Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 20:44® HaD
-
brčal> nechce sahat na ryby?
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 20:17® brčal
-
Piranha> to si hýčkám na streamra na štiku
- Pondělí 3. prosince 2012 v 19:41® Piranha
-
brčal> se divím že ten pes má ještě srst
- Pondělí 3. prosince 2012 v 19:08® brčal
-
Piranha> já myslel
- Pondělí 3. prosince 2012 v 18:59® Piranha
-
brčal> No že by to bylo kdo ví jak super to se říct nedá, ale dá se to.
- Pondělí 3. prosince 2012 v 17:52® brčal
-
Máme konec sezony a pár vzpomínek dejte sem. Tady menší ukázka už je taky mezi námi muškaři
Jen ryby musím pouštět já
- Pondělí 3. prosince 2012 v 17:18® brčal
-
Cudla> a je to 5
nedávno jsem přeměřoval proutek aftma 2 a byl to pomalu Aftma 3
- Pondělí 3. prosince 2012 v 17:16® brčal
-
Těžko někomu radit když už to má doma. Určitě bych nekupoval sadu na dvě různé techniky muškaření. Možná se to dá ošidit navijákem s dvěma třemi cívkami, ale prutem moc né.
- Pondělí 3. prosince 2012 v 16:21® HaD
-
axiom> aha. Já myslel, že šlo o identický model.
- Pondělí 3. prosince 2012 v 16:18@ axiom
-
David Havlíček> Stejnej, ale jinej.
Ona délka a třída AFTMA říkají dost málo. Kolega se nesprávné vymáčkl.
- Pondělí 3. prosince 2012 v 11:29® Mates(původní)
-
satan666> Jizera okolo Turnova? Ty si z Turnova?
- Pondělí 3. prosince 2012 v 11:05® HaD
-
Cudla> takže to by úplně stejnej prut s odlišným chováním?
- Pondělí 3. prosince 2012 v 9:22® Cudla
-
Poraďte koupit tento nebo tamten tuhle značku tamtu atd.......pak brečet ,že jsou to vyhozený prachy,dát do bazaru.Když tohle čtu tak mi vstávají vlasy hrůzou i tam kde je nemam.Osobně když „hledam“klacek, musim si ho osahat,nekoukam na značku,ale jak mi sedí v ruce často se stane že každý prut i stejné značky má své chování,některej měkčí jinej tvrdej.Potom hraje svý cena.Povedlo se mi koupit trojdíl 2,75m v 5ce.Nedam na něj dopustit,čekal jsem tak 2,800 ale stál pouze 900kč.ptal jem se radši dvakrát prodavače jestli to neni překlep a k mému štestí nebyl.Po čase sem stejnej potkal u jednoho kolegy a to byla hrozná žvejka.Proto vybírat s citem a osobně,a osahat si jich více,můzu potom nadávat jen sobě.....
- Pondělí 3. prosince 2012 v 8:11® Piranha
-
siri> vždyť jsem psal že existuje.Je to ten Hanák.Postavíš si ho jak momentálně chceš díky 2 dílům navíc. Řízek dělá prý slušné klacky co jsem slyšel. Ten Hanák je ale strašně ,,těžkej´´ Řízek použije určitě lepší materiál.
- Pondělí 3. prosince 2012 v 5:01® siri
-
LaMa> Koukam, ze si s tim focenim taky dobre vyhrajes… Typicky muskarskej pristup, bo co muskar, to kutil.
Tento příspěvek byl editován 3.12.2012 04:04:50 uživatelem siri.Kdybyste si o tom foceni neco precetli a pak to udelali co nejjednodusej – a spravne, to by bylo zrejme prilis jednoduchy… :P Edit: tedy ne, ze bych si neumel predstavit smysluplny pouziti svetel ruzne barvy – postup by pak byl: nastavit vyvazeni bile na hlavni svetlo a nasledne pouzit to druhe jako efektove.
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 4:48® siri
-
Piranha> Prut na suchou, mokrou, nymfu i strymr existuje. Vim to, bo mi jeden takovy kolega Rizek vyrobil…
Tento příspěvek byl editován 3.12.2012 03:49:32 uživatelem siri.Blank Dan Craft Sig. V, 9,5', wt 6, tenci vetsi ocka od REC, stejne jako sedlo, oboji salt proof – hazi v pohode vsecko od tlustsiho holeho vlasce (prumer kolem 0,30) po osmu lajnu. Rikam mu Univerzalni univerzal…
- Neděle 2. prosince 2012 ve 20:10® sfox
-
Piranha> Souhlas ..a z toho plyne poučení, nepůjčuji si vercajk na který nemám ,nebo´t pak bych byl nucen ty své větve zahodit a začít zase šeřit ,což upřímě řečeno ta paní co se mnou bydlí velmi ,ale velmi nerada vidí …Śalom…
- Neděle 2. prosince 2012 v 19:48® Piranha
-
sfox> měl jsem loopa a miloval jsem ten klacek strašně moc
.Později jsem potřeboval vyřešit pač jsem líná verbeš dva pruty co jsem s sebou tahal a nechtěl.Pomohl mi s tím Monfišák a doporučil mi Hanáka 4v1 czech nymph.Tak že jsem najednou měl v ruce prut se kterým mohu sušit, nymfovat aj streamerovat.Když jsem si půjčil na pár hodů ve Slovinku jeho Monfish high-stick-nymph zjistil jsem že pruty které jsem doposud měl a které mi vyhovovaly jsou najednou úplně někde jinde.Jak říká David, byly to vesměs pruty zakoupené při zdravém selském rozumu. Dopadlo to tak, že jsem zdravej selskej rozum někde zapoměl a pořídil si ten Monfišák.Když jsem debil nedavno zlomil při pádu špičku a byl odkázán k chytání na Hanáka, muškařina pro mě ztrácela to pravé.Nikdy bych nevěřil jak je ruka vychcaná a pozná pár gramů navíc.Pokud je člověk malinko náročnější musí holt sáhnout hlouběji do kapsy aby uspokojil to co potřebuje.
- Neděle 2. prosince 2012 v 19:10® HaD
-
sfox>
- Neděle 2. prosince 2012 v 19:09® sfox
-
David Havlíček> Svatá pravda …TO BY SE MĚLO TESAT do kamene …Śalom..
- Neděle 2. prosince 2012 v 19:06® HaD
-
sfox> člověk by měl chytat tak, jak mu to chytá a sedí a ne, jak se píše
- Neděle 2. prosince 2012 v 18:57® sfox
-
David Havlíček> Přesně ,mluvíš mi z duše ,já převážně mouchuju ,ale občas si dám feeder ,ale když se podívám do odborných diskuzí ,tak se ptám sám sebe jestli já vlastně ještě používám feeder a nebo nějakou zastaralou techniku …Śalom..
- Neděle 2. prosince 2012 v 18:39® HaD
-
sfox> tak tak. Já si myslím, že se dnes dost objevují sklony náčiní přeceňovat. Chce to nalézt rozumnou hranici při zachování zdravého selského rozumu.
- Neděle 2. prosince 2012 v 18:29® sfox
-
satan666> Zdravím ,moc nedej na rady,on už to více méně napsal David ,když ti sedne ,tak to půjde . Já jsem roky a opravdu roky chytal na Thomsona ,byl jsem maximálně spokojen ,no a jednou jen tak pro zajímavost jsem se zeptal co si o něm myslí machři ,a najednou jsem zjistil že je to haluz a že na to skoro vůbec chytat nejde …no a jak jsem dopadl, koupil jsem prut za takové prachy že jsem musel přestat chodit na
,a výsledek ,to samé …Śalom.
- Neděle 2. prosince 2012 v 15:51® HaD
-
satan666> Já jsem udělal podobný krok před třemi lety. Nakoupil jsem a chtěl to pak jen schválit. Tenhle postup je trochu nešťastný – tenkrát jsem se také dozvěděl, že jsem nevybral moudře. Chytá se mi s tím ale dobře. Ono je to také o vkusu. Hlavní je, aby Ti to sedělo a nebyla to „dřina“. No a když zjistíš, že Ti to nesedí, budeš to muset prodat a vybrat setík, s kterým se Ti bude chytat dobře.
- Neděle 2. prosince 2012 ve 14:07® LaMa
-
satan666> Tosku s krizkem po funuse ne? kdyz uz sis to objednal… tak ono se da chytat se vsim jak sem zjistil ale s nekterym vercajkem je to pak utrpeni a o drine… Ja osobně bych do toho asi nesel… volil bych spis set na jezero a druhy na reku… na jezero bych ti mohl doporucit za cenu cca 1500 (zalezi na aukci) Flextec PowerTec Fly Rod 4 10ft #7 sam vlastnim 2 kousky techto prutu na jezero a nemuzu si je vynachvalit a kdyz tam na to hodis lajnu Airflo Ridge Supple Technical Taper Floating line WF7 (cena na aukci od 350–500 se da v poho koupit nova lajna) tak ji vyhodis bez problemu a nejake driny celou… na reku a ricky sem slysel samou chvalu na pruty co prodava brcal Discovery Fly rod urco by ti poradil s vyberem i jakou lajnou to osadit… a reel to uz zalezi na tobe co se ti libi a jake jsou tve financni moznosti… jsou to oba takove levnejsi sety ale myslim ze je to lepsi volba nez nejaky univerzalni prut 5/6 kdy na jezere to bude malo a na rece ta aftma bude moc kdyz budes napr. susit na podzim lipanky s osmickou silonem
tod muj nazor… mozna dobry mozna spatny… porad se sam ucim uz nejakym tym rokem a stale me dokaze hodne veci prikvait
- Neděle 2. prosince 2012 v 10:48® satan666
-
zdravim.chci pristi rok zacit muskarit.objednaval jsem si muskarsky set,muzete mi nekdo prosim zhodnotit"poradit",jestli byl muj vyber spravny.. Prut Abu Garcia Diplomat Fly 9ft #5/6 + navijak,snura zdarma..to vse za 2800 kc. lovit s tim chci"treba",prehrada v Jizerkach CERNA NISA,reka Jizera u Turnova,dale mensi potoky,ricky..ryby-siven,duhak,potocak.. diky za vase rady,tipy
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:48® HaD
-
LaMa> vypadá to dobře. K tomu světlu – to je vždy velký problém při focení i natáčení. Jakmile se míchají barevné teploty, bývá z toho problém.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 23:32® LaMa
-
snad jeste tahle vypada tak nejak koukatelne…
Tento příspěvek byl editován 1.12.2012 22:34:55 uživatelem LaMa. - Sobota 1. prosince 2012 ve 23:20® LaMa
-
No lepsi fotka s tim mym fotakem asi nejde…uz nevim jak to nasvitit… mozna je problem v tom ze je jedno svetlo zlute a druhe do bila… a dve stejne zarovky ted nemam… zkousel jsem i vyvazeni bile a dalsi nastaveni fotaku a z cca 100 fotek pouhych par dobrych… barva fotky dokud nezmacku spoust je super ale po vyfoceni uz to nevypada jak by melo
ale ten bordel co zustal po tom vazani ze srnce… to bude radost ukizet