Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 27. února 2012 v 7:02® jehla
-
brčal> konzultováno s MZ, dosud nerozhodnuto, ale týdenní povolenka není špatný nápad, na stránkách e-shopu a webovkách Labské se časem dozvíš víc, nebo ti píásnu třeba sem…asi jo, kdyžtak pro tebe uděláme snad i nějakou extra…
) Nic nemůžu sám slibovat, ale vykoumáme to nějak…dám vědět…
- Neděle 26. února 2012 ve 23:53® jehla
-
brčal> nebudou, ale bude zákaznická karta…při nákuppu /bude se sčítat( ve výši 4000,– dostane zákazník POUKÁZKU NA POVOLENKU, lze si ji vybrat na sebe, věnovat či někomu prodat, nákup přes 4000 se přenese do dalšího nákupu, spustíme tak za 14 dnů, ted je třeba rozhejbat e-shop, mám však jen 2 ruce…nákup v krámě i v e-shopu se bude započáítávat v kartě dohromady, budou i další slevové a zvýhodňovací akce…sleduj e-shop a stránky labský, pokud se mi tady podaří zkontaktovat majitele stránek (HaD, ne?), dáme sem i banner, reklamu nebo tak něco, pošta se mi vrací, zkusím zítra…nebo si toho tady někdo všimne a zavolá mi na 732 575 949, tuhle věc s e-shopem mám na triku já…jdu fotit a vkládat Tvrdky, Pípaly, Visiony a další cajky…
a pro vazače: vzorek třeba mušek od bruna na 32 háčku TMC 518 pro uajímavost zde zde… zde…
- Neděle 26. února 2012 ve 23:11® brčal
-
jehla> v klidu
nejsem almor
zeptej se náčelníka jestli budou i týdenní povolenky na Labskou. Jedu tam na 14 dnů a kupovat každý den se mi moc nechce a možná i trochu ušetřím
- Neděle 26. února 2012 ve 22:27® jehla
-
brčal> sorry, tak poprosim timto bystreho admina, at tu reklamu smazne a pripadne mi zavola, psal jsem tady majiteli stranek (HaD, ne?) osobně jsem dosud tu čest neměl..
Tento příspěvek byl editován 26.2.2012 22:28:01 uživatelem jehla.) prosbu o zverejnení e-shopu, ale došlo to až k restartu a už to dnes klapat nebudu, kdyžtak já se vyskatuju na 732 575 949 nebo to napisu zitra z hor Krušných…
nebo je nekde, kam jsem nenakouknul i číslo volací? předem díky…
)
- Neděle 26. února 2012 ve 20:40® brčal
-
Piranha> že bych taky trochu přihodil do reklamy
http://www.ubrcala.com/…F/0/U-Brcala
- Neděle 26. února 2012 ve 20:24® jehla
-
Piranha> zavolej případně od devíti do krámu na číslo 222 718 865, myslím, že si tam ještě v pátek průměry 3–3,5–4–4,5 někdo kupoval, já jedu ráno tou dobou na hory, tož přímo kontakt na krám…kdyžtak, že jsem ti to řekl já, aby ses touto cestou zeptal…ted pohrnu do shopu pruty a lajny, az tam docpu hacky od Tiemca, pak další položky, na krámě budou určitě vědět o kuličkách víc…
_regulus – s tm drátkem ..asi to bude 1mm, ale nejsem si jist, sám Velký Náčelník Klasik mi to takhle napsal a já tupě opsal..(je toho fakt nad hlavu
( ), jinak platí to samý co výše, zkus zavolat do krámu…já se tam dostanu nejspíš až za týdem nejdřív…pokud existuje, koukej ho vykoušt, pokud ne, preventivně se omlouvám…zkusím Miloše zavolat, kdyžtak sem ještě napíšu..
..jo, splněno, nikam nevolej, je to 1,0mm, opravím hned i na shopu, díky za upozornění…budeš první, kdo obdrží Slevovou zákaznickou kartu, za odměnu…o co jde? Musí to Miloš stylizovat a já to nějak přeložím do lidštiny, v zásadě za nákup (sčítat se to bude, jasně) za 4000 dostaneš poukaz na povolenku na Labskou (v ceně 400,–), jenž potom vybereš či někomu věnuješ či prodáš..prosstě pokud nepíšu dost srozumitelně, radši mi zavolej na 732 575 949, jinak si upíšu prsty…zejtra startujeme a už ted mám z toho hlavu plnou, protože pro zvané a návštěvníky hamstrů (to snad znáš, ne?) už lze služeb využívat i dnes..pokud zase nějakou volovinu objevíš, budu vděčen za upozornění a odměna tě opět neminee…Jehla vděčný…
- Neděle 26. února 2012 v 19:28® Piranha
-
jehla> jehličko a máme i velké tungsteny?Tak 4mm+, ten pásek resp všechny vemu určo.
Tento příspěvek byl editován 26.2.2012 19:28:43 uživatelem Piranha. - Neděle 26. února 2012 v 18:24® RuSaKsRo
-
Chose> díky
- Neděle 26. února 2012 v 18:18® mildas
-
osprey> ahoj, budeš sepisovat něco z té kormorání konference, prosím ? Pokud ne, jsi ochoten sem napsat alespoň nějaké info ? Díky.
- Neděle 26. února 2012 v 18:07® regulus
-
jehla> tak ten Pb zátěžovej drátek 0,1 mm bych teda rád viděl http://muskareni-zeman.eshop-zdarma.cz/index.php?…
- Neděle 26. února 2012 v 18:02® jehla
-
Piranha> máme ho v e-shopu taky, zahajujeme sice ofiko až zitra, ale ty mužeš i dnes,,,
)
http://muskareni-zeman.eshop-zdarma.cz/index.php?…
Tento příspěvek byl editován 26.2.2012 18:04:32 uživatelem jehla. - Neděle 26. února 2012 ve 14:25® Chose
-
RuSaKsRo> Přímo na Hrachách, večer to tam skvěle sbírá, hlavně perlíni a oukleje a přes den se streamerem na boleny a štiky
- Neděle 26. února 2012 ve 14:13® Piranha
-
osprey> aspoň jsi na moment okusil jaké je to být krapet mimo mísu
- Neděle 26. února 2012 ve 14:03® osprey
-
Piranha> Ale já jo. Koukni aktuálně do kaprařiny
- Neděle 26. února 2012 ve 14:02® Piranha
-
osprey> jj vím Míro zase až tak dutej nejsem
Tento příspěvek byl editován 26.2.2012 14:02:56 uživatelem Piranha. - Neděle 26. února 2012 ve 13:59® osprey
-
Piranha> Ty dva gramy myslím jako spotřebu za celý rok na veškerou muškařinu. Nymf dělám fakt málo.
- Neděle 26. února 2012 ve 13:50® Piranha
-
osprey> to je dost, já olovo dost nahraziji tungstenovou kuličkou.Jinak tungsten pod 2,5g je už suchá muška
Copy. by MRK
- Neděle 26. února 2012 ve 13:24® osprey
-
Piranha> Mám obrovskou spotřebu olova. U muškařiny asi dva gramy ročně.
Pro mě je muškařina hlavně o suchých muškách.
- Neděle 26. února 2012 ve 13:08® RuSaKsRo
-
a ten novej revír bude pstruhovka nebo mimopstruhovka a v jakých místech bude??
- Neděle 26. února 2012 ve 12:46® Piranha
-
osprey> to máš takovou spotřebu olova
Jinak doufám že ten novej Plzeňskej revír na tečky nebude kapůtos od kormouše, těch tam zase bylo.
- Neděle 26. února 2012 ve 12:41® RuSaKsRo
-
osprey> a je to pstruhová nebo mimopstruhová voda?
- Neděle 26. února 2012 ve 12:40® osprey
-
RuSaKsRo> V Plzni bude ten nový úsek s trofejními rybami. Tak se tam zkus kouknout.
- Neděle 26. února 2012 ve 12:27® RuSaKsRo
-
jedu v létě na hrachy a chtěl bych vědět kde by se v okolí hracholusek dalo zamuškařit díky za odpovědi
- Neděle 26. února 2012 v 11:53® osprey
-
Piranha> V pohodě. U počtu mnou vázaných much bych si mohl dovolit začít výrobou olova žíháním galenitu
- Neděle 26. února 2012 v 11:50® Piranha
-
osprey> už jsem o tom níže psal, že ho válcuju, ale není lepší si vytáhnout pásek a hned pracovat? Jinak už jsem to vyřešil díky odkazu, tudíž pokládám věc za vyřízenou a díky odpovědi.
- Neděle 26. února 2012 v 11:33® osprey
-
Piranha> Co třeba ten kulatý drátek poklepat kladívkem?
- Neděle 26. února 2012 v 10:04® Piranha
-
All Armor> na zatížení stejně jako drátek.Jen je to plochý.
- Neděle 26. února 2012 v 10:00® All Armor
-
Piranha> Nevím, na co je ten samolepící pásek dobrý.Asi tomu nerozumím, jsem jen amatér. Používám na zatížení mušek kuličky (mosaz, wolfram), drátky (měď, olovo, wolfram) a nalisovaná či nalitá tělíska (olovo wolfram).
- Sobota 25. února 2012 v 7:02® Piranha
-
All Armor> myslíš ten rozválcovanej můj, nebo ten origo pásek.Pokud ten rozválcovanej, tak je.Nejde mi o to že je samolepící, ale že je tenkej a plochej.Nenabyde mi háček tolik jako u drátkového a dá se s tím tvarovat líp.A nezajíždí niť do závitu i když to je jen detail, ale pár metrů nitě to ušetří
Tento příspěvek byl editován 25.2.2012 07:03:08 uživatelem Piranha. - Pátek 24. února 2012 ve 23:07® All Armor
-
Piranha> Ale v praxi je ti to k hownu, že?