Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 26. března 2012 ve 20:29® Segoves
-
Barr> toho nakupování se nebojim ale s tim telefonickym upřesněním je to dobrej nápad to udělám…oblíkání mi nevadí vemu jegrovky a mám vystaráno:) spíš se bojim aby mi do podzimu nezačali propouštět nachodím toho docela dost ale určitě je chci vyzkoušet
- Pondělí 26. března 2012 ve 20:05® Barr
-
Segoves> já jsem si kupoval u Hanáka(ČB)Vision se zipem,ale má tam i levnější,i když jako Rapala ne,ale můžeš je zkusit a budeš vědět na čem jsi.Jinak objednávání na dálku bych se nebál,někde uvádějí další parametry(hlavně mimo ČR) a u nás se můžeš domluvit telefonem a upřesnit míry.Objednával jsem oblečení z Anglie,Polska,klaplo to,v ČR taky,vracel jsem třeba neoprény,bez problémů,nikdo z těch co chtějí prodávat a být seriozní ti nebude dělat problémy s vrácením peněz.Levnější brodící kalhoty bývají tenčí,k podzimu to pak chce se víc oblékat nebo mít neopren.
- Neděle 25. března 2012 v 18:28® Segoves
-
JHolc> Piranha> já sem koukal a v ČB sem je bohužel nikdy neviděl a to vracení zboží to mi je taky silne proti srsti ale je to přesně tak nemůžu pro ně jet sto kiláků takže to budu muset risknout…já už sem zjiš´toval lidi co je maj jakou mají velikost a jakej mají obvod pupku ale moc z toho moudrej nejsem
- Neděle 25. března 2012 v 18:02® Piranha
-
JHolc> Dneska běžně pokud si koupíš oblečení přes e-shop a je ti velké nebo naopak, není problém poslat to zpět a vyměnit.Pokud tu velikost nemají, pošlou ti peníze na účet, nebo si můžeš jako další variantu vzít jiné zboží.Určitě to není ztracený.Koupě oblečení přes e-shop je hold složitější.Ale raději to jednou pošlu, než jet vyzkoušet broďáky 150km daleko a pak třeba je nebrat a tratit třeba i 600+ na PHM.Pokud si kupuješ nějaké lepší, dejchací a je to nad 3.000,–- pak většina seriozní shopů dává poštovné zdarma.
Tento příspěvek byl editován 25.3.2012 18:03:59 uživatelem Piranha. - Neděle 25. března 2012 ve 13:30® JHolc
-
Segoves> Ja bych dejchace za x tisic asi nekupoval bez vyzkouseni. Pro me maji jednu obrovskou vyhodu a to je strih – brodeni a pohyb okolo vody je o hodne snazsi. Kdyz je koupis na netu a budou ti velke, o tuhle vyhodu prijdes…
Kdyz si je nekde vyzkousis, urcite nic nezkazis.
- Neděle 25. března 2012 ve 13:06® Segoves
-
Piranha> jasný já se bál abych v těch xxlkách moc neplaval ale nejsem zrovna drobek takže myslim že budou ok díky:)
- Neděle 25. března 2012 ve 12:13® Piranha
-
Segoves> nevím jak je to psaný nebo jak se to bere, ale mám myslím xxl. Ta noha je neoprenová ale proti velikosti těla je větší, ale vůbec to nevadí ta větší velikost ponožky. Mají je na bohemiafishing nebo fiš tak nějak, nechci tu dělat reklamu když z ní nic nemám
- Neděle 25. března 2012 v 10:34® Segoves
-
Piranha> prosimtě mám ještě dotaz na ty rapalky je ta neoprenová punčocha elastická? našel sem na jedný stránce tuhle tabulku
Velikost L noha 42/43 8–9
XL noha 44/45 10–11
XXL noha 45/46 11–12já doteď myslel že tam jde o obvod v pase a ne o velikost nohy jestli je to takhle tak bych musel jít do xxl
- Neděle 25. března 2012 ve 4:18® Piranha
-
Segoves> je to sice o 5 dražší, ale zase kvalita je jiná.Je to gore-tex a i to šití je jiný.Švy jsou třeba dvojitě šity a lepená, tak že se ti to nerozpáře.Ale dost si nahodí značka, to je fakt.
- Neděle 25. března 2012 v 0:45® Segoves
-
mvincik> švára si koupil za desítku teď ti teda neřeknu od koho ale měl je od hanáka a spocenej byl stejnak a chladno mu bylo taky vidim to jako zbytečnejch 5 tisíc navíc
- Sobota 24. března 2012 ve 23:02® mvincik
-
Díky chlopi. Asi do nich půjdu, přemýšlím již dlouho a sezona se blíží. A nic moc levnějšího na podobné úrovni asi nenajdu. A desítku za ně prostě nedám, nemůžu.
- Sobota 24. března 2012 ve 20:41® hecht
-
mvincik> jsou to normální dobrý dejcháče. Mám je a jsem spooken. Za ty prachy je to paráda. Jsou určitě k dostání lepší, ale za jiné prachy.
- Sobota 24. března 2012 ve 20:39® Piranha
-
Segoves> to nevím, optej se.
- Sobota 24. března 2012 v 18:42® Segoves
-
Piranha> ty rapalky už se asi doprodávají viď? docela bych si je koupil a už nejsou k dostání všechny velikosti
- Sobota 24. března 2012 ve 13:29® Piranha
-
mvincik> bude to asi něco podobného jako ty Rapalky co mám za 2200,–-.Nemůžu si je vynachválit.Lehounký, dejchaj a konečně se cejtim volně.Hlavně jsou skladný jako kapesník.SIMMS to hold není je to tenčí matroš a asi i náchylnější, ale doufám, že mi vydržej aspoň dva roky.
Tento příspěvek byl editován 24.3.2012 13:30:12 uživatelem Piranha. - Sobota 24. března 2012 v 10:43® mvincik
-
Přátelé, má někdo z vás zkušenost s těmito broďáky???
http://muskareni-zeman.eshop-zdarma.cz/index.php?…
Fungují jako dejcháče nebo co je to za matroš?? Mám v tom trochen zmatek…
Díky za reakce!
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 21:33® Segoves
-
PetrZ> já když začal muškařit tak sem zkoušel suchou pořád a nemohl sem pořádně chytit rybu a na mokrou sem se bál chytat že nepoznám záběr málem sem to po tejdnu vzdal naštěstí sem ale vytrval
letos se poperu s tou suchou pstruha na ní ještě nemám jen musim vyzjistit jakej použít návazec a jak mouchu nejlíp sušit
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 21:29® PetrZ
-
Segoves> já se trápím se všema způsobama
suchá moucha, mokrá moucha, přívlač, plavaná… ale i tak mě to lezení okolo vody baví. zachytal jsem brzo odpoledne za sluníčka.
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 21:14® Segoves
-
PetrZ> fakt tak to já jim chtěl dát ještě nějakej tejden čas ale ještě je zkusím nejlepší to teď bude asi při poledni viď?…taky sem viděl jak poletujou ale na suchou mi to vůbec nejde tak se s ní budu trápit asi až v plnej sezoně
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 21:09® PetrZ
-
Segoves> zatím jsem měl úspěch na nymfy a překvapilo mě, kolik ryb jsem ukecal. potočáci, tloušti a kluci co odjížděli tak prý lapili i nějakýho duháka z loňska. a jinak jsem včera navečer koukal, že se objevili nějaký jepičky nebo co to bylo tak možná už bych zkusil suchou. uvidíme.
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 21:00® Segoves
-
PetrZ> už vám jdou pstruzy jo? tak to ste dobrý já je zkoušel na mouchu škádlit před tejdnem a neměl sem ani záběr asi se jim moje mouchy nelíbili
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 20:58® PetrZ
-
JHolc> Alespoň se ty malý trochu poučí pro příště a pokud jsou muchy na bezprotihrotech tak jim snad až tak moc neubližujeme. Chodíš asi na stejný místa jako já
Byl jsem tam před pár dny a překvapilo mě, kolik celkem pěkných ryb jsem na ty muchy přemluvil.
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 20:48® Segoves
-
JHolc> řekl bych že na 30 pstroužků připadá jeden slušnější což o to oni i se i ty malý perou jak lvi to jim nemůžu upřít ale sou to ještě deti
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 20:08® JHolc
-
Segoves> Musis jim kazdy den nahazet pul litru hnojacku.
Ne, da se tady najit i lepsi ryba, ale bohuzel popichas i spoustu drobote, nez ji najdes…
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 20:05® Segoves
-
JHolc> taky mám takovej revír a každej rok se podivuju nad tim jakto že s těch dvacítek furt ne a ne vyrůst třicátníci:)
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 20:01® JHolc
-
osprey> kdyz ja to hazeni ani trenovat nepotrebuju, na rekach co chytam bych si obcas vystacil i se ctyrmetrovym bicem – vzdyt to tady znas…
A zrovna potocak okolo 15 – 20 cm je bohuzel ryba, kterou tu nejde nechytit, ale myslim, ze jim nijak moc neublizuju…
- Čtvrtek 22. března 2012 v 19:54® JHolc
-
pianista> Samozrejme uvitame zajimave tema k diskuzi o muskareni, nepochybne mas nam neznalym co nabidnout…
- Čtvrtek 22. března 2012 v 19:49® JHolc
-
Ahoj klucii, ovci pro vas nemam, ale opposuma jsem privezl, ted ho uz jen musim nejak namotat na hacky…
- Čtvrtek 22. března 2012 v 10:04@ pianista
-
Todlec to je vo muškaření? Já myslel, že vo pěstování muflonů a červené řepy.
- Středa 21. března 2012 ve 22:43® mvincik
-
hecht> ee, tomu nevěřím