Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 1:06® HaD
-
satan666> nojo, už je to tak
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 0:38® satan666
-
David Havlíče.mozna to je hodne blbej dotaz..neda mi to a musim se zeptat.nenapsal jsi knihu o lovu sumcu.?!ted me to nejak trklo"podle jmena".jestli to jses ty,tak me tedy tesi pane.mam tu knihu doma..darek od byvale pritelkyne.
- Středa 5. prosince 2012 ve 22:14® HaD
-
můžu potvrdit, že na každém veletrhu na to lapnul skoro každou, kterou lapnout chtěl. Chlívák
- Středa 5. prosince 2012 v 18:51® brčal
-
Tomucha> jj todle je hitovka
Možná se to dá použít i na ryby
- Středa 5. prosince 2012 ve 14:23® Tomucha
-
jinak se omlouvám že jsem to poslal vícekrát to nebyl umělecký záměr ale víc kliků omylem
- Středa 5. prosince 2012 ve 13:46® Mates(původní)
-
Tomucha> Jo souhlasím, jistě taky něco spáchám.
- Středa 5. prosince 2012 ve 13:34® Tomucha
-
ty cajky se dají pořídit v galantérce asi za 5kč
Tento příspěvek byl editován 5.12.2012 12:35:48 uživatelem Tomucha. - Středa 5. prosince 2012 ve 13:34® Tomucha
-
Pánové, tak když padla řeč na oblíbený mušky tak totok se osvědčilo celkem dobře letos. Naušničky pro krasotinky jak lusk.
Můžete to dát svojí staré, mladé, dceři, kamarádkám (potencionálním milenkám) Jako bonus dostáváte argument pro nákup drahých skalpů – z toho budou naušnice pro tebe miláčku
Dárek na vánoce co nikoho neurazí a udělá radost. Ušnice z peří jsou v modě, jenže ti amatéři nemají výbavu jako my. . .
- Středa 5. prosince 2012 ve 13:15® Mates(původní)
-
brčal> Sem? to jde? jak?
- Středa 5. prosince 2012 ve 12:50® brčal
-
Mates(původní)> dej to sem AZ pro muškaře
- Středa 5. prosince 2012 ve 12:32® Mates(původní)
-
satan666> No nevím, jestli jsem ten pravej co by měl radit, ale o výběru prutu můžeme pohovořit a o vázání taky, kdyby sis chtěl přes zimu trochu zastudovat, tak mi hoď do chytejpošty mail a já ti pošlu AZ muškaře.
- Středa 5. prosince 2012 ve 12:31® Mates(původní)
-
brčal> Na oboje
- Středa 5. prosince 2012 ve 12:25® satan666
-
Mates(původní)> jasna vec.sice nevim jestli to bude letos ci az pristi rok.cislo si ulozim a az porazim na Jizeru ozvu se.chodis muskarit i na tu jiz zminovanou jizeru.ze by jsme se mohli nekdy domluvit a jit spolu.zadneho muskarskeho kamarada nemam.takze budu rad,kdyz mi pak nekdo v zacatku ukaze co a jak.v podstate celej muj rybarskej zivot lovim dravce,Miluju privlac,no a pak na zivou ci mrtvou rybku.kaprarina me nikdy moc nebrala.ale respektuju a chapu,ze pro nekoho to je to prave orechove.
- Středa 5. prosince 2012 ve 12:18® brčal
-
Mates(původní)> na štikové nebo klasické
- Středa 5. prosince 2012 ve 12:10® MP-E65mm
-
Mates(původní)> Tak to ho docela lituju. To ti pak musí udělat doma pěkný čoro. Ale máš aspoň jistotu, že je ta moucha chytatelná
Tento příspěvek byl editován 5.12.2012 11:10:47 uživatelem MP-E65mm.Mé vidle jsou jiného rázu. Když to rozbalím, tak se přiřítí ten můj předpubertální dorost a otravují že chtěj vázat tak dlouho, než podlehnu
- Středa 5. prosince 2012 v 11:54® Mates(původní)
-
brčal> To mě určitě zajímá, to se těším.
- Středa 5. prosince 2012 v 11:53® Mates(původní)
-
MP-E65mm> No to já do toho taky nejsem zapálený, někdy mě to i pěkně sere, ale rozbalený to mám průběžně furt, jak mě něco napadne, jdu, sednu a vážu.
Ještě bych snad jen doplnil, že jediná věc která mi do toho může hodit vidle je náš kocour, nevěřil by si jak ta svině dokáže velmi rychle a velmi potichu uzmout ze stolu redtága na 16 háčku, nebo vranku na jigovém háčku…
Tento příspěvek byl editován 5.12.2012 10:55:49 uživatelem Mates(původní). - Středa 5. prosince 2012 v 11:47® brčal
-
Mates(původní)> pokud to stihnu ukážu koncem co jsem navázal na další sezonu. Štikové budu vázat až mi dorazí niť co na to potřebuji a chci
- Středa 5. prosince 2012 v 11:28® MP-E65mm
-
Tomucha>
- Středa 5. prosince 2012 v 11:26® MP-E65mm
-
Mates(původní)> Já na to nemám čas. Když už to vytáhnu a vše rozbalím, tak se tomu musím věnovat celý den aby to mělo význam. Nejsem zas do toho tak zapalený. Mám rád tu pohodovou atmosféru klidu. Za ten víkend navažu pro mé potřeby much, že bych si s tím mohl vytvořit entomologickou sbírku a balit na to holky
Tento příspěvek byl editován 5.12.2012 10:27:38 uživatelem MP-E65mm. - Středa 5. prosince 2012 v 11:19® Mates(původní)
-
MP-E65mm> Ty vážeš jenom jeden víkend? To já vážu průběžně furt.
- Středa 5. prosince 2012 v 11:18® Tomucha
-
ME – jo no Bible by oproti tomu byla slabá brožurka pro školáčky / nebo školačky
- Středa 5. prosince 2012 v 11:13® MP-E65mm
-
Tomucha> a že by to byla „bichle“
- Středa 5. prosince 2012 v 11:11® MP-E65mm
-
Mates(původní)> To focení ber jako bezvýznamné plkání, není to mířené proti nikomu. Na vázání musím mít svůj klid a chuť. KDyž mi ječí malá za zády není to úplně ideální. Ten správný čas teprve příjde. Mám to spojený s takovým fotograficko-gastronomicko-plkacím víkendem.
- Středa 5. prosince 2012 v 10:42® Tomucha
-
MP-E65 neprovokuj jirise, až se rozepíše on tak to můžeme vydat jako knížku
- Středa 5. prosince 2012 v 10:33® Mates(původní)
-
Vy s tím focením naděláte, kdyby jste radši vázali, sezona začne coby dup.
- Středa 5. prosince 2012 v 1:12® siri
-
MP-E65mm> Presne tak (tedy ten zaver, jinak fotky much jsou OK, v muskarske diskusi)…
Mi s lety jakesi tvorby kdysi vykrystalizovala takovato ‚Siriho esencialni poucka‘: „kdyz mas proc, vis i co – a potom uz si na ‚jak‘ proste nejak ‚dojdes‘…“
Nakonec kdyz Buko doda aspon trosku prostoru tem momentalne ‚plochejm‘ fotkam, budou (aspon pro dany ucel) opravdu dost dotazene. A kdyz si Mates precte neco o exponometrii – a bude to aplikovat na sve pokusy, nebude mit problem nasvitit opakovane tutez scenu stejne (a spravne).
Pricemz mu jednim vrzem odpadnou i nektere ponekud nasilne upravy v kompu. Staci chtit a nespokojit se s prvnim poplacanim… Atd.
- Středa 5. prosince 2012 v 0:59® jiris
-
MP-E65mm> hehe, nemusí. Rád si počtu
- Středa 5. prosince 2012 v 0:49® MP-E65mm
-
jiris> zdarec, dnes mám nějak rozkecáno.......už od rána. Ono mě to přejde, neboj
- Středa 5. prosince 2012 v 0:40® jiris
-
MP-E65mm> ty máš času teda. Takhle se po večerech rozepisovat.