Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 24. srpna 2013 v 8:13® feederman
-
LaMa> Ale jinak je to opravdu suprovej proutek za ty peníze je tenkej, lehkej, pěkná akce při rybě. Chytám už jen na bezprotihroty a ryby tahám, i když jich mám hodně nezaseklých a dost nezdolaných. Ještě se Vás zeptám při zdolávání ryby děláte co šňůru držíte mezi prsty u prutu a druhou přitahujete je tak. Pálí vás šňůra do prstů u prutu? I když je to blbá otázka když tam dochází ke tření, tak zákonitě musí…
- Sobota 24. srpna 2013 v 8:03® feederman
-
LaMa> Jo jo už je to ten novej nakonec jsem si vzal tu 4/5 9ft, tedy ten tvrdší a možná jsem měl nechat ten jemnější i když jak na nymfu, jsem jej pokřtil potočákama, tak dokonce i na suchou. I když to sušení na krátko není ono
- Sobota 24. srpna 2013 v 7:41® Piranha
-
LaMa> pravda pravda.Nasazenej duhák jde ven do pár sekund ale jak přečká rok, tak skáče a upaluje po proudu a pěkně mně dokáže prohnat.A to maj tak 35–38cm.Duháky mám na chytání strašně rád.
- Pátek 23. srpna 2013 ve 22:15® LaMa
-
feederman> to uz chytas s novym musakem?
Btw. Pro me je duhak velmi cena ryba, protoze je bojovna a navic pokud prezije najezdy po vysazeni byva ji nekdy problem i chytit… letos jsem na rece chytil pouze dva duhaky, a i ti meli pekne dorostle ploutve a za svou bojovnost dostali i svobodu
- Pátek 23. srpna 2013 ve 21:51® feederman
-
jepice> Oukej
- Pátek 23. srpna 2013 ve 21:07® jepice-zruseno
-
feederman> Tak je klepni a vyfotíš je doma v koupelně
- Pátek 23. srpna 2013 ve 20:52® feederman
-
Tak dnes opět mušení celkem to šlo, ale mohlo být lépe… Rybky nefoceny budu si muset pořídit malinkou kamerku, abych mohl točit a fotit a v případě koupání, aby to nebylo moc drahé…
- Pátek 23. srpna 2013 ve 20:50® jepice-zruseno
-
satan666> Mám kamarádku, která je vegetariánka, teda alespoň jsem si to o ní zezačátku myslel. Pak jsem ale zjistil, že jí ryby. Je to pro to, že ona jí jenom zvířata, který dokáže nějak chytit a zabít, takže jí ryby, ale u drůbeže už si tím není jistá a větší zvířata nejí vůbec
- Pátek 23. srpna 2013 v 16:11® satan666
-
feederman> si pis,ze sedi"HeHe".ne ted vazne.je mi o trochu vic,nez je na profilu..mam nazory jake mam…nikomu je nevnucuji a doufam,ze s nemi i nikoho neotravuji..kazdy jsme individualiste a kazdy to ma trosku jinak..ja zase chapu,ze si nekdo tu rybu proste rad vezme a take se na nej za to nezlobim..NENI TA RYBARINA STEJNE KRASNA..MOZNA BYCH I REKL,ZE RYBARENI JE STESTI..
- Pátek 23. srpna 2013 v 16:03® satan666
-
jepice> na tom neco bude.nejde o to,ze bych tu rybu nevzal,ale"NESMEJTE SE MI LIDI",ja to proste nedokazu zabit..a to bez prdele..dit si ze me lidi delaj prdel,ze budou chodit se mnou a zabijet to"hehe".na vode co jsou tito fesaci,jsou i potocaci,ne vsak mensi ale od 40 cm vyse..takze zase neni takovej duvod se bat ze by ty vyzrani duhaci sli po malych potocakach.presne jak pises"jestli muzu tikat teda"35 idealni velikost..
- Pátek 23. srpna 2013 v 9:59® feederman
-
Draky> Je pravda, že ten duhák je prostě ryba konzumní oproti potočákovi. Také je pravda, že je to ryba putovní a neudrží se jako potočák ve stejném místě. Potočák má svůj úsek, kde loví no zkrátka sbírá potravu a poté je ve svém úkrytu, kdežto ten duhák je takovej jakoby přiblblík pořád putuje jednou je tam pak odjede tam a neudrží se na místě alespoň můj názor. Pokud by na to měl někdo stejný názor, klidně souhlaste, avšak do ryby nevidím, ani jsem to nějak zvláště nestudoval. Je to pouze má domněnka, ale už jsem ji slyšel i od jiných rybářů
- Pátek 23. srpna 2013 v 9:35® brčal
-
Draky> jj
Tento příspěvek byl editován 23.8.2013 09:36:39 uživatelem brčal.kurnik musím sehnat něco na paměť
Příští týden to napravím na srazu. trochu potrapím mozkově buňky
- Pátek 23. srpna 2013 v 1:11® Draky
-
brčal> To jsem se ptal ja.
To si asi hned nejaky koupim.
satan666> Defakto souhlas, ale pokud se tam prirozene vyskutuje potocak, tak spis toho duhaka zmasim. Chytam na vodach, kde jsou potacaku strasny kvanta, ale velikanu moc ne. Kazdy rok tam nasadi duhaky a bez milosti beru kazdeho miroveho. Duvod je prosty – duhaci prave zerou zdejsi potacaky. Nerek bych kdyby ten duhak nebyl granulovanej a odnekud z rybnika, tak k tomu mam hned jiny pristup.
Nechci tu rozvirit nejaky hadky, ale jen jsem se chtel vyjadrit jak to mam ja.
- Čtvrtek 22. srpna 2013 ve 22:30® jepice-zruseno
-
satan666> Nechci vám brát iluze, ale velkej pstruh toho hodně sežere a brzo chcípne. Teda nejsem odborník, ale logický je menší pustit, větší vzít než naopak. I když 35ka je celkem ideální velikost tak akorát na pekáček
- Čtvrtek 22. srpna 2013 ve 20:49® feederman
-
satan666> Konečně někdo jako já…
I s názorama. Koukal jsem na tvůj profil, a věk mi nějak k tobě nesedí? je tak??
- Čtvrtek 22. srpna 2013 ve 20:41® satan666
-
feederman> nene i tenhle sel zpet.za letosek mam 3 odnesene pstruhy a 1 kapra kamaradovi na grilovacku.hehe.takle velkeho a zdraveho pstruha bych proste nevzal a doufam,ze pokud ta mista najde i nekdo jiny,udela to same..ja vim mozna blahove prani,vzdit na te panvi to bude namka..to urcite jo..ale ta radost kdyz to monstrum pritahnes ke brehu a vidis s kym mas tu cest,vyfotis,trebas zvazis a sup zpet..TO JE PRO ME TA PRAVA NAMKA..ty co jsem vzal-kolem 35 cm.
- Čtvrtek 22. srpna 2013 ve 20:03® brčal
-
Trochu skleroza. Někdo se mě ptal na Tungsteny. Dnes doplněno + supr očička a další věcičky
a háčky Jig BL 120 vel 18 a BL 454 vel 18
- Čtvrtek 22. srpna 2013 v 18:15® feederman
-
satan666> Jo tak pokud to je svazová tak moc pěkný, i když duhák dle mého názoru by se stejně asi neudržel na místě jako potočák. Tak to bude jeden z granulovaných, který tam byl. Jinak asi jich tam moc nezbylo vid, když píšeš, že jich tam bylo víc a tento byl nejmenší
- Čtvrtek 22. srpna 2013 v 16:44® satan666
-
feederman> cau.jo diky.velkej fesak to byl.zdrave ploutve i zbytek tela,nijak potlucenej,odrenej…opravdu v plne krase a kondici.NENE,zadnej SOUKROMAK…regulerni Svazova Voda…objevil jsem uplnou nahodou zajimavej usek reky,jednou jsem vyrazil jen tak bez niceho na vilet jen s Polarizackama a Vyplatilo se..objevil jsem usek kde takovychto ryb bylo vice"NELZU"a co jsem videl zezhora,ten fesak na fotce byl NEJMENSI"beze srandy".k reviru reknu,je to na severu cech..jj,hacek bez protihrotu,ciste zlata zatizena..ze stejneho mista mam Potocaka 44 a 47.
- Čtvrtek 22. srpna 2013 ve 14:01® feederman
-
Přidávám opět jednoho mokrase
Teď už z koroptvičky a bez zátěže.
- Čtvrtek 22. srpna 2013 ve 13:47® Piranha
-
rabbit> nech toho sysle
- Čtvrtek 22. srpna 2013 ve 12:28® rabbit
-
feederman> od minula jsem byl jen 2× s feederem
, není čas
- Čtvrtek 22. srpna 2013 v 9:04® jepice-zruseno
-
Coturnix>
Jako včera lezly někdy i po stromech. (zabraly po nechtěném náhozu přes větve)
- Čtvrtek 22. srpna 2013 v 8:45® feederman
-
rabbit> No jo
Jak jinak co rybky, už to jde? Chodíš na mouchu nebo je hodně vody stále ??
- Čtvrtek 22. srpna 2013 v 8:40® rabbit
-
feederman> joo ten je všude zdejší
- Čtvrtek 22. srpna 2013 v 8:32® feederman
-
Piranha> Asi jo já chci však chytat většinou Ohři, tak tam si snad zaházím. Vždyť jsi taky od nás, tak to tu znáš ne ??
- Čtvrtek 22. srpna 2013 v 7:35® Piranha
-
feederman> nejde o masaře, ale spíš o vody, které jsou skoro nechytatelné pro svůj vzhled a tip.Jako vlézt pod jízek 2×1m s hloubkou 50cm a vybagrovat tam skoro celou vodu to ne.Jak si člověk nemůže trochu hodit tak to není ono.
- Čtvrtek 22. srpna 2013 v 6:47® Coturnix
-
jepice> Když se u vás na potoce dají dvě mokré, ryby lítají metr a půl nad hladinu? :p
Ok, po bližším prozkoumání je tam vidět návazec. Tím se to vysvětluje.
- Středa 21. srpna 2013 ve 22:20® feederman
-
Piranha> Ale jo já jsem rád za bílou rybu, ale prostě pstruh je pstruh a to zklamání by tu nebylo, kdyby nebylo mnoho rybářů, resp. masařů, kormoránů a další havěti kolem vody… Alespoň můj názor.
Nechci zde rozpoutat diskusi na toto téma… Pač se vždy ozve někdo, kdo má svou pravdu, kdy přijde s tím, že si raději rybu vezme, než aby ji chytil někdo jinej a další, že ryba stejně uhyne, když se pustí a tak ji raději zmasím atd, atd. Je mi to jasný. Ty vody jsou probraný, ale něco snad zůstalo ne a čím více jich popíchám já tím lépe, protože si poté možná dají větší pozor, než aby je chytil někdo jiný…
- Středa 21. srpna 2013 ve 21:41® Piranha
-
feederman> neboj až projdeš P vody na severu resp. blízko tvého okolí, budeš za bílou rybu a pod. vděčný.Já miluju ryby a rybařinu a vážím si každé ryby co chytnu.