Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 2. listopadu 2012 ve 12:27® Kazan
-
Mates(původní)> no tu kompresi jsem zrovna nemyslel
, jen jsem se podivoval jak tady řešíte nasvícení pozadí a já nevím co vše a jak dle fota je možno rozlišit styl vázání a použitý materiál, myslím že pro běžného muškaře je toto úplně jiný level. I když nutno přiznat že to je pozoruhodné čtení. Kupříkladu mi není jasné pokud tady řešíte nějaký odstín barev při focení, jak to může být stejné, když lidi používají rozdílná nastavení barev na monitorech.
rabbit> taky řešení
jen jsem reagoval na matesův povzdech o málo příspěvcích, patrně dost lidí si jen počte a raději se do diskuse nezapojí aby ho někdo nespražil.
- Pátek 2. listopadu 2012 v 10:48® Mates(původní)
-
Kazan> Z fotoobštrukcí bych si nic nedělal, to že jsem nadával na tu kompresi, to nesmíš tak vážně brát, Já fotim bo mě to baví a vymejšlím u toho spoustu blbostí. To samý je s vázáním, baví mě zkoušet co jsem ještě nezkusil- materiály a vymejšlet si svoje varianty různých mušek-nymf.
- Pátek 2. listopadu 2012 v 10:39® rabbit
-
Kazan> to focení si tak neber, všude je to samej hnidopich
pro nás obyč. lidi je jakákoli chytající muška inspirací. Já to beru tak, že pokud se někomu nelíbí mé foto, ať si skočí na jinou stránku a neprudí
- Pátek 2. listopadu 2012 v 10:02® Kazan
-
Mates(původní)> to máš těžký, já třeba nenafotím bo když vidím ty obštrukce co zde kolem focení probíhají, tak na to opravdu nemám a to myslím jak technikou, tak znalostmi. Co se týká vázání, prakticky nemám kupované mušky, co jsem koupil tak to stálo za prd na druhou starnu nutno říci že to byly vždy levné mouchy. Čtení o materiálech a vázání mě uvádí v úžas, na druhou stranu chytám na to co dá český dvorek a místní galanterka, odchůdek s korálky. Kupodivu to ryby žerou a já mám občas dilema proč se dělá takové množstí tak neskonale krásně provedených mušek v tolika odstínech.
- Pátek 2. listopadu 2012 v 0:37® Mates(původní)
-
mvincik> Lidi jsou líný vázat, psát, chytat, fotit, žít..........
- Pátek 2. listopadu 2012 v 0:31® mvincik
-
Mates(původní)> To je jasná věc. Tak jako tak jsem rád, že alespoň někdo jsem přispěje se svými výtvory.
- Pátek 2. listopadu 2012 v 0:30® Mates(původní)
-
mvincik>je to o tom, to vyzkoušet.
- Pátek 2. listopadu 2012 v 0:23® mvincik
-
Mates(původní)> Tan jsou místa na Vltavě, kde jsou akceptováni, co vím(vím málo). Ale i tak jsou úspěšnější vzory než ony. Toto vypadá moc pěkně, ale někdy je ta krása více na ozdobu, než na fišle.
- Pátek 2. listopadu 2012 v 0:09® Mates(původní)
-
mvincik> Bobše a blešouni, nechtějí nikde, to jen Křivanec z toho dělá mensu.
Tohle je prototip Gigerovského stylu
- Pátek 2. listopadu 2012 v 0:02® mvincik
-
Mates(původní)> Á, takže šourající dno. Vypadá to pěkně, těžko říct, zda by to fungovalo na naší říčce. Co jsem zkoušel, tak bobše a jiné u nás moc nechtějí.
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 23:55® Mates(původní)
-
mvincik> Tupl
Tento příspěvek byl editován 1.11.2012 22:56:10 uživatelem Mates(původní). - Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 23:55® Mates(původní)
-
mvincik> Podmotáno Pb páskem.
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 23:53® mvincik
-
Mates(původní)> Díkes. Ty BL jsem dokonce i poznal.
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 23:23® Mates(původní)
-
mvincik> galanterie – nitě, nitě, nitě + Hends pearl Scudback.Jo a Hanák 300BL
Tento příspěvek byl editován 1.11.2012 22:24:21 uživatelem Mates(původní). - Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 23:03® mvincik
-
Mates(původní)> Zajímavé omotané háčky. Jako amatér nedokážu vytlouct, z čeho to je.
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 22:11® Mates(původní)
-
Jen tak..
Tento příspěvek byl editován 1.11.2012 21:12:16 uživatelem Mates(původní). - Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 12:28® mvincik
-
Mates(původní)> To jako že ti nešli či co? Nebo chabá velikost? Tady ta velikost, početně by to nebylo marné, ale ta velikost…
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 8:32® Mates(původní)
-
mvincik> O lipanech se nebavim, tuhle jsem to zkusil a dopadlo to všelijak, raději pryč od lipanů
- Středa 31. října 2012 v 7:44® mvincik
-
Mates(původní)> Kapři prdím.
- Úterý 30. října 2012 ve 21:27® Mates(původní)
-
mvincik> Myslíš lipany, nebo kapry?
- Úterý 30. října 2012 v 19:58® mvincik
-
osprey> Vím, že se nějaký ten pohykán tam pohybuje. A i ty v minulých letech sazení docela poporostli, někteří. V tom vidím zlepšení oproti loňsku. Zítra jim mrknu na zoubek.
Tento příspěvek byl editován 30.10.2012 18:58:37 uživatelem mvincik. - Úterý 30. října 2012 ve 12:43® osprey
-
mvincik> Kdyby byl jeden, co na něj stojí házet, stojí to za to. A takový se tam u vás najde.
- Úterý 30. října 2012 ve 12:02® Kazan
-
Mates(původní)> řekl bych že po nadipování, na položenou, lepší na kapry jak ty umělotiny co prodávají.
- Úterý 30. října 2012 v 11:31® mvincik
-
Mates(původní)> Pokud máš v dosahu vodu, kde jsou tací, co na ně stojí házet, pak určitě.
- Úterý 30. října 2012 v 0:26® Mates(původní)
-
brčal> To nevim čim to sáknou
- Úterý 30. října 2012 v 0:26® Mates(původní)
-
osprey> vyraž neváhej, je to paráda.
- Úterý 30. října 2012 v 0:08® osprey
-
Mates(původní)> Později jsem slyšel i od jiných, jak jim to chutná. Je to smutné, přišel jsem k tomu jak slepej k houslím. Ale tu kukuřici opravdu žerou.
Letos jsem na lipanech zatím nebyl. Asi bych se měl rozhoupat. Samozřejmě bude to suchá moucha.
- Úterý 30. října 2012 v 0:07® brčal
-
Mates(původní)> jaký používaš dip – jahoda, mušle, kreveta nebo skopex
- Pondělí 29. října 2012 ve 23:47® Mates(původní)
-
osprey> Lipani a duháci na kuku? |Duhák proč ne, ale lipeň? Brrrr
- Pondělí 29. října 2012 ve 23:46® Mates(původní)
-
OndruchM> Objednávka byla na plovoucí s protihrotem, pokud si pamatuji.