Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 18. dubna 2012 ve 21:05® brčal
brčal

jehla> Chose – jak to dopadlo s řekou ? Bude se tam chytat ?

Středa 18. dubna 2012 v 18:48® Chose
Chose

jehla> Parádní potočák. Jen kdyby jich bylo… Článek už je hotovej a vystavenej :-)

Středa 18. dubna 2012 v 18:14® jehla

Chose> nějaký video už jsem viděl…s rohlíkama na hrázi…to je vono?! :-))

Já v pohodě, krásný ryby a bylo jich dost, nějakej stručnej referát s obrázkama pověsím na hamstry…snad večer…zejtra bych někam vyjel, ale má bejt hnusně, tak ještě uvidím…

foto/diskuze/muskareni/2012/th-img48516.jpg
Středa 18. dubna 2012 v 16:52® Chose
Chose

Ale jo. Dohromady jsem byl u vody max.3 hodiny, z toho jsem ještě dobu blbnul s kamerou a vytáhnul jsem 5 ryb, další se mi sklepali a měl jsem pár nezužitkovaných záběrů, takže se pořád něco dělo… Jen ta zima byla fakt příšerná. Co ty? Jinak cca za hoďku už bude na webu článek ze zahájení i s videama, právě to píšu :-)

Středa 18. dubna 2012 v 16:35® jehla

Chose> a jak teda, mělo cenu vůbec chytat?

Středa 18. dubna 2012 ve 14:10® brčal
brčal

Chose> těším se tam. Zase změna :-)

Středa 18. dubna 2012 ve 14:03® Chose
Chose

brčal> Ono se to dalo, jen ledové krupky bodaly do obličeje a mrzly mi ruce, jinak jsem měl 5 vrstev a bylo to ok. Ale počasí to teda bylo dost extrémní a když se stočil vítr, tak si nevyhodil ani metr šňůry… :-) a bellyboat jsem nakonec taky vzdal.

Středa 18. dubna 2012 ve 13:19® brčal
brčal

Chose> doufám že tam v září taková kosa nebude :-)) )

Středa 18. dubna 2012 ve 13:13® brčal
brčal

LaMa> no a v tom to je ten PP neměl 20 cm, ale 30–50 cm. Co se sem vozí nejsou rybky malé a sadí se do normálních pstruhových vod. Místenková řeka má 5 km. Ročních místenek se prodá cca 30 ks + denní těch taky není málo. Vše z těchto peněz jde nazpátek do vody. To je první věc. Druhá ryba nestojí na místě celý rok. Spoustu jich vyjede nahoru nebo dolů a tam se hned konají jatka. Ještě k tomu sežrání a chování se dle ŘŘ – je jich spoustu co nemají hranice- benzín drahý, povolenka, místenka a sedí každý den v hospodě a jezdí 3× přes zimu do Alp lyžovat, v ČR přes zimu každý výkend a cena mu nevadí za to dát, ale když jde koupit povolenku na ryby a pak stojí u vody tak nadává že je to drahé a hned zmasí prvního co chytne. Pak je druhá sorta ber vše a když můžeš i něco na víc a můžeš pokračovat. Poslední roky je mi to už jedno, radši jdu na ryby než řešit p..... a b...... Poradím trochu zajdi si na schůzi Místní organizace a tam to navrhni, co chceš za změny. Na Ondřejnici je chráněn PP a je spoustu lidí co ho tam bere a ještě se někteří i chlubí. atd........

Tento příspěvek byl editován 18.4.2012 13:18:19 uživatelem brčal.
Středa 18. dubna 2012 ve 12:57® Jenda17

čaudy lidi, koukal někdo z vás na definici muškaření a přívlače pro jižní čechy na letošní rok?? zajímavě upraveno, muška je vše co nemá rotující plíšek či vrtulku a má jeden jednoduchý či dvojitý či trojitý háček :-) zajímavé, dem muškařit třeba na twistry ne :-D

Středa 18. dubna 2012 ve 12:37® LaMa
LaMa

Brčal: psal jsem v uvozovkach „odpad“ tim sem myslel ze misto toho aby hodili rybu 40cm do reky tak ji hodi do mistenkove reky… alespon tohle jsem slysel, ze si tam hazou ryby velke a nejednou jsem byl na mistenkove ostravici a vim ze tam ryby velke jsou… je problem tam chytit duhaka pod 35cm zatim co na normalni rece je problem chytit duhaka nad 35cm… o potocacich ani nemluve… Kdyz uz zminujes ze ceny benzinu jsou vysoke, povolenka neco stoji tak znam hodne lidi co se tim obhajujou, ze si vezmou rybu, maji na to pravo ale zmasit vsechno co plave a dycha mi pride ze jsou to spis jatka … tim narazim na oněch 1000ks PP co zmizelo za 14 dni… njn ale dle RŘ na to mají pravo tak proč né že?

Středa 18. dubna 2012 ve 12:14® Chose
Chose

osprey> však vím… :-)

Středa 18. dubna 2012 ve 12:06® osprey
osprey

Chose> Mě je to jasný, ale rýpnout jsem si musel.:-))

U nás se takhle krmí v Písku z mostu tloušti. Hanba by mě fackovala, kdybych tam nahodil.

Středa 18. dubna 2012 v 11:52® Chose
Chose

To je samozřejmě fór, šlo o to, jestli se v tom počasí nějaká ryba za tím rohlíkem zvedne. Prut je tam jen proto, že jsem pak šel chytat. :-)

Středa 18. dubna 2012 v 11:27® osprey
osprey

Chose> A můžu tam přijet s rohlíkem a bublinou? :-))

Tento příspěvek byl editován 18.4.2012 11:28:16 uživatelem osprey.
Středa 18. dubna 2012 v 11:19® Chose
Chose

Kdyby to někoho zajímalo – Labská přehrada, 16.04.2012, kolem 11 hod. :-)

Středa 18. dubna 2012 v 10:32® brčal
brčal

LaMa> kdy jsi byl naposledy na schůzi svojí organizace ? Osobně tam chodím.

Středa 18. dubna 2012 v 8:44® brčal
brčal

LaMa> zajdi se zaptat na ČRS mě je to úplně jedno z čeho to zarybní. Jsem rád že to tady jem a klidně dám více peněz. Zpočítal jsem si že když pojedu 10 x na ryby při cenně benzínu která je to mám pomalu 2× nazpátek. Nebudu měsíc kouřit a je to to samé, nepůjdu napivo a zase.. Všimni si že tydle revíry jsou po celé republice.

K tomu vysazování nevím kde bereš odpad že se vysazuje, jen odhad minulý rok se dalo do O4 PP kolem 1000 ks bylo to tam 14 dnů. Todle vysvětli zkus to? Pánev je čarodějka mocná :-)

Úterý 17. dubna 2012 ve 22:57® LaMa
LaMa

Brčal: „klidně napíšu i kde třo je. Tento revír je ve ztrátě a musí se zvednou tržba. Jinak padne a nebude nic.“

Na tomto reviru jde videt ze zarybnit reka jde i vetsimi rybami jen by me teda zajimalo kdo a nebo z ceho se to dotuje kdyz je ve ztrate? Ze by se to dotovalo se zarybnenim normalnich pstruhovek a misto toho aby do reviru hodili vetsi ryby tak tam nahazou jen ten maly „odpad“ aby se tak nejak splnil plan a do O. se nasadi velke ryby…??? Vim ze do par reviru se loni hodili „velci“ potocaci z SVK… tak si kladu otazku kdyz se chce tak to jde tak proc se muze zavest horni mira kapra, zvysit lovne miry uhoru, stik (na urcitych revirech) a nikdo nerenca, ale zvysit miru u PO a LI nejde…? nebo se spis nechce??? Nastesti uz par zmen k dobremu proběhlo…

Úterý 17. dubna 2012 ve 20:08® brčal
brčal

ZN> zaplaceno to jest. Mají na odeslání 14 dnů pak ke mě.

Úterý 17. dubna 2012 v 19:56® ZN
ZN

brčal> jak to vypadá s tou umělinou?

Úterý 17. dubna 2012 v 19:52® brčal
brčal

potočáková> klidně napíšu i kde třo je. Tento revír je ve ztrátě a musí se zvednou tržba. Jinak padne a nebude nic.

Úterý 17. dubna 2012 v 17:21® Bosanac

potočáková> Ty si nestrkas ?

Úterý 17. dubna 2012 v 16:27@ potočáková

brčal> Ešče to strč do Rudýho práva a bude to komplet.

Pondělí 16. dubna 2012 ve 20:57® mvincik
mvincik

brčal> jojo, dikes, to bude ono, myslel jsem si to.

Pondělí 16. dubna 2012 ve 20:54® brčal
brčal

mvincik> no Spectra flas je od Hendse stuha 4 mm na blešivce. Jinak se to stříhá pokud to je v kuse 7×10 cm.

Pondělí 16. dubna 2012 ve 20:36® mvincik
mvincik

brčal> Aha, na to musím mrknout. Ještě se tě zeptám, když si koupím Spectraflash ve formě toho lesklého papírku, cca 7*10cm, jak se to používá? To se rozstříhává na proužky dle potřeby??

Pondělí 16. dubna 2012 ve 20:09® brčal
brčal

mvincik> myslíš na štiku ? Dělám to z vlasů krystal a dalších. Twist flash,Fine flash,

Pondělí 16. dubna 2012 v 19:49® mvincik
mvincik

brčal> Myslel jsem zelenou o obr nížejc. :-D

Pondělí 16. dubna 2012 v 19:46® brčal
brčal

mvincik> kterou myslíš a Heky je kecal :-)

foto/diskuze/muskareni/2012/th-img48480.jpg