Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 6. července 2012 v 16:17® ladamaj
-
Piranha>co je natom špatného že jsem reagoval na tvou odpověď.Jinak já sním komunikuji mejlem když už něco a zadruhé já mu poskytnu vše zdarma to u monfiše bude cálovat jako jinde sou podobní J.V.jinak už na tvé připomínky reagovat nebudu pokud stím máš problém asi potřebuješ léčit své ego.
- Pátek 6. července 2012 v 15:57® brčal
-
Ryby žádné je jim horko aspoň něco uvázat
- Pátek 6. července 2012 ve 13:20® brčal
-
Pampalini> určitě v Praze uvidíš vázaní na Moderním rybáři. Pokud se zatavíš za náma tak i poradíme. Jinak v Praze určitě něco pořádá pán Zeman a tady Chose . Honza
- Pátek 6. července 2012 ve 12:42® Piranha
-
ladamaj> sice jsem to nepsal tobě, ale budiž
- Pátek 6. července 2012 v 9:00® ladamaj
-
Piranha>no vidíš obchod vím kdeje ale že maj kroužek nevím vím že jsou vazací sedánky někde v Praze ale kde nevím zatím sem to nepotřeboval.
- Pátek 6. července 2012 v 8:57® Piranha
-
Pampalini> Za Černým mostem v Počernicích je Monfish-obchůdek.Mají i muškařský kroužek a určitě ti poradí.
Tento příspěvek byl editován 6.7.2012 08:57:36 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 5. července 2012 ve 23:14® ladamaj
-
Pampalini>ahoj pokud vím tak v Praze probíhaj vazací večírky ale vše budu vědět až se vrátí kamarád domů.Jinak se tímto zabívám sám se synem mám 4svěráčky a o materiálu nemluvě ten prodávám po internetu míchám dabing,skalpy,zonkrypeří marabu různé barvy sám si barvím zatím kupuji jen nitě ale i tomu bude konec už je vše vjednání pak budu nitě prodávat.Mám kontakt v mé kartě pokud budeš mít zájem není problém na dohodě a určitě tě dokážu uspokojit a naučit vázat syna sem to naučil a dnes váže jako profík také nato líp vidí ale mám ve vazárně DVD a spoustu CD,DVD o vázání včetně knížek vše je jenom na tvém rozhodnutí mou zajistit profíka velice známé jméno to zde nebudu psát spojse v případě zájmu sem připojen pořád jak na pc tak noťasu u vody tel pořád v kontaktu.S pozdravem Láďa
- Čtvrtek 5. července 2012 ve 21:45® Pampalini
-
Ahoj chlapi. Nevíte někdo, kde v Praze jsou ukázky vázání streamrů nebo mušek? Nebo jest-li není někdo z Jižního města, nebo z Prahy 4 a mohl mi to umázat, případně dodat nějaké rady. Díky
- Středa 27. června 2012 v 17:40® Lovec duchů
-
já tam chytil Plotičku
- Středa 27. června 2012 v 10:38® stopař
-
Piranha> Jo chytneš tam leda tak prokopnutou mičudu a nebo houno.
- Středa 27. června 2012 v 8:37® Mates(původní)
-
Piranha> Na Smědý se už ryby dávno nechytají, hraje se zde fotbal.
- Středa 27. června 2012 v 7:43® Piranha
-
stopař> Tak co Smížo dá se něco ještě pochytat na Smědé, jak vůbec vypadá.
- Úterý 26. června 2012 ve 22:55® Lovec duchů
-
stopař> ale no tak tatí…
- Úterý 26. června 2012 ve 22:41® stopař
-
Lovec duchů> Hele mladej,nemáš už náhodou jít spát ? Ráno jdeš do Kolbenky bouchat kačky.
- Úterý 26. června 2012 ve 22:31® Lovec duchů
-
iceman> no uvidíme jestli budu lepší
- Úterý 26. června 2012 ve 22:25® stopař
-
iceman> Hele ty Mimoňská vydro co to zase meleš ? Nemáš hlad ?
- Úterý 26. června 2012 v 19:28® iceman
-
Lovec duchů> stopaře přechytat není zas takový problém, to není etalon úspěšnbosti
- Úterý 26. června 2012 v 18:36® Lovec duchů
-
osprey> děkuju já byl letos po prvé v životě a s touhle rybkou jsem přechytal Stopaře
- Pondělí 25. června 2012 ve 22:35® osprey
-
Lovec duchů> Gratulace. Já ani nevím, jestli už jsem na mouchu letos něco chytil.
- Pondělí 25. června 2012 ve 21:00® Lovec duchů
-
sfox> no vypadá to že mě to chytlo už se těším na další vycházku k vodě…
- Pondělí 25. června 2012 ve 20:45® sfox
-
Lovec duchů>Gratuluji k první rybě na mouchu,doufám že to chytlo i tebe.Śalom
- Pondělí 25. června 2012 ve 20:12® Lovec duchů
-
Moje první rybka na mouchu (nymfu s měděnou hlavičkou) co umotal můj táta „Stopař“. Jo jinak je to Plotice, focené na Smědé, v sobotu po druhé hodině odpoledne.
- Pondělí 18. června 2012 v 18:35® juráš
-
Chose> ryba to je nádherná,blahopřeji
- Neděle 17. června 2012 ve 21:07® Chose
-
Z muškařské školy na Labské. Ta fotka je nepovedená, ale ta ryba je krásná… těšte se na videa
Tento příspěvek byl editován 17.6.2012 21:08:21 uživatelem Chose. - Sobota 16. června 2012 v 17:38® Segoves
-
děkuju všem kdo mě nemají za debila za odpovědi:) bohužel nemohl sem odpovědět dřív až se za pár dnů pročistí řeka tak to všechno vyzkouším
- Sobota 16. června 2012 v 15:54® HugoLampa
-
Podle mě není nic špatnýho se zeptat na interneový diskuzi.. V knížkách není všechno a navíc je to většinou dost obecný a když ne, tak je tam víc variant.. Samozřejmě se dá používat stejnej návazec na sucho i na mokro, ale není to ideální.. Na sucho jsou většinou lepší nějaké delší návazce, které se dají upravit podle šňůry a prutu, aby co nejlíp vyhovovaly k prezentaci mušek a podmínkám na různých řekách.. Na mokro jsou zase lepší kratší, kvůli lepšímu a rychlejšímu kontaktu bezprostředně po náhozu, ale zase dost dlouhý na to, aby šňůra neplašila ryby.. Taky záleží na tom, jaké má šňůra vlastnosti a jak se celá sestava ve vodě chová.. Mikrokroužky nemám rád, ideální jsou spojovací uzlíky a když je potřeba délku návazce měnit, tak si radši udělám na konci malou smyčku, na kterou se „chytací“ vlasec napojí klasicky pružným uzlem.. Podle mě to vypadá přirozeněji.. Knížky jsem nikdy moc nečetl protože si myslím, že je lepší všechno odkoukat a poptat se, když je příležitost.. Teprve potom to vyzkoušet a přizpůsobit to sobě..
- Pátek 15. června 2012 ve 22:39® ladamaj
-
Cudla>no nazdar dědo konečně to zde podal odborník,no mám návazce od něho můj supr kamarád i ruce si popálím.
- Pátek 15. června 2012 ve 21:43® LaMa
-
Segoves> když dochatam silon vždy sundavam… vyhnu se tak zamotani silonu do lajny, popr. proriznuti lajny
Tento příspěvek byl editován 15.6.2012 21:46:52 uživatelem LaMa.ty 2 metry silonu me uz nezabijou…navic stejne skoro vzdy zacinam mokrou nebo nymfou a koncim suchou…jinak navazec od Hendsu nechavam na lajne…
- Pátek 15. června 2012 ve 21:41® Cudla
-
Segoves> Návazce si motam sám,nechávam ho tam dokavať se nekroutí.Když chytam na řece a je tam hloubka tak do metru nechávam plovoučku i návazec jen koncák občas prodlužuji mikrokroužkem nic nezkazíš spíš ušetříš návazce.Ládík to ví taky to tak dělá ..
Tento příspěvek byl editován 15.6.2012 21:42:18 uživatelem Cudla. - Pátek 15. června 2012 ve 20:33® ladamaj
-
Segoves>klidně ho ta nech nic neskazíš také ho nesundavám.