Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. ledna 2013 v 0:12® ladamaj
-
Cudla>co ces motat ty smudlo
- Úterý 8. ledna 2013 ve 23:26® Cudla
-
Tome pak ukážeš co ještě domotat…
- Úterý 8. ledna 2013 ve 23:17® pivajs
-
Cudla, neboj taky nemám čas ale letos to určitě dáme
- Úterý 8. ledna 2013 ve 22:33® Cudla
-
pivajs> mam vše jen najít trochu času..
Tento příspěvek byl editován 8.1.2013 21:36:03 uživatelem Cudla. - Úterý 8. ledna 2013 ve 22:22® pivajs
-
Cudla na zatopence jdou zase ostroretky kdy vyrazíme? nejaké mouchy mám , už máš povolenku
- Úterý 8. ledna 2013 v 11:17® brčal
-
Mates(původní)> osobně pro sebe na začátek mám navázano
těch pár streamrů a mokrých víc neviužiju.
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 22:29® Mates(původní)
-
brčal> Novinku, vy obchodníci, vy mi dáváte
) No nic, jdu zas vázat, sezona se neptá kdo je kdo…použiju i tu tvojí novinku
)
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:01® Piranha
-
brčal> to se mi moc moc líbí toto.
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:29® brčal
-
bubu> novinku mám jedině todle už si jdu hrát
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:28® brčal
-
bubu> nebyl jsi jediný. Minulý rok se mě už na to ptali. Proč a kdo to rozhodl nevím, možná na Plavmušce co bude to určitě vysvětlí.
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:14® bubu
-
brčal> no já poslední dobou taky spíš toho strýmra,alespoň trochu tím selektuji záběry malých ryb. To,že i těch 5,5m stačí máš asi pravdu,jen mě to tak napadlo s tou nulkou jako ekvivalent. Já mám od Hendsu ten 9m v oranžové barvě,lépe se s ním orientuju. No a ustřihnout jej se mi zdá jako krávovina,skrze ujímání. No nic,budu muset koupit ten 3,5m. Tak si říkám,jestli tím někdo chtěl chránit rybu(nic mě ale nenapadá),tak to bude spíš naopak. Tam,kam se dalo nahodit tím delším,to včíl nepůjde a rybář bude více šmatlat řekou,třeba trdlištěm.
- Pondělí 7. ledna 2013 v 19:58® brčal
-
bubu> nulky na skladě nemám. Jinak se dají sehnat v pohodě jen cena je tam kolem 1800 kč. Osobně jsem to neřešil. Věděl jsem to už minulý rok. Celkem jsem měl francouze 4 x u vody a z toho to bylo 1 x na závodech a návazec mám 350 cm + k tomu zbylá návazec a indikátor takže do 5,5 m se vlezu vždycky. Jediné co mi vadilo tak je při chytání velkých ryb kdy dokáže vytáhnout i 20 m . Jinak u menších je to v pohodě po upravě uchycení návazce se šňůrou. Zase je to verze pro mě já chytám na francouze minimálně spíše beru do ruky streamrový proutek nebo suchou.
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:23® ladamaj
-
Cudla>nazdar dědečku až budeš moct tak mne zavolej na skajp mám spóstu matroše
- Pondělí 7. ledna 2013 v 10:15® Cudla
-
ladamaj> Kurňa Ládíku ty budeš bohatá partie.......
- Pondělí 7. ledna 2013 v 6:43® bubu
-
brčal> už máš nějaký nulky lajny? By to moh být možná ekvivalent.
- Pondělí 7. ledna 2013 v 6:41® bubu
-
LaMa> netušíš,co je k tomuto kroku vedlo? Já v tom nenacházím nic,co by vedlo alespoň trochu k ochraně ryb. Spíš někomu francouz setsakra vadí a tak chce tímto omezením francouze znepříjemnit.
- Pondělí 7. ledna 2013 v 0:52® jepice-zruseno
-
LaMa> Já jsem loni sežral dva potočáky a porybnej, když to viděl zapsaný v povolence, měl blbý kecy. Samozřejmě oba byly z revírů, kde ryby obyčejně chytaj jenom děti na špuntík. Nedokážu si ale představit co by s nim udělalo 40.
- Pondělí 7. ledna 2013 v 0:28® ladamaj
-
LaMa>jo brachu k důchodu mne přidali 130korun
tak si ani nestěžuji
- Pondělí 7. ledna 2013 v 0:23® jepice-zruseno
-
LaMa> No já P povolenku nemám. Pstruzi jsou občas i na MP, o to příjemněji mezi tlouštěma a ploticema překvapí a tloušti jsou často natolik mazaní, že mám o zábavu postaráno. Různé bližší podmínky a změny kolem pstruhových revírů mě ale docela baví číst, vždycky se najdou nějaké perličky
- Pondělí 7. ledna 2013 v 0:17® LaMa
-
Cena povolenky 1600kc / 80ks ryb = 1ks ryby vyjde na 20 kč
Tento příspěvek byl editován 6.1.2013 23:18:07 uživatelem LaMa.a ja cip kupuji mrazene duhaky za 120,– kilo a nebo je chodim jezdit chytat na soukromaky
asi by meli vsichni zacit masarit a limity dodrzovat aby si svaz uvedomil ze tudy cesta nevede a je delana jen pro skupunu masarek…
- Pondělí 7. ledna 2013 v 0:11® LaMa
-
jepice> tady to je taky nejaky paskvil…
Tento příspěvek byl editován 6.1.2013 23:14:17 uživatelem LaMa.chapu to tak ze uz chrani i tlouste na P a jinou havet jako skodnou… to limitem 40ks… jestli to chapu blbe tak me opravte… Edit: tvuj edit je asi spravy
… tak to je fakt uz hnus… sice jsou povolenky drahzsi ale co z toho…?
- Pondělí 7. ledna 2013 v 0:04® jepice-zruseno
-
LaMa> Jak tak na ty vaše bližší podmínky koukám, zaujal mě hned první odstavec: Roční úlovek lososovitých ryb, lipana, kapra a amura je omezen na 80 kusů na roční povolenku. V tomto množství může být pouze 40 kusů uvedených druhů ryb (pstruh obecný, lipan podhorní, kapr a amur, nebo jejich kombinace). Uvedené limity platí na všechny revíry územního svazu ve společném hospodaření dohromady. Po vyčerpání ročního limitu lze zakoupit další povolenku. Je to jako z toho vtipu přijdeme 3. „Kdo?“ Já a bratr. „Ty máš bratra?“ NE!… Nebo to nechápu jenom já? Edit: pardon, už to chápu, můžu mít 40 vyjmenovaných ryba a ktomu 40 granulí. Pardon.
Tento příspěvek byl editován 6.1.2013 23:09:06 uživatelem jepice-zruseno. - Pondělí 7. ledna 2013 v 0:03® LaMa
-
bubu> jen u nas na SM udelali tady to super omezeni s delkou francouze max. 5m… jako jestli si ti kokoti na svazu mysli ze ustrihnu francouze tak at jdou do p… to radeji rok na francouze chytat nebudu a pockam az to zase napresrok zrusi
By me zajimalo ktera vypatlana hlava tady do vymyslela…kdyby radeji zvedli miru potocaka a lipana tak by udelali 100× lepe … ale to ne! To radeji budou vymyslet zhovadilosti
- Neděle 6. ledna 2013 ve 23:57® jepice-zruseno
-
bubu> Hehe – nejedná se o diskriminaci Francouzů?
- Neděle 6. ledna 2013 ve 21:59® bubu
-
ještě někde od letoška omezená délka návazce na 5,5m? Nebo jen VÚS Ostrava.
Tento příspěvek byl editován 6.1.2013 21:00:31 uživatelem bubu. - Sobota 5. ledna 2013 ve 21:17® brčal
-
satan666> Labskou přehradu
ve Špindlu. Brno je ještě dalších 200 km od Ostravy. Určitě musíš dát vědět do předu taky tam nejsem furt.
- Sobota 5. ledna 2013 ve 21:14® satan666
-
brčal> Sem se zapomel Zeptat,Tou Labskou-Myslis Labskou Boudu,…nebo jine Misto..
- Sobota 5. ledna 2013 ve 21:11® satan666
-
brčal> no hele ted me to vlastne napadlo…obcas se objevim v BRNE,coz uz neni tak daleko od Ostravy..nebo se pletu…nedokazu ti v tuto chvili rict presne datum kdy bych Prijel"Zrejme Ctvrtek ci Ptek",ale moznost tu je..posli mi na tebe MEJLA do Me Posty,ozvu se ti…
- Sobota 5. ledna 2013 ve 20:55® brčal
-
satan666> jedině jak pojedu na Labskou někdy v květnu nebo Skype.
- Sobota 5. ledna 2013 ve 20:51® satan666
-
brčal> o-ou,JA JSEM V lIBERCI…budes nejak bliz…Ostrava je pro me z HODNE z RUKY…