Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 28. května 2013 ve 20:41® timbab
timbab

Libor> Moc pěkná,na tu by to šlo.

Úterý 28. května 2013 ve 20:25® Libor
Libor

žádný mušky, tak tady jedna je :-)

jehla> ahoj, jasný, ozvu se. L.

foto/diskuze/muskareni/2013/th-img98846.jpg
Úterý 28. května 2013 ve 14:07® jepice-zruseno

Mates(původní)> Tak to já nějak do jezu nehážu, protože ty jezy, který mám v okolí jsou buď moc malý a nebo moc velý a tudíž tam je těch 50 nebo 100 nebo kolik metrů kvůli elektrárně :-D

Úterý 28. května 2013 ve 12:02® Mates(původní)
Mates(původní)

jepice> Já to hážu do jezu, nebo s tim bambrdlám po dně :-))

Úterý 28. května 2013 v 11:27® jepice-zruseno

Mates(původní)> No návazat to umim, ale chytat na to neumim.

Úterý 28. května 2013 v 11:05® Mates(původní)
Mates(původní)

jepice> Nějak takhle http://flytyingnewandold.blogspot.cz/…-caddis.html

Úterý 28. května 2013 v 10:40® HaD
HaD

jepice> dobře.

Úterý 28. května 2013 v 10:19® Mates(původní)
Mates(původní)

David H.> Když už, tak dámička, je mi už 40.

Úterý 28. května 2013 v 10:18® Mates(původní)
Mates(původní)

jepice> Jako upřímě řečeno, já jsem tý mouše-nymfvě dlouho nevěřil, navedl mě na ní jeden kamarád, který mi poradil jak navázat a jak používat. Schránku dělám z hrubého zajíce do kterýho vmixuju veverku + odstín barvy kterou potřebuju a nohy z koroptve. Vykukujícího červíka dělám z chemlonu a vážu ho volně ne přímo na háček. Je to vzor, kterej najdeš jisto jistě na googlu když si zadáš Caddis case. Chemlon používám béžovej, žlutej a šedej. Hlavičku, klasicky zapalovačem.

Tento příspěvek byl editován 28.5.2013 10:20:07 uživatelem Mates(původní).
Úterý 28. května 2013 v 10:09® jepice-zruseno

David H.> Davide, řešíme chrostíky …

Mates(původní)> Mě zachránili jenom jednou v životě a to před lety na MP Vltavě nad Lipnem.

Úterý 28. května 2013 v 9:56® HaD
HaD

Mates(původní)> á pán je ještě navíc urážlivá slečinka :-)) ) Víš, nejde ani tak o obsah, jako o formu.

Úterý 28. května 2013 v 9:43® Mates(původní)
Mates(původní)

jepice> Jednou jsem chytal na Jihlavě a schránkáč mě tam zachránil od zera. Jako mě to fakt šlape. Ale je to o tom kdy a kde. V krabce mám neustále min 8 kousků v pohotovosti.

Úterý 28. května 2013 v 9:17® jepice-zruseno

Mates(původní)> Já neodporuji, je tu přece ještě ta možnost, že to prostě neumím, alespoň se schránkama. Já na ně nachytal prostě jenom párkrát. Ovšem nevylučuju, že to co používám jako takovýty všeobecný zlatý hlavičky nebo jiný nymfy si s tim ryby můžou klidně splést.

Úterý 28. května 2013 v 8:33® Mates(původní)
Mates(původní)

David H.> Tvoje závěry mě urážejí, nejsem si jistý, že jsem to zrovna já kdo by měl ubrat plyn. To, že píšu věci na rovinu ještě nutně neznamená to, co tu o mě prezentuješ. Pokud máš se mnou problém, tak mě z Chytej odlouduj. Ty budeš mít klid a já to jisto jistě přežiju.

Pondělí 27. května 2013 ve 21:31® HaD
HaD

Mates(původní)> srdce na dlani co k obědu baští všechnu moudrost světa. Už uber plyn. Tvoje lejno není o nic voňavějši než to naše, byť jsme pro Tebe plebs a lůza.

Pondělí 27. května 2013 ve 20:32® Mates(původní)
Mates(původní)

jepice> pletou si schránkáče s granulí? Ty vole chytám schránkáče na horských říčkách kde duhák není, nebo jen sporadicky, žerou mito potočáci,lipani i siveni. Na Berounce MP jsem na to chytil skoro všechno. Ty granule jedna.

Pondělí 27. května 2013 v 16:14® jepice-zruseno

Mates(původní)> No já chytám na mimopstruhovkách. Možná se na nich vyskytuje málo ryb, který si schránkatýho chrostíka pletou s granulí, nebo to neumim. Ale pořád je zkouším, to zase jo, protože jsem na ně párkrát měl úspěch. Ale většinou naleznu lepší nástrahu. Draky si to přebere, vyzkouší a uvidí.

Pondělí 27. května 2013 ve 13:48® Mates(původní)
Mates(původní)

Draky> Tak jestli si spokojen, tak to diskuse přinesla kýžené ovoce. A tak to má být.

Pondělí 27. května 2013 ve 13:45® Draky
Draky

Mates(původní)> Ja s tim pocital, ze je bude potreba doladit, proto je tu s nima fotka. :-)

Na bere, nebre nehledim. :-) Kazda voda je jina a sam jsem si kolikrat overil, ze staci popojet nekolik kilometru a musim chytat na uplne jine nastrahy :-)

Zajimalo me hlavne na jake chrostiky to bere ostatnim muskarum. :-) Odpoved jsem dostal a jsem spokojen. :-)

Pondělí 27. května 2013 ve 13:28® HaD
HaD

Mates(původní)> slovo konfliktní možná není úplně to správné slovo.

Pondělí 27. května 2013 ve 13:28® Mates(původní)
Mates(původní)

Draky> Já nestresuju, koukal jsem na ty tvoje výtvory, tak až je proženeš hrčákem, tak dej echo jak to šlapalo, já myslím, že to bude třeba doladit.

Edit: A schránkáče si rozhodně navaž a nedej nic na řeči, že to na ně nejde.

Tento příspěvek byl editován 27.5.2013 13:30:23 uživatelem Mates(původní).
Pondělí 27. května 2013 ve 13:26® Mates(původní)
Mates(původní)

David H.> Já a konfliktní? Já jsem srdce na dlani…

Pondělí 27. května 2013 ve 13:21® Mates(původní)
Mates(původní)

timbab> Jako maličký chlapec mám s touto nástrahou odchytáno spoustu rybohodin na Litavce.

Pondělí 27. května 2013 ve 13:19® Draky
Draky

Tak dik za rady, ja zas neco potvorim. :-)

David H.> No hlavne ta erekce mi dela radost. :-D :-D

Mates(původní)> Nestresuj se tu a radsi si zajdi na ryby…s Ferdou jsem mluvil a rikal, ze ty ses peknej chrostik…nebo nepouzil slovo chrostik? :-D

Pondělí 27. května 2013 ve 12:23® jepice-zruseno

ZN> něco jsem zkazil?

Pondělí 27. května 2013 v 11:37® Cudla
Cudla

Já jsem spokojen s tímto foto mobil.....

foto/diskuze/muskareni/2013/th-img98804.jpg
Pondělí 27. května 2013 v 11:13® timbab
timbab

Mates(původní)> Nejlepší chrostík je živej :-))

Pondělí 27. května 2013 v 11:09® HaD
HaD

Mates(původní)> Proč jsi tak konfliktní? Kdybych nebyl odpůrce psychofarmak, doporučil bych Ti snad návštěvu lékaře. Takhle jen třeba nějakou uklidňující hudbu.

Pondělí 27. května 2013 v 10:00® Mates(původní)
Mates(původní)

Draky> Co se týče chrostíků, nejvíc o tom ví Ondřej Sekora, potažmo Ferda mravenec. U chrostíků byl zaměstnanej a ve stavnění chrostíkových domečků byl expert.

Nakonec stejně dojdeš k závěru, že nejlepší chrostík je trojka rotačka o který si na Chytej přečteš přehršel článků, což zase vzrušuje někoho jinýho.

Pondělí 27. května 2013 v 9:24® HaD
HaD

Draky> na Lužnické ryby to fungovat bude. A když to někomu ještě přináší erekci, tak můžeš mít dvojnásobně dobrý pocit :-)