Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 4. února 2012 v 19:05® jehla
-
All Armor> samozřejmě, docílit toho, aby blešivec chodil nas boku a dal se vodit krátkým přískokem je snem každého vazače, ale právě to je zatím mimo naše možnosti…výzva, hoši z nastupující generace, výzvca…
o nebylo míněno konkrétně na tebe, kolego, pokud jsi z generace jako my, starý psi – ale výzva je to pro všechny…ne?
Jinak jsem to myslel tak, že to vázání nebude jen pro greenhorny, jestli se nepletu, hihihihihi (Sam Hawkins im Memoriam Coryright
Tento příspěvek byl editován 4.2.2012 19:08:58 uživatelem jehla.)
- Sobota 4. února 2012 v 18:59® All Armor
-
jehla> Některé hlavičky není třeba fixovat, jen nasadit a zajistit proti očku (mnozí muškaři to nevědí): http://www.bidoz.com/kameleon.htm Podle tvaru otvoru je asi stejně možné aplikovat hlavičky, co dováží Kretek. http://www.ubrcala.com/…0-Fish-Skull
- Sobota 4. února 2012 v 18:46® All Armor
-
Piranha> Mi se ty hřbítky osvědčily. Těžký gammarus jako spodní nymfa. Barvy různé. http://www.google.cz/search?…
Samozřejmě, že při lovu v plytké vodě v blízkosti břehu je to někdy nepoužitelné (příliš těžké). V prudší vodě mi to berou ryby všude. Vypadá to prostě jako důvěryhodné sousto. Pro ty, kteří ještě nevědí, jak na to: http://shop.siman.cz/index.html?…
Svého času bylo kdesi video, kde to vázal myslím Mirek Málek.
Tento příspěvek byl editován 4.2.2012 18:50:16 uživatelem All Armor. - Sobota 4. února 2012 v 18:34® mvincik
-
Chose> Veliká škoda, v plánu bylo požádat o dvě místa, ale bohužel přesně ten den sloužíme vlasti. A tak se to musí zase odložit…
- Sobota 4. února 2012 v 17:24® bubu
-
zedus> taky jsem to zaslech
- Sobota 4. února 2012 v 16:54® Piranha
-
zedus> mám mikro brusku a ta zabrousí i zaleští to co jsem už navázal
jinak BL háčky jsou samozřejmostí.pokud motám nějakou hovadinu, tak to poprvé motám na klasické háčky a pak až na čisto na BL.Ty májovky jsou první a hlavně jsem zkoušel jak to bude vypadat na tom háčku.
- Sobota 4. února 2012 v 16:51® zedus
-
Piranha> Cosi sem zasechl, že slovinci letos nebudou tolerovat ani zamačkaný hroty, prý čistě jenom bezprotihrot, ale čert ví jestli je to pravda. Začnu to googlit než začnu vázat, to má ještě čaaaaaaas.
- Sobota 4. února 2012 v 16:23® Piranha
-
jehla> jen protihrot se muší upilovat bo zmáčknout.
- Sobota 4. února 2012 v 16:18® Piranha
-
jehla> jepice, to je Olive a Yellow Dun
Ty háčky jsou francouzké VMC Vanadium (carnassiers) Dá se na to vázat blešoun nymfy i suchá, má super tvar a dobře se bude sekat.Si myslím
- Sobota 4. února 2012 v 16:08® jehla
-
Chose> kdyžtak to budou mít k stání na bidýlku za poloviční cenu…0:0=cca 0
)
- Sobota 4. února 2012 v 16:02® jehla
-
Piranha> Maruta? Tiemca? Něco jinýho? (ty háky u jepic, pokud to nejni tajný..
- Sobota 4. února 2012 v 15:57® jehla
-
Piranha> jsem člověk zvědavej až šťouravej, tož mi to nedalo…ted blbnu s nanovlascema…testy brutálního typu…
Jinak se omlouvám, chyba je částečně (pouze na 100 %u Choseho) i moje, už dávno tam měl býti text pozměněn na " i pokročilejší", aby tam mohli beze studu i ti, cou už nějaký vázání viděli na YouTube nebo něco umotali, měla tam být i možnost zvolit konkrétní vzor (krom mušky, která nachytá vždy..
) ), aby se to nějak rozjelo a pokud bude zájem o kursy pro hooodně pokročilý, snad si na to klucí a dědkové taky troufnou…
)
Chyba je asi v tom, že je to opravdu zadarmo, pročež to vypadá podezřele lacino…
(
- Sobota 4. února 2012 v 15:45® Piranha
-
jehla> ty tungstenový hřbítky mám ale jsou k hovnu, na kónusové hlavičky nemotám a BL háčky mám taky
Proč se ptáš.Samozřejmě začátečník jsem, člověk se učí pořád ale to svoje co mi chytá ryby si v klídku navážu.Stejně sezónu u nás odchytám na 3 suchý vzory, tak nač plácat na háčky hovadiny
- Sobota 4. února 2012 ve 14:30® jehla
-
Piranha> pěkný, co je to za háky, smím-li se zeptat…jsem taky už přes třicet let začátečník…
)
- Sobota 4. února 2012 ve 14:29® jehla
-
Piranha> tyhle veci jako zacatecnik urcite znas…jak se ti s tim dela?
- Sobota 4. února 2012 ve 14:21® Piranha
-
Pomalá příprava na Slovinsko
- Sobota 4. února 2012 ve 14:17® Piranha
-
jehla> já tam nejdu to je poro začátěčníky
- Sobota 4. února 2012 ve 14:15® jehla
-
Piranha> a kdyby sis to přečet´ fakt pořádně, to by ses teprve dozvěděl věci…i vázací klaun bude! Ten občas na protihrotech vázaný mušky i při produkci polyká…
) …a muzes se ozvat i s tim, co konkretne bys chtel vazat, prej neni problem – akorat dubbing z mamuta je zatim jen zajištěnej tak na 50%
) Ale na Tunguzska Fly je prakticky nepostradatelnej…
- Sobota 4. února 2012 ve 12:23® Piranha
-
Chose> jsem byl línej
- Sobota 4. února 2012 ve 12:01® Chose
-
Piranha> Kdyby sis to přečetl, věděl bys, že Miloš tam bude vázat
- Sobota 4. února 2012 ve 12:00® Chose
-
jehla> ještě poslední 3 a je plno.
- Sobota 4. února 2012 v 11:21® ladamaj
-
Cudla>nemachruj azačni dělat mám práznou krabku a tan bordel si ukliď.Co máš za šictu!
- Sobota 4. února 2012 v 11:06® Cudla
-
muj bordel.
- Sobota 4. února 2012 v 10:45® Cudla
-
Taky trošku zbrojim.
- Sobota 4. února 2012 v 9:59® Piranha
-
Chose> to bude určitě něco přes Miloše Zemana.
- Sobota 4. února 2012 v 9:27® jehla
-
Chose> někdo mi říkal, že už je to naplněno, ale prej se pár míst uvolnilo nebo bylo uměle vytvořeno…
) Tak jak to teda je, ještě se někdo vejde?
- Pátek 3. února 2012 ve 22:52® Chose
-
Něco na způsob Brněnských vázacích večerů, ale je to určené hlavně pro vazače začátečníky.
- Pátek 3. února 2012 ve 22:17® ladamaj
-
Cudla>mě se taky líbí
- Pátek 3. února 2012 ve 21:34® hraji
-
Dneska jsme se na vázacíme večeru moc snažili
- Pátek 3. února 2012 ve 20:57® Cudla
-
Libor> Já myslel tu kačenku,ta řádí na malech rybkách.