Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 21. února 2012 v 19:51® 1Mara
-
ladamaj> Promiň
Nechal jsem se unést
- Úterý 21. února 2012 v 19:51® 1Mara
-
ZN> Já nevím , nedokážu si to představit jak vůbec tak malej háček je vlastně jak bych to řekl v dlani
- Úterý 21. února 2012 v 19:48® ZN
-
1Mara> u tak malého náčku není větší šance, že ti ryba spadne, je to prakticky jistora
- Úterý 21. února 2012 v 19:39® 1Mara
-
ladamaj> Nemusíš být hned uraženej že píšu že nechci od tebe odpověd , nikde přeci nepíšu že jsem skušenej a nebo se pletu ? Proč přetáčíš věci které tu ani nezazněli ? Teď se chováš jak malá holka , čekáš na bláboly ? to mě chceš jako vyzvat k hádce nebo kčemu ? nerozumím ti , to že neuneseš jak to píši a nebo jak jsem to podal je sprominutím tvá věc . Nic špatného jsem ti nenapsal , takže ze mě tady nedělej chytráka a nebo debila co ví hovno a povrhuje tvou odpovědí . A už prosímtě nereaguj , já si na hlavu srát nenechám od nikoho i když jsem slabej v češtině , ale na rozdíl od jiných to napíšu na rovinu.
- Úterý 21. února 2012 v 19:31® ladamaj
-
1Mara>koukám že seš skušenej víc než dost to já osobě netvrdím a ani bych netvrdil.Bav se s jehlou a já se jen budu kochat těma blábolama dál nereaguji zustanu raději sám sebou.
Tento příspěvek byl editován 21.2.2012 19:32:27 uživatelem ladamaj. - Úterý 21. února 2012 v 18:29® 1Mara
-
ladamaj> Co ti na to napsat , nevím
Jó , ale něco jó , píšeš o háčkách bez protihrotu a že na ně vytáhneš skoro vše , nebo úplně vše , ale na to já se neptám , ptám se na bezprotihrot jako takovej u malého háčku č. 32 že je jakoby větší šance ktomu že ryba spadne , a byla to otázka pro jehlu , nevím co sem furt taháš kolik jsi toho nachytal , kolik roků jsi trávil u vody , kolik háčků znáš a atd
A už toho necháme , počkám na odpovědi od jehly a jeto . On na ty háčky chytá a od něj jsem chtěl odpověď .
Tento příspěvek byl editován 21.2.2012 18:33:54 uživatelem 1Mara. - Úterý 21. února 2012 v 18:24® ladamaj
-
1Mara>jestli se bavím ovoze nebo o koze tak si přečti co píšeš a jaké existují háčky vím moc dobře nejsem žádnej začátečník a mám za sebou spoustu let rybaření.Jinak na háček bez protihrotu vytáhneš skoro vše pokud to umíš.
- Úterý 21. února 2012 v 17:13® 1Mara
-
jehla> Tak kde jsi ? Flákáš se u sousedů a já tu čekám
- Úterý 21. února 2012 v 17:09® 1Mara
-
ladamaj> Já se bavím o voze a ty o koze . Nejsem tak tupej abych nevěděl nic o háčkách bez protihrotu na pstruhovích vodách
. Bavím se o zdolávání ryby na háček bez protihrotu jakožto na pstruhové vodě na velikost č. 32. Chápeš ?.
To že vážeš na 24 ještě jde , viděl jsi někdy jak vypadá 32 ? já ne a ani si ten miniháček nedokážu představit , proto se jehly ptám co na to chytá a jestli je vůbec možný tohle použít na normální pstruhovce , jestli stím bude chytat čudli do 10cm. tak asi jó , ale jestli mu tohle šlukne velkej lipan či pstruh tak asi bude problém , buď to bude mít hluboko , nebo ta ryba z toho spadne , a nebo jí bude muset zdolávat dlouho a tudíš to pro tu rybu není dobrý né ? . Myslím si že jehla mě odpoví na mé otázky sám , přeci jen vím o něm něco a není zrovna hloupej muškař a něco i umí , proto k jeho osobě mám tyhle otázky . Tím ale nemám na mysli že jsi špatnej rybář a nebo ktobě něco osobního OK ?
- Úterý 21. února 2012 v 15:30® ladamaj
-
1Mara>pokud máš rybu v zápřahu což na proudné vodě určitě tak proč bys jí nezdolal bavím se o pstruhoví vodě.Jinak dnes spousta soukromáků požaduje háčky bez protihrotu i při kaprařině zajěď se podívat do Teplic k červenému kostelu kluci ti rádi ukážou naco se kapři i jeseteři zdokávaj to nen nic nového už to je zde na trhu několik let akorát že někteří prodejci to neberou pokud není poptávka.koukám že tam píšeš o háčku č.22 já vážu na č.24 jinak oháčkách bez protihrotu ti Cudla rád řekne.
Tento příspěvek byl editován 21.2.2012 15:33:02 uživatelem ladamaj. - Úterý 21. února 2012 ve 14:31® 1Mara
-
Nejmenší na kterej vážu je tuším č.22 a to je fakt malej háček , skoro polikáček
- Úterý 21. února 2012 ve 14:25® 1Mara
-
ladamaj> Jako že tahat pstruha a nebo lipana 40+ v proudné vodě na tento styl je v pohodě ? A co kyselina co se jí po dobu zdolávání nahromadí ? , ta té rybě neublíží ? Páááč na takovém malinkém háčku bych chtěl vidět jak jí normálně zdoláváš
Tento příspěvek byl editován 21.2.2012 14:29:22 uživatelem 1Mara. - Úterý 21. února 2012 ve 14:03® ladamaj
-
1Mara>všechno jde a vytáhneš takovou rybu že nebudeš chápat jde jen o zvyk v pohodě.
- Úterý 21. února 2012 ve 13:51® 1Mara
-
jehla> Mě nejde o vázání , to ty určo umíš a není v tom problém , ale o třeba zaseknutí ryby , je to bezprotihrotu a ještě tak hrozně malinký , že je asi i zázrak tu rybu na takový jemný cajk vyndat né ? Někde jsem četl, že ryba by se mněla zdolávat tak nějak akorád a né hodinu , jen pro to že má někdo háček a vlasec jako na slunky
- Úterý 21. února 2012 v 8:25® jehla
-
1Mara> zatím jsem chytal jen na 26 a to hlavně lipany a občas pro někoho nástražky, ted už jsem objevil i Tiemca vel. 30 a 32, o víkendu je vyzkouším…ano, to už je trochu hec, jestli to ještě uvážu…zkusím to…velkej lipan a malá moucha (mluvím o suchý), to bylo vždycky takový tradiční téma mnoha pohádek…ale když plave takový to smetíčko, je to někdy jediná možnost…nebo ho bacit po palici navijákem…
))
To víš, chce to i odpovídalící návazec, ale experimentuju s matrošem o průměru 0,04 s nosností výrazně lepší než klasická 0,10 Stroft…praxe ukáže, je to slibný..
Tento příspěvek byl editován 21.2.2012 08:28:08 uživatelem jehla. - Úterý 21. února 2012 v 7:38® illnath123
-
to ® osprey atd mam dvoudilny ,aftma 6 , 3 metry Redington
odkaz na net uz nemam bohuzel
- Úterý 21. února 2012 v 0:43® 1Mara
-
jehla> Mám jen jednu otázku , jaké ryby na tu č.28 chytáš ?
- Pondělí 20. února 2012 ve 20:30® sunet
-
jehla> No, tak na tohle je potřeba opravdu speciální místnost, či spíše box s řízenou atmosferou, dokonale neprodyšný a s detektorem kovových nanočástic.
.
Mám trochu obavu, že tahle muška bude dokonale neviditelná nejen pro rybáře
.
- Pondělí 20. února 2012 v 18:47® jehla
-
sunet> pokud budeš vázat na tohle, ani to jinak nejde, ten „velkej hák“ dole je stará #24 od Jindry Knápka před X lety…ty další jsou nový Tiemca TMCE100 D/E v #26 a #28 ráži…
Tento příspěvek byl editován 20.2.2012 18:47:29 uživatelem jehla.)
- Pondělí 20. února 2012 v 16:41® sunet
-
jehla> Mouchy mám ochočené, jsou rády na jednom místě
. Jinak při vázání mám vždy klid, nikdo kolem mne nelítá, neotevírá dveře, okna, poklopy. Prostě musí být pohoda, abych se do toho pustil.
- Pondělí 20. února 2012 v 16:41® osprey
-
illnath123> Existuje pravděpodobnost, že tvůj prut někdo zná, ale to bys sem musel dohodit název.
- Pondělí 20. února 2012 v 16:38® sunet
-
illnath123> Záleží na tom, kde budeš chytat. U nás stačí bohatě šňůra 5, delší hody asi moc neužiješ. A též záleží, co máš za prut. Jestli nějaký noname, tak ten nemusí tu 6tku vůbec utáhnout. Proto bych se klonil raději k 5
Tento příspěvek byl editován 20.2.2012 16:41:37 uživatelem sunet..
- Neděle 19. února 2012 ve 13:11® hraji
-
illnath123> pokud nemáš možnost si od kamarádů vypůjčit různé šňůry na vyzkoušení, pak kup šestku. Je dost pravděpodobné, že bude tomu prutu vyhovovat
- Neděle 19. února 2012 v 11:09® illnath123
-
ahoj poprosim o radu mam 3 metrovy dvoj dilny prut z aftma 6 a chci si koupit plovouci snuru je lepsi koupit cistou 5 nebo 5–6 nebo cistou 6 ? nebo je to jedno
- Sobota 18. února 2012 ve 12:55® ladamaj
-
Cudla>já ti dám špenát koukej stím něco dělat mám slíbebo ješ tě nějaké jiné dodání přímo z domácího zařízení zavolaj a frčím.
- Sobota 18. února 2012 ve 12:12® Cudla
-
ladamaj>chceš špenát? kouknu do mrazáku.
- Sobota 18. února 2012 ve 12:10® Cudla
-
jehla> To bylo hluboce v minulém stolatí ,jak říká synátor „to jěště černý uhlí kvetlo“
mildas> Taky jsme byli,krasavci,nejhezčí z celý místnosti když jsem tam byl sám
Tento příspěvek byl editován 18.2.2012 12:12:50 uživatelem Cudla. - Sobota 18. února 2012 v 5:53® jehla
-
Cudla> myslíš v době, když tam ještě bylo hooodně ryb? Tak to už je fakt dávno…
- Pátek 17. února 2012 ve 23:20® ladamaj
-
Cudla>dědo nesmějse jó!
Tento příspěvek byl editován 17.2.2012 23:21:52 uživatelem ladamaj.Koukej dát do kupi nějakou rostlinku už sem se pustil do té mé vany a musím to nejdříve osázet než tam něco pustím a trochu pohybu abys nezlenivěl.
- Pátek 17. února 2012 ve 22:29® mildas
-
Cudla> tak to si Pepu s někým pleteš