Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 11. května 2012 v 15:59® Kazan
-
mvincik> tak já měl na mysli All armora nebo jaký byl původní první nick tohoto pána, od té doby tu snad použil už milion jiných
jinak chystáš se někam o víkendu? - Pátek 11. května 2012 v 15:54® mvincik
-
Kazan> Těžko říct, zda je to pořád ten samý. V minulých dnech jsem u sousedů s úsměvem sledoval, jak tam opět řádil kolega kolegovič XAXAP.
A nemám iluze, že by se nám tu časem zase neobjevil(pod tímto nickem).
- Pátek 11. května 2012 v 15:50® Kazan
-
mvincik> tak on se nám tu zjevuje po každé pod jiným nickem
- Pátek 11. května 2012 v 15:50® mvincik
-
Axamith, bubu> Chlapi, co je to s váma? Pořád v té vodě něco plave a muškařina přeci není o tom žehlit ryby. Je to životní styl, jak mnozí tvrdí.
A navíc, vy, co umíte vázat a házet, dokážete zachytat pořád dobře. Tací, jako já, to mají o dost těžší a při tom stejně chodí…
- Pátek 11. května 2012 v 15:47® mvincik
-
Kazan> Prostě zase jeden, co se objevil, porejpal, že se tu nic neděje, napsal že vše už zná a umí, nikomu neporadil a zase odešel.
To jsou lidé, na které není třeba moc reagovat a oni odejdou do zapomnění…
- Pátek 11. května 2012 v 15:33® Kazan
-
Koukám že tu bude ještě veselo
ještě že se tu občas zjeví All jánevímcovšecko
- Pátek 11. května 2012 ve 14:00® Mates(původní)
-
Bushmanx> Nechápu na co reaguješ, ale faktická poznámka: V Pelhřimově krematorium není, nejbližší je myslím v Jihlavě.
Jinak mi je u prdele co ti stačilo za tvých mladých let.
- Pátek 11. května 2012 ve 13:36@ Bushmanx
-
Mates(původní)> Hele, velevole, za mejch mladejch let byly ryby míň slizký, stačil Red Tag a Yelow Tag a štípy míň mouchaly.
- Pátek 11. května 2012 ve 13:34@ Bushmanx
-
Mates(původní)> Šmarjájósef, děláš s tím něco? Pokud ne, přejde to do chronického stadia a skončíš na kremaci v Pelhřimově. Jako hlavní postava.
- Pátek 11. května 2012 ve 13:32@ Bushmanx
-
mvincik> Nemám otázky. Už všecko vím.
- Pátek 11. května 2012 ve 13:24® Mates(původní)
-
Axamith> Jo tak tebe to prostě přestalo bavit, chápu. Ale tak to je normální, jen tedy pak nechápu to fňukání o starých časech.
- Pátek 11. května 2012 v 11:16® Axamith
-
Já netvrdím, že ryby vyloženě nejsou. jsou, sice povětšinou malé, ale jsou. Nejde mi o to odnést rybu, když chci grilovat, jdu na sádky. Je to více faktorů, trochu znechucení, málo času, další náročný koníček …
- Pátek 11. května 2012 v 8:51® Libor
-
Piranha> já si nemyslím že sem musí dávat mušky jen Ti nej vazači.
- Pátek 11. května 2012 v 7:45® Mates(původní)
-
Axamith> No tak si zase k tomu sedni něco si uvaž, zvedni zadek a prostě za těma rybama vyraž. Kdo chce tak ryby chytá. Argumenty typu že ryby nejsou neberu.
- Pátek 11. května 2012 v 7:44® Mates(původní)
-
Bushmanx> Potřebuješ aby Ti tu někdo dělal kašpárky a fotil mouchy? Tyhle monitory mám hrozně rád, nic z nich nevypadne a když se nic neděje ještě jsou nasraný. Každej chce chleba namazanej z obou stran a sám pro to nic neudělá.
- Pátek 11. května 2012 v 7:43® Piranha
-
Axamith> Já bydlím v kraji kde se moc pstruhových vod nevyskytuje, ale zase si nějak nemůžu stěžovat.Kdy vidím ty haldy řek v soupisu revíru třeba pro východočeský kraj tak sklápím oči a žasnu.Neříkejte mi, že se tam někde, nebo na severní Moravě nedá zachytat.Já musím zaklepat, ale i když je to bída, dokážu si vycházku k vodě dost užít a jsem za to rád.
- Pátek 11. května 2012 v 6:32® Axamith
-
To jsme to dopadli, Evžene. Co se tak zásadního změnilo? Před pár lety jsem bez vůně řeky a šustění šňůry nemohl existovat, teď mě to už nějak netáhne. Že by to bylo zdevastovanými řekami od bagrů a vyzobanými kormorány? Pořád mám nachystané mušáky, vázání pěkně vytříděné, říkám si, že se to zase vrátí, ale ono jaksi nee. Ani ta debata tady na chytej není co bývala, kdeže ty doby, kdy jsme si měli s Toulíkem, Dědkem… co říct, ne se hádat o nesmyslech.
- Čtvrtek 10. května 2012 v 19:30® bubu
-
Piranha> já si vlastně ani sám nedokážu odpovědět proč.
- Čtvrtek 10. května 2012 v 19:20® Piranha
-
bubu> jak to.Já bych chytal pořád.
- Čtvrtek 10. května 2012 v 19:11® bubu
-
Piranha> hm,já byl letos jednou na dvě hodinky. Nějak mě to tam netáhne.
- Čtvrtek 10. května 2012 v 19:06® bubu
-
sfox> někdy shellback
- Čtvrtek 10. května 2012 v 19:05® bubu
-
sfox> body stretch
- Čtvrtek 10. května 2012 v 19:04® Piranha
-
bubu> máš recht Evžene.Nikdy jsem stejně z ničeho jiného nevázal než z originálu.Na blešivce už moc nechytám, nejlíp to jde na nymfu.
- Čtvrtek 10. května 2012 v 19:02® bubu
-
sfox> dnes už není třeba improvizovat. Krámy plný a zrovna tyto hřbítky stojí pár kaček.
- Čtvrtek 10. května 2012 v 17:21® Piranha
-
sfox> kůže z uzené makrely se běžně používá.
- Čtvrtek 10. května 2012 v 17:19® Piranha
-
Libor> nemyslím si že jsem natolik dobrej vazač, abych mohl své mušky veřejně presentovat i když už jsem to párkrát udělal.
- Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:38® sfox
-
Libor> Ještě jednou dík, jdu vázat tak se pozdeji ozvu jstli jsem to nesk…!
- Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:28® Libor
-
sfox> mvincik > jj je několik druhů, matné, lesklé, barevné, dokonce různě silné. Nejlépe nařezat ostrým nožem podle pravítka.
- Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:21® mvincik
-
Libor> To slyším poprvé, díky.
- Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:15® sfox
-
Libor> Díky za dobrý nápad, už jsem zkoušel všechno možné ale tohle mne nenapadlo.