Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 17. března 2013 ve 23:29® ladamaj
-
Cudla>jo jo horko těžko radit
- Neděle 17. března 2013 ve 22:55® LaMa
-
jepice> nevim jak je to na MPcku, tam sem uz nekolik let nechytal ale co jezdim na P tak v dubnu je celkem probel vubec ve vode videt nejakeho toho tlouste…ale jakmile se voda otepli tak jsou jak sarancata
Tento příspěvek byl editován 17.3.2013 21:56:22 uživatelem LaMa. - Neděle 17. března 2013 ve 22:47® kingkubik
-
Cudla> dobros tak diky mozna ze jeste nejaky muchy splasim po znamostech ale jen jsem nechtel jit uplne na slepo.tloustu,jesenu a proudniku je tam celkem dost ale vbc nemam tuseni co tam tedka pujde.ale chci vyrazit az nejaky vikend kdy vyleze slunicko…mozna ze pristi vikend bude chytatelny
- Neděle 17. března 2013 ve 22:28® Cudla
-
kingkubik> Nejvíc bych sázel na „červený prdelky“všech typů potom ty s těma bílejma křídlama,ty spíš jako utopený,a když si budeš věřit tak se dá nachytat bílá ryba na MP na většinu co tam máš.....
- Neděle 17. března 2013 ve 22:22® jepice-zruseno
-
LaMa> Ja byl před tejdnem jak bylo to pěkné počasí a tloušti sbírali docela slušně. Ale teďka na jaře až zase zasvítí sluníčko budou vyhledávat hlavně takový ty prohřátý neprůtočný mělčinky, pak na přelomu dubna/květka se začnou cpát na proudky a k přítokům.
- Neděle 17. března 2013 ve 22:19® jepice-zruseno
-
kingkubik> To máš dobrý mouchy. březnovky a red tágy tam sou, ty zlatý hlavičky budou taky ok. Ty bobeše můžeš taky zkusit, pstruzi lipani je berou dobře, okouni a plotice jenom někdy.
- Neděle 17. března 2013 ve 22:08® kingkubik
-
LaMa> ja se v tech mouhach fakt nevyznam a byl by jsem rad kdyby jsi mi prosim presneji urcil co z toho pouzit.tady mas fotky pokud se ti z toho podari neco vybrat.aha ja myslel ze se na tlouste zamerim…mno vidis zase by jsem udelal chybu:Dale jako kdyz nic nelapnu nic se nedeje hlavne ze budu u vody a zahazu si:D
Tento příspěvek byl editován 17.3.2013 21:10:28 uživatelem kingkubik. - Neděle 17. března 2013 ve 21:46® LaMa
-
kingkubik> posli foto musek co si koupil…
Tento příspěvek byl editován 17.3.2013 20:47:42 uživatelem LaMa.jinak bych osobne volil na MPcko breznovku a red tag… ja z jara chytam prevazne breznovky v ruznych modifikach…tlousti z jara moc nejdou bo je studena voda ale jakmile se otepli (kveten/cerven) tak je jich vsude dost…
- Neděle 17. března 2013 ve 21:18® kingkubik
-
dobry den.mohl by jsem poprosit zkusenejsi muskare o malickou radu?muskarine nerozumim ale desne me bavi a jedine co jsem zatim chytal tak tlouste na zapomenutem stojaku.P povolenku jsem letos nevzal ale chtel by jsem zajit na MP reku(hned pod pstruhovkou)a ja by potreboval poradit s vyberem nejakych musek.zakoupil jsem krabicku musek(za smesnou cenu) na aukru ale nevyznam se ktere mouchy mohou byt ted z jara to prave.fotku musek mohu hodit tady ci pres osobku.nejde mi o chytani pstruhu…je mi jedno co lapnu.okoun.tloust,oukej…nemam je nazradlo ale pro radost:D lovit budu na sev.morave …revir a vodu upresnim pres osobu at tady nedelam reklamu…diky
- Neděle 17. března 2013 v 19:20® ladamaj
-
ladamaj>mám zde jelena pokud má někdo zájem za bapku ho rozprodám není vyčiněn ale beztak se používá srst.Vpřípadě zájmu pište jde o pěkný matroš.
- Neděle 17. března 2013 v 18:14® jepice-zruseno
-
Máte někdo prosím zkušenosti s novými laminátovými mušáky? např. Hardy řada Glass, Scott F2.
- Neděle 17. března 2013 ve 12:07® jepice-zruseno
-
ZN> Tak takhle jsem nad tím zatím nepřemýšlel. Asi patřím mezi ty, pro které je stále důležitější jak ryby chytat, než jak u toho vypadat. Je teda pravda, že si jednou kolegové dělali špásy z mých zelených laclových montérek zn. Brudra, že to je nejnovější model od Sims. Pravda je ale taková, že je to pohodlný, má to praktickou kapsu na břiše a nechytám z toho vlka, takže měnit nebudu. Pouze bych na kšandu nebo vestu do budoucna připevnil onen magnet.
- Neděle 17. března 2013 v 11:22® ZN
-
jepice> s tím podběrákem přes rameno vypadáš já vandrák
- Sobota 16. března 2013 ve 14:58® Draky
-
LaMa> super tak diky za radu
- Pátek 15. března 2013 ve 23:09® LaMa
-
Draky> ja z e-bay loni kupoval viz odkaz http://www.ebay.com/…360612884820?… a max spokojenost…kdyz vracim podberak tak chyta uz pekne z dalky, ve krovi mi nezustava, sundavat jde v poho, barva se prozatim neloupe… je na 3,5kg
- Pátek 15. března 2013 v 16:20® chytal
-
Mates(původní)> jojo na berounce ryby jsou akorád člověk musí strávit dny hledání míst kde se vyskytují ale pár takových znám ale díky jinak berounka je hodně zvedlá takže to bude mizerný musí trochu opadnout voda
- Pátek 15. března 2013 v 15:24® regulus
-
Draky> bejt tebou tak ty kila neřeším. Mám magnetickej držák kterej jsem koupil před lety z Cabelasu, netuším na kolik je kg a nemám s ním žádnej problém. Nepředpokládám, že bys chtěl na hrbu tahat nějak extrémně těžkej podběrák.
- Pátek 15. března 2013 ve 13:48® Draky
-
Mates(původní)> tak můj podběráček má asi 180g takže ho unese i ten 2,5 kg, ale bohužel to budu kupovat na ebay a tak si to nemám jak vyzkoušet…nechci aby mě podběrák zůstávál v každym křoví, ale taky nechci abych si utrhnul vestu
- Pátek 15. března 2013 ve 13:30® Mates(původní)
-
Draky> Jako používám ho, ale na kolik kilo je ti neřeknu, bo to nevím, ale největšího Tvrdka v pohodě udrží.
- Pátek 15. března 2013 ve 12:34® jepice-zruseno
-
Draky> Taky nad ním už uvažuju. Nosím ho na gumě přez rameno a vobčas se mi zachytí za nějakou větev když se pustí, trefí mě mezi lopatky.
- Pátek 15. března 2013 v 9:59® Mates(původní)
-
chytal> Lahovickou tůň neznám. Jezdil jsem výš okolí Berouna, Karštejna a tak. Na Litavku no nevím, zkus MPčko pod Jincema, možná tam nějací tloušti zbyli, fakt nevím. Litavka dostala stejně jako Berounka do kožichu od kormoránů. Ale třeba se to zvedlo a ryby tam zas jsou. já fakt nevím.
- Pátek 15. března 2013 ve 2:36® Draky
-
Ahoj
chtěl bych si koupit takový ten magnetický držák na podběrák…dělá se více variant s různou silou magnetu, tak bych se chtěl někoho zeptat, kdo to používá, jak silný by doporučil.
mám na výběr z: 2,5 kg 3,5 kg 5,5 kg
- Čtvrtek 14. března 2013 ve 21:34® chytal
-
Mates(původní)> škoda a nevíš tedy kam zajít když je hodně vody v berounce koukal jsem na vody v blízkosti ale jediná ta litavka a nebo jestli znáš Lahovickou tůň jak to tam na ní je
- Čtvrtek 14. března 2013 ve 20:51® Mates(původní)
-
chytal> Naposledy jsem tam chytal po zahájení 2011 veliká bída.
- Čtvrtek 14. března 2013 ve 20:45® chytal
-
Mates(původní)> já nevím neznám to okolo spíš jezdím na berounku ale je moc vody a na ryby se těším jak malý kluk protože ta zima byla dlouhá
- Čtvrtek 14. března 2013 v 8:36® Mates(původní)
-
chytal> Chytal jsem Litavku v letech 2006–2009 ono má ještě smysl tam jezdit?
- Středa 13. března 2013 ve 20:25® chytal
-
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli už byl někdo na Litavce chytat a nebo jestli neznáte nějakou dobrou vodu kam teď zajít na Berounce je moc vody a nejde to předem dík.
- Úterý 12. března 2013 v 0:38® jepice-zruseno
-
Na vázání kašli, na ty odrbaný od loňska berou stejně dycky nejlíp.
- Pondělí 11. března 2013 ve 23:18® Bosanac
-
Buko> I s 3 mm backingem rikas. To urcite bude tim backingem. Kde se da poridit ? Chtel bych hodit tak daleko i ja .
- Pondělí 11. března 2013 ve 23:00® Mates(původní)
-
LaMa> Navázal jsem si cca 80 nymf, stejný počet mám od loňska. To stačí ne?