Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 8. července 2012 ve 14:46® ladamaj
ladamaj

Pampalini>Ahoj Pepčo sem v pohodě jenom mne mrzí žeti nikdo nanabíd pomoc přímu doma (v Praze)anakonec se jich tam objeví a akorát dokáří jen rejt ale to je už u některých normální ale že to bude zrovna od takovích to lidí mě mrzí mezi náma to platí když budeš potřebovat tak máš kontakt není problém bude mě ctí.:->

Neděle 8. července 2012 ve 14:06® Pampalini
Pampalini

Kluci neblbněte, jen kvůli tomu, že jsem zde požádal někoho z vás, aby mi ukázal a vysvětlil vázání se přece nebudete hádat. A vyčítat si věci, přece nejsme děti.

Neděle 8. července 2012 ve 13:57® ladamaj
ladamaj

Piranha>nemněj péči sem v pohodě a hodně nad vecí jen každý ukazuje jaký ve skutečnosti je.takže už naposled ktéto diskusi už neodpovím.OK

Neděle 8. července 2012 ve 13:00® Piranha
Piranha

ladamaj> co se rozpaluješ, koukám že asi neumíš udržet nervíky na uzdě.Jo kámo jsi na veřejné diskuzi a tak jak jsi psal mě že můžeš reagovat na co chceš, tak teď ti i já tedy připomínám že mohu reagovat též. Jinak co se týče toho zahraničí, to jsem ani tak nemyslel jakož to všeobecně.Chytání tady u nás. Víš co, fakt na to serem bo ti prdne cévka a budu tě mít na svědomí :-)) Zeman a Monfiš jsou zloději a lichváři a ty jsi ten nejlepší rádce a pomocník co jsem kdy zažil. Opatruj se.

Neděle 8. července 2012 v 11:08® ladamaj
ladamaj

Piranha>já nemohu ven ze zdr .problémů ale ty seš ubožák jestli já nic nevím tak ty seš génius a jasně sem ti psal abys mě dal pokoj smrkulk…:-D Anauč se slušnému chování víc na tvůj odkaz nereaguji nuo koment.

Neděle 8. července 2012 v 10:47® Piranha
Piranha

ladamaj> Ano byl jsem s ním několikrát na rybách i mimo ČR a právě proto ti na 100% říkám že za poradenství si nic neřekne protože dobře znám.Kolikrát jsi byl ty s ním, nebo se Zemanem když to takhle dobře víš.Jen tlacháš Láďo a nic nevíš.

Neděle 8. července 2012 v 10:24® ladamaj
ladamaj

brčal>ahoj prosímtě já to dělám ale kdybych se tím měl živit tak se již dávo na socce tolik toho zase nepřenechám a kde seženu materiál je jen moje věc takoví zdroj nikomu neřeknu.To co dělám dělám jen pro lidi kteří to chtěj takže kolik nebo co zato dostanu by mne nikdo nemohl vůbec nic říct já to přenechám a stěma daněma co zde padlo to raději nekomentuji nikdo není v našem státě čistý co daní se týká už to nehodlám komentovat znáš to z vlastní skušenosti.Jninak v pohodě tak mu tu pomoc nábídněte a nekecejte zde o věcech ze kterých by ákorát mohla být pěkná hádka je z prahy jemu 62let rovněž žádný mladík tak mu tu pomoc dejte nikdo ste se ani neozval až po mé pomoci apak zde do mne šijete trošku ubohé nemyslíš takse zamyslete a napištemu kde a v kolik se sejdete a mužete ho do toho zasvětit kemě to má cca 100km a určitě bude rát když mu tohle někdo ukáže v Praze odkud je a nemusí jezdit tak daleko.Doufám žes pochopil podstatu o jakou se jedná pomoct mu a né reagovat až když mu někdo nabídne pomoc a hned ho bombardovat jinak u Zemana bych nikdy nic nekupoval vždyť v Praze se prodávaj věci odtud pan R.Rachač např a takovích je spousta dodávaj spoustu zboží do Prahy. Pražáci byly a sou lidi neskutečně drzí kor když přijedou jinam tak jedině drancovaz např. Žatecká Ohře a cpousta dalších takže.Poraďte mu a není co řešit takhle se věci neřeší a já se budu věnovat jinejm věcem mám jich spoustu takže ušetřím čas ale pokud bude chtít tak ať klidně přijede sem Píšem si přes mejl sám bude moc rád když ho to někdo naučí přímo v místě bydliště nejsem proti ale raďte a nešpekulujte připadám si zde jak nějakej puberťák Jinak sem pomohl spoustě lidem a nikdy sem z toho nic neměl a ani nechtěl nebudu se zde opakovat.Tohle je poslední co jsem ohledně této diskuse napsal konec a dost.:->

Neděle 8. července 2012 v 9:55® ladamaj
ladamaj

Chose>no vidíš tak proš jte mu neřekli žemu pomužete nikdo na to ani nereagoval dokusem mu nepodal pomocnou ruku.Takže nekecej nesmysle a šáhni si do svědomí netlachám jen konstatuji no akdyž já otom vím kuloví tak ty potom 2násob ignoruji tě místo pomoci tak pak děláte z člověka glbce seš ubožák.:-D

Neděle 8. července 2012 v 9:49® ladamaj
ladamaj

Piranha>nechme toho víma včera sem byl na táboře za Cudlou,jezdíš s monfišem ven nic mě dotoho není vídím odkud vítr fouká.Takže obrať list a mužem se bavit o něčem jiném OK.

Sobota 7. července 2012 v 17:37® Piranha
Piranha

brčal> on neplatí daně a dává to zadarmo :-)) podle něho, že ti co daně platí neumí dát nic zadarmo, ani radu. Láďo prostě jsi přestřelil.

A i kdyby si nechali platit za poradenství, tak co.Ono se dneska uživit při podnikáni v rybařině kór když je to zaměřeno pouze na jedno odvětví rybaři je dril.

Sobota 7. července 2012 v 16:59® brčal
brčal

ladamaj> moc bych to tu nezveřejňoval že něco prodáváš a nemáš k tomu živnost. Věř že v dnešní době je spoustu lidí co se jen koukaj a pak tlachaj tam kde by neměli a můžeš pak dopadnou velice špatně. Vždy jeden prodej není proti jen opakovaně je už podnikání při které musíš mít živnost a k výrobě skalpů a přírodních materiálů je to ještě horší. Zkus se poptat a kouknout tady a už to tu nenapíšeš že něco děláš a prodáváš www.svscr.cz a nedáš to ani na web. Hodně času mi to zabralo se na vše doptat a zjistit a spoustu lidí a firem ukazují jak vázat zadarmo. Ještě si přečti todle http://www.novinky.cz/…-tisicu.html

Tento příspěvek byl editován 7.7.2012 17:00:19 uživatelem brčal.
Sobota 7. července 2012 v 15:28® Chose
Chose

ladamaj> V únoru jsme s Milošem Zemanem dělali Vázací večer, kde nikdo z účastníků neplatil ani kačku(jen útratu v hospodě), tak prosím přestaň blbě tlachat, když o tom víš kulový. Díky

Sobota 7. července 2012 v 15:04® Piranha
Piranha

ladamaj> Ok v pohodě.Jen ti říkám na rovinu že Monfish by si za radu a ukázku vázání mušky neřekl ani floka. Tík taky končím tuhle debatu.

Sobota 7. července 2012 ve 14:09® ladamaj
ladamaj

Piranha>představ si že mu je jedno že je až z Prahy já mu nabídnul pomoc ty kšeft pro monfiš zemana zde nadhodil někdo jiný,já nabízím pomoc ZDARMA oni asi těžko jinak sou to plátci daně takže mě nepřesvědčíš že dělaj něco zadarmo.Ztoho důvodu sem reagoval na tvůj podnět i když nebyl pro mne a žeby toto bylo zakázané sem si nevšim.Jinak že sou moje vírobky na krámech je jen na kupcích pokud to prodávam sám tak to je uplně za jinou cenu než od prodejce z krámu.Tím končím a kam se dotyčnej rozhodne jet je jen na něm,jinak si omích vírobcích možná něco zaslech ale dílnu a vazárnu bys nejdříve musel vidět a pak komentovat.Jinak už se určitě nestane abys měl možnost mě osočovat že to nebylo pro mne ale pro onoho to co předvádíš bych řadil k reklamně a tu já rozhodně nepotřebuji zboží se prodává samo už jen ty ceny takže sem v pohodě více to zde nehodlám rozpitvávat debata o ničem.V poho­dě ok.

Sobota 7. července 2012 ve 13:52® hraji
hraji

ladamaj> upřímně se snažím od rána pochopit, o co ti jde v téhle debatě. Ale kromě reklamy na sebe sama a nesouvisejících plků tam nic nenacházím. Mě se zdá, že naprosto zbytečně útočíš na kolegu Piranhu a obracíš diskuzi tam, kde ji chceš mít ty, tedy do úrovně vyzvihování svých zásluh (if any) na bezplatném rozvoji muškaření v zemích českých. Nerozumím ti.

Sobota 7. července 2012 ve 13:42® Piranha
Piranha

ladamaj> No ty jsi reagoval na můj příspěvek, který byl pro úplně někoho jiného a teď najednou nechceš reagovat vůbec?Tak si usmysli co nejdříve chceš a pak mi to řekni. Ty jsi začal bleptat něco o cenách a placení, ale ten kluk nebo chlap se ptal, kde by v Praze dostal radu.U monfishe dostane radu, ukáže mu jak se váže nějaký lehký vzor a klidně ho i Roman vezme na ryby a dá praktickou lekci.Za to si nic nevezme, to buď klidnej. Ty tu začneš něco mlít o Zemanovi a tvejch skalpech.Drž se toho o čem je řeč když už chceš reagovat. Vrať se zpět a přečti si to znovu. Srovnávat Monfish a sebe to prostě nejde, monfish a jiné OBCHODY jsou prostě jinej level a nelze s nimi srovnávat hobby dílnu na sklapy co máš doma, když už chceš srovnávat obchody. Tím nechci podceňovat tvou práci a matroš.Sám jsem slyšel lidi co od tebe něco mají a prý je to dobrý.

Sobota 7. července 2012 ve 13:11® ladamaj
ladamaj

Piranha>co to plácáš za nesmysli koukám že ti říct pravdu moc nevoní tak běž k šípku a nereaguj na mé podněty ja natvé reagovat také nebudu a po tom to ani nehodlám nato už sem moc starej milej zlatej.Kupuj si kde chceš ale necpi nikomu tvé bláboli kdo je jak drahej.OK9-)

Sobota 7. července 2012 ve 13:09® 1Mara
1Mara

ladamaj> Když budu na blízku není problém :-)

Sobota 7. července 2012 ve 13:07® ladamaj
ladamaj

1Mara>kdybych tam jel dám ti vědět a někde by sme se sešli.

Sobota 7. července 2012 ve 12:57® Piranha
Piranha

ladamaj> Tak děkuji za vyčerpávající článek z tvého života.Prostě jsi nejlepší v republice, co dodat :-)

Sobota 7. července 2012 ve 12:26® 1Mara
1Mara

ladamaj> Loď na vodu musíš dát jen z Koštanský strany , proto je to tam i přístupný.:-) No jestli se tam srazíme , nevím , fakt jsem furt v čoudu . :-)

Sobota 7. července 2012 v 9:50® ladamaj
ladamaj

Piranha>srovnávání mon fiše co ti říct synátor tam byl a konstatoval jak tam májí vše drahé oproti jiným já si dělám spoustu matroše na vázání sám a mám ho tolik žeho ani synátor 17let nevyváže do smrti no nakonec Cudla ví co mám za vazárnu.Když přijedou kluci tak končíme ve vazárně-(rybářský kutloch):-D .Jinak to co dělá monfiš tak dělá i J.V.známe se a to dlouho ale taky neuznávám to co dělá nic sem o tom nevěděl ty víš že monfiš to dělá zadarmo to pochybuji vše odečte z daní takže ve finále to má doma.Mám kluky s kamenejma prodejnama vercajk profi a to za nákupku protože jim dělám skalpi za dáčo za kolik je prodávaj mě nezajímá tam mám Háčky od hanáka za babku bral sem i Cudlovi nemám stím problém.To srovnání je holá skutečnost do které ani jeden nevidíme a ty vázací sedánky také nejsou za dáčo Zeman je tak drahej žebych tam nekoupil ani špendlík navštívil sem spoustu prodejen v Praze no a nakonec sem zjistil že jim něco dodávájí kluci moje vírobky skalpy a spoustu dalšího matroše mícháme i dubing vím o muškařině spoustu takže co kde je levnější vím když to na prodejny jde přes jiné ale práce a matroš je můj,proč to nedělat sem důchodce takže si trošku přividělám a daní to prodejce a to mám ještě ty výhody.Takže nehledej problém kde není já sem mu nabídnul pomoc a to zcela zdarma a sem sním v kontaktu přes mejl jde o 62 letého chlapa takže je vše jenom na něm po neděli mě bude volat a chystá se sem jet proč asi zonkry si řežu sám a žejich zde mám spoustu no akdyž dojdou tak vezmu mašinku a zachvilku mám nažezané další,hochu zlatej kdybys viděl co tu vše mám takové malé rybářské potřeby:-D skrátka dělám vše co udělat jde.:-> .Jinak to ber jako kompliment né jako povišování zkrátka rád pomohu když někdo potřebuje nic víc sem rád když odjíždí spokojenej.:->

Tento příspěvek byl editován 7.7.2012 09:55:24 uživatelem ladamaj.
Sobota 7. července 2012 v 9:03® Piranha
Piranha

ladamaj> problém s tím nemám, ale odpověděl jsi jako by za něj až jsem se lekl a musel překontrolovat komu jsem to poslal :-)) S tím J.V. jsi to asi nemyslel opravdu vážně.Škoda, že k vám do Chomutova ještě nedorazil facebook, tam by jsi se dověděl pokud by jsi monfishe měl v kontaktech co vše pro děti a mládež dělají.Že mají muškařský kroužek a vozí děti po různých akcích, shánějí jim belly boaty aby mohly trénovat i tenhle zpusob.Myslíš si že je jako J.V? Já jsem třeba sháněl prut universální takový, abych s ním mohl sušit i nymfovat a Monfishák mi sehnal Hanáka od Hanáka a dostal jsem to za jeho slevu, tak že ze mně mu nic nekáplo.A to dokáže udělat i cizím lidem pokud třeba nemají moc vaty a potřebují něco slušného. To srovnání bylo hnusný Láďo.

Sobota 7. července 2012 v 7:08® ladamaj
ladamaj

1Mara>tobycho se tam mohli někdy sejít vezmu echolut moc dobře to tam neznám ještě takže hledám jak se dostat k vodě a nemít auto moc daleko.Jinak sem byl pod Košťanským hřbytovem pěkné místo a supr dostupné pro mne ale neznám to tam.

Sobota 7. července 2012 v 6:17® 1Mara
1Mara

ladamaj> jj. Oldřichovská , je tam hloubka až 70m. docela čistá voda a je fakt že někdy překvapí , ale taky dá hodně zabrat rybu tam najít. :-) Tak si to tam užij , jinak já mám taky tam povolení na loď , ale ještě jsem to letos nestihnul , furt někde lítám po jinejch vodách . :-)

Sobota 7. července 2012 v 6:14® ladamaj
ladamaj

1Mara>No tu u Košťan jetam pěkně.

Sobota 7. července 2012 v 6:11® 1Mara
1Mara

ladamaj> Myslíš Oldřichovskou Barboru ? Tam je krásně , ale teď hodně lidí :-)

Sobota 7. července 2012 v 6:09® 1Mara
1Mara

ladamaj> OK . :-)

Pátek 6. července 2012 ve 22:05® ladamaj
ladamaj

1Mara>jestli myslíš kůže tak zatím ne není takoví odbyt jinak pruhy dodělávam vše podle potřeby a poptávky zákazníků,peří si barvím rovněž sám kupuji jen háčky klasické a nitě ale stěma už mám nasmlouvaný kontakt po prázdninách bych měl rozjet i nitě.Jinak vážu vše co vázat jde.Jinak se chystám jet na barboru testovat nějaké nástrahy mám tam povolení i na motor jeto nevispitatelná voda takže to trochu prosonduji už sem tam byl před měsícem.Jinak mě raději ohledně materiálu kontaktuj osobkou nebo dalším kontaktem co mám v kartě.OK

Pátek 6. července 2012 ve 20:46® 1Mara
1Mara

ladamaj> Mám otázku , prosím tě ,ty barbvíš i zonkry ? a vícebarevně , nebo pruhovaně ?

Tento příspěvek byl editován 6.7.2012 20:49:00 uživatelem 1Mara.