Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 6. září 2013 ve 21:38® satan666
satan666

LaMa> hm-nad tim sem moc nepremyslel"jake chci vazat mouchy",bral sem to vseobecne..asi urcite nejake Lehke zezacatku.i tak si myslim,ze uvazat dobrou mouchu,neni prdel.jak pises,chce to grif.Vazac-taky dobrej napad.az budu mit vse potrebne,rozhodim site a uvidim. nejakej tip ohledne sveracku..nevim jestli se nejak deli ..diky ti.

Pátek 6. září 2013 ve 21:20® LaMa
LaMa

satan666> kdyz opomenu vazaci nastroje jako je sveracek, bobina (nejaka kvalitnejsi keramicka napr. od Stonfo, Tiemco apod) atd, tak byt tebou tak si polozim otazku: jake mouchy chci ze zacatku vazat? podle toho nakup matros, nite, BL hacky ;-) chlupy apod a pak uz bude pomalu prikupovat a prikupovat a doma se ti to bude kupit a kupit :-D Ja zacinal s klasickymi rudoritkami… jednoducha muska na vazani a aspon chytnes grift…Doporucuji najit v okoli nejake muskare co vaze, mozna ti do zatactku pomuze co a jak…

Tento příspěvek byl editován 6.9.2013 21:22:24 uživatelem LaMa.
Pátek 6. září 2013 ve 21:04® satan666
satan666

tak vazaci poradte.dlouhe chvile si chci zkratit vazanim,ale nevim co vse do zacatku budu potrebovat a rad bych se pohyboval v rozumnych cenovych relacich.diks za tipy a rady.St

Pátek 6. září 2013 v 17:40® Draky
Draky

feederman> No hlavne tam nezahuc s ni. :-D Ji nosis na hlave nebo po kapsach a prilezitostne natacis?

Pátek 6. září 2013 v 16:43® feederman
feederman

Draky> Jo já vím. Jinak jsem ji zkoušel i pod vodu, když jsem pouštěl toho lipánka, jenže ten frnknul tak rychle v té vodě po pás, že jak jsem strčil tu kameru pod hladinu, tak to spíš vypadá, že mi tam spadla. :-D :D:D Chce to nějaký cvik :-) . Snad zítra jí testnu.

Pátek 6. září 2013 v 16:41® feederman
feederman

David H.> Pěkně vysvětleno. :-) Vnímám to naprosto stejně.

Tento příspěvek byl editován 6.9.2013 16:45:18 uživatelem feederman.
Pátek 6. září 2013 v 16:39® Draky
Draky

feederman> Tak jsem mrknul na nejaky recenze a rek bych, ze si hodne dobre nakoupil. :-) taky by se me jedna takova hodila, ale stoji to moc penez. :-((

Pátek 6. září 2013 v 16:18® HaD
HaD

ZN> to už je Zdenku slovíčkaření. Sportovní rybolov je tradiční název, byť se o sport nejedná. Význam vnímám v tom, že nelovíme z podstaty potřeby obstarání potravy, ale pro zábavu ať již s takovým, či makovým koncem. Rybář – bez slůvka sportovní – by měl být produkční rybář – tedy ten, který to nedělá primárně pro zábavu, ale pro zisk masa.

Tento příspěvek byl editován 6.9.2013 16:20:00 uživatelem HaD.
Pátek 6. září 2013 v 16:17® HaD
HaD

feederman> magic dělá slušný záběry

Pátek 6. září 2013 v 15:11® feederman
feederman

Draky> No já abych pravdu řek, tak jsem ji koupil za 5000,–Kč s tím, že byla v krámě jako ukázková tedy vystavená a s tím související jako rozbalená a proto pouze taková cena koukal jsem na jiné, ale po podrobném informování nenabízí nikdo za ty peníze kameru s takovým vybavením a také s funkcemi já je sám ještě neznám, ale za tu cenu je to perfektní je vodotěsná, kdežto, kdyby jsem si vzal sebou telefon Samsunga S3, tak by mi ho bylo líto utopit a na čelenku na hlavě se také přidělat moc nedá a krom toho nemá ani dálkáč a kamera jo :-)

Pátek 6. září 2013 v 15:08® feederman
feederman

ZN> To já také, ale i tak mě to baví :-))

Pátek 6. září 2013 v 15:01® Draky
Draky

feederman> na ebay stoji 5300 a posta je zadarmo. :-) zda se to byt hezka kamerka…koukal si na nejaky porovnani s GoPro?

Pátek 6. září 2013 ve 14:56® ZN
ZN

feederman> no, já když si chci zasportovat, tak jedu na kole, nebo lyžuji, atd. Když jdu na ryby, tak jdu jen lovit :-)

Pátek 6. září 2013 ve 14:50® feederman
feederman

David H.> :-) Já ji měl o dost levnější, tak zkus zavolat na http://www.kamerynasport.cz/, třeba se tam ještě nějaká najde za pěkné peníze prý měli takové 4. :-)

Pátek 6. září 2013 ve 14:49® Mates(původní)
Mates(původní)

satan666> Jo jasně, rozumím :-)) )

Pátek 6. září 2013 ve 14:20® HaD
HaD

feederman> rozumím. Už jsem to našel.

Tento příspěvek byl editován 6.9.2013 14:21:17 uživatelem HaD.
Pátek 6. září 2013 ve 14:14® feederman
feederman

Chlapi mám zde dvě sady nití jedna na suché a druhá na mokré mušky. Měly by být komplet. pokud by byl o ně zájem pošlete mi zprávu.

Tento příspěvek byl editován 6.9.2013 14:18:06 uživatelem feederman.
foto/diskuze/muskareni/2013/th-img101459.jpg
Pátek 6. září 2013 ve 13:34® feederman
feederman

David H.> Bylo to dnes ráno v diskusi z lovu a bylo to přeřazeno do diskuse všeobecné. :-)

Pátek 6. září 2013 ve 13:33® HaD
HaD

ZN> kdy to bylo? Zkontroluji, ale já nic nemazal.

Pátek 6. září 2013 ve 13:13® feederman
feederman

ZN> No, že ryby chytám pouze jako sportovně odreagování, zábava osobní koníček. Netahám je ani domu, zkrátka chytím a pokud možno bez dotyku ji vyháknu ihned ve vodě. Toto byla vyjímka :-)

Pátek 6. září 2013 ve 13:03® ZN
ZN

feederman> Edit. Sorry, už jsem si to přečetl. Stejně, já teda z toho nechci dělat žádné závěry, ale myslím si, že je to naprosto zbytečné.

Btw., sportovní rybář? Co to je? :-)

Tento příspěvek byl editován 6.9.2013 13:05:41 uživatelem ZN.
Pátek 6. září 2013 ve 12:25® feederman
feederman

Draky> Ahoj je to AEE Magicam SD21 je to sportovní minikamera která natáčí ve full hd, je vodotěsná do 100m a patří mezi špičky na trhu za celkem dobré peníze má i dálkové ovládání také vodotěsné, v základním balení spousty držáků, náhradní akumulátor, displej a další věci ty fotky nejsou úplně tak kvalitní, protože jsou vystřižené z videa, ale i tak si myslím že celkem slušné. :-) A já jí sehnal za super peníze jako vystavený kousek na prodejně, takže prostě super no. Jinak se omlouvám všem, že jsem ryby vzal do namočených rukou, sám to nemám rád, když se to bere, ale s největší opatrností byly puštěné zpět :-)

Pátek 6. září 2013 ve 12:08® Draky
Draky

feederman> Co to mas za kamerku? :-)

Pátek 6. září 2013 v 11:49® feederman
feederman

ZN> Prosímtě zda-li myslíš tvůj koment na můj příspěvek tak ten byl přeřazen z lovu do všeobecné. Jinak mažeš z lovu komentovat přímo pod fotkami vkladatele.. Tak se koukni do všeobecné a reaguj :-)

Pátek 6. září 2013 v 11:23® satan666
satan666

Mates(původní)> mely jsme 1 fotak a navic vetsinu ryb chytil kamarad,ktery se pohyboval trochu jinde nez ja..priste budou..

Pátek 6. září 2013 v 11:12® ZN
ZN

nadával jsem tady náhodou příspěvek, který byl naprosto slušný a … je pryč. Nebo se pletu?

Admini, smazali jste to?

Pátek 6. září 2013 v 10:54® Mates(původní)
Mates(původní)

satan666> Paráda a že jste žádnou kloudnou rybu nevyfotili?

Pátek 6. září 2013 v 10:27® satan666
satan666

ahoj.tak vcerejsi vilet na Labskou se celkem povedl.vybrali sme usek B.po navsteve pana Pavlika a pokecu o vsem moznem"samo ze o rybach"jsme se sli zkusit stesti..sli jsme na to od pritoku..kde to dopoledne moc neslo.po obidku sme se presunuli vic na hloubku a po chvilce prisel prvni zaber a peknej Duhak cca.45 cm uz visel..ja debil ve finale sahal pro fotak..frajer dole ucitil asi volnost,vysko­cil,zamaval mi ploutvi a trada do hlubin..no pak jeste dalsi 2 ryby..pak klidek..ale panove co zacalo kolem 6 odpol.az tak do pul 8 sem uz dlouho nezazil..takovej zber..kam se clovek podival,vsude jen sbirajici ryby..no a to byla NAPROSTA PECKA…vytazeno asi 8 pstruhu kolem 50 cm-Krasne ryby..a pak jeste nejaci od tech 30 cm do 40..ale i tito fesaci NADHERBE BOJOVALY!!!Nad­hernej den,na PREKRASNE KRKONOSKEM RAJI..cely den jsme tam chytali sami.Rybarska Nirvana.

foto/diskuze/muskareni/2013/th-img101449.jpgfoto/diskuze/muskareni/2013/th-img101450.jpgfoto/diskuze/muskareni/2013/th-img101451.jpgfoto/diskuze/muskareni/2013/th-img101452.jpg
Čtvrtek 5. září 2013 ve 20:45® feederman
feederman

Chlapi mám ohromnou radost na ty uvázaný rozence jsem si dnes vytáhl krásného Lipánka. Opravdu jsem nadmíru spokojený. Také jsem vyzkoušel novou sportovní vodotěsnou kameru Full HD ze které jsem rovnou vystříhal přiložené fotografie. Dám jsem pouze lipánka, pstruzi jsou i z lovu :-)

foto/diskuze/muskareni/2013/th-img101436.jpgfoto/diskuze/muskareni/2013/th-img101437.jpg
Středa 4. září 2013 ve 22:49® satan666
satan666

LaMa> taky se spise priklanim k casti s pritokem..jo takovej vikend na jezere mam za sebou asi 3 tydny.ja ale mel na oplatku kotel vody,nevidel sem ani supinu,3 mouchy na smrku,zkousel sem vsechno mozne a proste mi to ted den neslo,do toho Vedro"mozna hlavni pricina",ani sbirat u hladiny nebylo videt..jako peknej den,to jo..jeste ze to vazi tak malo..hehe.