Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 23. července 2012 ve 23:08® brčal
-
JHolc> byl jsem na ně v neděli a pár rybek se chytlo a konečně jsem chytl Lipana a ne jednoho
- Pondělí 23. července 2012 ve 23:02® JHolc
-
osprey> Kdybych koupil kajak, asi bych zkusil jít po amurech, hrozně mi chybí ryba, která by mi vytáhla aspoň pár metrů backingu… Ale kajak bych kupoval jen kvůli jedné vodě a tam se z lodí nesmí. A to je dobře…
- Pondělí 23. července 2012 ve 22:58® JHolc
-
brčal> Já to mám tak nějak podobně, když si udělám radost nějakým novým matrošem, bobinou, nebo třeba lampičkou jako teď, trochu mě to nakopne a začnu vázat.
Jak to jde tam u vás, daří se?
- Pondělí 23. července 2012 ve 22:57® osprey
-
JHolc> Já dneska dva vyndal, ale na mouchu to nebylo. Na tom fleku se prakticky k hladině nezvednou. A já v podstatě muškařinu zredukoval na lov kudel na streamera a suchou mouchu.
Ale fakt na to myslím. Nejradši bych z toho kajaku, to jsem ještě nedělal.
- Pondělí 23. července 2012 ve 22:55® brčal
-
JHolc> dnes jsem vázal a budu vázat celý týden
musím nachystat nové vzory a když dostaneš nové nitě na vázaní tak to jinak nejde
- Pondělí 23. července 2012 ve 22:50® JHolc
-
osprey> Tady jich ještě pár je a slušných. Ale už se na ně chodím jen dívat, nechce se mi na ně házet…
- Pondělí 23. července 2012 ve 22:46® osprey
-
JHolc> Taky mám na tlouště něco lepšího. Chytal jsem s tím v těch dávných dobách, kdy ještě bylo co. Šup k vodě, za hodinku deset kousků a hajdy dom.
Už dlouho jsem to nepoužil, nebudu nahánět jednu slušnější rybu, co tu zrovna někde sbírá.
- Pondělí 23. července 2012 ve 22:27® JHolc
-
osprey> Tak toho já už nenavázal dlouho
Nějak vůbec nemám chuť jít k vodě, potřebuju někoho akčního, kdo by mě donutil.
Na tlouště mám něco lepšího, někdy ti to vyfotím – a na Blanici je to fakt zabiják.
Tento příspěvek byl editován 23.7.2012 22:28:39 uživatelem JHolc. - Pondělí 23. července 2012 ve 22:23® osprey
-
JHolc> Já dneska navázal Grinnera. Dvakrát. Ale na takovýhle chlubení to teda nebylo
Jestli bude čas a malá voda, bylo by hezký navázat pár Red Tagů a obházet břehy z kajaku. Čtyřicítka tloušť je na sucho lákavá fiš.
Tento příspěvek byl editován 23.7.2012 22:24:58 uživatelem osprey. - Pondělí 23. července 2012 ve 22:17® JHolc
-
Váže tady ještě někdo?
- Středa 18. července 2012 ve 22:18® Padis
-
Chose>jo taky mám na něj pěkné vzpomínky.No budem to muset nějak zapít.
- Středa 18. července 2012 ve 14:39® Chose
-
Scanix> Byl to můj úplně první mušák, sedmičkovej Redington, po pár letech jsem ho vyvezl na Labskou a zlomil jsem ho o rybu
Byl to velkej duhák. Postupem času se nechal zdolat, přitáhnul jsem ho k boutu a když už jsem to nečekal, vystartoval přímo pod a za bout, jenže šňůra se mi stihla zamotat, sekla se o očko, zvednutej prut se přeskriticky ohnul a v tom trhu se rozletěl na kusy. Ryba se pochopitelně toho bl háčku zbavila dřív, než jsem se vzpamatoval…
- Středa 18. července 2012 ve 14:36® troutkiller
-
Chose>Travel rod snadno a rychle
)
- Středa 18. července 2012 ve 14:16® Scanix
-
Chose> co ti ten nebohy proutek proved?
- Středa 18. července 2012 ve 14:01® Libor
-
Chose> kazisvěte
- Středa 18. července 2012 ve 13:41® Padis
-
Chose>dobrá práce
.Jinak vidím to přeběžně na příjezd ve středu.
- Středa 18. července 2012 ve 13:13® Chose
-
Kdybyste chtěli vědět, jak udělat z dvoudílu čtyřdíl, můžete se po dnešku obrátit na mě. Poměrně efektně jsem rozlámal jsem svůj první mušák
Tento příspěvek byl editován 18.7.2012 13:14:09 uživatelem Chose. - Pondělí 16. července 2012 ve 22:55® mvincik
-
osprey> Já myslím, že to dobře vidíš. Myslím tím ty rozdílné přístupy k různým revírům. Které se pak člověk (zda vůbec nějaké) rozhodne navštěvovat, to už je na každém jedinci…
- Pondělí 16. července 2012 ve 22:49® osprey
-
mvincik> Já nevím, jestli to vidím dobře, ale svým časem a penězi naštěstí mohu svobodně disponovat.
- Pondělí 16. července 2012 ve 22:41® mvincik
-
osprey> Vidíš to dobře.
- Pondělí 16. července 2012 ve 22:33® osprey
-
mvincik> Realita, která se obejde beze mě. Letos jsem týden po zahájení začal chodit na plotice. Byly větší, bojovnější a dokonce i hezčí než ta tečkovaná bída.
Taky bych si mohl koupit povolenku na Scanixovo. Nekoupím. To je druhý extrém.
- Pondělí 16. července 2012 ve 20:47® mvincik
-
osprey> Bohužel, ten trend spěje tímto směrem. K žezlu se dostal někdo, kdo si udělá poblíž své domoviny několik lepšejších revírů a zbytek půjde do kytek. A to myslím jen, co se vysazování týče, o ostatním nemluvě. To je holt realita.
- Pondělí 16. července 2012 v 16:42® osprey
-
mvincik> Vím. A nijak se mi tam nechce.
Za moji povolenku se nakoupili duháci někam na Květákov, takže příští rok už se tahle legrace obejde beze mě.
- Pondělí 16. července 2012 v 16:42® Bigpista
-
mvincik> Ale jo, ono se to podá. Co bych chtěl po dvou hodinách trénování na zahradě a hodině švihání v rozvodněné Jizeře, kde jsem se soustředil hlavně na to, aby mě nevzal proud…
- Pondělí 16. července 2012 v 16:40® Bigpista
-
osprey> Mno, pokud na to máš odvahu a máš slušnou životní pojistku…
- Pondělí 16. července 2012 v 16:38® mvincik
-
Bigpista> Neboj nic, jak píše Osprey. Když tam chytim rybu s muškáem i já, nemáš se čeho bát. A navíc, veverčí maso je luxusní, ještě jsi nezkoušel? To já jich v začátcích nosil od vody více než ryb.
- Pondělí 16. července 2012 v 16:37® mvincik
-
osprey> To máš pravdu, co do počtu ryb určitě. Ale sem tam bude lepšejší tloušt, možná okyš. Je tam ještě i zapomenutej duhák, ale ten už není blbej. Asi cca 3–4 týdny nazpět byly k vidění i dvě parmy. ryby tam jsou, ale povětšinou teď už jen dlaňovky no, však víš.
- Pondělí 16. července 2012 v 16:36® osprey
-
Bigpista> Nemusíš, jsou tam zcela nezarostlé úseky.
A jestli máš totální problém s házením a neseženeš nikoho lepšího, tak snad něco málo bych mohl ukázat.
- Pondělí 16. července 2012 v 16:32® Bigpista
-
osprey> Myslím, že pobiju spostu veverek
- Pondělí 16. července 2012 v 16:30® osprey
-
mvincik> Zachytá si. Malé ryby, ale zachytá. Pro začátek to není špatná voda. Jdi se učit muškařit na Otavu – třeba do Kestřan a uvidíš