Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 8. září 2013 v 19:14® LaMa
-
Draky> rozpulene pirko z Jungle Cocka…
- Neděle 8. září 2013 v 19:05® Draky
-
LaMa> Pekna inspirace.
Z ceho jsou ty bocni „kridylka“ ?
- Neděle 8. září 2013 v 18:59® LaMa
-
feederman> Si blizko… je to pav, ale je to vazane z oka pava… proste vemes jeden strpek z oka pava, ktery natocis na hacek a vytvori to tohle to telicko, daji se tak navazat vice druhu musek, vazu tak i nejake suche… doporucuji podlakovat lakem a na hlavicky jak sem rikal porid si Buko Head Lacquer lak na hlavicky
Co si pochytal?
Zkouseli jste nekdo vazat a chytat na oranzove pakomary?
Tento příspěvek byl editován 8.9.2013 19:02:16 uživatelem LaMa. - Neděle 8. září 2013 v 18:35® brčal
-
feederman> jedině malé nymfy na háčkách 18 a 20
Tento příspěvek byl editován 8.9.2013 18:35:38 uživatelem brčal. - Neděle 8. září 2013 v 18:17® feederman
-
LaMa> Ahoj, pěkná prácička čím jsi to okroužkoval vypadá to na odraného páva nebo tak něco ne?? Zatížené nejsou vid? Jinak ty hlavičky máš parádní stejně tak jako i mouchy
- Neděle 8. září 2013 ve 13:57® LaMa
-
neco na nedelni inspiraci
- Neděle 8. září 2013 v 11:48® feederman
-
Tak za chviličku razím poškádlit Lipany. večer se ozvu jak to dopadlo. Doufám, že to nebude jako včerejší lov, kdy mě od úplného zera zachránil alespoň jeden neproměněný záběr… Nevím co se stalo, ale nějak se jim nechtělo, tak uvidím dnes. Vyzkouším tu najít ještě slabší vlasec.. Tak ahoj
- Neděle 8. září 2013 v 11:43® feederman
-
Buko> Pěkné
- Neděle 8. září 2013 v 9:29® Buko
-
ZN>Dlouho jsem přemýšlel, kde ten vázací stolek skončil.Už jsem doma.Stav se jak pojedeš kolem.Nevím,zda jsi viděl tento nový.
- Sobota 7. září 2013 ve 23:21® Cudla
-
mvincik> Já takhle používam fernetíka jako inspirejšn.......
- Sobota 7. září 2013 ve 21:24® mvincik
-
ZN> Stoleček moc pěkný pane kolego. Jen bych se rád zeptal, na jaké mušky se používá ten panáček slivovice?? Že by byl v určitých momentech lepší místo klasického laku?
- Sobota 7. září 2013 v 15:05® HaD
-
ZN> nečetl
- Sobota 7. září 2013 ve 13:25® satan666
-
ZN> na tom neco je..mam v planu se poohlednout po nejakem vazaci..
- Sobota 7. září 2013 ve 12:32® Draky
-
regulus> No proto je tam zminen ten obsah krabicky, tam by mel mit uz aspon 50% musek, ktery chytaj nebo ne?
- Sobota 7. září 2013 v 10:44® ZN
-
satan666> špatně jsi to pochoúpil. Internet pomáhá v této věci plundrovat již tak zplundrované revíry. Proč tomu pomáhat ještě radama, které čte spousta lidí.
Jestli ti nějakou radu můžu dát, snaž se najít ve svém okolí někoho, kdo má nějaké zkušenosti a on ti určitě pomůže. Je to lepší, jak chytat pochybné rady po internetě, kde ani nevíš, jak moc těch zkušeností radící člověk má. A věř mi, že nejvíc rad rozdávají ti, co je sami potřebují.
- Sobota 7. září 2013 v 10:19® satan666
-
ZN> to je jako pohled na stul nejake Svadleny"HeHe".
- Sobota 7. září 2013 v 10:16® satan666
-
ZN> kufrik peknej.urcite je lepsi vedle nekoho sedet a pozorovat jak to dela,ale tu moznost zatim nemam,tak se snazim vyzjistit alespon zakladni a nejake informace obecne od lidi zde..krom cetby a internetu,ruznych diskuzi,clanku atd..mi nic jineho nezbyva.jasne,ze ucit a naucit se at uz cokoli je na kazdem z nas…!!!
- Sobota 7. září 2013 v 10:10® ZN
-
satan666> tady máš takový zredukovaný základ. Kufr s materiály mám na zemi, ale už nestačí
Obecně, učit někoho na internetu, jak se chytají ryby či vážou mušky, je blbost. To se snaží podporovat jen prodejci materiálu a majitelé různých webů.
Tento příspěvek byl editován 7.9.2013 10:10:35 uživatelem ZN. - Sobota 7. září 2013 v 9:36® satan666
-
a k tem muskam.uz jsem to psal,chci zacit s lehkymi muskami..nejsem borec ani machr co by se podival,koupil vsechno mozne,sedl a ani nevedel kde a cim zacit..radsi vysonduju,poptam se,rozeberu do Mrte i Blbosti…proste u nekterych veci rad zacinam od zacatku..kort kdyz je to pro me Spanelska vesnice. muzete mi rict neco k tem bobinam,treba pocet,velikosti a neco k zakladu niti..bez jakych se neobejdu do zacatku,ci zakladni barvy..neco uz sem vycetl z ruznych clanku a diskuzi..ale je toho kotel.
- Sobota 7. září 2013 v 9:24® satan666
-
abych nedekoval kazdemu zvlast..tak dekuji timto vsem za rady a tipy..jeste mi to bude nejakou dobu trvat"vyber sveracku,bobiny a zakladnich veci k vazani".kolik je potreba tech bobin k vazani..ci to zalezi na tom jakou mouchu chci vazat..?!sveracek sem koukal ze vemu nejakej ten rotacni..at si tu musku muzu pekne natocit jak potrebuju..pride mi uzitecnejsi nez ten na Klasickej..co myslite..
- Pátek 6. září 2013 ve 23:23® regulus
-
Draky> a nebylo by lepší vázat mušky na který něco chytí než ty který by chtěl vázat …
- Pátek 6. září 2013 ve 23:23® caddis
-
satan666> nekupuj danica rotary zverák…ak si pozrieš hlavu zveráku, tak pochopíš prečo…
- Pátek 6. září 2013 ve 23:13® feederman
-
Draky> No mám ji na hlavě a dálkáč na prsou. Právě proto jsem chtěl vodotěsnou, kdyby jsem se nechtíc koupal..
- Pátek 6. září 2013 ve 22:27® Draky
-
satan666> Je dobry si sednout a rict si jaky mouchy by sis chtel vazat. Aspon ze zacatku budes urcite trosku umirnenejsi a budes si chtit treba vazat vzory, ktery mas v krabicce. Zjisti si z ceho jsou vazany a podle toho si nakoupis materialy. S vazacima pomuckama je to podobne, ale s tema uz ti tady poradime snaz nez s tema matrosema, protoze je toho siroka skala a kazdy vazac ma sve oblibene srsti, pericka atd.
No uplnej zacatek staci sveracek, bobina, ja osobne rad pouzivam ty obyjcejne skripce za 30–40 korun, nuzky + materialy. S timhle uz se da spousta musek navazat a treba u me je tohle cela vybava.
Muzes k tomu prihodit treba rotacni dabovac, finisher – s tim pracuje spousta vazacu, ale me to nejak zdrzuje.
- Pátek 6. září 2013 ve 22:13® regulus
-
satan666> ono je těch článků tuším víc, prolez si to a kdybys prolezl tuhle diskusi, tak se to tu probíralo Xkrát, ale to je asi hledání jehly v kupce sena. Jak ti psal Lama, kup si věci co potřebuješ na vázání a matroše se ti časem nakupí, nakonec zjistíš, že některý máš na nic.
- Pátek 6. září 2013 ve 22:01® satan666
-
LaMa> v pohode.aspon mam s cim srovnavat,porovnavat,ceho se chytit.jsem rad za kazdy nazor.
- Pátek 6. září 2013 ve 21:56® LaMa
-
satan666> zalezi na tom kolik chces do sveracku investovat? Sveracky za 300 od indie moc nedoporucuji, sam sem s tim zacinal, no vazat se na tom da, ale je to spis utrpeni nez radost… jestli ti staci klasika tak doporucuji pakoveho tvrdka (cca 1000,–), jestli chces levnejsi rotaci tak rotacni danica (trosku problem sehnat nove celisti) (1550,–) pokud chces uz neco lepsiho tak trebas rotacni tvrdek (4500,–) Urcite se najde nekdo kdo ti doporuci i dalsi sveracky…s ostatnimi nemam skusenosti, tak nemuzu dale slouzit…
- Pátek 6. září 2013 ve 21:55® satan666
-
regulus> dobre ty.diky.
- Pátek 6. září 2013 ve 21:53® ZN
-
David H.> Davide, teď jsem moc nepochopil, jestli si děláš srandu, nebo to vysvětlování myslíš vážně
Když si přečteš všechny příspěvky toho pacienta, tak musíš pochopit, jak jsem to myslel a proč jsem to napsal.
- Pátek 6. září 2013 ve 21:41® regulus
-
satan666> http://www.chytej.cz/…aci-pomucky/