Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 19. března 2013 v 10:44@ tobruk
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 19. března 2013 v 10:38® jepice-zruseno
-
Cudla> Já nevím jak vypadá novej kočí. Pro mě je kočí prostě kočí, viz ty na tej fotce mušek. Jestli to má nějakou novou variantu, rád se dozvím jak vypadá
- Úterý 19. března 2013 v 10:35@ tobruk
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 19. března 2013 v 9:17® satan666
-
jepice> cau.cihal sem,neco objednal a dalsi jeste posefuju.jak verim,pristi zimu uz budu sedet nad sverackem taky.nevis kde sehnat Muskarske Poppy na Stikouny..?!
- Úterý 19. března 2013 v 9:12® satan666
-
bre rano.diky za tipy,uz se mi nekdo na mouchy ozval.Kuci a co ty Muskarske Poppy na Stiky..poradte prosim kde je sehnat..pac ja schanim bezradne..venujete se nekdo i Stikam na Musak..?!diky za rady.Standa
- Úterý 19. března 2013 ve 4:06® wop
-
Draky> všechny vypadaj jako schránkovej chrostík = žratelný
- Pondělí 18. března 2013 ve 23:25® Mates(původní)
-
Draky> No to chce.
- Pondělí 18. března 2013 ve 23:12® Draky
-
Mates(původní)> jasne…nevim proc, ale uplne nejlip jsem si minulej rok zachytal na ciste cerny…dokonce i tmave hneda se jim tolik nechtela zrat jako ta cerna…no kazdopadne uvidim co prinese tenhle rok
chci hodne experimentovat, abych mel lepsi prehled o tom co jim chutna
- Pondělí 18. března 2013 ve 23:05® Mates(původní)
-
Draky> Do hloubky? Takhle tmavý?
- Pondělí 18. března 2013 ve 22:52® Draky
-
Mates(původní)> no je pod tim 0,6 kulatej olovenej dratek…tenci je neudelam na tuhle zatez
dubbingu je tam hodne malo
ale taky je to 10 hacek…jeste pred sezonou si zajdu pro mensi a navazu si tenci
tyhle mam na hlubsi tune aby se to dostalo ke dnu…navic myslim si ze treba duhak si s burtoznim blesounem hlavu delat nebude
- Pondělí 18. března 2013 ve 22:46® Mates(původní)
-
Draky> Jsou takový buřtozní, ale když ti to žerou, tak v pohodě.
- Pondělí 18. března 2013 ve 22:43® Draky
-
Mates(původní)> co se ti na nich nelibi? delam je podle navodu…jestli myslis barvy tak na ty to minulej rok slo…jestli tenhle tak to nevim…pstruzi jsou zatim hajeni
- Pondělí 18. března 2013 ve 22:36® Mates(původní)
-
Draky> Ty blešouny teda poěkně flákáš? Žere Ti to něco?
- Pondělí 18. března 2013 ve 21:04® Draky
-
bubu> no tak sezona za chvili zacina tak jsem nemoh moc cekat
vrozek je takovejhle…vazu pro 3 muskare takze mam zatim malo druhu, ale docela uz primerene much
delam si je v ruznych gramazich a tak
- Pondělí 18. března 2013 ve 20:34® bubu
-
Draky> tak jo,stihnul si to za 12 dní. Klobouk dolů. Nějaký vzorek sem asi nedáš,že?
- Pondělí 18. března 2013 ve 20:16® Draky
-
bubu> za 20 si bez problemu kupuju dubbing…jak mix tak treba kralika juro :P no pohnul…delam mouchy naprosto normalne jako ty, ale rozdil je v tom ze me to trva 3× tak dlouho
mozna i vic
ale i tak nemam problem jich navazat vetsi mnozstvi
- Pondělí 18. března 2013 v 19:43® kingkubik
-
LaMa> jo problem je ze s konikama na louce to je dost podobne jako s potocakama na pstruhovce…ale pekna moucha:D
- Pondělí 18. března 2013 v 19:37® bubu
-
Draky> no,na to,že jsi se tu nedávno sháněl po radách,jak začít vázat,tak vidím,že jsi si teda pohnul. Kolik že jich máš teda navázaných? A za dvacku si nekoupíš ani lametu,ty juro.
- Pondělí 18. března 2013 v 19:16® Draky
-
bubu> tak ja si mouchy vazu a na to aby sis mohl koupit novej material za 20 Kc nebo hacky za 90 moc much uvazat nemusim :P … jeden den na to sednu a druhej den muzu do rybarstvi…nemluvim o tom ze si koupim vazaci material za 2000 :P
- Pondělí 18. března 2013 v 18:56® bubu
-
Draky> pusť se s vervou do vázání,až nebudu moc vázat,páč na to už včíl hovno vidím,tak mě budeš zásobovat. Muchu za deset kaček,no uvidíme,třeba tě to bude natolik bavit. Držím palec.
- Pondělí 18. března 2013 v 18:45® LaMa
-
kingkubik> je to napodobenina lucniho konika… na koniky taky uspesne pres leto chytam tam kde jsou okolo vody travy a louky… az pujdes travou a pred tebou budou vyskakovat konici tak je cas hodit mouchu do vody
- Pondělí 18. března 2013 v 16:58® Cudla
-
jepice>Je to tím že pamatuji muškařinu hluboce „v minulim století“a už tenkrát to byla základní muška,kdo ji neměl jakoby nebyl.Nedávno jsem jí ušmoulal a koukali na mě jak na holý skřivánky.Občas dělam kombinace,starýho s novym máš slyšet ty komentáře a ejhle oni chytaj.Foto bohužel neboť focení není moje parketa
- Pondělí 18. března 2013 v 16:39® kingkubik
-
jepice> no vzhledem k tomu ze vas moje mouchy pobavily:Dvam poslu jeste jednu co jsem zapomel:Djak rikam koupil jsem to vse za smesny penize(aukro) a tady tahle je opravdova specialka:Dteda v muchach se nevyznam ale strasne se mi libi je zabavna:Dklidne mi k ni reknete vas nazor:D
- Pondělí 18. března 2013 v 15:11® Draky
-
jepice> tak nemuzes to brat jako vydelek, ale kdyz to prodas, sice za par kacek, tak si aspon vydelas pro sebe na nove hacky a nejakej material na vazani, takze se s nakladama dostanes minimalne na nulu a to je taky prijemny
- Pondělí 18. března 2013 ve 14:31® jepice-zruseno
-
satan666> Kontaktoval bych různý inzerenty z aukra a tak. V podstatě se to nevyplatí dělat někomu pro peníze – většinou jen jako přivýdělek nebo dobrej skutek, nebo kdo je třeba na vrátnici a tak (podle mě). Já to dělal jenom známejm známejch za peníze, účtoval jsem 10 kč moucha a žádný terno to nebylo to dělat. Možná kdybych byl cvičenej, a měl rotační svěráček, tak by to byla jiná. Pak jsem taky jednou prodával ty s tim vyvazovaným tělíčkem.
- Pondělí 18. března 2013 v 11:29® satan666
-
jeste 1 dotaz,jsem zapomnel pripsat.schanim Muskarske Poppy na stiky,ale i Pstruhy..mate nekdo nejake vyzkousene ci kde je sehnat.koukal jsem na netu a v Cechach toho moc nenasel.diky vam za ochotu a cas.
- Pondělí 18. března 2013 v 11:23® satan666
-
ahoj lidi.nevite nekdo o nekom kdo vaze a prodava mouchy za prijatelnou cenu.letos s muskarenim zacinam a nez neco sam navazu bude to asi trvat.tak sem chtel nejake mouchy koupit a trebas to s tim clovickem probrat.dekuji za vam za pripadne info.ci kontakt. zdravi Standa
- Pondělí 18. března 2013 v 1:37® jepice-zruseno
-
Cudla> jo, kočí to je klasika, nevím co je na něm staršího, já ho jinak neumím – záleží jak bude plavat – ale asi spíš opravdu pod vodou. Já myslel ty větší potvory nahoře. Vtipný jsou ty ploštice/berušky, ty jsem nikdy neměl
Tento příspěvek byl editován 18.3.2013 00:38:36 uživatelem jepice-zruseno.Mohlo by to ale speciálně na ty tlouště fachčit. ani nevím z čeho to je.
- Neděle 17. března 2013 ve 23:54® Cudla
-
jepice> Vypadej trochu jako Kočí starší typ mokrý mouchy takhle to je blbě poznat tak kdyžse jí podaří stopit pod hladinu mohla by i fungovat…myslim ty na prostředku první krabky
Tento příspěvek byl editován 17.3.2013 22:57:06 uživatelem Cudla. - Neděle 17. března 2013 ve 23:32® jepice-zruseno
-
Cudla> Ty bílý „můry“ jestli budou plavat, tak budou dobrý večer, protože jsou dobře vidět (hlavně pro rybáře).
LaMa> Ono je třeba vlastně uvážit i polohu. Chytání v podhůří se nedá s mým chytáním v údolí srovnávat, taky záleží, jestli netaje sníh atd.