosté…

Pondělí 9. září 2013 v 15:52® ZN
ZN

feederman> zamořuješ weby svýma přitroublýma příspěvkama. Jsi skutečně tak hloupý?

Pondělí 9. září 2013 v 15:11® perch
perch

Medvěd> to yb ty nite musely mit na sobe nejakym zazracnym zpusobem vyobrazeneho treba jezise, pak by to nejaky fanatik dal :-D

Pondělí 9. září 2013 ve 14:35® Medvěd
Medvěd

feederman> Tobě totálně jeblo.Sběratelské nitě.Zkus ebay,nebo rovnou Sotheby.Tam by se cena mohla vyšplhat na milion nebo dva.Liber samozřejmě

Pondělí 9. září 2013 ve 13:37® feederman
feederman

Palivec> Jo tak, to je jiná… No neva :-)

Pondělí 9. září 2013 ve 12:55@ Palivec

perch> Dělali si z něj prdel rypáci na MRKu.

foto/diskuze/muskareni/2013/th-img101522.jpg
Pondělí 9. září 2013 ve 12:52@ Palivec

feederman> Nepochopil jsi ironii, dělali si z tebe prču. Já jich mám ještě plnou krabici, do smrti je nespotřebuju. Dal mi je osobně Vlado Lacko. Ani je nějak nepoužívám…Ani je neprodávám.

Pondělí 9. září 2013 v 11:26® feederman
feederman

jepice> JJJ Já je používat nebudu. mě stačí černá hlavičková nebo mikronit se kterou vážu vše :-D

Pondělí 9. září 2013 v 11:13® jepice-zruseno

feederman> My je doma máme. Akorát červená už došla. V sadě je světle modrá, tmavě šedomodrá, světle hnědá, celená, krémově bílá… Stále používám. Horší než nové nitě rozhodně nejsou…

Pondělí 9. září 2013 v 11:09® feederman
feederman

perch> Jo bohužel, to mě také nejde do hlavy, spíše bych bral, že to má sběratelskou hodnotu a hlavně pro lidi, kteří s těmito nítěma začali vázat a již nejsou k sehnání. Posledně zde byla nabídka na nějakou starou mušku z nějaké sady v plastovém obalu s razítkem závodů a hodnota se nakonec vyšplhala nesmírně vysoko. Prostě to tak je já zase nechápu, jak může někdo třeba dát za ,,pitomej,, obraz nebo cokoliv jiného ohromné peníze, když někteří dnešní malíři s obyčejným uhlíkem na náměstí vystihnou přesnou podobu osoby a nemusím dát za nějakou nahatou madonu nebo co to je ležící nahá na gauči miliony, když se mi to ani nelíbí.. Tak já nevím no…

Tento příspěvek byl editován 9.9.2013 11:10:12 uživatelem feederman.
Pondělí 9. září 2013 v 10:56® perch
perch

nechápu jak někdo může dát za nitě 2000 nebo i 5000kč. To je prostě zhovadilost a neucta k penězům. Dyť dnešní materiály jsou lepší za lepší peníz. A sběratelská hodnota ? Pochopím prut, naviják, možna i šnůru, ale nitě…

Pondělí 9. září 2013 v 10:52® feederman
feederman

Palivec> Ano nabízeli mi 2000,–Kč, ale poté někdo napsal, že se jedná o sběratelské nítě, kdy velice přátelská cena by byla minimálně 5000,–Kč a někteří sběratelé by mi za ně utrhali ruce. Když jsem však viděl přístup tam některých, tak mě to velice mrzelo a raději si je nechám. I když kdyby se někdo ozval byl bych ochoten je i směnit. Jak jsem však již říkal chléb mi nejedí a čím déle je budu mít, tím větší bude jejich hodnota :-) Co jsem koukal, tak jsou i nepoužité.. Kolik by jsi je cenil Ty prosím Tě?

Pondělí 9. září 2013 v 10:37@ Palivec

Ještě k té jemnosti příze, či nití: http://cs.wikipedia.org/…5%99%C3%ADze

Pondělí 9. září 2013 v 10:30@ Palivec

feederman>Dyť ti za ty niti nabízeli na MRKu 2 tácy ffftipálci, že? Co jsi nebral? Jinak těch nití bylo více různých sad (různé barvy a různých parametrů „tex“ – http://cs.wikipedia.org/wiki/Tex_(jednotka)). A jsou stále použitelné. Pro muškaře je vyvinul Ing. Vlado Lacko http://www.srzsvit.sk/menu/page8.html z výzkumáku ve Svitu, který jejich výrobu v Chemosvitu i zavedl. V té době to byl pokrok a velká pomoc. Pamětníci vědí http://www.mrk.cz/diskuse.php?….

Neděle 8. září 2013 ve 21:09® feederman
feederman

Draky> No chtělo by to nahrát lépe, ale když člověk v té vodě prostě neví co má držet dřív prut šňůru, kameru, rybu :-) Ale jak ta voda vypadá čistě, tak potom vidíš jak je kalná. Tady přidávám ještě fotečku vyháčkování PP pod vodou z goldíka. Je to také vystřižené :-)

foto/diskuze/muskareni/2013/th-img101508.jpg
Neděle 8. září 2013 ve 20:48® Draky
Draky

feederman> Njn tenhle vetsim rybam se z vody moc nechce no a za tenkej silon se moc rvat neda…kolikrat se jen koukam co ryba vyvadi a pritahovat ji zacnu treba az po 30s, kdy uz se trochu vycuka a da se s ni nejak pracovat. :-)

Video fakt hezky, tyhle podvodni zabery mam rad. :-)

Neděle 8. září 2013 ve 20:30® feederman
feederman

Draky> Ale jo nakonec jo je pravda, že jsem jej mordoval celkem dlouho v tom proudu asi minutu… Ale bude mu dobře choval jsem se k němu šetrně :-)

Tento příspěvek byl editován 8.9.2013 20:30:45 uživatelem feederman.
Neděle 8. září 2013 ve 20:28® feederman
feederman

LaMa> Děkuji. Tajné to není budeš se divit, ale přišel na suchýho rozence jepky vel. 14. Čučel jsem kde sebere Lipan a nechal jsem ji brázdit jako pod sebou no a vtom záběr, ale opravdu krasnej i velikostně hned jde poznat, že je tam větší ryba drží se u dna neskáče tolik jako ty cvrčkové :-) Jinak také vyrazím až příští víkend, má zde také pršet. Hned zítra sednu za svěráček musím objednat ty háčky a ten lak jdu na to. Doufám, že jej má Brčal.

Neděle 8. září 2013 ve 20:24® Draky
Draky

feederman> Pekna rybka. :-) Jen se mu moc nechtelo domu. :-D

Neděle 8. září 2013 ve 20:17® LaMa
LaMa

feederman> moc peknej siven ;-) Uplne zavidim :-) Me se az letos po 9 letech muskareni podarilo chytit sveho prvniho sivena cca 25cm… Na co prisel jestli to neni tajny… To ja se na ryby chystam az na pristi wekend, pres tyden by melo prset tak snad to ochladi, prokyslyci a zvedne vody do normalni stavu protoze ty podstavy co tu tecou me uz zacinaj stvat :-(( ne ze by se nedalo chytat ale nejak neni sance se potkat s vetsi rybu…

Tento příspěvek byl editován 8.9.2013 20:18:03 uživatelem LaMa.
Neděle 8. září 2013 ve 20:06® feederman
feederman
LaMa> Jo jo vyzkouším to ten lak objednám stejně potřebuji háčky. Dneska prostě bomba chytačka opravdu nespočet potočáků od cvrčku po trochu větší, lipan se taky povedl mnoho záběrů jak na sucho, tak na mokro neproměněných. Jinak jsem vysušil i sivena baj očko 37cm letos asi zatím největší ryba pouštění celé jsem to natočil na tu kameru i pouštění pod vodou nahrál jsem to na you tube a dal jsem aby mi upravili nějak ten obraz, nevím proč jsem to dělal, teď je to takové jako černé ten spodek.
Jinak je to Full HD, tak nezapomeňte přepnout.
foto/diskuze/muskareni/2013/th-img101507.jpg
Neděle 8. září 2013 v 19:43® PetrZ

satan666> Já jsem koupil klasickýho Tvrdka. Mám ho asi 6 let a zatím nemám důvod ho měnit, na těch mých pár mušek ročně myslím stačí. Bobiny mám asi tři a je výhoda, že můžu mít nejpoužívanější nitě v bobinách a v jedný měním ty ostatní…