Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 19. března 2013 v 10:44@ tobruk
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/muskareni/2013/th-img96843.jpg
Úterý 19. března 2013 v 10:38® jepice-zruseno

Cudla> Já nevím jak vypadá novej kočí. Pro mě je kočí prostě kočí, viz ty na tej fotce mušek. Jestli to má nějakou novou variantu, rád se dozvím jak vypadá

Úterý 19. března 2013 v 10:35@ tobruk
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/muskareni/2013/th-img96840.jpgfoto/diskuze/muskareni/2013/th-img96841.jpg
Úterý 19. března 2013 v 9:17® satan666
satan666

jepice> cau.cihal sem,neco objednal a dalsi jeste posefuju.jak verim,pristi zimu uz budu sedet nad sverackem taky.nevis kde sehnat Muskarske Poppy na Stikouny..?!

Úterý 19. března 2013 v 9:12® satan666
satan666

bre rano.diky za tipy,uz se mi nekdo na mouchy ozval.Kuci a co ty Muskarske Poppy na Stiky..poradte prosim kde je sehnat..pac ja schanim bezradne..venujete se nekdo i Stikam na Musak..?!diky za rady.Standa

Úterý 19. března 2013 ve 4:06® wop

Draky> všechny vypadaj jako schránkovej chrostík = žratelný

Pondělí 18. března 2013 ve 23:25® Mates(původní)
Mates(původní)

Draky> No to chce.

Pondělí 18. března 2013 ve 23:12® Draky
Draky

Mates(původní)> jasne…nevim proc, ale uplne nejlip jsem si minulej rok zachytal na ciste cerny…dokonce i tmave hneda se jim tolik nechtela zrat jako ta cerna…no kazdopadne uvidim co prinese tenhle rok :-) chci hodne experimentovat, abych mel lepsi prehled o tom co jim chutna :-)

Pondělí 18. března 2013 ve 23:05® Mates(původní)
Mates(původní)

Draky> Do hloubky? Takhle tmavý?

Pondělí 18. března 2013 ve 22:52® Draky
Draky

Mates(původní)> no je pod tim 0,6 kulatej olovenej dratek…tenci je neudelam na tuhle zatez :-) dubbingu je tam hodne malo :-) ale taky je to 10 hacek…jeste pred sezonou si zajdu pro mensi a navazu si tenci :-) tyhle mam na hlubsi tune aby se to dostalo ke dnu…navic myslim si ze treba duhak si s burtoznim blesounem hlavu delat nebude :-D

Pondělí 18. března 2013 ve 22:46® Mates(původní)
Mates(původní)

Draky> Jsou takový buřtozní, ale když ti to žerou, tak v pohodě.

Pondělí 18. března 2013 ve 22:43® Draky
Draky

Mates(původní)> co se ti na nich nelibi? delam je podle navodu…jestli myslis barvy tak na ty to minulej rok slo…jestli tenhle tak to nevim…pstruzi jsou zatim hajeni :-)

Pondělí 18. března 2013 ve 22:36® Mates(původní)
Mates(původní)

Draky> Ty blešouny teda poěkně flákáš? Žere Ti to něco?

Pondělí 18. března 2013 ve 21:04® Draky
Draky

bubu> no tak sezona za chvili zacina tak jsem nemoh moc cekat :-) vrozek je takovejhle…vazu pro 3 muskare takze mam zatim malo druhu, ale docela uz primerene much :-) delam si je v ruznych gramazich a tak :-)

foto/diskuze/muskareni/2013/th-img96835.jpg
Pondělí 18. března 2013 ve 20:34® bubu
bubu

Draky> tak jo,stihnul si to za 12 dní. Klobouk dolů. Nějaký vzorek sem asi nedáš,že?

Pondělí 18. března 2013 ve 20:16® Draky
Draky

bubu> za 20 si bez problemu kupuju dubbing…jak mix tak treba kralika juro :P no pohnul…delam mouchy naprosto normalne jako ty, ale rozdil je v tom ze me to trva 3× tak dlouho :-D mozna i vic :-D ale i tak nemam problem jich navazat vetsi mnozstvi :-)

Pondělí 18. března 2013 v 19:43® kingkubik

LaMa> jo problem je ze s konikama na louce to je dost podobne jako s potocakama na pstruhovce…ale pekna moucha:D

Pondělí 18. března 2013 v 19:37® bubu
bubu

Draky> no,na to,že jsi se tu nedávno sháněl po radách,jak začít vázat,tak vidím,že jsi si teda pohnul. Kolik že jich máš teda navázaných? A za dvacku si nekoupíš ani lametu,ty juro.

Pondělí 18. března 2013 v 19:16® Draky
Draky

bubu> tak ja si mouchy vazu a na to aby sis mohl koupit novej material za 20 Kc nebo hacky za 90 moc much uvazat nemusim :P … jeden den na to sednu a druhej den muzu do rybarstvi…nemluvim o tom ze si koupim vazaci material za 2000 :P

Pondělí 18. března 2013 v 18:56® bubu
bubu

Draky> pusť se s vervou do vázání,až nebudu moc vázat,páč na to už včíl hovno vidím,tak mě budeš zásobovat. Muchu za deset kaček,no uvidíme,třeba tě to bude natolik bavit. Držím palec.

Pondělí 18. března 2013 v 18:45® LaMa
LaMa

kingkubik> je to napodobenina lucniho konika… na koniky taky uspesne pres leto chytam tam kde jsou okolo vody travy a louky… az pujdes travou a pred tebou budou vyskakovat konici tak je cas hodit mouchu do vody ;-)

Pondělí 18. března 2013 v 16:58® Cudla
Cudla

jepice>Je to tím že pamatuji muškařinu hluboce „v minulim století“a už tenkrát to byla základní muška,kdo ji neměl jakoby nebyl.Nedávno jsem jí ušmoulal a koukali na mě jak na holý skřivánky.Občas dělam kombinace,starýho s novym máš slyšet ty komentáře a ejhle oni chytaj.Foto bohužel neboť focení není moje parketa

Pondělí 18. března 2013 v 16:39® kingkubik

jepice> no vzhledem k tomu ze vas moje mouchy pobavily:Dvam poslu jeste jednu co jsem zapomel:Djak rikam koupil jsem to vse za smesny penize(aukro) a tady tahle je opravdova specialka:Dteda v muchach se nevyznam ale strasne se mi libi je zabavna:Dklidne mi k ni reknete vas nazor:D

foto/diskuze/muskareni/2013/th-img96823.jpg
Pondělí 18. března 2013 v 15:11® Draky
Draky

jepice> tak nemuzes to brat jako vydelek, ale kdyz to prodas, sice za par kacek, tak si aspon vydelas pro sebe na nove hacky a nejakej material na vazani, takze se s nakladama dostanes minimalne na nulu a to je taky prijemny :-)

Pondělí 18. března 2013 ve 14:31® jepice-zruseno

satan666> Kontaktoval bych různý inzerenty z aukra a tak. V podstatě se to nevyplatí dělat někomu pro peníze – většinou jen jako přivýdělek nebo dobrej skutek, nebo kdo je třeba na vrátnici a tak (podle mě). Já to dělal jenom známejm známejch za peníze, účtoval jsem 10 kč moucha a žádný terno to nebylo to dělat. Možná kdybych byl cvičenej, a měl rotační svěráček, tak by to byla jiná. Pak jsem taky jednou prodával ty s tim vyvazovaným tělíčkem.

Pondělí 18. března 2013 v 11:29® satan666
satan666

jeste 1 dotaz,jsem zapomnel pripsat.schanim Muskarske Poppy na stiky,ale i Pstruhy..mate nekdo nejake vyzkousene ci kde je sehnat.koukal jsem na netu a v Cechach toho moc nenasel.diky vam za ochotu a cas.

Pondělí 18. března 2013 v 11:23® satan666
satan666

ahoj lidi.nevite nekdo o nekom kdo vaze a prodava mouchy za prijatelnou cenu.letos s muskarenim zacinam a nez neco sam navazu bude to asi trvat.tak sem chtel nejake mouchy koupit a trebas to s tim clovickem probrat.dekuji za vam za pripadne info.ci kontakt. zdravi Standa

Pondělí 18. března 2013 v 1:37® jepice-zruseno

Cudla> jo, kočí to je klasika, nevím co je na něm staršího, já ho jinak neumím – záleží jak bude plavat – ale asi spíš opravdu pod vodou. Já myslel ty větší potvory nahoře. Vtipný jsou ty ploštice/berušky, ty jsem nikdy neměl :-D Mohlo by to ale speciálně na ty tlouště fachčit. ani nevím z čeho to je.

Tento příspěvek byl editován 18.3.2013 00:38:36 uživatelem jepice-zruseno.
Neděle 17. března 2013 ve 23:54® Cudla
Cudla

jepice> Vypadej trochu jako Kočí starší typ mokrý mouchy takhle to je blbě poznat tak kdyžse jí podaří stopit pod hladinu mohla by i fungovat…myslim ty na prostředku první krabky

Tento příspěvek byl editován 17.3.2013 22:57:06 uživatelem Cudla.
Neděle 17. března 2013 ve 23:32® jepice-zruseno

Cudla> Ty bílý „můry“ jestli budou plavat, tak budou dobrý večer, protože jsou dobře vidět (hlavně pro rybáře).

LaMa> Ono je třeba vlastně uvážit i polohu. Chytání v podhůří se nedá s mým chytáním v údolí srovnávat, taky záleží, jestli netaje sníh atd.