Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. srpna 2013 ve 14:27@ Palivec
-
Draky> Budeš tý vochoty a vysvětlíš mi toto?
- co je to googl
- co je to Hends dabovací vosk
- co je to dubbing wax
- kolikátýho dnes je
- Úterý 6. srpna 2013 ve 14:23@ Palivec
-
feederman> To je mateřský znamínko.
- Úterý 6. srpna 2013 ve 12:02® Draky
-
feederman> To bylo mireno na to, ze by si to nenasel. Jen jsem ti to usnadnil.
- Úterý 6. srpna 2013 v 11:26® feederman
-
Draky> OK já bych si to taky našel, kdyby jsem věděl co je to já myslel, že to např nějaký speciální lepidlo, nebo něco takového a nebo ten vosk no, ale tak to máš fuk, ale děkuji za osvětlení.
- Úterý 6. srpna 2013 v 10:58® Draky
-
feederman> Dal jsem tomu minutu na googlu.
http://www.czechnymph.com/…abovaci-vosk
http://muskarske.sk/…0wax%20runny
S klasickou svickou to nebude fungovat si myslim, ale dle meho nazoru je to zbytecnost. Ma ti to jen ulehcit dabovani a zapatlat prsty.
- Úterý 6. srpna 2013 v 10:53® feederman
-
Draky> OK tak asi postačí svíčka stejně to tak vypadá.
ALL> Ještě používáte to tu někdo?
- Úterý 6. srpna 2013 v 10:51® Draky
-
feederman> Je to vosk podle toho co rika ve videu.
- Úterý 6. srpna 2013 v 9:13® feederman
-
Piranha> Ale to jo to vím myslím tu tečku na prstu o kterou to maže a vždy i nit a i ten dabink
Tento příspěvek byl editován 6.8.2013 09:16:10 uživatelem feederman.viděl jsem to i na jiných videí někdo to má a vypadá to třeba jako mýdlo je to asi nějaký mazadlo či lepidlo nebo já nevím.
- Úterý 6. srpna 2013 v 8:02® Piranha
-
feederman> dabing.
- Úterý 6. srpna 2013 v 7:57® feederman
- A ještě mi prosím poraďte, co je na videu v 6:15 min. a k čemu to
slouží?? To na tom prstě
Děkuji.
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 23:01® feederman
-
Jinak, kdyby měl někdo doma přebytečný vázací materiál jakýkoliv za rozumnou cenu, nebo měl k němu nějakou cestu nabídněte. Háčky na suché mouchy-jepicové, skalpy, péra, nitě ad. Za nabídky budu rád
Tento příspěvek byl editován 5.8.2013 23:02:46 uživatelem feederman. - Pondělí 5. srpna 2013 ve 22:48® Draky
-
feederman> To je zaklad no.
Kazdopadne kdyz uz je tu tema vazani…dostal jsem 2 ocasy z lisky – co se z toho da navazat?
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 22:37® feederman
-
Draky> Jo jo testovat budu hlavně aby byly ryby…
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 22:36® feederman
-
LaMa> Je mi to jasný, že to nikdo nepropálý, spíše jsem myslel, jako inspiraci. Já sám zkouším a dlouho mi trvalo, než mi na ně začali brát snad první 3 roky to bylo takové neúspěšné, ale potom to šlo a nikdy bych nevěřil, ale jeden čas jsem měl největší úspěchy na goldkopy jednoduchost a jak to šlo.
nejraději však mám asi suchý chrostíky a jepky. I když jak kdy
Vracím se k tomu zhruba po 4–5 letech no
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 21:29® Draky
-
feederman> Musis testovat svoje mouchy na svoji vude. Vsude je to jiny a takhle si je udelas hezky na miru. Nebat se experimentovat a vyzkouset kazdou silenost co te napadna. Ja aktualne chytam treba na ruzovou, tak dlouho jsem ji neveril, az jsem objevil jeji kouzlo.
jepice> Mno nevim nevim, ale ja delam uzel prstama, taky nekolikanasobnej a moc se me nechce verit tomu, ze bych byl s vazacem rychlejsi, protoze jenom nez to do nej nandas, tak ja uz mam zauzlovano.
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 21:22® LaMa
-
feederman> to telicko je z odraneho paprsku paviho oka…je dobre ho prelakovat nebo zalit epoxidem (ja pouzivam laky od Buka)
ale predtim stahni ty chlupy napr. gumou na gumovani
a docisti nehtama… Nevim jestli ti nekdo propali svoje top mouchy
Ja svoje mam na FCB v galerii ale kdo neni v pratelich se nepodiva… na googlu a youtube toho najdes mraky…
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 20:34® feederman
-
sfox> Jo jo já uzluji i lakuji no zdá se mi, že jí potom zničí pouze ryba a sama se nerozmotá…
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 20:33® feederman
-
LaMa> Tak dle tvého videjka a menší úpravě, aby byl jako tvůj finišer to funguje
ALL> Taky by jste sem mohli pokud tedy je to možný naházet Vaše nejúspěšnejší vzory nebo odkazy rád bych se přiučil novým věcem a hlavně mouchám. Ještě bych měl takovej malej hloupej dotaz a to se týká tělíčka ovin vedle ovinu nějakého peříčka zřejmě páv nebo něco podobného a nebo je to nějáká lametka nevím, odkaz je zde:Ještě jednou moc děkuji.
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 20:23® sfox
-
feederman> Používám elastické nitě ,a na uzlíky …víš co ! Stačí utáhnout a zakápnout lakem. Šalom.
- Pondělí 5. srpna 2013 v 19:29® LaMa
-
jepice> tak z toho bych to nepochopil
feederman> je to nauploadovane
- Pondělí 5. srpna 2013 v 19:29® feederman
-
LaMa> Krása jde to vidět moc dobře a já to dělal vždy naopak jdu to vyzkoušet. Jinak moc moc děkuji…
- Pondělí 5. srpna 2013 v 19:25® feederman
-
jepice> Jo jo to mi jasné je
- Pondělí 5. srpna 2013 v 19:13® jepice-zruseno
-
S – princip smyčky, zbytek „propiskový způsob“ vázání.
- Pondělí 5. srpna 2013 v 19:02® LaMa
-
feederman> no do mejlu to nedam bo to ma 370MB a mejlem posles jen 10MB … sem na 50%
- Pondělí 5. srpna 2013 v 18:58® feederman
-
LaMa> No video mi ještě nejde myslel jsem, že mi ho právě prdneš do maila, ale to by trvalo asi stejně dlouho, nic jdu vázat a budu se těšit na video.
A děkuji.
- Pondělí 5. srpna 2013 v 18:57® feederman
-
Jepice>Uzle jsem dělal také pomocí svého vynálezu a fungovalo to dobře, ale samozřejmě, že já hlava při shlédnutí videí jsem viděl jak to dělají pomocí finišeru a rychle říkám paráda to musím mít. 13 let jsem to vázal s mojím vynálezem a teď jsem si koupil onen bazmecht, který místo toho, aby to šlo rychleji, tak neudělám jedinej uzlík
. Samo, že 13 let s přestávkami poslední 4 roky jsem to vynechal a teď se k tomu opět začínám vracet.
- Pondělí 5. srpna 2013 v 18:48® jepice-zruseno
-
feederman> Tohle zařízení vypadá hodně komplikovaně, ale funkce bude stejná, jako u mého primitivního. Tenhle uzel se dá udělat buďto pomocí onoho drátěného čehosi, říkejme tomu dejme tomu vazač ztracených uzlů, nebo pomocí dvou prstů, nebo pomocí zužující se trubičky – např. náplň do kuličkového pera bez špičky. Jde prostě o to udělat smyčku a navléknout jí na háček a utáhnout. Pomocí toho vazače se ta smyčky dá udělat několikanásobná, dá se udělat za kovovou hlavičkou a je to snažší (po natrénování) než prsty. Na klasické mušky je lepší ta trubička. tady je obrázek – sice primitivní, ale třeba pomůže http://www.muskareni.cz/…h/artic3.php?…
Tento příspěvek byl editován 5.8.2013 18:50:59 uživatelem jepice-zruseno. - Pondělí 5. srpna 2013 v 18:45® LaMa
-
feederman> bude to cca 30min trvat…to rozliseni HD ma 370MB
snad to z toho videa pochopis
- Pondělí 5. srpna 2013 v 18:18® LaMa
-
feederman> tak vydrz uploadnu to na youtube bo to bude asi vice nez 10MB co posles mejlem…
- Pondělí 5. srpna 2013 v 18:16® feederman
-
LaMa> Ano mám tam takové S, ale je to strašně složité, pokud mi to natočíš budu moc rád a vděčen. Na mail to bude asi nejrychlejší vid? Toncek.y@seznam.cz