Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 9. prosince 2011 v 11:51® 1Mara
1Mara

Bigpista> jj. :-)

Pátek 9. prosince 2011 v 11:48® Bigpista
Bigpista

1Mara> Doporučuju nereagovat, snad ho to přestane bavit.

Pátek 9. prosince 2011 v 11:46® 1Mara
1Mara

max well> Už několikrát jsi tu prudil , se divím že ti admini ještě neudělili lekci ! A vůbec je škoda že ti dovolej psát jen z IP adresy . Za klávesnicí jsi silnej panáčku , vlastně postarší panáčku .

Pátek 9. prosince 2011 v 11:21@ max well

1Mara> A máš prachz na splátky? Skončiš na ulici , s tvim YKWE.

Pátek 9. prosince 2011 v 11:05® Fugas

Stane se něco šňůře když jsem jí letos ani jednou nevyndal z navijáku? Bude ještě příští sezónu použitelná?

Tento příspěvek byl editován 9.12.2011 10:07:15 uživatelem Fugas.
Pátek 9. prosince 2011 v 11:03® Fugas

Mates(původní)> jo, už jsem s nim domluvenej, ale házet ho fakt nenaučim, s tim mam potíže sám:-(( .

Pátek 9. prosince 2011 v 10:59® Mates(původní)
Mates(původní)

Fugas> No já jsem ho na tebe poslal.:-)) Tak ukázat mu něco můžeš, ne?

Pátek 9. prosince 2011 v 10:47® Fugas

Mates(původní)>čau, psal mi Baiťák jestli ho prej zasvětim do mouchy, tak nevim:-) . Snažil jsem se mu to rozmluvit…

Tento příspěvek byl editován 9.12.2011 09:48:46 uživatelem Fugas.
Pátek 9. prosince 2011 v 10:15® stopař
stopař

1Mara> Tenkrát když sem tam jezdil (před 24 roky)tak to byl takovej ten zapomenutej kraj.

Pátek 9. prosince 2011 v 10:13® Mates(původní)
Mates(původní)

1Mara> Pěkný.:-)

Pátek 9. prosince 2011 v 10:12® 1Mara
1Mara

stopař> To jó , jezdil jsem tam s kámošem k jednomu maníkovi nechával si u něj dělat preparaci zvěře :-)

Pátek 9. prosince 2011 v 10:11® stopař
stopař

1Mara> No hezký.Ve Vejprtech to drobet znám.Byl sem tam na kurzu asi čtyři tejdny v Beletu a ubytko jsem mněl v Novém Zvolání.Vlak z Chomutova tam jede strašně dlouho a pomalu.Děsnej zapadákov !

Pátek 9. prosince 2011 v 10:06® stopař
stopař

Mates(původní)>

foto/diskuze/muskareni/2011/th-img46275.jpg
Pátek 9. prosince 2011 v 10:05® 1Mara
1Mara

Mates(původní)> Jedno pozitivo mám :-D

12. září Nastěhovali jsme se do našeho nového domu ve Vejprtech. Jsem vážně hodně šťastný, hory jsou prostě nádherné a je tu krásně. Nemůžu se dočkat, až je uvidím celé pokryté sněhem. 14. října Nejkrásnější krajina na světě! Listí se zbarvilo všemi těmi krásnými odstíny žluté, hnědé, oranžové a červené barvy. Cestou z Chomutova sem viděl nádherný pár jelenů. Jsou to nádherná zvířata, asi nejkrásnější na světě. Asi přesně tady je skutečný ráj! Miluju Krušné hory. 2. listopadu Dušičky. Zanedlouho začnou oficiální lovy na jeleny a vysokou vůbec. Vůbec nechápu, jak někdo může tak krásná zvířata zabíjet. Doufám, že už brzo napadne sníh. Je tu tak nádherně … 2. prosince V noci napadl první sníh!!! Vstal jsem a z okna viděl, jak je všechno přikryté bílou přikrývkou. Je to tady jako na nejkrásnější pohlednici z hor. Vyšli jsme se ženou ven, vyhrabali přístupovou cestu k domu a potom jsme se koulovali jak malé děti (já jsem vyhrál). Pak přijel sněžný pluh a museli jsme znovu odhazovat sníh před vjezdem do dvora. Nádherná krajina. Miluji Vejprty. 8. ledna V noci znovu padal sníh a tak nám pluh zase nahrnul sníh do dvora. Na chvíli vysvitlo sluníčko. Je tu fakt krásně. 19. ledna Sníh padá už druhý den. Ráno jsem nemohl vyjet s autem a tak jsem ani nejel do práce. Je tu sice krásně, ale jsem už z toho odhazování sněhu trochu unavený. Znovu přijel ten pluh. 22. ledna Ty bílý sračky zase padaly celou noc. Už mám od lopaty ruce samý mozol a i záda už mě pěkně bolí. Ten parchant s pluhem se snad skrývá za rohem a čeká až odházím výjezd ze zahrady. Kurva jeden! 25. ledna … a zase ten zasraný sníh. Jestli se mi někdy dostane do ruky ten buzerant, co jezdí s pluhem, tak ho na fleku zabiju! Svině! 27. ledna V noci znovu sníh. Už tři dny jsem nevyšel z domu. Vylezu jen aby sem odházel sníh pokaždé, když přejede pluh. Je to k hovnu, protože stejně nikam nemůžu. Auto už dávno zapadalo hromadou sněhu a zmrzlo. V televizi říkali, že v noci napadne nových třicet centimetrů těch sraček. 28. ledna Předpověď jim moc nevyšla. Napadlo půl metru! Jestli to takhle bude pokračovat, neroztaje to ani do léta. Už i pluh zapadl a to kousek za naším barákem. Ten buzerant si přišel ke mě půjčit lopatu !!! Řekl jsem mu, že jsem jich zlomil už šest při odhazování těch hoven, co mi furt sere do výjezdu ze zahrady. Fakt nechybělo moc a rozbil jsem mu hlavu, kreténovi. 29. ledna Konečně jsem se dostal z domu. Jel jsem do města koupit si trochu toho jídla, nějaký noviny a tak. Když jsem se vracel, vběhnul mi do cesty jelen a já ho trefil. Škoda na autě je asi třicet tisíc a pojišťovna mi prý dá hovno. Ty zasraný, kravský hovada by měl někdo z těch lesů vystřílet !!! Všude jich je jak hnoje a žádný užitek. Nechápu, proč je myslivci na podzim nepostříleli všechny. Hajzlové 30. ledna Mám hroznou depresi … 3. února Byl jsem v servise. Prý je hnutá náprava a je to na odpis. Svině parohatý 4. února Začalo hustě sněžit. 10. února Kašlu na to a až ty hnusný bílý sračky roztajou, stěhuju se zpátky do Klášterce. Nechápu, jak někdo normální může v těch zkurvených Vejprtech bydlet !!! PS: už vůbec necítím záda.

Pátek 9. prosince 2011 v 10:04® stopař
stopař

Mates(původní)> No to možná jó.

Pátek 9. prosince 2011 v 10:03® Mates(původní)
Mates(původní)

stopař> A když sedíš za zachumeleným oknem s litrovým hrnkem grogu v rukou? Ani tehdy ne?

Pátek 9. prosince 2011 v 10:00® stopař
stopař

Mates(původní)> Hledám leč zatím marně.

Pátek 9. prosince 2011 v 9:56® Mates(původní)
Mates(původní)

stopař> A nešlo by v tý zimě najít nějaký ty pozitiva?

Pátek 9. prosince 2011 v 9:53® 1Mara
1Mara

stopař> jj. Znám to od mých kamarádů co bydlí nademnou cca. asi 10 km. :-)

Pátek 9. prosince 2011 v 9:51® stopař
stopař

1Mara> Jo už několik dní tu leží a padá a padá ! Odstěhoval jsem se na hory a teď trpím.Jaro,léto a podzim tu je fantasticky krásně ale ta zima !

Pátek 9. prosince 2011 v 9:47® 1Mara
1Mara

stopař> U vás je sních , u nás ani vločka , a vítr konečně přestal , no bodejť né , když už dneska jdu do práce , vždycky když mám volno , tak tu máme počasí na pikaču :-((

Pátek 9. prosince 2011 v 9:44® stopař
stopař

1Mara> Zdarec.9-)

Pátek 9. prosince 2011 v 9:40® 1Mara
1Mara

Ahoj hmyzácí :-)

Pátek 9. prosince 2011 v 9:32® stopař
stopař

Mates(původní)> Já bych to normálně zakázal.

Pátek 9. prosince 2011 v 9:25® Mates(původní)
Mates(původní)

stopař>No v Liberci je taky vrstvička, ale je to taková břečka a jsou +2. Takový chřipkový počasí.

Pátek 9. prosince 2011 v 9:21® stopař
stopař

Mates(původní)> Přesně tak,večer mi je mazala žena.Ani fréza to nebere,páč to je mokrý a těžký sníh tak má i fréza problém to pobrat.Teď na to koukám z okna jak tam zase chumelí.Kurwa se z toho picnu.

Pátek 9. prosince 2011 v 9:13® Mates(původní)
Mates(původní)

stopař> .....večer to vodhážu, namažu záda, ráno se probudim, zas kurva padá…

Pátek 9. prosince 2011 v 9:03® stopař
stopař

Tak bando vstávat a odklízet sníh.:-/

Pátek 9. prosince 2011 v 8:55@ Max Well

jiris>No přece Karel,netvař se, že ho neznáš. Je už doma?

Pátek 9. prosince 2011 v 8:30® Axamith
Axamith

Kdybych já tušil, kde mám vázací vercajk … Budu muset pohledat. Bubu : mladej je už v pohodě, ale Jeseník není tak daleko, navíc je u vás na kopečkách tak hezky.