Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 21. března 2012 ve 22:37® hecht
-
mvincik> hesli pak nám přivezl ovci, ha ?
- Středa 21. března 2012 ve 22:21® mvincik
-
hecht> Ouplně přesně, on se sám nabonzoval mě. A řekni, nechat si to jen pro sebe je blbost!
- Středa 21. března 2012 ve 22:11® hecht
-
mvincik> nechceš bonzovat, ale hlásit se to musí
- Středa 21. března 2012 ve 20:22® mvincik
-
hecht> Už zase písá ze vsi od Bavorova…
- Středa 21. března 2012 v 19:57® hecht
-
JHolc> tož od kud nám to vlastně píšeš, nějak jsem o tobě stratil přehled…
- Středa 21. března 2012 ve 14:11® osprey
-
JHolc> Ona i ta muškařina chce trochu slušnější rybu. Potočák 15 cm je ryba, kterou zoufale chytit nechci, i když se občas chytí sama.
Já si byl dneska po zimě trochu nanečisto zaházet. Trochu jsem s tím laboroval, ale rozhýbal jsem to. 16.4. budu teoreticky připraven. I když asi zase vyhraje vláčka
- Středa 21. března 2012 v 9:54® JHolc
-
Pekne jste se s videama rozjeli
To chytani na mori je uzasny a kohoutovec vypada velmi bojovne a exoticky – jen je to trochu z ruky… Kazdopadne ten pocit, kdy ti z navijaku pres dotazenou brzdu mizi metry snury je k nezaplaceni! O kapry se budu letos taky snazit ale hazet jako ten japonsky borec se asi jen tak nenaucim… A postreh nakonec, Simms je podle meho nejlepsi firma, ktera vyrabi brodaky a ted se mi to znovu potvrzuje – jen si vezmete ten genialni napad – pro rybare delaji prsacky a pro rybarky „podprsacky“…
- Úterý 20. března 2012 ve 22:48® osprey
-
hecht> Takovýho jsi loni mohl na Sandeřím dát. Já měl asi 45 cm, Petr i víc. A nějakou vejtržnici bys tam jistě potkal.
- Úterý 20. března 2012 ve 22:03® hecht
- osprey> Moře je hezký, ale mušit bych tam nemusel. Kapří na muchopeletu
nejsou špatní. Tohle jsem hodím já, takovouhle vodu si dovedu představit,
takovouhle rybu taky, no a ještě tam na tom videu je něco, co bych si taky
rád představil
- Úterý 20. března 2012 ve 20:21® osprey
-
Segoves> Znám, už jsme ho tu také vkládali. Já a ještě někdo.
Je to krásná záležitost. Muškaření je intenzivní rybařina, žádné ponocování u pípáků.
- Úterý 20. března 2012 v 18:23® Segoves
- osprey> pěkný mě se zase líbí tahle muškařina
- Úterý 20. března 2012 v 15:01® osprey
-
Muškaři, jukněte na toto. Takhle by se muškařina líbila mě.
- Neděle 18. března 2012 ve 13:51® LaMa
-
jajco> necham to radeji odbornikum
- Sobota 17. března 2012 v 19:54® jajco
-
LaMa> A kdyby si chtěl třeba lak na pruty,tak tuším,že rybářské potřeby v Bruntále ho mají v eShopu.
- Pátek 16. března 2012 v 17:46® ladamaj
-
osprey> jasně řeknu ať to příště dělá líp a dává si na to bacha
- Pátek 16. března 2012 ve 14:48® osprey
-
ladamaj> Já mobilem nefotím a fotky udělám.
Pokud máš foťák neschopný nafotit požadovaný snímek, tak je to smutné, ale mobil je pouze nedokonalé náhradní řešení, ze kterého nikdy nebudeš mít v oblasti makrofotografie kvalitní výstup.
A dokud budeš mít ne fotce neostrou mouchu a za ní vidět půl stránky knížky a ještě dál roh pokoje, tak se nikam nehneš.
- Pátek 16. března 2012 ve 14:30® Piranha
-
ZN> čistá pravda, líp to napsat už nešlo.
- Pátek 16. března 2012 ve 13:42® ladamaj
-
osprey> Děkuji za rady zatím se jen učím a fotky jsou dělány mobilem protože foťák takovou fotku neudělá jinak mobil je to Xperia od sony ryicsson budu se snažit aby to příště vypadalo líp dík Vašek.
Tento příspěvek byl editován 16.3.2012 13:44:50 uživatelem ladamaj. - Pátek 16. března 2012 ve 12:26® osprey
-
ladamaj> Rada je jednoduchá. Dobře osvítit, dát jednobarevné pozadí dostatečně daleko za mouchu a vyzoomovat objektiv natolik, aby došlo k co největšímu rozostření pozadí a nebylo vidět nic kolem. Podívej se do nějakých katalogů, jak vypadá práce profíků a snaž se tomu přiblížit.
Víc mu stejně neřeknu. Musí se s tím poprat sám.
- Pátek 16. března 2012 ve 12:19® ladamaj
-
osprey>Míro je mě to jasné já vážu přes lupu s lampou a to je kámen úrazu vím že to není to pravé no snad se to naučí říkám mu pořád aby dával pozor na pozadí.Jinak dkuji za radu těch bude potřebovat více až přijde přijde domů tak mu to řeknu aby se stebou spojil ohledně rady.
- Pátek 16. března 2012 ve 12:14® osprey
-
ladamaj> Musím, bohužel podpořit slova ZN.
Podívej se na osvětlení, pozadí, hloubku ostrosti…
Nemůžeš mít za mouchou vidět půl místnosti, mít na pozadí světelný zdroj, půl mouchy nasvícené tak a půl jinak. Přesněji řečeno můžeš, ale výsledek to degraduje na úroveň práce nepoučeného žáka základní školy.
A věř, že ti přeju, abyste dělali krásná videa nebo fotky.
- Pátek 16. března 2012 ve 12:11® ladamaj
-
ZN>jasně nezlobím se nemám proč zkouší to dělat při vázání a já na to nemám moc času.Je teprve v začátcích já umím točit s vhs kterou vlastním,ten program mám již delší dobu doma ale v angličtině už ho mám stažen i v češtině ale ještě je potřeba to doladit.Takže se určitě nezlobím za komentář ba naopak knížek o focení mám spousty i jak snima pracovat no ještě se musí hodně učit to jsem mu také řek i kté hudbě takže v pohodě.
Tento příspěvek byl editován 16.3.2012 12:14:02 uživatelem ladamaj. - Pátek 16. března 2012 v 11:47® ZN
-
ladamaj> při vší úctě, je to mizerné, hodně mizerné. Fakt. A nepomůže mu sebelepší kamera, sebelepší program, digitalizace. Neber to zle, ale pokud něco nebude vědět o světle, kompozici a technice, tak to prostě mizerné bude vždycky. Nevyhazujte v první fázi peníze za kamery a já nevím za co, ale investujte do literatury či nějakého kurzu.
Pokud do sebe nedostane aspoň základy, tak to bude jen další výkřik do tmy, kterých je na webu plná řiť a nikoho to nezajímá. Ještě jednou, nemyslím to zle, jen upřímně.
Tento příspěvek byl editován 16.3.2012 11:47:52 uživatelem ZN. - Pátek 16. března 2012 v 11:37® ladamaj
-
Piranha>To že to dělal poprvé myslím celkem slušné.Jinak počítam že do toho pustí písničky o rybaření i něco jiného také se cystá dělat video.No nejdříve musím rozchodit video gráber už se na tom pracuje mám kameru vhs a přes ten program vše bude digitalizováno takže se máte naco těšit.
- Čtvrtek 15. března 2012 ve 22:32® LaMa
-
diky za info… urcite budu kontaktovat zda jsou schopni mi pomoci
- Čtvrtek 15. března 2012 ve 21:37® Piranha
-
LaMa> Na konkurenčním serveru v oddělení muškařiny oslov hocha jménem řízek.Je to liška podšitá, ale umí stavět klacky a opravovat.
- Čtvrtek 15. března 2012 ve 21:21® osprey
-
olda> Ano, to je ono. Kamarádi jeho služeb využívají celkem často a jsou s ním spokojeni.
- Čtvrtek 15. března 2012 ve 21:19® olda
-
LaMa> http://www.gch-pipal.cz/ možná to je ono co ti radí Míra.
- Čtvrtek 15. března 2012 ve 20:58® osprey
-
LaMa> Zkus si někde vygooglovat jména Alan Gasior a pan Pípal. Známí stavěči, od prvního jmenovaného mám prut, ale kontakt už nemám na žádného.
- Čtvrtek 15. března 2012 v 18:03® LaMa
-
Nevite o nekom kdo stavi pruty? Potreboval bych na svem Redingtonu RS4 nový korek a nechat nově vyvazat ocka a prelakovat… (lak uz mam prodreny od lajny az na nite co drzi ocka a ty nite uz se trhaj
a korek se droli)