Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 2. dubna 2012 ve 22:26® osprey
-
morcák> Jak píše jehla. Na šňůru ten mikrokroužek fakt není.
Strejdu ti závidím, ale na druhou stranu jsem si musel objevit skoro celou muškařinu sám a když nic jiného, bylo to veselé.
- Pondělí 2. dubna 2012 ve 20:59® jehla
-
morcák> mezi šňůru a vlasec ne, šňůru bys skrz ani neprotáhnul, na spojení návazce s tippetem nebo pro spojování návazce, kdy ti rovnou vzniknou místa, kam můžeš dát přívěs…a ty fakt malý, ty nemají chybu…!
- Pondělí 2. dubna 2012 v 19:07® morcák
-
osprey> Jen se chci zeptat ted jsem četl a dostal jsem se k mikrokroužku jestli by se taky dala použít jako spojka mezi šnůrou a vlascem ? Ale četl jsem že je to spíše vhodné na stojatou vodu..
- Pondělí 2. dubna 2012 v 19:04® morcák
-
Segoves> No myslím kdybych neměl strejdu tak bych chodil na pstruhy jen s přívlačí ale jednou jsem šel se strejdou a ukazoval mi muškaření a hrozně se mi to zalíbilo tak chci také začít a říkal mi že mě to naučí takže v tomhle mám štěstí
!!
- Pondělí 2. dubna 2012 v 18:55® Segoves
-
morcák> to máš velký štěstí já sem měl taky všechno načtený ale u vody mi to neměl už kdo ukázat a právě co se týče hodů a návazců tam sem pořád mimo švagr sice muškaří ale chytá jenom na francouskou nymfu a tam se toho o nahazování moc nedozvíš:)
- Pondělí 2. dubna 2012 v 17:56® morcák
-
osprey> Díky moc
.. mám toho hodně načteno o teorii jak se má chytat a strejda mě to chce naučit .. už se strašně těším
!
- Neděle 1. dubna 2012 ve 23:24® osprey
-
morcák> Moucha k vlasci – většina uzlů do očka. Návazec ke šňůře – buď rychlospojka (kupuje se) anebo třeba Albrightův uzel (použij zdejší encyklopedii uzlů).
Doporučuju ale sehnat si někoho, kdo ti ukáže co a jak u vody. Já jsem se učil všechno sám a je to porod. Dodneška dělám spoustu věcí blbě. Ale už jsem se s tím naučil i chytat ryby a asi to ze mě do smrti nikdo nevymlátí.
- Neděle 1. dubna 2012 ve 20:20® Piranha
-
morcák> tak si najdi další články.Protože psát to po miliontý to prostě nejde.Máš net umíš na něm a najdeš to lehce.Jen si dej tu práci a najdi si to.
- Neděle 1. dubna 2012 ve 20:12® morcák
-
Piranha>Jsem asi totální tupe. Vše jsem si důkladně přečetl ale stále mi neleze do hlavy jak spojit mušku s vlascem jestli tam je návazec tak jak ten návazec připojit ke šnůře. :/
- Neděle 1. dubna 2012 ve 20:01® morcák
-
Piranha> Děkuju
- Neděle 1. dubna 2012 v 19:52® Piranha
-
morcák> vše najdeš zde.
- Neděle 1. dubna 2012 v 19:37® morcák
-
Dobrý večer Všem, potřebuju se zeptat, jelikož chci začít muškařit potřeboval bych vědět jednu věc.Na jaký účel je potápivá a plovoucí šnůra → jaký je mezi tím rozdíl jestli se používá jiné nástrahy nebo jestli je to určeno na třeba místu kde chytáme . Díky
- Neděle 1. dubna 2012 v 18:30® JHolc
-
Salomon> Diky moc za info, zatim to vypada, ze cil bude Tara river, nahradni misto Lim river. Ale zatim jen sonduji. Kazdopadne v lete si asi udelam radost. Mohl bych te nekdy kontaktovat treba na Skype nebo mobil a trochu se vyptavat? Diky.
- Neděle 1. dubna 2012 v 18:21® hraji
-
iceman> ono je to stejně jedno.
- Neděle 1. dubna 2012 v 18:11® iceman
-
hraji> tak to máš pravdu, to jsem nějak přehlédl.
- Sobota 31. března 2012 v 9:24® Segoves
-
Piranha> jj psal sem jim maila jestli jestli mi zašlou ty míry díky
- Sobota 31. března 2012 v 8:18® Piranha
-
Segoves> jsou to tyto-Rapala X-Edition Montauk Waders
Na http://bohemiafishing.cz/…auk-waders-l
máš víc info.
- Pátek 30. března 2012 ve 22:02@ Salomon
-
JHolc> Já tam byl před cca 15 lety. Jel jsem autem via BPest-Subotica-Novi sad-Šabac-Užice-Priboj-Žabljak-Nikšič-Podgorica-Ulcin-po poloostrov Ada (Ada-Bojana na hranici s Albánií)a Boku Kotorskou a zpět. http://mapy.idnes.cz/#… Cestou jsem navštívil i NP Durmitor a slavnou Taru. I když jsem neměl muškařskou výbavu, sondoval jsem možnost zakoupení povolení na lov ryb. Vysmáli se mi, že je to NP a ryby tam loví jen „vyvolení“.Časy se změnily a už je NP asi v jiném režimu. Kdo nezná Durmitor dobře a není i horolezec a nemá místního průvodce, ať o lovu na Taře ani neuvažuje. Zajímavých vod je tam víc. Třeba Skadarské jezero. Ryby jsem nakonec lovil jen na Adě. Dovolená to byla zajímavá. Kdo nezná poměry, bude mít na jihu, či východě ČH trochu potíže. Je to moslimské.
- Pátek 30. března 2012 v 7:43® JHolc
-
http://www.montenegro-fishing-paradise.com
Nebyl tam nekdo?
- Čtvrtek 29. března 2012 v 19:08® Segoves
-
Piranha> prosimtě můžu se ještě zeptat jaký broďáky sis kupoval? ty Rapala X-Edition Montauk Waders nebo Rapala Chest Wader Brown? tam kde si je kupoval byly ve slevě za 1500 já si je objednal ale už je nemají na skladě tak jestli nemáš náhodou ty druhý a mohl bych tě poprosit o nějakou fotku já hledal na netu ale jinou než tu katalogovou sem nenašel
- Čtvrtek 29. března 2012 ve 13:37® hraji
-
iceman> Agama šije na objednávku, ale ne dejcháče, na které se LaMa ptal.
- Čtvrtek 29. března 2012 v 9:15® iceman
-
LaMa> myslím že Agama šije i na objednávku http://www.agama-diving.cz/
- Středa 28. března 2012 ve 14:06® mvincik
-
jehla> Díky. Uvidíme. Po neděli bych rád udělal výpravu na krám, přeci jen si chci i to proutí osahat…
- Středa 28. března 2012 ve 14:04® hraji
-
LaMa> o žádné jsem nikdy neslyšel. A ani nevím, že bych na trhu někdy potkal v tomto segmentu zboží český výrobek.
- Úterý 27. března 2012 ve 12:48® LaMa
-
Je u nás firma která se zabývá šití dejcháčů?
- Úterý 27. března 2012 v 10:54® jehla
-
mvincik> ikon jsou velice slušný broďáky, těch se bát nemusíš…ještě levnější a taky ne špatný jsou Keeper od Vision /tamtéž je taky najdeš/, to víš zipovky budou vždycky dražší…
- Pondělí 26. března 2012 ve 22:33® Barr
-
Segoves> boty by měly být tak o dvě čísla větší.Kdysi jsem nemohl pro sebe sehnat(č.48),nosil jsem takové žluté,pracovní.Ještě je mám schované.Pak si to chce koupit návleky proti písku,myslíš-li to s životností broďáků vážně.....některé broďáky nemusí mít manžety přes boty.
Tento příspěvek byl editován 26.3.2012 22:36:00 uživatelem Barr. - Pondělí 26. března 2012 ve 20:54® Segoves
-
Barr> asi si je vyzkouším u toho hanáka snad ten rozdíl mezi značkama nebude takovej…u tý vody si budu dávat pozor ale botky si bohužel hned nekoupim ale snad zezačátku budou stačit nějaký kotníkoví
- Pondělí 26. března 2012 ve 20:48® mvincik
-
Barr> Dnes jsem je objednal, tak uvidím, jaké budou. Jsem na ně velice natěšen, budou to mé první po klasických gumíkách.
- Pondělí 26. března 2012 ve 20:43® Barr
-
Segoves> chce si to sebou vzít i boty,ponožky(já třeba nosím k podzimu dvoje)a z toho odvozovat velikost.Nic by nemělo být natěsno,buď tě budou zábzt nohy nebo si můžeš kalhoty roztrhnout,špatně se ti bude chodit.Ty Vision jsou dobré,mám je čtyři roky.Také to chce dávat pozor na břehu-trní,klacky,nesedat si všude,atd.