Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 25. března 2013 ve 23:51® brčal
-
LaMa> pokud je chceš není problém
matroš na to mám cena stejná
- Pondělí 25. března 2013 ve 22:02® Piranha
-
Mates(původní)> a registrovanej
- Pondělí 25. března 2013 ve 21:36® Mates(původní)
-
Peake> ušetřil, ty mouchy stojí za hovno.
Já sem chodím prudit.
Tento příspěvek byl editován 25.3.2013 20:37:29 uživatelem Mates(původní). - Pondělí 25. března 2013 ve 20:57@ Peake
-
Mates(původní)> Ty pocem.......proč sem vlastně chodíš?
- Pondělí 25. března 2013 ve 20:56@ Peake
-
Mates(původní)>Aby jsi se potěšil, jak jsi ušetřil.
- Pondělí 25. března 2013 v 18:50® LaMa
- když už bych mel utracet za mouchy tak bych investoval do tady tech…takze
pokud je zde nekdo kdo je vaze, tak koupim
- Pondělí 25. března 2013 ve 13:47® Mates(původní)
-
Peake> No a proč to sem jako dáváš?
- Pondělí 25. března 2013 v 8:34@ Peake
-
Trochu „jiné“ mušky. http://www.dougswisher.com/nymphs.htm
- Pondělí 25. března 2013 v 1:05@ Peake
-
Za tyhle.
- Pondělí 25. března 2013 v 1:05@ Peake
-
Za ty 4 mouchy od Mustadu chtějí e-shopy 12€… Né, že bych to chtěl koupit, ale i tak…
- Sobota 23. března 2013 v 15:28@ Peake
- Pátek 22. března 2013 v 8:55® siri
-
jepice> tak muzes vybirat
http://www.mudhole.com/…ht-Saltwater#ssh
- Pátek 22. března 2013 v 8:43® jepice-zruseno
-
siri> Hm, tak vláčák by mě možná taky lákal, ty lámu úplně běžně a tak by bylo doma i pár oček nazbyt. Jenomže u vláčáku jsem se bál právě oné pomalosti.
Mates(původní)> Na bambusáku se již pracuje. Drahý to zase tak moc bejt nemusí, když má člověk kliku, jestli to bude nahovno se uvidí až to bude hotový.
- Pátek 22. března 2013 v 7:43® siri
-
jepice> no, ja s laminaty samozrejme zkusenosti mam, bo jsem s nimi zacinal a nadlouho i vystacil…
Ovsem dnes se daji poridit o dost lepsi, nez v pulce sedmdesatych let. Na druhou stranu bych se ale specialne s tim Snowbeeckem chytat nebal – jednak mas ‚dozivotni‘ zaruku na poreseni pripadneho problemu, maji to uz od nejlevnejsich rad, druhak ta pravdepodobnost ‚havarky‘ neni nejak vyznamne vysoka, kor u techhle levnych modelu, ktere byvaji spis odolne, nez treba hyper extra rychle, lehke nebo citlive. Sam jsem se doted nerozhoupal k reseni glass musaku, prestoze rad a casto na hodne zarostlych, ‚kapesnich‘ vodach chytam… Ovsem blanky mam vyhlidnute, i za hodne prijemny peniz – tim spis, ze jsou z S-Glass matrose (pokrocilejsi technologie, vyssi tuhost a citlivost proti E-Glass) a od super znacky. Trosicku me nadseni pro ne brzdi fakt, ze jde o dvooodile…
Daji se ovsem poridit i jine, vytecne a ctyrdilne, tam uz je cena kolem 200 USD. Ty dvoudilky jsou puvodne urceny na stavbu vlacaku, uz od UL kategorie, jde o radu Light Trout (nebo tak nejak) od Seeker…
- Čtvrtek 21. března 2013 ve 21:34® Mates(původní)
-
jepice> Kup bambus, sice je to drahý a na hovno, ale zase to dobře vypadá a vydrží to neskutečný věci.
- Čtvrtek 21. března 2013 ve 21:21® jepice-zruseno
-
siri> Jojo, já jenom jestli nemáte někdo chytací zkušenosti. momentálně mám na potok nějaký snowbee 180cm za litr na aftma 2–3, tváří se grafitově, a tak pořád čekám kdy s tím fláknu o strom. Se 4kovým prutem se mi nedávno stala taková nemilá věc, že jsem si při náhozu ve větru trefil hlavičkou špičku, zatím drží, ale celkem mi zatrnulo. Prostě jen co jsem objevil onu lehkost grafiťků, už se o ně bojím. A když zjišťuju, že ty lamináty už se dělaj poměrně lehký, tak jsem se o ně (zatím pouze teoreticky) začal zajímat.
- Čtvrtek 21. března 2013 ve 14:54® Cudla
-
jepice> Máš pravdu páv se dělá líp,já si pro něj zaběhnu Ládikovi
- Středa 20. března 2013 ve 23:05® siri
-
jepice> v ‚Glass‘ musakach jede i Cabelas shop, pred par az nekolika roky udelali i nejakou jubilejni radu, ani to nebylo drahy…
- Středa 20. března 2013 v 17:13@ Peake
-
Lov pstruhů v Krkonoších – nemáte zájem?
- Středa 20. března 2013 v 16:27@ Peake
-
tobruk> Tak toč rukou, i „to še da“. Akorát to zdržuje.
- Středa 20. března 2013 v 8:53® jepice-zruseno
-
Cudla> Takovou blejskavou umělotinu používám na rudořitku se zlatou hlavičkou nebo střímříky. Ale většinou dělám vše z normálního páva, mám ho dost. Když je ho málo, musí se učinit výlet na konopiště
- Středa 20. března 2013 v 0:45® Cudla
-
jepice>původní-páv ,kohout výřez z husího brku.Lze udělat místo páva z ice dub řikam tomu „umělej páv“docela se zněj dobře točí.Někdy lze některej materiál nahradit umělotinou a vypadá to slušně,někdy to zazdíš.....
- Úterý 19. března 2013 ve 23:12® kingkubik
-
jepice> a uspechy? jestli na to nebere pujde do salamu
ted je to hit takovej pravej konskej salam
- Úterý 19. března 2013 ve 12:35@ tobruk
-
osp> motorček? hypáč?…nie,nie…
- Úterý 19. března 2013 ve 12:19® jepice-zruseno
-
kingkubik> Ty koníky mám taky od někoho dva
- Úterý 19. března 2013 ve 12:07@ osp
-
tobruk> I tá rybička by byla pěknější, kdyby po natření rotovala. Čekáš pochvalu? Dej sem žákovskou.
- Úterý 19. března 2013 ve 12:05@ osp
-
tobruk> Kup si za pár kaček v hypáči motorek ke grilu a budeš mít ten epoxy jen na bříšku nymfy, či co to je. Na obrázku je použitý na sušení laku na voblerech, ale na mušky ti stačí kotouč z molitanu, či podobného materiálu přímo na hřídeli.
- Úterý 19. března 2013 ve 12:05@ tobruk
-
3 cm…
-
tobruk> Kup si za pár kaček v hypáči motorek ke grilu a budeš mít ten epoxy jen na bříšku nymfy, či co to je. Na obrázku je použitý na sušení laku na voblerech, ale na mušky ti stačí kotouč z molitanu, či podobného materiálu přímo na hřídeli.
-